Νέα

Τι θέλουμε να αλλάξει στα στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiboukios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
To καλυτερο ειναι να την βαζεις στη θεση της.....να το βουλωνει.

Αντε αντε..........

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Να αλλάξει η νοοτροπία του ότι επειδή πήγες να δεις ποια κοπέλα έχει πρέπει και να μπεις επειδή μερικές τσατσαδες τοχουν παραξηλώσει...είναι πολύ καλή,θα σ'αρέσει,κάνει καλή περιποίηση...τις έχουν δοκιμάσει από πρώτο χέρι δηλαδή?!  :2funny:
Τπάντων αν δεν τους αρέσει ας το κάνουν με βιτρίνα αλα Ολλανδία για να περνάμε μόνο απέξω και να μην τις κουράζουμε...
Mισό,σ' ενοχλεί όταν λένε αυτά που είπες ή όταν σου τη λένε αν δε μπεις;
Γιατι αλοίμονο να μη διαφημίζει την κοπέλα της,μη ζητάμε παρανοϊκά πράματα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Να αλλάξει η νοοτροπία του ότι επειδή πήγες να δεις ποια κοπέλα έχει πρέπει και να μπεις επειδή μερικές τσατσαδες τοχουν παραξηλώσει...είναι πολύ καλή,θα σ'αρέσει,κάνει καλή περιποίηση...τις έχουν δοκιμάσει από πρώτο χέρι δηλαδή?!  :2funny:
Τπάντων αν δεν τους αρέσει ας το κάνουν με βιτρίνα αλα Ολλανδία για να περνάμε μόνο απέξω και να μην τις κουράζουμε...
Χιλια δικια...Εχει παραγινει..Λες και αμα μπεις υπογραφεις κανενα συμβολαιο οτι θα τις παρεις κιολας... :tickedoff: :tickedoff:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Mισό,σ' ενοχλεί όταν λένε αυτά που είπες ή όταν σου τη λένε αν δε μπεις;
Γιατι αλοίμονο να μη διαφημίζει την κοπέλα της,μη ζητάμε παρανοϊκά πράματα.
Και τα 2!! Να το διαφημίζει αλλά μέχρι ενός ορίου. Η ομορφιά και τα γούστα είναι υποκειμενικά,τα χουμε ξαναπεί νομίζω αυτά και συμφωνούμε όλοι σ' αυτό. Κυρίως οι αλλοδαπές τσατσαδες την έχουν δει!
Ειδικά αν δε μπεις στραβώνουν...είπαμε αν δεν τους αρέσει να γίνουμε ολλανδία με βιτρίνες και να μην έχουν δουλειά αυτές να σου πω εγώ! Ασε που θα πέσουν και οι τιμές αφού από το τρίο (υπηρεσία,καθαριότητα,προστασία) θα φύγει το ένα και να δείτε τότε αν γινόταν...αλλά αυτά εδώ δεν γίνονται με τόσα ταμπού και προκαταλήψεις
Για να εξηγούμαι λέω για τα στούντιο που δεν έχουν σελίδα ή ούτε καν τηλέφωνο...οπότε δεν πρέπει να πας από κει να δεις και αν σ' αρέσει??? τι μας την λένε? σαβουρογάμηδες μας έχουν περάσει αυτές οι ξένες τσατσάδες...είναι καλά...μπες!
Και ξαναλέω τις έχουν δοκιμάσει τις τανες λεσβιακό???  :2funny:  :2funny:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Χιλια δικια...Εχει παραγινει..Λες και αμα μπεις υπογραφεις κανενα συμβολαιο οτι θα τις παρεις κιολας... :tickedoff: :tickedoff:
Χαίρομαι που συμφωνείς!!! Εξάλλου η δουλειά τους είναι αν δεν μπαινόβγαινε κανείς γιατί να υπήρχαν?
Ολλανδία δεν υπάρχει τέτοιο πράμα...βιτρίνα σαρέσει μπαίνεις...κλείνει κουρτίνα και ξέρεις ότι είναι απασχολημένη η κοπέλα...μέχρι να ξανανοίξει! Ας εκτιμήσουν που έχουν και δουλειά εδώ οι γαμιόλες...γκρρρρ συγχύστηκα από χτες  >:(

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έγω θα πρότιμούσα να υπάρχει προγραμμα μίας ώρας, να τελείωνεις όσες φορές μπορείς στα 150 με 170 ευρώ. Και νομίζω πως δεν είναι δύσκολο να γίνει.. Νομίζω ότι συμφέρει και την κοπέλα αυτό από τη στιγμή που έχει 7 ώρες βάρδια. Αν και με αυτά τα λεφτά παίρνεις CG, υπάρχουν πολλά καλά μουνάκια στα studios που πιστεύω οτί πολλοί θα ήθελαν να τα γευτούν παραπάνω από ένα βιαστικό τελείωμα.

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τη ρεσεψιόν την είδατε?, τα δωμάτια ? τις γκόμενες ? τις τιμές ?
ε δεν καταλαβαίνω γιατί έξω όλα τα καλά γίνονται και εδώ, ΔΕΝ !
Εμείς τουλάχιστον όταν ζητάμε κάτι να ξέρουμε τουλάχιστον τι ζητάμε και τι ψάχνουμε!

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τη ρεσεψιόν την είδατε?, τα δωμάτια ? τις γκόμενες ? τις τιμές ?
ε δεν καταλαβαίνω γιατί έξω όλα τα καλά γίνονται και εδώ, ΔΕΝ !
Εμείς τουλάχιστον όταν ζητάμε κάτι να ξέρουμε τουλάχιστον τι ζητάμε και τι ψάχνουμε!

Φίλε μου άν το κομμάτι που δουλεύει στο studio είναι αστέρι ποιός έχεις την εντύπωση ότι θα ενδιαφερθεί για το πως είναι ο χώρος? Απλά θα έχει να συμπληρώσει την εμπειριά του και θα του μείνει μια ωραία εικόνα αφού φύγει.. Όμως και τρόγλη να είναι, άμα το "εργαλείο" είναι καλό.. εμείς οι Ελληνάρες θα πάμε!!!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξερω τι γινεται αθηνα αλλα θεσσαλονικη εχω να πω οτι οταν λενε στουντιο εννοουν τα καθαρα μπουρδελα!
οπου ανοιγει καινουριο κτιριο και καθαρο το αποκαλουν στουντιο και εχουν κατι τιμες ποιο  ακριβες και απ τα στουντιο της αθηνας.οποιος θελει να βεβαιωθει ας δει φοτο η τιμες η κριτικες στον χαρτι με τα στουντιο θεσσαλονικης.

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Φίλε μου άν το κομμάτι που δουλεύει στο studio είναι αστέρι ποιός έχεις την εντύπωση ότι θα ενδιαφερθεί για το πως είναι ο χώρος? Απλά θα έχει να συμπληρώσει την εμπειριά του και θα του μείνει μια ωραία εικόνα αφού φύγει.. Όμως και τρόγλη να είναι, άμα το "εργαλείο" είναι καλό.. εμείς οι Ελληνάρες θα πάμε!!!
Δεν διαφωνώ καθόλου ! Οι γκόμενες είναι το 90% αλλά όλο το πακέτο, δηλαδή

-πόσα δίνεις
-πόσο χρόνο αγοράζεις
-σε τι περιβάλλον βρίσκεσαι
-τι επιλογές (σε γυναίκες αλλά και σε υπηρεσίες) έχεις

κάνουν τη διαφορά !

Και στο τέλος τέλος αν κάτι θέλουμε ν αλλάξει ας ξέρουμε κατά που κοιτάμε και ας μην αλλοιθωρίζουμε !
Τώρα αν είμαστε ικανοποημένοι με τα σημερινά, ε τότε δεν τίθεται καν θέμα

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Εντιμότατοι φίλοι μου,
ενω τελευταία φαίνεται να γίνονται κάποιες προσπάθειες ν αλλάξουν κάποια πράγματα στα στούντιο, το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό.
Εντάξυ και ντουσιέρες μπαίνουν σε μερικά στούντιο και πετσέτες και πιο ευγενικές συμπεριφορές, που καλά είναι όλα αυτά, αλλά δεν φτάνουν.
Οντως το πιο βασικό είναι οι γυναίκες που δουλεύουν και ο τρόπος τους.
Οι γυναίκες όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο Β γίνονται, ο χρόνος που σου διαθέτουν όλο και λιγοστεύει, και ο τρόπος που εργάζονται, στα περισσότερα στούντιο, έχει αύρα μπουρδέλου.
Ευτυχώς υπαρχουν ακόμη λίγες -γνωστές- εξαιρέσεις που κατα κάποιο τρόπο ίσα που σώνουν την κατάσταση. Αλλά αυτό εμένα δε μου φτάνει,...ισως ήρθε η ώρα να τη ψάξω αλλού,... ίσως οι παλιότερες εμπειρίες μου με το χώρο να με έχουν κάνει πιο απαιτητικό,...

