Λοιπόν επειδή μου τη βαράει αφάνταστα η κουτοπονηριά κάποιων αποφάσισα να κάνω αυτό το thread. Επισκέπτομαι λοιπόν ένα στούντιο στο οποίο παώ αρκετά συχνά. Την ώρα που φτάνω υπάρχουν 2 δωμάτια άδεια και ένας τύπος να περιμένει στο σαλόνι.
Μου λέει η τσατσά ποιά κοπέλα είναι εκεί, λέω ΟΚ τη ξέρω, να περάσω? Όχι μου λέει γιατί περιμένει ο κύριος και μπορεί να θέλει να περάσει. Της λέω εγώ θα περάσω έτσι και αλλιώς γιατί την ξέρω τη κοπέλα, ο κύριος μπορεί και να φύγει. Όχι μου λέει γιατί προηγείται ο κύριος. Φάουλ 1ον. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Να αναγκάζομαι να περιμένω στο σαλόνι, ενώ ξέρω οτι θα περάσω 100% και ενώ υπάρχουν 2 άδεια δωμάτια. Πάει στο διάολο. Βγαίνει η κοπέλα, τη χαιρετάω κιόλας, αποφασίζει ο άλλος οτι θα περάσει. Άρα πάω μετά απο αυτόν. Λέω γάμα το τώρα μην τσιτώνεις.
Μπαίνω στο δωμάτιο. Ακούω να έρχεται ένας άλλος στο στούντιο. Ακούω επίσης μετά απο λίγη ώρα τη κοπέλα να βγαίνει απο το δωμάτιο που ήταν ο άλλος που περίμενε στο σαλόνι και αντί να έρχεται σε εμένα να πηγαίνει σε εκείνον που είχε έρθει μετά. Λέω ρε πούστη μου τι γίνεται σήμερα, έχουν βαλθεί να με τσιτώσουν? Ανοίγω τη πόρτα ξεπροβάλλει η τσατσά και της λέω η κοπέλα τελείωσε απο εδώ? Ναι μου λέει. Τότε γιατί δεν ήρθε σε εμένα ρωτάω? Ε ήρθε ένας κύριος και βιαζότανε και πήγε πρώτα σε αυτόν. Της λέω οτι αυτό δεν είναι σωστό και δείχνει έλλειψη σεβασμού στο πελάτη. Μόκο η τσατσά. Της λέω της είπατε της κοπέλας οτι προηγούμαι? Ναι μου λέει τα γράφω πάντα τα δωμάτια και κάτι τέτοια. Τα είχα πάρει γιατί ένιωσα πολύ κοροίδο με αυτή τη συμπεριφορά σε ένα στούντιο και με μια κοπέλα που δεν πήγαινα για πρώτη φορά. Τέσπα έρχεται η κοπέλα μετά, της τα λέω και εκεινής, ας μην αναπαράγω τώρα κάθε διάλογο. Το συμπέρασμα ήταν οτι επειδή ο τύπος έσκασε μύτη και είπε οτι βιαζότανε προηγήθηκε, ενώ εγώ περίμενα σα μαλάκας. Και προφανώς για να μην διώξουν το πελάτη με γράψανε κανονικά. Βέβαια μετά μου είπε η κοπέλα οτι έπρεπε να σε είχα ρωτήσει και τα σχετικά, αλλά τι τα θές?
Λοιπόν τα στούντιο και οι εργαζόμενοι σε αυτά πρέπει να έχουν λίγο @@ και να σέβονται το πελάτη απο όλες τις απόψεις, ακόμα και αν πρέπει να δυσαρεστήσουν κάποιον άλλο πελάτη. Δε μπορεί ο καθένας να εμφανίζεται και να λέει οτι βιάζεται και να γαμάει τον άλλο που περιμένει στο δωμάτιο. Ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε και τεράστιος μαλάκας αυτός που το έκανε. Άμα βιάζεσαι να μην πηγαίνεις στο στούντιο, δε σε υποχρεώνει κανείς. Δε σου βάζει κανείς το πιστόλι στο κρόταφο να σου πεί τράβα στο στούντιο ενώ σε κυνηγάνε άλλες δουλειές. Τράβα άλλη μέρα ή ώρα. Δε νομίζω να ήθελε να του το κάνουν εκείνου αυτό που έκανε αυτός. Αλλά έπρεπε να τον φέρουν σε εμένα αφού εκείνες δεν θέλαν να τον χαλάσουν, να μου πεί οτι βιάζεται να έπερνε την αναλογή απάντηση και να γινόταν το στούντιο μπουρδέλο στη στιγμή. Και πάλι καλά που το κατάλαβα, αλλιώς σιγά μη μου λέγαν ποτέ τίποτα.
Μη ρωτήσετε λεπτομέρειες για το στούντιο, τη κοπέλα, πότε έγινε το σκηνικό κτλ. Δεν θέλω να πώ. Το έγραψα αυτό απλά για να μην φέρονται πούστικα και κουτοπόνηρα μερικοί και να υπάρχει περισσότερο σεβασμός προς τους πελάτες...