Επισκέπτης
μα ειναι φανερο οτι ειναι κρυφονεοδημοκρατης απλα φοβαται και να το πει δεν το βλεπεις απο αυτα που γραφει;ΟΚ. Σε περίπτωση που δεν προκύψει αυτοδυναμία, με ποιόν είναι πιο κοντά ιδεολογικά η Αριστερά;
μα ειναι φανερο οτι ειναι κρυφονεοδημοκρατης απλα φοβαται και να το πει δεν το βλεπεις απο αυτα που γραφει;ΟΚ. Σε περίπτωση που δεν προκύψει αυτοδυναμία, με ποιόν είναι πιο κοντά ιδεολογικά η Αριστερά;
μα ειναι φανερο οτι ειναι κρυφονεοδημοκρατης απλα φοβαται και να το πει δεν το βλεπεις απο αυτα που γραφει;
μωρη πουτανα του σαιτ φαινεσαι τι εισαι οσο καλη πουτανα εισαι στο σαιτ τοσο ΝΔκρατης φαινεσαι απο μακρια.οσο για τα ελληνικα ελα να μου κανεις μαθηματα !!!!!!!!!!!!!!!!!Με ξέρεις τόσο καλά και λες τόσο εύκολα τι είμαι και τι δεν είμαι;
Εκεί δεν έμαθες να γράφεις ακόμα ελληνικά, ηλίθιε.
μωρη πουτανα του σαιτ φαινεσαι τι εισαι οσο καλη πουτανα εισαι στο σαιτ τοσο ΝΔκρατης φαινεσαι απο μακρια.οσο για τα ελληνικα ελα να μου κανεις μαθηματα !!!!!!!!!!!!!!!!!
εσυ μωρη πουτανα δεν μπορεις να κρινεις οταν σε αποκαλει το μεγαλυτερο μαλακα ολο το σαιτ μαθηματα να κανεις στο σπιτι σου ρε νουμερο και στους ομοιδεατες σου. τοσο μπινελικι ρε νουμερο οπου εχεις φαει ηθελα να ηξερα απο ολο το σαιτ δε σου φτανει; τοσο μαζοχα εισαι ;Τώρα αν τον αρχίσω στα μπινελίκια, θα φταίω περσόνα;
Άιντε με το κάθε μαλακιστήρι που το παίζει και "σοσιαλιστής", ενώ είναι ένας απλός αγράμματος.
εσυ μωρη πουτανα δεν μπορεις να κρινεις οταν σε αποκαλει το μεγαλυτερο μαλακα ολο το σαιτ μαθηματα να κανεις στο σπιτι σου ρε νουμερο και στους ομοιδεατες σου. τοσο μπινελικι ρε νουμερο οπου εχεις φαει ηθελα να ηξερα απο ολο το σαιτ δε σου φτανει; τοσο μαζοχα εισαι ;
αυτό που παρακολουθούμε να τεκταίνεται είναι δεξιά προπαγάνδα....
Πουτάνα ίσιε πάλι τη στράβωσες τη συνεργασία.....
αυτό που παρακολουθούμε να τεκταίνεται είναι δεξιά προπαγάνδα....
Πουτάνα ίσιε πάλι τη στράβωσες τη συνεργασία.....
μα είναι δυνατόν να τσακώνεστε κεντρώος με αριστερό;
Ρε ίσιε έλα να τα κάνεις πουτάνα....
Εγώ παω για καφέ με την Ιουλία..............
γεια σου ρε προφεσορα που θα μας πεις αν ξερουμε ελληνικα!!!!!! μεισαι μεγαλος καθηγητης τελικα μωρη παπια αλλα πολυ μεγαλος. ρε παρε φορα και ελα κλασε μου τα αρχιδια. πες κατι αλλο γιατι σε απ[οκαλεσαν πουτανα του σαιτ σε αλλο θρεντ. πρεπει να εισαι το πιο κομπλεξικο ατομο εδω μεσα μακραν απο το δευτερο. εκτος οτι δεν ξερεις τη λες και τη πιστευεις νομιζεις οτι μπορεις και να κρινεις τους αλλους. τσου ρε νουμερο!!!!!!!Της τρίτης Δημοτικού είσαι, έτσι;
Δεν εκπλήσσομαι που είσαι ΠΑΣΟΚος.
Ο στρέιτ επί του παρόντος σιγοντάρει τον yrret στο θρεντ για το Γράμμο και το Βίτσι.
Όπως πολλάκις έχω πει "η Δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά".
Ο στρέιτ επί του παρόντος σιγοντάρει τον yrret στο θρεντ για το Γράμμο και το Βίτσι.
Όπως πολλάκις έχω πει "η Δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά".
Ειναι το ιδιο ακριβως με την περιπτωση "Η Αριστερα δεν ξεχνα τι σημαινει Αριστερα"
Και μου λειπει και ο Γερμανος μου,τελειωσαν οι μπαταριες...
Σιχαθηκα λεμε...Ολους ,μα ολους...
Θα ειμαι για ψαρεμα η για κυνηγι εκεινη την ημερα των εκλογων,αναλογως την εποχη που θα
διεξαχθουν...
Να κανω κατι πραγματικα για μενα...