Νέα

Τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα triantafyloy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

• ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΝΔ

• ΚΚΕ

• ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • ΛΑΟΣ

• ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

• ΑΛΛΟ

• ΑΚΥΡΟ

• ΛΕΥΚΟ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ- ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Είναι απλό:εάν είσαι ευχαριστημένος με τους παρόντες κυβερνώντες, θα προτιμήσεις Τσίπρα. Εάν δεν είσαι ευχαριστημένος με τους παρόντες, θα ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ.
Προσπαθείς να αρπάξεις την ψήφο,ε? :2funny:
Αυτή είναι η λογική του δικομματισμού που μας έχει οδηγήσει σε αυτά τα χάλια! :think:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Προσπαθείς να αρπάξεις την ψήφο,ε? :2funny:
Αυτή είναι η λογική του δικομματισμού που μας έχει οδηγήσει σε αυτά τα χάλια! :think:
Εγώ καμία ψήφο δεν αρπάζω.Και τώρα κυβερνά η ΝΔ, όχι ο δικομματισμός. Αμάν πια αυτή η καραμέλα!!!Η άποψη του κ. Τσίπρα είναι πολύ πιο απλή:ψηφίστε με για να ξαναβγεί ο κ. Καραμανλής. Απλά δεν το φωνάζει. Και δεν μας λέει, αφού δεν θέλει καμία συνεργασία με κανέναν, γιατί να ψηφίσει κάποιος Τσίπρα;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν είναι ευχαριστημένος με τη Ν.Δ. να ψηφίσει Ν.Δ. ρε φίλε!Εσύ του λες να ψηφίσει Τσίπρα!Όταν στις περισσότερες εκλογικές αναμετρήσεις τα 2 μεγάλα κόμματα παίρνουν πάνω από 85%...ναι υπάρχει δικομματισμός!!!
Το αν υπάρχει λόγος να ψηφίσει κάποιος Σύριζα, ΚΚΕ ,Λάος ή οτιδήποτε άλλο δεν θα το κρίνεις εσύ!Εσύ ψηφίζεις για πάρτη σου!Ο άλλος μπορεί και να βρίσκει λόγο...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Αν είναι ευχαριστημένος με τη Ν.Δ. να ψηφίσει Ν.Δ. ρε φίλε!Εσύ του λες να ψηφίσει Τσίπρα!Όταν στις περισσότερες εκλογικές αναμετρήσεις τα 2 μεγάλα κόμματα παίρνουν πάνω από 85%...ναι υπάρχει δικομματισμός!!!
Το αν υπάρχει λόγος να ψηφίσει κάποιος Σύριζα, ΚΚΕ ,Λάος ή οτιδήποτε άλλο δεν θα το κρίνεις εσύ!Εσύ ψηφίζεις για πάρτη σου!Ο άλλος μπορεί και να βρίσκει λόγο...
Είναι δικαίωμα καθενός να έχει τις απόψεις του φίλε μου.Χαλάρωσε, κουβεντούλα κάνουμε και δεν τσακωνόμαστε. Και εύχομαι να βγει πρώτο το ΠΑΣΟΚ χωρίς αυτοδυναμία. Τότε θα πέσουν οι μάσκες πολλών......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν τσακωνόμαστε ρε φίλε!Ούτε σου λέω να μην ψηφίσεις Πασόκ!Μακάρι να μην υπάρξει αυτοδυναμία αλλά με τα μυαλά που κουβαλάει ο αιώνιος ο  :jerking: ο Έλληνας...το κόβω χλωμό!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν τσακωνόμαστε ρε φίλε!Ούτε σου λέω να μην ψηφίσεις Πασόκ!Μακάρι να μην υπάρξει αυτοδυναμία αλλά με τα μυαλά που κουβαλάει ο αιώνιος ο  :jerking: ο Έλληνας...το κόβω χλωμό!
να και σε κάτι που συμφωνάμε.....

Επισκέπτης
Είναι δικαίωμα καθενός να έχει τις απόψεις του φίλε μου.Χαλάρωσε, κουβεντούλα κάνουμε και δεν τσακωνόμαστε. Και εύχομαι να βγει πρώτο το ΠΑΣΟΚ χωρίς αυτοδυναμία. Τότε θα πέσουν οι μάσκες πολλών......
+1000000000000000000000!!!!!!!! συμφωνω απολυτα. τοτε θα δουμε ποιοι ειναι οι αριστεροι και σε τη πιστευουν!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
+1000000000000000000000!!!!!!!! συμφωνω απολυτα. τοτε θα δουμε ποιοι ειναι οι αριστεροι και σε τη πιστευουν!!!!!!!!
στην ελλάδα το προσωπικό κόμπλεξ είναι πάνω από ιδεολογία......
ρε πούστη εισαι αριστερός και έχεις μερσεντέ; να σε γαμήσουν.
ρε πούστη είσαι κεντροαριστερός και θές να κυβερνήσεις; χίλιες φορές νου δου.
ρε πούστη είσαι νέος και θες θώκο; χίλιες φορές τον πεθαμένο....

Με απλά λόγια....
Μη δει προκοπή ο νεοέλληνας δίπλα του...... τρελλαίνεται ο εγκέφαλος αρκεί να την καταστρέψει.......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Είναι απλό:εάν είσαι ευχαριστημένος με τους παρόντες κυβερνώντες, θα προτιμήσεις Τσίπρα. Εάν δεν είσαι ευχαριστημένος με τους παρόντες, θα ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ.

Αν ισχύουν αυτά που λες, τότε μήπως γίνεται να μας εξηγήσεις τις ΠΙΠΕΣ που παίρνουν γονυπετείς οι ΠΑΣΟΚοι στους ΣΥΡΙΖΑίους για συνεργασία;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν ισχύουν αυτά που λες, τότε μήπως γίνεται να μας εξηγήσεις τις ΠΙΠΕΣ που παίρνουν γονυπετείς οι ΠΑΣΟΚοι στους ΣΥΡΙΖΑίους για συνεργασία;

οκ. έστω ότι είναι έτσι.
Αν δλδ δεν κάνουν οι Πασόκοι πίπες στους συριζαίους, προτιμούν βοιδόπουτσα νεοδημοκρατική. Η σε πιπώνουν ή σε ροδελιάζουν.....
Οκ μ αρέσει.....

Επισκέπτης
σιγα μωρη παπια μη σου εκα
σιγα μη σου κανουν και πιπες . τωρα που πεφτει και η διαφορα σιγουρα. ο τσιπρας τον ειχε παρει πολυ ψηλα τον αμανε και τα 15αρια γινονται σιγα σιγα 8αρια και σε λιγο θα γινουν 5αρια. παπια ξυπνα ολοι αυτοι ηταν δυσαρεστημενοι πασοκοι που ψηφισαν συριζα αλλα με τον τσιπρα για προεδρο και τις μαλακιες που λεει γυρισαν πολυ γρηγοροτερα στο πασοκ!!αν και τη στα λεω αφου εσυ κρυφονεοδημοκρατης εισαι!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
στην ελλάδα το προσωπικό κόμπλεξ είναι πάνω από ιδεολογία......
ρε πούστη εισαι αριστερός και έχεις μερσεντέ; να σε γαμήσουν.
ρε πούστη είσαι κεντροαριστερός και θές να κυβερνήσεις; χίλιες φορές νου δου.
ρε πούστη είσαι νέος και θες θώκο; χίλιες φορές τον πεθαμένο....

Με απλά λόγια....
Μη δει προκοπή ο νεοέλληνας δίπλα του...... τρελλαίνεται ο εγκέφαλος αρκεί να την καταστρέψει.......
αυτο περσονα το ειπα για αλλο λογω πιστευω να τον καταλαβαινεις. καποιοι εδω το παιζουν αριστεροι αυτο μου τηδινει αλλα δεν ειναι  γιατι τα λεγομενα τους αλλα δειχνουν γιαυτο το ειπα!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο περσονα το ειπα για αλλο λογω πιστευω να τον καταλαβαινεις. καποιοι εδω το παιζουν αριστεροι αυτο μου τηδινει αλλα δεν ειναι  γιατι τα λεγομενα τους αλλα δειχνουν γιαυτο το ειπα!!!!!!
εγώ μαζί σου είμαι αγαπητέ....
είναι πέρα από κάθε λογική να είσαι αριστερός και να προτιμάς τον δεξιό από τον κεντρώο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Με ξέρεις τόσο καλά και λες τόσο εύκολα τι είμαι και τι δεν είμαι;
Εκεί δεν έμαθες να γράφεις ακόμα ελληνικά, ηλίθιε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εγώ μαζί σου είμαι αγαπητέ....
είναι πέρα από κάθε λογική να είσαι αριστερός και να προτιμάς τον δεξιό από τον κεντρώο.

Πόσες φορές πρέπει να πω οτι ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ απο τους δύο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ δεν αναφερόμουνα σε σένα.
Μια γενική παρατήρηση έκανα.
Στην τελική έχεις λόγο και μπορείς να το εκφράσεις μόνος σου.
Απλά λέω ότι δε βρίσκω τι ομοιότητες και συγκλίσεις μπορεί να έχει ένας αριστερός με έναν δεξιό... Εκτός εάν είναι ή το ένα ή το άλλο κατ' επίφασιν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΟΚ. Σε περίπτωση που δεν προκύψει αυτοδυναμία, με ποιόν είναι πιο κοντά ιδεολογικά η Αριστερά;

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ψηφος στα μικρα κοματα ουτως ωστε να μην εχουν αυτοδιναμια γιατι μετα μας χοροπηδενε οπως θελουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom