Νέα

Τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα triantafyloy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

• ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΝΔ

• ΚΚΕ

• ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • ΛΑΟΣ

• ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

• ΑΛΛΟ

• ΑΚΥΡΟ

• ΛΕΥΚΟ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ- ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε σε αντελήφθην φίλε μου. Εννοείς ότι ο Τσίπρας που τώρα λειτουργεί υπέρ της κυβέρνησης, μπορεί να καταλήξει να λειτουργεί εναντίον της ως μη ελεγχόμενος;
εννοάω να χάσει τον έλεγχο της αποδοχής του Αλέξις........
Ο Σαντάμ ήταν πρώην πράκτορας της ΣΙΑ. ΤΟ ίδιο και ο Πούτιν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πρωην πρακτορες της ΣΙΑ; :think: :think: Τι θες να πεις ποιητα;
δλδ δεν γνωρίζεις ότι ο Σαντάμ ήταν ο αμερικανικός ηγέτης στον πόλεμο με το Ιράν;
Ο Πούτιν είναι Ρωσσοεβραίος και τοποθετήθηκε απο το εβραικό λόμπυ για να ελέγχει τη Ρωσία......
Η εξουσία όμως είναι πολύ γλυκειά η καριόλα......

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
δλδ δεν γνωρίζεις ότι ο Σαντάμ ήταν ο αμερικανικός ηγέτης στον πόλεμο με το Ιράν;
Ο Πούτιν είναι Ρωσσοεβραίος και τοποθετήθηκε απο το εβραικό λόμπυ για να ελέγχει τη Ρωσία......

Εχεις καμια συγγενεια με τον Λιακοπουλο?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Α!Αυτο. Απλά με μπερδεψε η ορολογια σου. Οτι ετυχε να ευνοουσε την αμερικανικη πολιτικη τοτε η παρουσια του Σανταμ ως αντιπαλον δεος του Αγιατολλαχ ή ότι δεχθηκε βοηθεια των πρωτων δε σημαινει οτι "ηταν πρακτορας της σια". Ετερον εκατερον.Εκτος αν ξερεις κατι που δεν ξερουμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α!Αυτο. Απλά με μπερδεψε η ορολογια σου. Οτι ετυχε να ευνοουσε την αμερικανικη πολιτικη τοτε η παρουσια του Σανταμ ως αντιπαλον δεος του Αγιατολλαχ ή ότι δεχθηκε βοηθεια των πρωτων δε σημαινει οτι "ηταν πρακτορας της σια". Ετερον εκατερον.Εκτος αν ξερεις κατι που δεν ξερουμε.
Δεν το ξέρω εγώ.... ο κόσμος όλος το ξέρει... Οι φωτός με τον Ντίκ Τσέινυ σε εναγγαλισμούς δεν ήταν απλά διπλωματικά τρικ... Ο εξοπλισμός στο Ιράκ δε μπορούσε να παραχωρηθεί σε άτομο μη αμερικανοεκλεγμένο. η κυβέρνηση του Ιράκ τώρα τι είναι;
δημοκράτες Ιρακινοί;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Δεν το ξέρω εγώ.... ο κόσμος όλος το ξέρει... Οι φωτός με τον Ντίκ Τσέινυ σε εναγγαλισμούς δεν ήταν απλά διπλωματικά τρικ... Ο εξοπλισμός στο Ιράκ δε μπορούσε να παραχωρηθεί σε άτομο μη αμερικανοεκλεγμένο. η κυβέρνηση του Ιράκ τώρα τι είναι;
δημοκράτες Ιρακινοί;
Δε διαφωνω. Απλα εχω μια ενσταση ως προς τους ορους σου. Ειναι σαν να λες οτι σημερα η ηγεσια της φυρομ ειναι "πρακτορες της σια". Ιτ ιζ τζαστ πολιτκς μαν. Συμμαχιες και ξεσυμμαχιες.

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Ενώ το ΠΑΣΟΚ που εκανε την Ελλαδα Σουηδια με 20 χρονια χουντα...Κι ο Γιωργακης νεος Πάλμε.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν θα σου πώ οτι ήταν τέλεια.Ειναι λογικό σε 20 χρόνια να έχεις κάνει λάθη.Αλλά πολλά απο τα πράγματα που θεωρείς αυτονόητα αποκτήθηκαν επί ΠΑΣΟΚ.Τώρα για τον Γίωργο έχω και εγώ τις ενστάσεις μου(προτιμούσα Βενιζέλο).Αλλά ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να δίνεςι ψήφο στην ΝΔ η οποία σε τόσα λίγα χρόνια έχει κάνει τα απίστευτα!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε διαφωνω. Απλα εχω μια ενσταση ως προς τους ορους σου. Ειναι σαν να λες οτι σημερα η ηγεσια της φυρομ ειναι "πρακτορες της σια". Ιτ ιζ τζαστ πολιτκς μαν. Συμμαχιες και ξεσυμμαχιες.
Χμμμμμμμμμμ...... Τη μεγαλύτερη αμερικανική βάση στην Ευρώπη θα την άφηναν οι Αμερικανοί στο έλεος συμμαχιών και τζαστ πόλιτικς....
Μήπως είσαι τόσο αγαθός όσο καριόληδες είναι οι Αμερικανοί;
Η μήπως είναι τζαστ πόλιτικς οι επιστολές Γκρουέφσκι στην ΕΕ;