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Προσωπικά ο μόνος λόγος που προτιμώ στούντιο αντί μπουρδέλου είναι οτι λόγω υψηλότερης τιμής, η κοπέλα ΔΕΝ είναι χιλιογαμημένη (όχι πάντα βεβαια) και ΙΣΩΣ είναι πιο ορεξάτη (και αυτό πάλι δεν είναι απόλυτο). Όπως και να το κάνουμε δεν είναι και η καλύτερη εικόνα να βλέπεις εναν πακιστανό που βρωμοκοπάει να βγαίνει από το δωμάτιο και να ξέρεις οτι πριν απο σένα την πήρε εκείνος. Στα στούντιο αυτό δεν υπάρχει, τουλάχιστον δεν το έχω συναντήσει αυτές τις λίγες φορές που εχω πάει μιας και προτιμω CG ή CT.. 

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Εντιμότατοι φίλοι μου,
ενω τελευταία φαίνεται να γίνονται κάποιες προσπάθειες ν αλλάξουν κάποια πράγματα στα στούντιο, το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό.
Εντάξυ και ντουσιέρες μπαίνουν σε μερικά στούντιο και πετσέτες και πιο ευγενικές συμπεριφορές, που καλά είναι όλα αυτά, αλλά δεν φτάνουν.
Οι γυναίκες όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο Β γίνονται, ο χρόνος που σου διαθέτουν όλο και λιγοστεύει, και ο τρόπος που εργάζονται, στα περισσότερα στούντιο, έχει αύρα μπουρδέλου.
Ευτυχώς υπαρχουν ακόμη λίγες -γνωστές- εξαιρέσεις που κατα κάποιο τρόπο ίσα που σώνουν την κατάσταση. Αλλά αυτό εμένα δε μου φτάνει,...ισως ήρθε η ώρα να τη ψάξω αλλού,... ίσως οι παλιότερες εμπειρίες μου με το χώρο να με έχουν κάνει πιο απαιτητικό,...

και κάτι ακόμη
βλέπω όλο και πιο συχνά οτι, αρκετοί δίνουν το 100ρικο πιο εύκολα για καλύτερες ή περισσότερες υπηρεσίες. Αυτό μάλλον σημαίνει οτι και κόσμος υπάρχει που θα διαθέσει παραπάνω χρήμα και διαθεση, μια και όπως φαίνεται όλοι ψάχνουν κάτι καλύτερο !
Τώρα για τις τιμές να θυμίσω ότι,
στις καλές εποχές των ΣΤΟΥΝΤΙΟ (μέχρι το ΄97) η τιμή ήταν στα 10 με 15.000 δρχ (30 -50 ευρώ), ενώ τότε η τιμή στη Φυλής ας πούμε ήταν στα 3.000 δρχ (10 ευρώ). Δηλαδή 3-4 φορές πιο ακριβά τα στούντιο απο τα κοινά μπουρδέλα. Η διαφορά είναι πως τότε στα στούντιο έβρισκες κατά κανόνα γυναικάρες και σήμερα τις ψάχνεις με το κυάλι.Γι αυτό όμως δε φταίει η κακή μας μοίρα ούτε ο ξένος δάκτυλος. Ειναι καθαρά θέμα χρήματος ! Δηλαδή ρε σεις το 97 (πριν 12 χρόνια) η τιμή του στούντιο ήταν στα 30-50 ευρώ και σήμερα είναι στα ίδια ! Τι περιμένετε? Να γεμίσουν τα στούντιο με μουνάρες ? Οταν πριν 12 χρόνια παίρνανε τα ίδια μ αυτά που θα πάρουν και σήμερα ? Γίνεται? Μάλλον όχι !
Συμπερασμα : Αμα η τιμή στα στούντιο ανέβει στα 100 και παράλληλα ανέβει και η ποιότητα των κοριτσιών και των υπηρασιών, τότε και πάλι θα ξαναδούμε τις καλές μέρες του ΄95, ΄96 , ΄97 !
Δεν θέλω να συμφωνήσει κανείς ή να διαφωνήσει,...δεν με ενδιαφέρει ! Ομως ίσως καποιοι που είναι στη μπίσνα ίσως το σκεφτούν διαφορετικά και προσφέρουν τελικά αυτό που όλοι θάθελαν αλλά δεν ξέρουν να το πουν !

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
και κάτι ακόμη
βλέπω όλο και πιο συχνά οτι, αρκετοί δίνουν το 100ρικο πιο εύκολα για καλύτερες ή περισσότερες υπηρεσίες. Αυτό μάλλον σημαίνει οτι και κόσμος υπάρχει που θα διαθέσει παραπάνω χρήμα και διαθεση, μια και όπως φαίνεται όλοι ψάχνουν κάτι καλύτερο !
Τώρα για τις τιμές να θυμίσω ότι,
στις καλές εποχές των ΣΤΟΥΝΤΙΟ (μέχρι το ΄97) η τιμή ήταν στα 10 με 15.000 δρχ (30 -50 ευρώ), ενώ τότε η τιμή στη Φυλής ας πούμε ήταν στα 3.000 δρχ (10 ευρώ). Δηλαδή 3-4 φορές πιο ακριβά τα στούντιο απο τα κοινά μπουρδέλα. Η διαφορά είναι πως τότε στα στούντιο έβρισκες κατά κανόνα γυναικάρες και σήμερα τις ψάχνεις με το κυάλι.Γι αυτό όμως δε φταίει η κακή μας μοίρα ούτε ο ξένος δάκτυλος. Ειναι καθαρά θέμα χρήματος ! Δηλαδή ρε σεις το 97 (πριν 12 χρόνια) η τιμή του στούντιο ήταν στα 30-50 ευρώ και σήμερα είναι στα ίδια ! Τι περιμένετε? Να γεμίσουν τα στούντιο με μουνάρες ? Οταν πριν 12 χρόνια παίρνανε τα ίδια μ αυτά που θα πάρουν και σήμερα ? Γίνεται? Μάλλον όχι !
Συμπερασμα : Αμα η τιμή στα στούντιο ανέβει στα 100 και παράλληλα ανέβει και η ποιότητα των κοριτσιών και των υπηρασιών, τότε και πάλι θα ξαναδούμε τις καλές μέρες του ΄95, ΄96 , ΄97 !
Δεν θέλω να συμφωνήσει κανείς ή να διαφωνήσει,...δεν με ενδιαφέρει ! Ομως ίσως καποιοι που είναι στη μπίσνα ίσως το σκεφτούν διαφορετικά και προσφέρουν τελικά αυτό που όλοι θάθελαν αλλά δεν ξέρουν να το πουν !

:think: Είσαι σίγουρος ότι πρίν το 97 ήταν όλες μουνάρες κα οι υπηρεσίες καλλίτερες απο σήμερα?  :headbang:

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
:think: Είσαι σίγουρος ότι πρίν το 97 ήταν όλες μουνάρες κα οι υπηρεσίες καλλίτερες απο σήμερα?   :headbang:

Είμαι σίγουρος για τα εξής :

-Υπήρχαν απο 3 και περισσότερες σε κάθε στούντιο
-Απο αυτές τουλάχιστον 1-2 μέτραγαν και απο εμφάνιση και απο υπηρεσίες
-Δεν υπήρχε θέμα χρόνου (το μισάωρο ήταν δεδομένο και πήγαινε και παραπάνω χαλαρά)
-Δε θυμάμαι να έφυγα ποτέ με την αίσθηση οτι πέταξα τα λεφτά μου
-Δεν είπα οτι ήταν όλες μουνάρες, αλλά οτι κατα κανόνα έβρισκες γυναικάρες
-Σήμερα υπάρχουν 4-5 ονόματα με καλές υπηρεσίες, τότε όποτε και να πήγαινες έβρισκες και καλές υπηρεσίες και δυνατά κορμιά και χρόνο όσο ήθελες και διακριτικό περιβάλλον και πολλαπλές επιλογές (multiple choice) :grin:

Αρα ήταν καλύτερα !

JOSSS

Μέγας
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
25
Like
976
Πόντοι
4.460
ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ?????

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Εντιμότατοι φίλοι μου,
φιλε δεν γινονται ολες οι γυναικες πιο Β σιγουρα ισχυει για αρκετες..γιαυτο ειμαστε εδω να κραζουμε αυτες που δεν ανταποκρινονται και να τρωνε μαυρο και να ξεχωριζουμε αυτες που κανουν αυτα που πρεπει σε εναν τετοιο χωρο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom