chesterfield
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Την συνεντευξη τη θυμαστε??? ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ - ΤΣΙΠΡΑΣ σημειώσατε 1
(...)
Το υπερτατο παράδειγμα η Ελλαδα! Πως να κανεις εναν τοπο μπουρδελο σε χρονο ΔΤ!
(...)
Ακροδεξια, ατσαλι και πυρηνικα.
Σκατα στους ταφους των προγονων σας ΧΩΡΙΑΤΕΣ.
Σκατα και ομιχλη θα ζειτε οσοι τους ψηφιζετε...
Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ μούτζα γιατί έχουν καταστρέψει την χώρα.
Όχι να μας βιαζουν και να τους λέμε και ευχαριστώ.
ΚΚΕ μούτζα γιατί είναι λαικιστές και με ένοχο παρελθόν
ΣΥΡΙΖΑ μούτζα γιατί δεν είμαι χαζογκόμενα και ΕΜΟ και γιατί είναι οι μεγαλύτεροι προδότες έστω κι αν δεν κυβερνούν (και οι πιο ματσωμένοι, ο συριζα σαρωνει στα β.π.)
Οπότε είτε ΛΑΟΣ ως το λιγότερο κακό από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, είτε δεν θα πάω καθόλου.
Πριν απο λιγο ακουσα στο BBC για μια συμμορια ελληνων που διακινουσε ΠΑΙΔΙΑ 8-12 ετων για σεξοτουρισμο στην Ταυλανδη....η μονη διαφορα ειναι πως αυτοι ηταν ΝΟΜΙΜΟΙ στην Μπανκογκ......Πριν λίγο έμαθα ότι στο διπλανό σπίτι,μπήκαν διαρρήκτες,με τους ιδιοκτήτες να κοιμούνται,και πήραν περίπου 2500€ μετρητά,κινητά τηλέφωνα,πιστωτικές,μέχρι και το Playstation 3 του πιτσιρικά...
Από αυτό το θέμα ποιος θα μας σώσει;ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ λένε ναι στους λαθρομετανάστες.Μόνο ο Καρατζαφέρης τάσσεται εναντίον τους,αλλά δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης....
Και δε λέω ότι όλοι είναι λαθρομετανάστες που κάνουν τέτοιες πράξεις.Αλλά οι περισσότεροι είναι.Πάντα είχαμε ντόπιους κλέφτες.Εισαγωγή δε θέλουμε...
Αυτο καταλαβες;καθε πρωι υπαρχει στον τηλεοπτικο σκαι εκπομπη του BBC 6-9 περιπου στις 07,45 εχει και στα ελληνικα....μη βλεπεις μονο τελεσιτυΔεν καταλαβαίνω το νόημα του σχολίου σου.Θέλεις να μας πεις ότι οι μόνοι εγκληματίες είναι οι Έλληνες;Ότι πολλοί Έλληνες είναι παράνομοι,το ξέρουμε.Αλλά όχι ότι οι ξένοι είναι αθώες περιστερές..
Επίσης,όταν επικαλείσαι κανάλια και εφημερίδες,καλό είναι να βάζεις ένα link.
Αυτο καταλαβες;καθε πρωι υπαρχει στον τηλεοπτικο σκαι εκπομπη του BBC 6-9 περιπου στις 07,45 εχει και στα ελληνικα....μη βλεπεις μονο τελεσιτυ
Κατακάθια υπάρχουν σε όλους τους λαούς και σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Μην αυταπατάσαι όμως ότι με την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών θα λύσεις όλα σου τα προβλήματα.
Ένα μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά την ασφάλεια μου,θα το λύσει,σε μεγάλο βαθμό.Δε θα κοιμάμαι με ανοιχτά παράθυρα,αλλά θα μπορώ επιτέλους,να κλειδώσω το όπλο και να βγάλω τα φυσίγγια με τα λαστιχένια σκάγια από τις κάννες...
Αντε πάλι με τα κομματικά
Τα κόμματα στην ελλάδα ειναι χρεωκοπημένα, όπως και η ίδια η χώρα. Χωρίς νόμους, περιβάλλον, παιδεία, οικονομία δεν πας πολύ μακριά.
Στ'αρχίδια μου οι εκλογές, στα παπάρια μου τα κομματα.
[size=10pt][size=10pt]Εγω αλλάζω χώρα[/size][/size]