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Και για όσους έχουν επιλέξει οικολόγους τι να πώ..Πώς μπορείς να ψηφίζεις ενα κόμμα για το οποίο δεν ξέρεις τις απόψεις του για την οικονομία,την παιδεία,την υγεία...Κάνω λάθος?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν θα σου πώ οτι ήταν τέλεια.Ειναι λογικό σε 20 χρόνια να έχεις κάνει λάθη.Αλλά πολλά απο τα πράγματα που θεωρείς αυτονόητα αποκτήθηκαν επί ΠΑΣΟΚ.Τώρα για τον Γίωργο έχω και εγώ τις ενστάσεις μου(προτιμούσα Βενιζέλο).Αλλά ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να δίνεςι ψήφο στην ΝΔ η οποία σε τόσα λίγα χρόνια έχει κάνει τα απίστευτα!!!
μάστα...
ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος στη ΝΔ
και ψήφος στο ΛΑΟΣ ψήφος στο ΠΑΣΟΚ....
ρε δε μας χέζετε δικομματόσκυλα.............

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Χμμμμμμμμμμ...... Τη μεγαλύτερη αμερικανική βάση στην Ευρώπη θα την άφηναν οι Αμερικανοί στο έλεος συμμαχιών και τζαστ πόλιτικς....
Μήπως είσαι τόσο αγαθός όσο καριόληδες είναι οι Αμερικανοί;
Η μήπως είναι τζαστ πόλιτικς οι επιστολές Γκρουέφσκι στην ΕΕ;
Ρε περσονα δεν καταλαβαινεις οτι δεν ειναι το ιδιο το να λες "τσιρακι των αμερικανων" και "πρακτορες της σια"; δεν καταλαβαινεις τη διαφορα; ξερεις τι θα πει "πρακτορας";πες ξεπουλημενος, πες τσιρακι, πες προδοτης, πες λαμογιο, πες αποικια, παροικια, προτεκτορατο αλλα οχι και οτι ειναι "π ρ α κ τ ο ρ ε ς" της σια. Αντιλαβου την φιλολογικη-πραγματολογικη διαφορα φορ κραις σεικ  :o :P

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
μάστα...
ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος στη ΝΔ
και ψήφος στο ΛΑΟΣ ψήφος στο ΠΑΣΟΚ....
ρε δε μας χέζετε δικομματόσκυλα.............

Καταρχήν πρόσεχε τα λόγια σου.Να σέβεσαι αυτούς που εκφέρουν την άποψή τους όπως σε σέβονται και αυτοί.Αν έχεις επιχειρήματα να τα αναφέρεις και να μην αποκαλείς του άλλους κομματόσκυλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καταρχήν πρόσεχε τα λόγια σου.Να σέβεσαι αυτούς που εκφέρουν την άποψή τους όπως σε σέβονται και αυτοί.Αν έχεις επιχειρήματα να τα αναφέρεις και να μην αποκαλείς του άλλους κομματόσκυλα.
δε αναφέρομαι σε σένα.
στην πιπίλα που σε ταίζουν αναφέρομαι....
Αυτούς τους δύο δε θέλω απλά να τους ξαναδώ μπροστά μου...
Οσο μαλάκας και εάν είναι ο Χοντρός πίσω στο λιγότερο μαλάκα δεν ξαναματαπάω.....

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
ΣΥΡΙΖΑ γιατι τοσα χρονια μας γαμανε τα 2 μεγαλα κομματα και εμεις μυαλο δε βαζουμε...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
δε αναφέρομαι σε σένα.
στην πιπίλα που σε ταίζουν αναφέρομαι....
Αυτούς τους δύο δε θέλω απλά να τους ξαναδώ μπροστά μου...
Οσο μαλάκας και εάν είναι ο Χοντρός πίσω στο λιγότερο μαλάκα δεν ξαναματαπάω.....
Λιγα για τον Ουλοφ Παλμε-Μαχατμα Γκαντι των Βαλκανιων. Αν μη τι αλλο κουβαλαει ενα νεο ονομα που τοσο ελειψε απο τη χωρα

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
@proto Τοτε γιατί δεν ψηφίζεις ΛΑΣΟΣ ή ΚΚΕ?

@eskiya μόνο ο πρόεδρος υπάρχει σε 1 κόμμα?Τ στελέχη δεν μετράνε?Και θεωρείς τον Κωστάκη καλύτερο μήπως?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
@proto Τοτε γιατί δεν ψηφίζεις ΛΑΣΟΣ ή ΚΚΕ?

@eskiya μόνο ο πρόεδρος υπάρχει σε 1 κόμμα?Τ στελέχη δεν μετράνε?Και θεωρείς τον Κωστάκη καλύτερο μήπως?
Προφανως και οχι. Αλλα οχι και να ψηφισω ενα κομμα για να εχω πρωθυπουργο εναν "Παπανδρεου". Περαν της πλακας, δε σου κρυβω οτι τον Γιωργακη τον συμπαθω σαν ανθρωπο,πιστευω οτι ειναι προοδευτικος και εχει οραματα αλλα οχι ρε συ καμενεεντελως να το ριξω και ΠΑΣΟΚ. Η περιπτωση συριζα με προβληματιζει διοτι ειναι το μοναδικο κομμα που κανει αντιπολιτευση και συμπαθω καποια στελεχη. Επιπλεον εκνευριζει τους ακροδεξιους και αυτο με διασκεδαζει αφανταστα. Το μαυρο μου ομως μαλλον δε θα το γλιτωσουν αυτη τη φορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom