Νέα

Τι θέλουμε να αλλάξει στα στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiboukios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mintjulep

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν παιδια θα σας πω την εμπηρεια που ειχα στην Ισπανια το 1994 εκει που για πρωτη φορα ειδα τη σημαινει stoudio ,και θα καταλαβεται οτι ειμαστε πολυ μα παρα πολυ πισω.
Βρεθηκα λοιπον σε ενα studio στην Βαλενθια της Ισπανιας το 1994,μαζι με φιλους ,χτυπαμε το κουδουνι και μας ανοιγει ενας τυπος ντυμενος με κουστουμι λες και ηταν batler, μας βαζει και καθομαστε στο σαλονι και απο το bar μας κερασε οτι ποτο ηθελε ο καθενας ,αφου ειχαμε ολοι ποτο ανοιγει μια τηλεοραση και αρχιζει να μας διχνει οσες κοπελες ηταν διαθεσιμες εκεινη την ωρα περιπου 7 με 8 κοπελες ,καθε κοπελα ειχε γυρισει ενα βιντεακι μισου λεπτου περιπου οπου την εβλεπες απο καθε ''γωνια'', διαλεξαμε και περασαμε στα δωματια.Περιτo να πω οτι τα κοριτσια ηταν απιστευτα, επιπεδου καλου ct.
καθε δωματιο ειχε στρογγυλη μπανιερα και jacuzzi ,αφου περιμενα λιγα λεπτα ηρθε στο δωματιο η κοπελα που ειχα διαλεξει,η συμπεριφορα της ηταν καταπληκτικη ,σαν να ηταν κοπελα μου και ακομα καλυτερα, γιατι πολυ απλα ο στοχος τους ηταν να περασεις καλα και να ξαναπας, οπως και εγινε απο μερους μου, ενοειται οτι πηγα και δευτερη φορα.το περιβαλον δεν υπαρχει στο καλυτερο studio της Αθηνας αυτη την στιγμη.Η κοπελα εμεινε μαζι μου 45 λεπτα οσα ειχα συμφωνησει, σε αυτα τα 45 λεπτα το καναμε παντου, στο jacuzzi ,στο κρεβατι, στο πατωμα,ορθιοι ,στην πολυθρονα,μου εκανε μασαζ με λαδι ,το καναμε αλιμενοι και δυο με λαδι, και βεβεα ειχα δικαιωμα να τελειωσω οσες φορες αντεχα και τσιμπουκι χωρις καποτα στο standart programm, και το συμαντικοτερο οι κοπελες διασκεδαζαν μαζι μου., και λεω οι κοπελες  γιατι οπως σας ειπα πηγα δυο φορες με διαφορετικη κοπελα καθε φορα.Μολις τελειωσε ο χρονος μου χτυπησε ενα κουδουνακι και απο εκει και περα εκανα το μπανιο μου με την βοηθεια της κοπελας χωρις αγχος και βιασυνες, με βοηθησε να ντυθω η κοπελα και με αποχαιρετησε με ενα καυτο φιλη.Η τιμη το 1993 ηταν περιπου 15 χιλιαδεσ δραχμες για 45 λεπτα.
οποτε για ποια studio μιλαμε στην Ελλαδα ειμαστε πολυ πισω παιδια 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
(...Part III)

Αφήστε τις να εκφραστούν κι ελεύθερες να νοιώσουν
οι τάνες οι αγάπες μας και ρέστα να μας δώσουν
γιατί με τσέπες αδειανές, ένεκα που η κρίση
όλοι ονειρευόμαστε το πιό φτηνό μαμίσι

Κι αν με το πενητάρικο δε φτάνει να πηδήσεις
και όμορφα και χαλαρά τα θηλυκά να σκίσεις
ας πάρουν και πιστωτική και δόσεις όσες θέλουν
και άλλα  νέα κι όμορφα κορίτσια ας μας φέρουν

(,...συνεχίζεται)

Ποιητηs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν παιζεται λεμε ο ανθρωποs!!!!

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Λοιπόν παιδια θα σας πω την εμπηρεια που ειχα στην Ισπανια το 1994 εκει που για πρωτη φορα ειδα τη σημαινει stoudio ,και θα καταλαβεται οτι ειμαστε πολυ μα παρα πολυ πισω.
Βρεθηκα λοιπον σε ενα studio στην Βαλενθια της Ισπανιας το 1994,μαζι με φιλους ,χτυπαμε το κουδουνι και μας ανοιγει ενας τυπος ντυμενος με κουστουμι λες και ηταν batler, μας βαζει και καθομαστε στο σαλονι και απο το bar μας κερασε οτι ποτο ηθελε ο καθενας ,αφου ειχαμε ολοι ποτο ανοιγει μια τηλεοραση και αρχιζει να μας διχνει οσες κοπελες ηταν διαθεσιμες εκεινη την ωρα περιπου 7 με 8 κοπελες ,καθε κοπελα ειχε γυρισει ενα βιντεακι μισου λεπτου περιπου οπου την εβλεπες απο καθε ''γωνια'', διαλεξαμε και περασαμε στα δωματια.Περιτo να πω οτι τα κοριτσια ηταν απιστευτα, επιπεδου καλου ct.
καθε δωματιο ειχε στρογγυλη μπανιερα και jacuzzi ,αφου περιμενα λιγα λεπτα ηρθε στο δωματιο η κοπελα που ειχα διαλεξει,η συμπεριφορα της ηταν καταπληκτικη ,σαν να ηταν κοπελα μου και ακομα καλυτερα, γιατι πολυ απλα ο στοχος τους ηταν να περασεις καλα και να ξαναπας, οπως και εγινε απο μερους μου, ενοειται οτι πηγα και δευτερη φορα.το περιβαλον δεν υπαρχει στο καλυτερο studio της Αθηνας αυτη την στιγμη.Η κοπελα εμεινε μαζι μου 45 λεπτα οσα ειχα συμφωνησει, σε αυτα τα 45 λεπτα το καναμε παντου, στο jacuzzi ,στο κρεβατι, στο πατωμα,ορθιοι ,στην πολυθρονα,μου εκανε μασαζ με λαδι ,το καναμε αλιμενοι και δυο με λαδι, και βεβεα ειχα δικαιωμα να τελειωσω οσες φορες αντεχα και τσιμπουκι χωρις καποτα στο standart programm, και το συμαντικοτερο οι κοπελες διασκεδαζαν μαζι μου., και λεω οι κοπελες  γιατι οπως σας ειπα πηγα δυο φορες με διαφορετικη κοπελα καθε φορα.Μολις τελειωσε ο χρονος μου χτυπησε ενα κουδουνακι και απο εκει και περα εκανα το μπανιο μου με την βοηθεια της κοπελας χωρις αγχος και βιασυνες, με βοηθησε να ντυθω η κοπελα και με αποχαιρετησε με ενα καυτο φιλη.Η τιμη το 1993 ηταν περιπου 15 χιλιαδεσ δραχμες για 45 λεπτα.
οποτε για ποια studio μιλαμε στην Ελλαδα ειμαστε πολυ πισω παιδια   

Μιά ανάλογη φάση μου είχε περιγράψει ένας φίλος που είχε πάει στη Μαδρίτη γύρω στο 2000-2001 . Πολύ προσωπικό και εξυπηρετικό, με πετσέτες και σεντόνια σε σελοφάν, ποτά στο δωμάτιο και διάρκεια 1 ώρα και κάτι, πολύ χαλαρά και όμορφα ! Και πλήρωσε και με πιστωτική στο τέλος !
Η αλήθεια είναι οτι ακόμη στο Ελλάντα είμαστε μακριά απο τέτοιες φάσεις και αυτά είναι που με ώθησαν να ανοίξω αυτο θέμα !
Τελικά σαν συμπέρασμα θα μπορούσαμε να λέμε <<τύπου στουντιο>> και όχι πραγματικό στούντιο όπως ήταν πριν μερικά χρονάκια (...καμιά 10ριά). Σε κάθε περίπτωση όμως τα σημερινά στούντιο είναι υπερτιμημένα για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, ενώ λίγες είναι οι γυναίκες που πραγματικά διαφέρουν και δίνουν το κάτι παραπάνω.

mintjulep

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω απολυτος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ας είμαστε ρεαλιστές και ας δεχτούμε την κατάσταση ως έχει... :- :- :-
εγώ το μόνο που θα ήθελα να άλλαζε είναι: λίγη μεγαλύτερη (ως πολύ) προσοχή στην καθαριότητα, φιλικότερο περιβάλλον (αλλά αυτό εξαρτάται και από την συμπεριφορά του εκάστοτε πελάτη),τήρηση στο έπακρο των "υπηρεσιών" που έχουν συμφωνηθεί προηγουμένως (και να μην κάνει τερτίπια η κοπέλα για να αποφεύγει το πρόγραμμα) και φυσικά σεβασμό στον χρόνο ( ο οποίος αποτελεί και την μέγιστη διαφορά μεταξύ studio και ντέλου)!!!! Ειδάλλως θεωρώ αυτό που εδώ αποκαλούμε studio είναι αρκετά πιο φθηνό απ' ότι στο εξωτερικό!

Με αυτά θα ήμουν ήδη ικανοποιημένος!!!

mintjulep

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το ζητουμενο ειναι παιδια να παιρνουμε αυτο που εχουμε συμφωνησει,  να εχουμε καλη αντιμετοπηση και στον χρονο που μας αντιστοιχει να περναμε καλα και να φευγουμε ευχαριστιμενοι, αυτο θα ειναι οφελος και για το στουντιο που ας μην ξεχναμε οτι ειναι μια επιχειρηση, και οι σωστες επιχηρησεις με μελλον θελουν τον  πελατη να φευγει ευχαριστημενος που ξοδεψε τα λεφτα του......

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ έχω ξαναπροτείνει να υπάρχει έντυπο με ερωτήσεις αξιολόγισης σε κάθε δωμάτιο που να μπορεί ο πελάτης να το συμπληρώνει ανώνυμα και να το βάζει σε μια θυρίδα. Πιστευω οτι ένας ιδιοκτήτης που ενδιαφέρεται για την επιτυχία της επιχείρησης του να βρεί ενδιαφέρουσα την ιδέα.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εγω παντως θελω να αλλαξουν 2 πραγματα στα studio και στα μπουρδελα!!

1)Το χρωμα του φως των δωματιων  απο κοκκινο σε κιτρινο η λευκο!!!
2)Να μην δειχνουν τσοντες στα δωματια γιατι ξενερωνομαι!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Εγω παντως θελω να αλλαξουν 2 πραγματα στα studio και στα μπουρδελα!!

1)Το χρωμα του φως των δωματιων  απο κοκκινο σε κιτρινο η λευκο!!!
2)Να μην δειχνουν τσοντες στα δωμστια γιατι ξενερωνομαι!!
Εύκολα αυτά!

1) Μπορείς να ανάψεις το μεγάλο φως!
2) Αν θες ζήτα να σου κλείσουν την TV στο δωμάτιο!

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Εγω πάλι δε καταλαβαίνω (καθόλου) το θέμα ώρας. Αφου χρεώνεις ΩΡΑ γιατι να πληρώνεις εκτόνωση?
Δεν εχω μεγάλη εμπειρία στο άθλημα αλλα ισχύει αυτό στο Ελλάντα ετσι δεν είναι?

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να καταργηθούν όλοι οι περί πορνείας νόμοι. Τα υπόλοιπα θα τα ρυθμίσει η αγορά.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Εγω πάλι δε καταλαβαίνω (καθόλου) το θέμα ώρας. Αφου χρεώνεις ΩΡΑ γιατι να πληρώνεις εκτόνωση?
Δεν εχω μεγάλη εμπειρία στο άθλημα αλλα ισχύει αυτό στο Ελλάντα ετσι δεν είναι?
δε χρεωνουν ωρα παρα μονο εκτονωση δυστηχως με μια κοπελα στα στουντιο ετσι ειναι,μπορεις να κατσεις μισσαωρο με τα διπλα,

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
δε χρεωνουν ωρα παρα μονο εκτονωση δυστηχως με μια κοπελα στα στουντιο ετσι ειναι,μπορεις να κατσεις μισσαωρο με τα διπλα,
Οντως σ' αυτό την έχουν δει και εκμεταλλεύονται αυτούς που έχουν πρόωρη εκσπερμ...! Γιαυτό και σε ανάβουν πολύ με διάφορα για να σε ξεπετάξουν μερικές!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Οντως σ' αυτό την έχουν δει και εκμεταλλεύονται αυτούς που έχουν πρόωρη εκσπερμ...! Γιαυτό και σε ανάβουν πολύ με διάφορα για να σε ξεπετάξουν μερικές!
για τραβα καμια  :jerking: καμια ωρα πριν πας και δες στραβομουτσουνιασμα εαν κατσεις κανα μισαωρο με την τανα μεσα. μουυυυυυτρα που εχουν να πεσουν

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Να αλλάξει η νοοτροπία του ότι επειδή πήγες να δεις ποια κοπέλα έχει πρέπει και να μπεις επειδή μερικές τσατσαδες τοχουν παραξηλώσει...είναι πολύ καλή,θα σ'αρέσει,κάνει καλή περιποίηση...τις έχουν δοκιμάσει από πρώτο χέρι δηλαδή?!  :2funny:
Τπάντων αν δεν τους αρέσει ας το κάνουν με βιτρίνα αλα Ολλανδία για να περνάμε μόνο απέξω και να μην τις κουράζουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom