Νέα

Τι ζωδιο ειμαστε; Πιστευετε στα ζωδια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα evabb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι ζώδιο είμαστε? (άντρες & γυναίκες)

• Κριός

Ψήφοι: 19 7,8%
  • Ταύρος

Ψήφοι: 23 9,5%
  • Δίδυμοι

Ψήφοι: 21 8,6%
  • Καρκίνος

Ψήφοι: 17 7,0%
  • Λέων

Ψήφοι: 12 4,9%
  • Παρθένος

Ψήφοι: 29 11,9%
  • Ζυγός

Ψήφοι: 12 4,9%
  • Σκορπιός

Ψήφοι: 30 12,3%
  • Τοξότης

Ψήφοι: 18 7,4%
  • Αιγόκερως

Ψήφοι: 17 7,0%
  • Υδροχόος

Ψήφοι: 24 9,9%
  • Ιχθείς

Ψήφοι: 21 8,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    243

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
απλα οι σκορπιοι ειναι ιδιαιτεροι ανθρωποι (αν πιστευουμε τα χαρακτηριστικα των ζωδιων κ αυτους που εχουμε γνωρισει :P)
ειναι καλοι καλοι αλλα μην τους κανεις τπτ ασχημο.. στο κρατανε κ φροντιζουν ν ανταποδωσουν

ναρουτο οτι κ αν λενε εγω δεν μπορω να παραπονεθω για σας...  :-*

Το νεο ειδυλια!

Naruto-Sasuke + BiteMeIaMfresH =  :smitten: :smitten: :knockinb:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι σπιντακι
κ αμα τελικα ο ναρουτος ειναι απ τους αλλους σκορπιους αυτους που γνωριζετε εσεις? :2funny: που θα παω να μπλεξω? :2funny:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Βite μου μην τους ακους,καλα κανεις και σου αρεσουν οι σκορπιοι.Ευχαριστω για την υποστηριξη κουκλα μου! :smitten:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγώ πάλι, έχω ΤΡΕΛΛΟ κόλλημα με τις Λιονταρίνες! :boobies:

Λες να φταίει ο Ωροσκόπος μου? :think:

Τι να σου πω! Δεν γνωριζω ρωτα αυτες που το εχουν σπουδασει το θεμα!
Bite, Rouli, etc.  :rolleyes:

Επισκέπτης
Ναι δεν το βλεπεις ακομα τρεχωΤρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω, τρέχω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τι να σου πω! Δεν γνωριζω ρωτα αυτες που το εχουν σπουδασει το θεμα!
Bite, Rouli, etc.  :rolleyes:
οχι κ μπαιτ σπιντακι :tooth:
εγω δεν ξερω ουτε σε ποιο μηνα αντιστοιχουν τα περισσοτερα των ζωδιων
αλλα εχω διαβασει τα χαρακτηριστικα τους μερικων μερικων *P

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.mchenrycountyblog.com/uploaded_images/T-shirt-I-don%27t-care-785391.jpg[/img[/URL]]
Tσαμπα κραζετε... :2funny:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μόλις ανακάλυψα τον ωροσκόπο μου! Μάλλον είναι Σκορπιός. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Σκορπιός ( 24/10 - 22/11 )
Οι χειρότεροι όλων!
Είστε κουτοπόνηροι, ύπουλοι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως Dominatrix, ενώ οι  άνδρες
είναι πλασμένοι για δήμιοι. Ο Κωστόπουλος του Nitro είναι Σκορπιός. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία.

Τι λέτε μετά το sex: Πρέπει να πλύνω τα σεντόνια.
Αντίδραση σε κάποιο εμπόδιο: Ο Σκορπιός, θα κάτσει, ήσυχα, θα επισημάνει τα αδύνατα σημεία του εμποδίου,
αλλά δεν θα το υ αρκεί να το εξουδετερώσει, θα κολλήσει εμμονά, μέχρι να το καταστρέψει εντελώς ή να καταστραφεί....

:jerking:  :2funny: Εχει και την αστεια μερια του το ολο θεμα..Οπως π.χ. αυτος που γραφει κατι τετοια μαλλον τα πιστευει κιολας! :2funny:

leo17

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να μπω κι εγω να ανεβει λιγο το ποσοστο, καρκινος απο τα γενοφασκια μου... ειναι και ωραιο νουμερο...

Συνημμένα

• images69.jpg
    images69.jpg
    2,6 KB · Εμφανίσεις: 19
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
[size=14pt]Λοιπόν, για τον ωροσκόπο:
Αν έχεις γεννηθεί 5-7 το πρωί έχεις ωροσκόπο τον ίδιο με το ζώδιό σου.
7-9 το επόμενο του ζωδίου σου, 9-11 το επόμενο κλπ, οπότε με τα 12 ζώδια καλύπτεται το 24ωρο.
πχ εγώ είμαι Κριός κι έχω γεννηθεί στις 10 το πρωί, άρα ο ωροσκόπος μου είναι Δίδυμοι.[/size]  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom