Νέα

Τι θέλουμε να αλλάξει στα στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiboukios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
τι να σου πω? θέλει ανάλυση το θέμα! :grin: :grin: :grin:
Θελει αλλα δεν χρειαζεται φιλε μου!!!!
Απλα οποιος καταλαβε καταλαβε!!! :think:
Ολο παραπωνα ειναι πολλοι για το κοστος,τις υπηρεσιες κλπ. και σε κανα 2ωρο οι ιδιοι θα ειναι εξω απο τα στουντιο και θα τα ακουμπανε!!!Αν δεν μας αρεσει κατι το κοβουμε!Αν το δεχομαστε τοτε τι το συζηταμε?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εσύ θετεις όμως το υποκειμενικό κριτηριο του γούστου! αυτό που δεν αρέσει σε σένα μπορει να είναι θησαυρός για άλλους!  ;) ;) ;)

ρε φιλε οταν ειναι εξω στην αναμονη και 5 ατομα,και βγαινει και την βλεπουν και εξαφανιζοντε ολοι μαζι δεν ειναι θεμα γουστου,ειναι θεμα μπαζου.και θελει και 50 ευρω για να γαμηθη.πλακα κανουμε τωρα.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ολο παραπωνα ειναι πολλοι για το κοστος,τις υπηρεσιες κλπ. και σε κανα 2ωρο οι ιδιοι θα ειναι εξω απο τα στουντιο και θα τα ακουμπανε!!!Αν δεν μας αρεσει κατι το κοβουμε!Αν το δεχομαστε τοτε τι το συζηταμε?
Χωρίς λόγια
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Και μιας και το εφερε η κουβεντα παραθετω το ποστ του συναγωνιστη bili bo απο μια επισκεψη του!!!!
σαββατο βραδι κατα τις 8μμ.επισκεφτηκα το στουντιο στη μιχαηλ βοδα 192.δωρεαν παρκιν στη μιχαηλ βοδα 183.μπαινω μεσα πανεμορφος χωρος με φοβερη διακοσμηση.η τσατσα ευγενεστατη μου λεει το προγραμμα 50ευρω αισθησιακο μασαζ και ερωτικη εκτονωση.ερχεται ενα μωρο γυρω στα 24 η τανια μελαχροινη με τρομερα πιασιματα χωρις δευτερη σκεψη μπαινω στο δωματιο.ερχεται με ενα δισκο με ουισκι και ξηρους καρπους προσφορα του μαγαζιου καφε αναψυκτικο η ποτο.μου βαζει λαδι και αρχιζει με τα θεικα χερακια τις να χαιδευει το κορμι μου ενω ημουν μπρουμητα στο κρεββατι του μασαζ.χαλαρωμενος οπως ημουν και καβλωμενος με γυριζει ανασκελα και με πλακωνει μαγκες σε μια ακαποτη παλινδρομηση τα ειδα ολα.μετα ανεβαινει απο πανω και αρχιζει η τρελλη υππασια.δεν αντεξα και κατεθεσα.το πιο σημαντικο ειναι οτι εφυγα ανανεωμενος και πολυ φρεσκος.ηταν πιστευω το ερωτικο μασαζ που εκανε τη διαφορα.μαγκες τρεξτε αξιζει

Μπραβο στο μαγαζι!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
+100000000..... στο μαγαζί!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Και για να μη νομιζετε οτι κανω διαφημηση στο Μ.Βοδα θυμιζω και τις καλες και πολυ φιλικες υπηρεσιες του Φυλης 104!
Επισης και σε αλλο μαγαζι μου εχουν προσφερει καφε,πορτοκαλαδα και ποτο!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αυτο εξαρταται απο τη κοπελα...
Οπωs σ ολου του κοσμου τιs δουλειεs..........ο εργαζομενοs ειναι εκεινοs που εξυπηρετει τα συμφεροντα τηs δουλειαs του....ετσι και σ αυτη τη περιπτωση η κοπελα .....αφου το κανει  θα πρεπει να εξυπηρετει αναλογα.......
Προσεχουμε για να εχουμε......αν διωξει την πελατεια ποιο το οφελοs???

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Οπωs σ ολου του κοσμου τιs δουλειεs..........ο εργαζομενοs ειναι εκεινοs που εξυπηρετει τα συμφεροντα τηs δουλειαs του....ετσι και σ αυτη τη περιπτωση η κοπελα .....αφου το κανει  θα πρεπει να εξυπηρετει αναλογα.......
Προσεχουμε για να εχουμε......αν διωξει την πελατεια ποιο το οφελοs???

σωστο και αυτο...
παντως σε ολες τις δουλειες υπαρχουν εργαζομενοι που κανουν τα απολυτως απαραιτητα και αλλοι που δινουν το κατι παραπανω για τα συμφεροντα των αφεντικων τους...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
σωστο και αυτο...
παντως σε ολες τις δουλειες υπαρχουν εργαζομενοι που κανουν τα απολυτως απαραιτητα και αλλοι που δινουν το κατι παραπανω για τα συμφεροντα των αφεντικων τους...

Σιγουρα!!!!!!!!  βεβαια αυτο συμβαινει κατα κυριο λογο στο δημοσιο οπου υπαρχει κατοχυρωση τηs δουλειαs οτι και να γινει....και βεβαια δεν νοιαζονται για την πελατεια κτλ....εδω ομωs τα πραγματα αλλαζουν...δεν ειναι τιποτα κατοχυρωμενο ....πρεπει να νοιαζονται για την πελατεια....και υπαρχει και ανταγωνισμοs!!

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
τωρα δουλευει η Τζενη (καμαριερα ;))
και ειναι καταπληκτικη, το βραδυ θα αναιβασω και φωτο ;)
αυριο η Μαργαριτα θα ντυθει αφεντρα ;)
Αυτη την εβδομαδα θα υπαρχει
sexy μαγειρισα
sexy κουνελακι
sexy μαθητρια
sexy μπατσινα

και πολλα ακομη.......... ;)

πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

Γουστάρω τρελλά !

1. θα παραγγείλω μια σεξυ καμαριέρα για πρώτο πιάτο !
2. Να που μας διαβάζουν !
3. Να που κάποιος κάνει την αρχή προσφέροντας κάτι τις παραπάνω !
4. Για επιδόρπιο ένα σέξυ κουνελάκι θα ήταν το καλύτερο
5. Συναγωνιστές ζητάτε αυτά που θέλετε ή θα θέλατε και μη <<βολεύεστε>> με το status quo
6. Η εξέλιξη των πραγμάτων και αναγκαία είναι και μοιραία

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

Συζητάμε να ΑΛΛΑΞΕΙ προς το καλύτερο αυτο που μας ΑΡΕΣΕΙ !
Και αυτό λέγεται πρόοδος, εξέλιξη !

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σιγα σιγα  ολο και κατι καλυτερευει.....και για δικο τουs καλο

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μια προταση καλη ειναι η εξης,η οποια υπαρχει στα στουντιο της αυστραλιας οπως μου εχει πει ενας φιλος που εχει παει.αφου τελειωση το γαμηση με την πουτανα,σε αφηνουν 10 λεπτα στο δωματιο μονο σου να κανεις ενα ντους στα γρηγορα,αλλα και να γραψεις την εντυπωσεις σου ανωνυμα ασχετα αν ειναι καλες η κακες,αλλα και να γραψεις καποιες προτασεις σου σε μια κολλα χαρτι που σου δινουν αυτοι οταν πας,και μετα το ριχνεις σε κουτι που ειναι στο σαλονι,σαν γραμματοκυβωτιο.αυτο που εκανε εντυπωση τον φιλο μου ειναι οτι οι κολλες ητανε αριθμημενες,και εγραφαν και ωρα προσελευσης,ρωτησε την τσατσα γιατι συμβαινει αυτο,και του εξηγησε οτι αυτο γινετε για να μην υπαρχει περιπτωσει η κοπελες να γραφουν μονες τους οτι ναναι,αλλα και τα αφεντικα του μπουρδελου,ελεγχουν και τι γινετε με το κοσμο που μπαινει.εννοητε οτι του εκοψαν αποδειξη κανονικα,αλλα και του εβγαλαν και καρτα μελους,ωστε μετα απο καποιες επισκεψεις καθε μηνα,ειχε το δικαιωμα να κανει και μια επισκεψη δωρεαν.οπως καταλαβαινετε αυτα για την χωρα μας ειναι αδιανοητα,απλως τα αναφερα προς ενημερωση σας.

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
...αυτα για την χωρα μας ειναι αδιανοητα,απλως τα αναφερα προς ενημερωση σας.

Αδιανόητο είναι να μη σκεφτόμαστε και να βολευόμαστε !
Οσο ζητάμε και κάνουμε χρήση του mpourdela, ίσως να δούμε πολλά να αλλάζουν, όσο δε μιλα΄με και λέμε  ε έτσι είναι τι να κάνουμε δε θα γίνει τίποτα !

Επίσης πολύ θα μου άρεσε να ακούω στα Ευρωπαϊκά forum, οτι οι Ελληνες χώνουνε χρήμα αβέρτα για πουτάνες αλλά είναι και απαιτητικοί και δε βολεύονται με μούφες,...! Πολύ θα μου άρεσε! Πολύ !

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
μια προταση καλη ειναι η εξης,η οποια υπαρχει στα στουντιο της αυστραλιας οπως μου εχει πει ενας φιλος που εχει παει.αφου τελειωση το γαμηση με την πουτανα,σε αφηνουν 10 λεπτα στο δωματιο μονο σου να κανεις ενα ντους στα γρηγορα,αλλα και να γραψεις την εντυπωσεις σου ανωνυμα ασχετα αν ειναι καλες η κακες,αλλα και να γραψεις καποιες προτασεις σου σε μια κολλα χαρτι που σου δινουν αυτοι οταν πας,και μετα το ριχνεις σε κουτι που ειναι στο σαλονι,σαν γραμματοκυβωτιο.αυτο που εκανε εντυπωση τον φιλο μου ειναι οτι οι κολλες ητανε αριθμημενες,και εγραφαν και ωρα προσελευσης,ρωτησε την τσατσα γιατι συμβαινει αυτο,και του εξηγησε οτι αυτο γινετε για να μην υπαρχει περιπτωσει η κοπελες να γραφουν μονες τους οτι ναναι,αλλα και τα αφεντικα του μπουρδελου,ελεγχουν και τι γινετε με το κοσμο που μπαινει.εννοητε οτι του εκοψαν αποδειξη κανονικα,αλλα και του εβγαλαν και καρτα μελους,ωστε μετα απο καποιες επισκεψεις καθε μηνα,ειχε το δικαιωμα να κανει και μια επισκεψη δωρεαν.οπως καταλαβαινετε αυτα για την χωρα μας ειναι αδιανοητα,απλως τα αναφερα προς ενημερωση σας.

Τα βλεπουμε σ αλλεs χωρεs και τα ζηλευουμε....Και μιλαμε για χωρεs που τιs εχουμε σαν παραδειγμα αναφοραs
Γιατι οχι κι εδω?????Δεν ειμαστε  Ευρω--παιοι???  η  και ευρω--πεη???

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Τα βλεπουμε σ αλλεs χωρεs και τα ζηλευουμε....Και μιλαμε για χωρεs που τιs εχουμε σαν παραδειγμα αναφοραs
Γιατι οχι κι εδω?????Δεν ειμαστε  Ευρω--παιοι???  η  και ευρω--πεη???

Τωρα ζουμε εδώ τι να κάνουμε.
Ας μιλήσουμε για τις τιμές σε συγκριση με τις υπηρεσίες .....

και 30 Ε για 10 λεπτά πολλα δεν νομίζετε μπας και τις εχουμε καλομάθει?
Θα μου πείτε ποιος σε ακούει ? Προσφορά και ζήτηση.... ΄
Σας ρωτώ όμως αξίζει η διαφορά απο τα 20 της Φ στα 50 και 100 στα στούντιος??

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ολοενα και λιγοτερα μπαζα.Θελουμε γυναικες οπως η καρολαιν η πορνοσταρ,η μαρινα,η λουσυ,η σαρα,η λαρα,η κιμ(βριλησσου),η ελενα(κεφαλληνιας 75),η αγνη(θησεως 35,αχαρνων),η σονια(δεν εχω λογια να πω).Τετοιες γυναικες ανεβαζουν τη λιμπιντο μας και οχι πατσαβουρακια οπως δυστυχως μας σερβιρουν σε μεγαλο βαθμο σημερα.Και αν μας σερβιρουν ωραια temachia ποτε ποτε,αυτα να ειναι ντυμενα επιπλα!Επιπλεον ο ελαχιστος χρονος να ειναι 20 λεπτα στο δωματιο χωρις το ντους.Ετσι ειναι,πως θα το κανωμεν αλλωστε?

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ολοενα και λιγοτερα μπαζα.Θελουμε γυναικες οπως η καρολαιν η πορνοσταρ,η μαρινα,η λουσυ,η σαρα,η λαρα,η κιμ(βριλησσου),η ελενα(κεφαλληνιας 75),η αγνη(θησεως 35,αχαρνων),η σονια(δεν εχω λογια να πω).Τετοιες γυναικες ανεβαζουν τη λιμπιντο μας και οχι πατσαβουρακια οπως δυστυχως μας σερβιρουν σε μεγαλο βαθμο σημερα.Και αν μας σερβιρουν ωραια temachia ποτε ποτε,αυτα να ειναι ντυμενα επιπλα!Επιπλεον ο ελαχιστος χρονος να ειναι 20 λεπτα στο δωματιο χωρις το ντους.Ετσι ειναι,πως θα το κανωμεν αλλωστε?
:dancing:  :rockon:  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom