Νέα

Τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα triantafyloy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

• ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΝΔ

• ΚΚΕ

• ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • ΛΑΟΣ

• ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

• ΑΛΛΟ

• ΑΚΥΡΟ

• ΛΕΥΚΟ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ- ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
Στις επομενες εκλογες θα ψηφισω Ερντογαν! Οοπς, λάθος χωρα, μηπως τον αφρο-μαυρο Ομπαμα;
Γιατι με τα αρχιδια ετουτα εδω, μονο μαυρη μερα μας βλεπω.

Μαυρο δαγκωτο ρε μουργοι! Σκατα στους ταφους σας, και των προγονων σας, και γαμω οτι βαστιεστε προδοτες!
Το υπερτατο παράδειγμα η Ελλαδα! Πως να κανεις εναν τοπο μπουρδελο σε χρονο ΔΤ!

Αμα τους ψηφισετε τους αξιζετε. Μεχρι τις αλλες εκλογες και πολυ πιο νωρις θα ειμαι εκτος τουτου του μπουρδελλου. Το μονο μπουρδελο με το οποιο θα εχω σχεση θα ειναι αυτο εδω το σιτε. Η` αντε και το σπιτι μου!

Στην υγεια σας.

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ μούτζα γιατί έχουν καταστρέψει την χώρα.
Όχι να μας βιαζουν και να τους λέμε και ευχαριστώ.

ΚΚΕ μούτζα γιατί είναι λαικιστές και με ένοχο παρελθόν

ΣΥΡΙΖΑ μούτζα γιατί δεν είμαι χαζογκόμενα και ΕΜΟ και γιατί είναι οι μεγαλύτεροι προδότες έστω κι αν δεν κυβερνούν (και οι πιο ματσωμένοι, ο συριζα σαρωνει στα β.π.)

Οπότε είτε ΛΑΟΣ ως το λιγότερο κακό από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, είτε δεν θα πάω καθόλου.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γουστάρω αποτέλεσμα so far... Έχουμε και λέμε:
1) πρώτο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ με 23,5%
2) 2ο κόμμα ΛΑΟΣ με 17,6%

Φαντάζομαι πως δεν θα έχουν πρόβλημα να σχηματίσουν από κοινού κυβέρνηση. Παρά τα φαινόμενα, οι απόψεις τους δεν διαφέρουν και πολύ (η κακή παγκοσμιοποίηση κλπ,κλπ...).

Εξάλλου ο ΣΥΝ συνεργάστηκε με το Μητσοτάκη. Με το Καρατζαφέρη θα έχει πρόβλημα που είναι και πιο αριστερός??

Ρε παίδες, σε ποια ήπειρο ανήκουμε? Και σε ποια εποχή ζούμε?

Σας δηλώνω από τώρα πως θα είμαι πολύ περήφανος για τη χώρα μου.
Θα έχουμε τότε πια πραγματώσει πλήρως την έκφραση "έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν"!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ μούτζα γιατί έχουν καταστρέψει την χώρα.
Όχι να μας βιαζουν και να τους λέμε και ευχαριστώ.

ΚΚΕ μούτζα γιατί είναι λαικιστές και με ένοχο παρελθόν

ΣΥΡΙΖΑ μούτζα γιατί δεν είμαι χαζογκόμενα και ΕΜΟ και γιατί είναι οι μεγαλύτεροι προδότες έστω κι αν δεν κυβερνούν (και οι πιο ματσωμένοι, ο συριζα σαρωνει στα β.π.)

Οπότε είτε ΛΑΟΣ ως το λιγότερο κακό από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, είτε δεν θα πάω καθόλου.

Καλυτερα ακροδεξιος ΛΑΟΣ παρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε σεις, γιατι δεν οργανωνομαστε και να ιδρυσουμε ενα κομμα του στυλ
"ΚΟΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ"

με συνθημα το κομμα των μπουρδελιαρηδων,

θα χρειαστουμε καποια χρηματα για να να κατεβασουμε ψηφοδελτια, σε Αθηνα και Θεσσαλονικη, δε χρειαζεται να ξηλωθουμε και πολυ,

οσο για γραφεια δε ειναι απαραιτητα, απλως θα συγκεντρωνομαστε σε καμια συνεδριακη αιθουσα για να εκλεξουμε κεντρικη επιτροπη και να οριζουμε τους υποψηφιους

και για promotion θα σηκωνουμε videakia σε youtube, facebook και διαφορα κειμενα σε blogs και  forums

αντε να κολλησουμε και καμια αφισα

πρωτο crush test θα εχουμε τις ευρωεκλογες και μετα βλεπουμε για τις εθνικες

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Πριν λίγο έμαθα ότι στο διπλανό σπίτι,μπήκαν διαρρήκτες,με τους ιδιοκτήτες να κοιμούνται,και πήραν περίπου 2500€ μετρητά,κινητά τηλέφωνα,πιστωτικές,μέχρι και το Playstation 3 του πιτσιρικά...
Από αυτό το θέμα ποιος θα μας σώσει;ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ λένε ναι στους λαθρομετανάστες.Μόνο ο Καρατζαφέρης τάσσεται εναντίον τους,αλλά δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης....
Και δε λέω ότι όλοι είναι λαθρομετανάστες που κάνουν τέτοιες πράξεις.Αλλά οι περισσότεροι είναι.Πάντα είχαμε ντόπιους κλέφτες.Εισαγωγή δε θέλουμε...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Πριν λίγο έμαθα ότι στο διπλανό σπίτι,μπήκαν διαρρήκτες,με τους ιδιοκτήτες να κοιμούνται,και πήραν περίπου 2500€ μετρητά,κινητά τηλέφωνα,πιστωτικές,μέχρι και το Playstation 3 του πιτσιρικά...
Από αυτό το θέμα ποιος θα μας σώσει;ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ λένε ναι στους λαθρομετανάστες.Μόνο ο Καρατζαφέρης τάσσεται εναντίον τους,αλλά δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης....
Και δε λέω ότι όλοι είναι λαθρομετανάστες που κάνουν τέτοιες πράξεις.Αλλά οι περισσότεροι είναι.Πάντα είχαμε ντόπιους κλέφτες.Εισαγωγή δε θέλουμε...
Πριν απο λιγο ακουσα στο BBC για μια συμμορια ελληνων που διακινουσε ΠΑΙΔΙΑ 8-12 ετων για σεξοτουρισμο στην Ταυλανδη....η μονη διαφορα ειναι πως αυτοι ηταν ΝΟΜΙΜΟΙ στην Μπανκογκ......

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Δεν καταλαβαίνω το νόημα του σχολίου σου.Θέλεις να μας πεις ότι οι μόνοι εγκληματίες είναι οι Έλληνες;Ότι πολλοί Έλληνες είναι παράνομοι,το ξέρουμε.Αλλά όχι ότι οι ξένοι είναι αθώες περιστερές..
Επίσης,όταν επικαλείσαι κανάλια και εφημερίδες,καλό είναι να βάζεις ένα link.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κατακάθια υπάρχουν σε όλους τους λαούς και σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Μην αυταπατάσαι όμως ότι με την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών θα λύσεις όλα σου τα προβλήματα.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Δεν καταλαβαίνω το νόημα του σχολίου σου.Θέλεις να μας πεις ότι οι μόνοι εγκληματίες είναι οι Έλληνες;Ότι πολλοί Έλληνες είναι παράνομοι,το ξέρουμε.Αλλά όχι ότι οι ξένοι είναι αθώες περιστερές..
Επίσης,όταν επικαλείσαι κανάλια και εφημερίδες,καλό είναι να βάζεις ένα link.
Αυτο καταλαβες;καθε πρωι υπαρχει στον τηλεοπτικο σκαι εκπομπη του BBC 6-9 περιπου στις 07,45 εχει και στα ελληνικα....μη βλεπεις μονο τελεσιτυ

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αυτο καταλαβες;καθε πρωι υπαρχει στον τηλεοπτικο σκαι εκπομπη του BBC 6-9 περιπου στις 07,45 εχει και στα ελληνικα....μη βλεπεις μονο τελεσιτυ

Επειδή είπα για τους λαθρομετανάστες,έβγαλες το συμπέρασμα ότι βλέπω τελεσίτι;Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τι έγραψα και για τον Καρατζαφέρη...
Από εκεί από την Κουμουνδούρου που εδρεύεις,θα βλέπεις και πρεζόνια και αδερφές που κάνουν πεζοδρόμιο...Άραγε πόσο χαίρεσαι για την κατάντια;

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Κατακάθια υπάρχουν σε όλους τους λαούς και σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Μην αυταπατάσαι όμως ότι με την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών θα λύσεις όλα σου τα προβλήματα.

Ένα μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά την ασφάλεια μου,θα το λύσει,σε μεγάλο βαθμό.Δε θα κοιμάμαι με ανοιχτά παράθυρα,αλλά θα μπορώ επιτέλους,να κλειδώσω το όπλο και να βγάλω τα φυσίγγια με τα λαστιχένια σκάγια από τις κάννες...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ένα μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά την ασφάλεια μου,θα το λύσει,σε μεγάλο βαθμό.Δε θα κοιμάμαι με ανοιχτά παράθυρα,αλλά θα μπορώ επιτέλους,να κλειδώσω το όπλο και να βγάλω τα φυσίγγια με τα λαστιχένια σκάγια από τις κάννες...

Ίσως. Αλλά:
1) η οικοδομή θα μαραζώσει (κι άλλο) και το κόστος της θα εκτοξευθεί στα ύψη.
2) η αγροτική παραγωγή επίσης

Γενικότερα θα δημιουργηθεί οικονομική καθίζηση διότι οι μετανάστες καλύπτουν μεγάλη γκάμα βοηθητικών εργασιών που οι Έλληνες πια αρνούνται να κάνουν.
Η λύση είναι:
1) να μην μπαίνουν άλλοι παράνομοι
2) να ενσωματώσουμε όσους έχουμε μέχρι τώρα
3) καλύτερη αστυνόμευση διότι και εκεί έχει βαρέσει ψιλοδιάλυση (κυρίως από εποχής Πολύδωρα).

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αντε πάλι με τα κομματικά

Τα κόμματα στην ελλάδα ειναι χρεωκοπημένα, όπως και η ίδια η χώρα. Χωρίς νόμους, περιβάλλον, παιδεία, οικονομία δεν πας πολύ μακριά.

Στ'αρχίδια μου οι εκλογές, στα παπάρια μου τα κομματα.

Εγω αλλάζω χώρα

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Αντε πάλι με τα κομματικά

Τα κόμματα στην ελλάδα ειναι χρεωκοπημένα, όπως και η ίδια η χώρα. Χωρίς νόμους, περιβάλλον, παιδεία, οικονομία δεν πας πολύ μακριά.

Στ'αρχίδια μου οι εκλογές, στα παπάρια μου τα κομματα.

[size=10pt][size=10pt]Εγω αλλάζω χώρα[/size][/size]

Το εξυπνότερο και απλούστερο που μπορει να κάνει κανείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom