athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.630
- Πόντοι
- 12.756
την καθε τελειωμενη τελειωμενοι αντρες την παρακαλανε...και μιλαμε για στρατο....
Εμφανιση εννοεις το πορτοφολι? γιατι ξερω ζευγαρι που χωρισαν και μετα απο ενα διαστημα ειναι και παλι μαζι.Είναι αυτό που λέμε , "οι άντρες κοιτάνε την ομορφιά, οι γυναίκες την εμφάνιση" .
Είναι διαφορετικά πράγματα αυτά.
Τολμώ να πω ότι οι γυναίκες , (αν θέλουν) , έχουν πολύ σωστότερα κριτήρια στην επιλογή των συντρόφων.
Εμφανιση εννοεις το πορτοφολι? γιατι ξερω ζευγαρι που χωρισαν και μετα απο ενα διαστημα ειναι και παλι μαζι.
Ηλικια ουτε 25 απο το σχολειο μαζι και σε σχεση αρκετα χρονια..χωρισαν κανα χρονο και τωρα ειναι αγαπημενοι οπως παλια..η ετσι φαινεται τουλαχιστον.
Ο αντρας σχετικα εμφανισημος με καλη δικια του δουλεια και πολλα λεφτα..η κοπελα παρα πολυ ομορφη, αστερι μιλαμε.Απο δουλεια στο μεροκαματο οποτε εβρισκε..και απο σχετικα φτωχη οικογενεια.
Δεν θα χωριζαν αμα ηταν ετσι.. δεν ξερεις οτι δυσκολα ξανακολλαει το γυαλι.Εντάξει,άμα είναι κολλημένη μαζί του απο μικρή (προφανώς θα είναι και ο μοναδικός της),δεν είναι περίεργο
Δεν θα χωριζαν αμα ηταν ετσι.. δεν ξερεις οτι δυσκολα ξανακολλαει το γυαλι.
Δεν κολλαει φυσιολογικα θελω να πω..αλλα και παλι αντε αυτη ειναι κολλημενη και ο αλλος το ιδιο.. μετα απο ενα χρονο χωρισμο?Μια χαρά ξανακολλάει,αν η τύπισσα είναι κολλημένη
Δεν κολλαει φυσιολογικα θελω να πω..αλλα και παλι αντε αυτη ειναι κολλημενη και ο αλλος το ιδιο.. μετα απο ενα χρονο χωρισμο?
Μιας και συμφωνώ απόλυτα δεν αφήνεις (επ’ ευκαιρίᾳ της επανόδου σου από το banάκι) τα ελλεηνιδονήματα να κάνεις καμμιά καταδρομική στα πηδηχτήρια, μπας και σώσουμε κανά €;Και γι αυτό το λόγο είμαι της άποψης αν είναι να κυνηγήσω μια γυναίκα ,να ναι ωραίο μουνί. Δεν κάθομαι να φάω χρόνο και κάργα χρήμα με χοντροκωλες πατσαβούρες. Καλύτερα να φάω αυτά τα λεφτά στις πουτάνες που βρίσκεις και αρκετά καλές χωρίς σπάσιμο ουμπάλων και συνεχούς ταίσματος.
Κολλημενη με την καλη ζωη ειναι..αλλα που να καταλαβεις εσυ τις γυναικες.Το ξαναλέω,αν ΑΥΤΗ είναι κολλημένη (και όχι αυτός),και αν αυτός στο ενδιάμεσο βρήκε καμια άλλη κι αυτή όχι,λογικό κι επόμενο να τον θέλει πάλι.
Φαντάσου όμως για τι ζώα μιλάμε, αν δεν διαθέτουν τη στοιχειώδη νοημοσύνη προκειμένου να συνειδητοποιήσουν ότι ο χ,y ομορφάντρας τις χρησιμοποίησε για 1-2 πηδήματα. Σκέτη θλίψη ρε μλκ...Καλά δεν είναι μόνο αυτό. Για τους άνδρες (όχι αγαπούληδες) η "σχέση" δεν είναι σημαντική επένδυση. Γι'αυτό ωραίοι μπορούν να βγαίνουν με μπαζάκια για μικρό διάστημα μέχρι να πηδήξουν. Αυτό έχει αποτέλεσμα να παίρνουν αέρα τα μυαλά των γυναικών και να νομίζουν ότι περνάει η μπογιά τους σε γόηδες άρα είναι οι υπερμουνάρες. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να τις πηδάνε αλλά μέχρι εκεί και αυτό δεν το καταλαβαίνουν μάλλον με αποτέλεσμα να κάνουν τις ντίβες σε άνδρες των κυβικών τους και τελικά αρκετές να μένουν ράφι ή να βρίσκουν απελπισμένες στην παράταση κανέναν ταλαίπωρο να τις παντρευτεί και να του βγάλουν το λάδι επειδή ήταν η τελευταία και βε-βιασμένη επιλογή τους.
15 χρόνια αυτό το μπουρδελοσάη κι ακόμα να κάθεσαι να τους εξηγείς τα αυτονόητα...Για μένα η απάντηση είναι απλή.
Δεν βρίσκουν καλύτερες.
Αυτή βρήκαν, αυτή τους έκατσε.
Οι άντρες στη σημερινή εποχή , δύσκολα βρίσκουν να γαμήσουν , δύσκολα τους κάθεται μουνί. ( εκτός από τους άντρες του bou φυσικά ,που οι γυναίκες λιποθυμούν στον διάβα τους)
Και από τη στιγμή που κάποιος εξασφαλίσει ότι κάπου θα τη χώνει, τότε φυσικά και μένει εκεί.
Η πλειοψηφία των γνωστών μου από σχολείο, πανεπιστήμιο κλπ παντρεύτηκαν την πρώτη, άντε τη δεύτερή τους σχέση. Την οποία φυσικά κράτησαν με αίμα και με άπειρες υποχωρήσεις.
Οπότε λοιπόν , τα πάντα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Οι γυναίκες έχουν προσφορά να φάνε και οι κότες.
Οι άντρες δεν έχουν τόση, όσο περίεργο και αν σου φαίνεται Man29_Αthens.
Είναι διαφορετικά τα κριτήρια για τα 2 φύλα.
Πλέον οι γυναίκες έλκονται από ελάχιστους σημερινούς άνδρες, η πλειοψηφία είναι αναλώσιμοι
Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι προσφορά και ζήτηση αν με καταλαβαίνεις !Ο νομος ομος της προσφορας ζητησης λεει πως ενας κουκλος θα εχει στη διαθεση του πολλες αναλογες για ν καταληξει με καποια μετρια
Φιλτατε, είναι φανερό οτι ο νηματοθέτης δεν διαθέτει ούτε τη στοιχειώδη ικανότητα να αντιληφθεί βασικές έννοιες -- μην κουράζεσαι άλλο.Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι προσφορά και ζήτηση αν με καταλαβαίνεις !
Έχω έναν φίλο που είναι αντικειμενικά πολύ όμορφος. Μια ζωή σε όποια γκόμενα την έπεφτε την οδηγούσε για πλάκα στο κρεβάτι και όχι μόνο. Εδώ και μερικά χρόνια παντρεύτηκε μία που όλοι αναρωτιούνται τι σκατά της βρήκε. Η γκόμενα είναι αντικειμενικά άσχημη, κακότροπη, ζηλιάρα και γενικά μην σου τύχει τέτοια γκιόσα. Ούτε λίγο ούτε πολύ το πιστό και υπάκουο σκυλάκι της γκιόσας κατέληξε.
Θέλει και το κατσαβίδι της όμως ε?Για μένα πλέον η εμφάνιση έρχεται δεύτερη, αυτό που θέλω να δω σε μια κοπέλα είναι η σπίθα στα μάτια της...να έχει πάθος για την ζωή, να προχωρά και να εξελίσσεται, να μην βαλτώνει... Οσο για το ερωτικό κομμάτι γνωρίζοντας πως οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές, το παιχνίδι πάντα ξεκινάει με mind games, διεγείρω πάντα το μυαλό και στην συνέχεια τις αισθήσεις !!
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονταιΘέλει και το κατσαβίδι της όμως ε?
Κι εμενα καποτε ηταν μια που ειχε φρυδια σα του γερο Καραμανλη μυτη καραγκιοζη και περιφερεια ισημερινουΓια να ξεφύγουμε και λίγο από τον απόλυτο προσδιορισμό του νήματος --ωραίος αντρας, μετρια γυναίκα.
Και σε συνέχεια του σχολίου από το μελος @Αγράμματος να προσθέσω:
Το πρότυπο της Barbie doll νομίζω δεν αφορά τους άντρες 35+, προσωπικά μου φαίνεται και λίγο αστείο.
Ας σκεφτούμε πόσες φορές δεν έχουμε βρεί μια γυναίκα του γούστου μας κι ας μην είχε ίχνος μακιγιάζ.
Ακόμη και κάποιες ατέλειες ακόμα μπορεί να είναι άκρως ερεθιστικές, π.χ. η ελιά στο μάγουλο ή στα χείλη -- αγγλιστί beauty mark-- νομίζω μας εξιτάρει όλους.
Η γοητεία που εκπέμπει μια γυναίκα δεν συνεπάγεται τέλεια εμφάνιση και αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά.
Τα έντονα χαρακτηριστικά κάνουν μια γυναίκα ιδιαίτερα ποθητή, π.χ. φρύδια, ζυγωματικά.
Ακόμη, η χροιά της φωνής, το περπάτημα και τόσα άλλα... το αδιόρατο χαμόγελο, η σπίθα στα μάτια που λέει ο φίλτατος Αγράμματος, το βλέμμα που σε κάνει να φλέγεσαι είναι αυτά τα στοιχεία που ερεθίζουν τη φαντασία -- δεν μπαίνω καν στον χαρακτήρα.
Και όταν πλέον συνευρεθούμε και σεξουαλικά τότε ανακαλύπτουμε και τα υπόλοιπα, από τα πιο λεπτά μέχρι και τα πιο ζωώδη στοιχεία -- νομίζω κατανοούμε όλοι.
Και μια προσωπική εμπειρία:
Θυμάμαι φοιτητής στο πτυχίο, γνώρισα μια επίσης φοιτήτρια που έτυχε να συνταξιδεύουμε.
Σαν πρώτη εντύπωση δεν με συνεπήρε. Αρχισα να τη διατρέχω με τα μάτια και παρατήρησα τους λεπτούς της αστραγάλους και καρπούς. Ηταν η πρώτη φορά που έβρισκα αυτό το χαρακτηριστικό τόσο ερεθιστικό -- μάλλον είχε αρχίσει η σεξουαλική μου ωρίμανση, έμπαινα στην κατηγορία άντρας από παιδαρέλι.
Ο έρωτας δεν μπαίνει σε καλούπια και πρότυπα.
Μην παρασυρόμαστε λοιπόν σε εύκολες γενικεύσεις και παραδοχές