Νέα

Τι θέλουμε να αλλάξει στα στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiboukios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Είμαι σίγουρος για τα εξής :

-Υπήρχαν απο 3 και περισσότερες σε κάθε στούντιο
-Απο αυτές τουλάχιστον 1-2 μέτραγαν και απο εμφάνιση και απο υπηρεσίες
-Δεν υπήρχε θέμα χρόνου (το μισάωρο ήταν δεδομένο και πήγαινε και παραπάνω χαλαρά)
-Δε θυμάμαι να έφυγα ποτέ με την αίσθηση οτι πέταξα τα λεφτά μου
-Δεν είπα οτι ήταν όλες μουνάρες, αλλά οτι κατα κανόνα έβρισκες γυναικάρες
-Σήμερα υπάρχουν 4-5 ονόματα με καλές υπηρεσίες, τότε όποτε και να πήγαινες έβρισκες και καλές υπηρεσίες και δυνατά κορμιά και χρόνο όσο ήθελες και διακριτικό περιβάλλον και πολλαπλές επιλογές (multiple choice) :grin:

Αρα ήταν καλύτερα !

Και καλά κάνεις και είσαι σίγουρος.. Και για να σας πώ ΕΑΝ δεν το γνωρίζετε γιατί συμβαίνει αυτό μάθετε πώς ο μόνος υπαίτιος είναι ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ που μετα τα ξεκουκουλώματα για το τι γινόταν το 97 στην ελλάδα κατάφερε και έπεισε την κυβέρνηση να κλείσει τα σύνορα από ΡΩΣΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ κτλ κτλ τα οποία έχουν και τις πίο μουνάρες γκόμενες που πραγματικά αγαπούσας το σεξ.. Αν ανοίξουν τα σύνορα για τις ρωσίδες τότε μετά θα δείτε εποχές 97 και τα στούντιο δεν θα μας ενδιαφέρουν ούτε εαν έχουν καθαρές πετσέτες ούτε αν η τσα τσα είναι ευγενική.. Γιατί η μουνοθυελλα θα τα παίρνει και θα τα σηκώνει όλα στον αέρα.. Θημύθηκα τώρα στην επτανήσου το 97 είχε ένα μασατζίδικο στο οποιό είχε 4 μουνάρες που πραγματικά ντρεπόσουνα να τις ρωτήσεις αν κάνουν κάτι παραπάνω απο το μασαζ.. Και όταν λεω ντρεπόσουνα ... το εννοώ.. 

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Και για να σας πώ ΕΑΝ δεν το γνωρίζετε γιατί συμβαίνει αυτό μάθετε πώς ο μόνος υπαίτιος είναι ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ που μετα τα ξεκουκουλώματα για το τι γινόταν το 97 στην ελλάδα κατάφερε και έπεισε την κυβέρνηση να κλείσει τα σύνορα από ΡΩΣΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Μάλλον δεν το χεις πιάσει σωστα το πράμα,...
Κλείσανε τα σύνορα απο Ρωσία κλπ, και τα ανοίξανε απο Τουρκία και γεμίσαμε λαθρομετανάστες ???
Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό, άμα οι γυναίκες ξέρουν πως στο Ελλάδα πέφτει χρήμα και οι συνθήκες εργασίας είναι Ευρωπαϊκές, τότε και μόνο τότε θα ξαναδούμε τα καλά των late ;90s !

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Λοιπόν επειδή μου τη βαράει αφάνταστα η κουτοπονηριά κάποιων αποφάσισα να κάνω αυτό το thread. Επισκέπτομαι λοιπόν ένα στούντιο στο οποίο παώ αρκετά συχνά. Την ώρα που φτάνω υπάρχουν 2 δωμάτια άδεια και ένας τύπος να περιμένει στο σαλόνι.
Μου λέει η τσατσά ποιά κοπέλα είναι εκεί, λέω ΟΚ τη ξέρω, να περάσω? Όχι μου λέει γιατί περιμένει ο κύριος και μπορεί να θέλει να περάσει. Της λέω εγώ θα περάσω έτσι και αλλιώς γιατί την ξέρω τη κοπέλα, ο κύριος μπορεί και να φύγει. Όχι μου λέει γιατί προηγείται ο κύριος. Φάουλ 1ον. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Να αναγκάζομαι να περιμένω στο σαλόνι, ενώ ξέρω οτι θα περάσω 100% και ενώ υπάρχουν 2 άδεια δωμάτια. Πάει στο διάολο. Βγαίνει η κοπέλα, τη χαιρετάω κιόλας, αποφασίζει ο άλλος οτι θα περάσει. Άρα πάω μετά απο αυτόν. Λέω γάμα το τώρα μην τσιτώνεις.
Μπαίνω στο δωμάτιο. Ακούω να έρχεται ένας άλλος στο στούντιο. Ακούω επίσης μετά απο λίγη ώρα τη κοπέλα να βγαίνει απο το δωμάτιο που ήταν ο άλλος που περίμενε στο σαλόνι και αντί να έρχεται σε εμένα να πηγαίνει σε εκείνον που είχε έρθει μετά. Λέω ρε πούστη μου τι γίνεται σήμερα, έχουν βαλθεί να με τσιτώσουν? Ανοίγω τη πόρτα ξεπροβάλλει η τσατσά και της λέω η κοπέλα τελείωσε απο εδώ? Ναι μου λέει. Τότε γιατί δεν ήρθε σε εμένα ρωτάω? Ε ήρθε ένας κύριος και βιαζότανε και πήγε πρώτα σε αυτόν. Της λέω οτι αυτό δεν είναι σωστό και δείχνει έλλειψη σεβασμού στο πελάτη. Μόκο η τσατσά. Της λέω της είπατε της κοπέλας οτι προηγούμαι? Ναι μου λέει τα γράφω πάντα τα δωμάτια και κάτι τέτοια. Τα είχα πάρει γιατί ένιωσα πολύ κοροίδο με αυτή τη συμπεριφορά σε ένα στούντιο και με μια κοπέλα που δεν πήγαινα για πρώτη φορά. Τέσπα έρχεται η κοπέλα μετά, της τα λέω και εκεινής, ας μην αναπαράγω τώρα κάθε διάλογο. Το συμπέρασμα ήταν οτι επειδή ο τύπος έσκασε μύτη και είπε οτι βιαζότανε προηγήθηκε, ενώ εγώ περίμενα σα μαλάκας. Και προφανώς για να μην διώξουν το πελάτη με γράψανε κανονικά. Βέβαια μετά μου είπε η κοπέλα οτι έπρεπε να σε είχα ρωτήσει και τα σχετικά, αλλά τι τα θές?
Λοιπόν τα στούντιο και οι εργαζόμενοι σε αυτά πρέπει να έχουν λίγο @@ και να σέβονται το πελάτη απο όλες τις απόψεις, ακόμα και αν πρέπει να δυσαρεστήσουν κάποιον άλλο πελάτη. Δε μπορεί ο καθένας να εμφανίζεται και να λέει οτι βιάζεται και να γαμάει τον άλλο που περιμένει στο δωμάτιο. Ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε και τεράστιος μαλάκας αυτός που το έκανε. Άμα βιάζεσαι να μην πηγαίνεις στο στούντιο, δε σε υποχρεώνει κανείς. Δε σου βάζει κανείς το πιστόλι στο κρόταφο να σου πεί τράβα στο στούντιο ενώ σε κυνηγάνε άλλες δουλειές. Τράβα άλλη μέρα ή ώρα. Δε νομίζω να ήθελε να του το κάνουν εκείνου αυτό που έκανε αυτός. Αλλά έπρεπε να τον φέρουν σε εμένα αφού εκείνες δεν θέλαν να τον χαλάσουν, να μου πεί οτι βιάζεται να έπερνε την αναλογή απάντηση και να γινόταν το στούντιο μπουρδέλο στη στιγμή. Και πάλι καλά που το κατάλαβα, αλλιώς σιγά μη μου λέγαν ποτέ τίποτα.
Μη ρωτήσετε λεπτομέρειες για το στούντιο, τη κοπέλα, πότε έγινε το σκηνικό κτλ. Δεν θέλω να πώ. Το έγραψα αυτό απλά για να μην φέρονται πούστικα και κουτοπόνηρα μερικοί και να υπάρχει περισσότερο σεβασμός προς τους πελάτες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σε καταλαβαινω κι εχεις δικιο σε ολα,μια συμβουλη θα δωσω απλα απο δικη μου εμπειρια...αν δεν βιαζεσαι πραγματικα ,πραγματικα ομως, καλυτερα περνας αν μεινεις τελευταιος...εκτος πια κι αν περασαν 10 πριν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...αλλιως περισσοτερο με σενα θα ασχοληθει η κοπελα παρα με τους προηγουμενους..οχι επιτηδες,απο απλο θεμα αγχους που δημιουργει η ιδεα της εκκρεμοτητας πελατων που πεεριμενουν...

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
σε καταλαβαινω κι εχεις δικιο σε ολα,μια συμβουλη θα δωσω απλα απο δικη μου εμπειρια...αν δεν βιαζεσαι πραγματικα ,πραγματικα ομως, καλυτερα περνας αν μεινεις τελευταιος...εκτος πια κι αν περασαν 10 πριν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...αλλιως περισσοτερο με σενα θα ασχοληθει η κοπελα παρα με τους προηγουμενους..οχι επιτηδες,απο απλο θεμα αγχους που δημιουργει η ιδεα της εκκρεμοτητας πελατων που πεεριμενουν...
Φίλε το καταλαβαίνω αυτό που λές και ισχύει αρκετές φορές, αλλά το σωστό είναι σωστό. Το όλο σκηνικό ήταν παντελής έλλειψη σεβασμού προς εμένα και αυτό με χάλασε πάρα πολύ...

Mentoras

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Κριτικές
10
Like
1
Πόντοι
10
ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ?????
Όσα θέλουν να λέγονται "ΣΤΟΥΝΤΙΟ" θα πρέπει ¨
1. Nα αλλάζουν οι φτηνιάρηδες κάθε φορά σεντόνια που φεύγει οι πελάτης.Δεν είναι κανένα κόστος φοβερό. Ας κάνει και λίγη γυμναστική η ΤΣΑΤΣΑ ,δεν θα της πέσει ο πισινός.

2.  Να έχουν πετσέτες όλα τα στούντιο σφραγισμένες. Η κοπέλα να απαγορεύεται να φύγει απο το δωμάτιο αν δεν τελειώσει ο πελάτης εκτός και αν την διώξει εκέινος.

3.  Να μην λέει μαλακίες τύπου πρέπει να τελειώσεις και παπαριές.

4. Να αφήνει την κρέμα στα αποδυτήρια και να μην μυρίζει τσιγγαρίλα το στόμα της.

5. Να μπαίνει χαμογελαστή και να βγαίνει χαμογελαστή απο το δωμάτιο.
Διαφορετικά να κάθετε σπίτι της να βλέπει τα μούτρα στον καθρέπτη της.

6. Να πλένετε καλά μετά απο κάθε συνεύρεση και όχι μόνο να σκουπίζει με μωρομάντηλα μουνί, βυζιά, και μασχάλες. Δεν είναι κανένα κόστος φοβερό.

7. Σας φτάνουν αυτά για αρχή ή να συνεχίσω?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φίλε το καταλαβαίνω αυτό που λές και ισχύει αρκετές φορές, αλλά το σωστό είναι σωστό. Το όλο σκηνικό ήταν παντελής έλλειψη σεβασμού προς εμένα και αυτό με χάλασε πάρα πολύ...
συμφωνω επι της αρχης στο ζητημα..εγω, αν δεν αξιζει κι η κοπελα ισως να μην ξαναπηγαινα γενικα με τετοια συμπεριφορα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Όσα θέλουν να λέγονται "ΣΤΟΥΝΤΙΟ" θα πρέπει ¨
1. Nα αλλάζουν οι φτηνιάρηδες κάθε φορά σεντόνια που φεύγει οι πελάτης.Δεν είναι κανένα κόστος φοβερό. Ας κάνει και λίγη γυμναστική η ΤΣΑΤΣΑ ,δεν θα της πέσει ο πισινός.

2.  Να έχουν πετσέτες όλα τα στούντιο σφραγισμένες. Η κοπέλα να απαγορεύεται να φύγει απο το δωμάτιο αν δεν τελειώσει ο πελάτης εκτός και αν την διώξει εκέινος.

3.  Να μην λέει μαλακίες τύπου πρέπει να τελειώσεις και παπαριές.

4. Να αφήνει την κρέμα στα αποδυτήρια και να μην μυρίζει τσιγγαρίλα το στόμα της.

5. Να μπαίνει χαμογελαστή και να βγαίνει χαμογελαστή απο το δωμάτιο.
Διαφορετικά να κάθετε σπίτι της να βλέπει τα μούτρα στον καθρέπτη της.

6. Να πλένετε καλά μετά απο κάθε συνεύρεση και όχι μόνο να σκουπίζει με μωρομάντηλα μουνί, βυζιά, και μασχάλες. Δεν είναι κανένα κόστος φοβερό.

7. Σας φτάνουν αυτά για αρχή ή να συνεχίσω?
+100000000000000000000 τα πες ολα

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
συμφωνω επι της αρχης στο ζητημα..εγω, αν δεν αξιζει κι η κοπελα ισως να μην ξαναπηγαινα γενικα με τετοια συμπεριφορα....
Δε θέλω να πώ τίποτα για τη κοπέλα ή το στούντιο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι το σκέφτομαι αν θα ξαναπατήσω εκεί πλέον...

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
1ον να χαμηλωσουν λιγο τις τιμες.2ον οπως τις σεβομαστε να μας σεβονται πρωτα εμας και μετα την τσεπη του καθενα      που απο το υστερηματου παει και καταθετει 50 η 70 η 100 ευρω.                                                                                      .   

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
2 κοπελες στην βαρδια μη σου πω και τρεις...

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Έπρεπε να ξαναβάλεις τα παντελόνια (υποθέτω τα είχες βγάλει στο δωμάτιο) και να την κάνεις...
Βγαίνοντας, έτσι και σε ρωτούσε "πού πας" να της έλεγες "μου έτυχε κάτι έκτακτο, την πουλεύω" :2funny:
Φίλε δυστυχώς αυτό που λές το σκέφτηκα κατόπιν εορτής, έπρεπε να φύγω και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω. Το πάθημα μου έγινε μάθημα όμως και δεν θα με ξαναδούν, τουλάχιστον όχι πολύ σύντομα...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Kανονικα τα σπιτια στο μεταξι ειδικοτερα αλλα και μερικα στη φυλης αν θελουν να λεγονται μπουρδελα θα πρεπει να δωσει ο τσιφουτο-επιχειρηματιας του κωλου πεντε φραγκα να παρει ενα σωστο κρεβατι-σεντονια τουλαχιστον..................μην πουμε και για τα αλλα.
Τοσο γυφτοι ειναι?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
............ Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Να αναγκάζομαι να περιμένω στο σαλόνι, ενώ ξέρω οτι θα περάσω 100% και ενώ υπάρχουν 2 άδεια δωμάτια. Πάει στο διάολο. Βγαίνει η κοπέλα, τη χαιρετάω κιόλας, αποφασίζει ο άλλος οτι θα περάσει. Άρα πάω μετά απο αυτόν. Λέω γάμα το τώρα μην τσιτώνεις.
Μπαίνω στο δωμάτιο. Ακούω να έρχεται ένας άλλος στο στούντιο. Ακούω επίσης μετά απο λίγη ώρα τη κοπέλα να βγαίνει απο το δωμάτιο που ήταν ο άλλος που περίμενε στο σαλόνι και αντί να έρχεται σε εμένα να πηγαίνει σε εκείνον που είχε έρθει μετά. Λέω ρε πούστη μου τι γίνεται σήμερα, έχουν βαλθεί να με τσιτώσουν? Ανοίγω τη πόρτα ξεπροβάλλει η τσατσά και της λέω η κοπέλα τελείωσε απο εδώ? Ναι μου λέει. Τότε γιατί δεν ήρθε σε εμένα ρωτάω? Ε ήρθε ένας κύριος και βιαζότανε και πήγε πρώτα σε αυτόν. Της λέω οτι αυτό δεν είναι σωστό και δείχνει έλλειψη σεβασμού στο πελάτη. Μόκο η τσατσά. Της λέω της είπατε της κοπέλας οτι προηγούμαι? Ναι μου λέει τα γράφω πάντα τα δωμάτια και κάτι τέτοια. Τα είχα πάρει γιατί ένιωσα πολύ κοροίδο με αυτή τη συμπεριφορά σε ένα στούντιο και με μια κοπέλα που δεν πήγαινα για πρώτη φορά. Τέσπα έρχεται η κοπέλα μετά, της τα λέω και εκεινής, ας μην αναπαράγω τώρα κάθε διάλογο. Το συμπέρασμα ήταν οτι επειδή ο τύπος έσκασε μύτη και είπε οτι βιαζότανε προηγήθηκε, ενώ εγώ περίμενα σα μαλάκας. Και προφανώς για να μην διώξουν το πελάτη με γράψανε κανονικά. Βέβαια μετά μου είπε η κοπέλα οτι έπρεπε να σε είχα ρωτήσει και τα σχετικά, αλλά τι τα θές?
.......
Μήν το πέρνεις κατάκαρδα ρε φίλε !!!
Πέρυσι τέτοιο καιρό σε κάποιο στη Βρυλλησου, μεσημεριάτικα με πολλή ζέστη , γύρω στις 2:30  , μπαίνω περίμενα περίμενα μπήκε σε άλλον στο δωμάτιο που είχε σειρά , μετά μάλλον τους έφεραν το ντελίβερι περίμενα περίμενα και στο τέλος με πήρε ό ύπνος!!! ( είχα ξυπνήσει εκείνη την ημέρα πολύ πρωΐ ).
Τελικά μπήκε η κοπέλλα και με ξύπνησε γύρω στις 5. Απ ότι κατάλαβα σκέφτηκαν μήπως έχω πάθει κάτι και συζητούσαν τι θα κάνουν με το πτώμα  :cheesy:
Κατα τα υπόλοιπα μετα πέρασα πολύ ωραία αφου είχα αναπληρώσει και δυνάμεις. :2funny:
Το θέτω σαν πρόταση για αλλαγή. Να μπορεί κάποιος ( με το αζημίωτο να κάνει το ντουζάκι του και να παίρνει έναν υπνάκο καμιά ωρίτσα πρίν την συνευρεση, μετά θα βγαίνει έξω στην κοινωνία πολύ σένιος!!!
:think:Τί λέτε? :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μήν το πέρνεις κατάκαρδα ρε φίλε !!!
Πέρυσι τέτοιο καιρό σε κάποιο στη Βρυλλησου, μεσημεριάτικα με πολλή ζέστη , γύρω στις 2:30  , μπαίνω περίμενα περίμενα μπήκε σε άλλον στο δωμάτιο που είχε σειρά , μετά μάλλον τους έφεραν το ντελίβερι περίμενα περίμενα και στο τέλος με πήρε ό ύπνος!!! ( είχα ξυπνήσει εκείνη την ημέρα πολύ πρωΐ ).
Τελικά μπήκε η κοπέλλα και με ξύπνησε γύρω στις 5. Απ ότι κατάλαβα σκέφτηκαν μήπως έχω πάθει κάτι και συζητούσαν τι θα κάνουν με το πτώμα  :cheesy:
Κατα τα υπόλοιπα μετα πέρασα πολύ ωραία αφου είχα αναπληρώσει και δυνάμεις. :2funny:
Το θέτω σαν πρόταση για αλλαγή. Να μορούμε ( με το αζημίωτι να κοιμόμαστε καμιά ωρίτσα πρίν την συνευρεση!!!
:think:Τί λέτε? :grin:
γαματο φιλε υπνος σε μπουρδελο...και πιπουλα για ξυπνημα...σε ζηλεψα...παντως κι εγω οταν πηγαινα μεσημερι μετα την δουλεια δεν με χαλαγε να αργει λιγο,αρκει ναμουν μεσα στο δωματιο,ντουζακι κι ετσι...

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Τα περί καθαριότητας, χρόνου και τιμών που έγραψαν προηγούμενοι με βρίσκουν σύμφωνο, τα προφανή είναι άλλωστε.
Το ζητούμενο δεν είναι τι θέλουμε να αλλάξει, αλλά κατά πόσο αυτές οι απαιτήσεις  θα πραγματοποιηθούν.

Η  πλειοψηφία των πελατών  επιδιώκει  ένα όσο το δυνατό γρήγορο "ξαλάφρωμα" , επειδή θεωρεί αυτό που γίνεται αναγκαίο κακό, η τελευταία λύση. 
Πρακτικές γρήγορου τελειώματος, όπως γλείψιμο αρχιδών, κατατάσσονται στα θετικά της ιερόδουλης, φυσικό είναι.
Πολλοί συναγωνιστές απαξιώνουν όσους επιδιώκουν σέξ και όχι ξεπέτα.
Με τη λογική του "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε"  που έχουμε δεν βλέπω να αλλάζει κάτι, έχω μετρήσει χρόνο παραμονής στο δωμάτιο της κοπέλας 3 λεπτά. Ημαρτον!. 50 ευρώ για πολλούς από εμάς είναι πάνω από ενα μεροκάματο, κατα τη ταπεινή μου γνώμη  50 ευρώ θα έπρεπε να χρεωνόμαστε για το πλήρες που το χρεώνουν τώρα 100.
Στη πράξη ένα ειναι βέβαιο:  οι τιμές  θα μειωθούν μόνο όταν δεν έχουμε πλέον χρήματα να δώσουμε.   

Πιστεύω πως για αρκετούς από εμάς όλα βαίνουν καλώς . Πολλοί  παραμένουν  αδιάφοροι, κανείς δεν θεωρεί εαυτόν μόνιμο στον αγοραίο έρωτα, γιατί να έχει απαιτήσεις;
Διαφορετικά πολλά πράγματα, είναι βέβαιο, θα είχαν ήδη αλλάξει.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Λοιπόν επειδή μου τη βαράει αφάνταστα η κουτοπονηριά κάποιων αποφάσισα να κάνω αυτό το thread. Επισκέπτομαι λοιπόν ένα στούντιο στο οποίο παώ αρκετά συχνά. Την ώρα που φτάνω υπάρχουν 2 δωμάτια άδεια και ένας τύπος να περιμένει στο σαλόνι.
Μου λέει η τσατσά ποιά κοπέλα είναι εκεί, λέω ΟΚ τη ξέρω, να περάσω? Όχι μου λέει γιατί περιμένει ο κύριος και μπορεί να θέλει να περάσει. Της λέω εγώ θα περάσω έτσι και αλλιώς γιατί την ξέρω τη κοπέλα, ο κύριος μπορεί και να φύγει. Όχι μου λέει γιατί προηγείται ο κύριος. Φάουλ 1ον. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Να αναγκάζομαι να περιμένω στο σαλόνι, ενώ ξέρω οτι θα περάσω 100% και ενώ υπάρχουν 2 άδεια δωμάτια. Πάει στο διάολο. Βγαίνει η κοπέλα, τη χαιρετάω κιόλας, αποφασίζει ο άλλος οτι θα περάσει. Άρα πάω μετά απο αυτόν. Λέω γάμα το τώρα μην τσιτώνεις.
Λοιπόν τα στούντιο και οι εργαζόμενοι σε αυτά πρέπει να έχουν λίγο @@ και να σέβονται το πελάτη απο όλες τις απόψεις, ακόμα και αν πρέπει να δυσαρεστήσουν κάποιον άλλο πελάτη. Δε μπορεί ο καθένας να εμφανίζεται και να λέει οτι βιάζεται και να γαμάει τον άλλο που περιμένει στο δωμάτιο. Ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε και τεράστιος μαλάκας αυτός που το έκανε. Άμα βιάζεσαι να μην πηγαίνεις στο στούντιο, δε σε υποχρεώνει κανείς. Δε σου βάζει κανείς το πιστόλι στο κρόταφο να σου πεί τράβα στο στούντιο ενώ σε κυνηγάνε άλλες δουλειές. Τράβα άλλη μέρα ή ώρα. Δε νομίζω να ήθελε να του το κάνουν εκείνου αυτό που έκανε αυτός. Αλλά έπρεπε να τον φέρουν σε εμένα αφού εκείνες δεν θέλαν να τον χαλάσουν, να μου πεί οτι βιάζεται να έπερνε την αναλογή απάντηση και να γινόταν το στούντιο μπουρδέλο στη στιγμή. Και πάλι καλά που το κατάλαβα, αλλιώς σιγά μη μου λέγαν ποτέ τίποτα.
Μη ρωτήσετε λεπτομέρειες για το στούντιο, τη κοπέλα, πότε έγινε το σκηνικό κτλ. Δεν θέλω να πώ. Το έγραψα αυτό απλά για να μην φέρονται πούστικα και κουτοπόνηρα μερικοί και να υπάρχει περισσότερο σεβασμός προς τους πελάτες...
Ρε φιλαράκι sorry αλλά βιαζόμουν πολύ εκείνη την ημέρα... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom