Νέα

Τι συμβαίνει με τον Λάκη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ψευτικος είναι αλλά πείθει οτι είναι Original. Μαλλον πολύ ασχοληθείκαμε για παρτυ του

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ψευτικος είναι αλλά πείθει οτι είναι Original. Μαλλον πολύ ασχοληθείκαμε για παρτυ του

Αληθινος ειναι, αλλα τσουζουν αυτα που λεει...Ιδιαιτερα τα φασιστακια!!  ;)

Συγχαρητηρια στον Λαζοπουλο που υπερασπιστηκε το φοιτητικο κινημα! ;)

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
tommaso
Mήπως μπορείς να τοποθετηθείς εσύ επί του πρωτου μου μυν/τος σε παρακαλώ?

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Το δανείστικα απο ταινία το είπα και θα το ξαναπώ
"Οι γνώμες είναι σαν τις κωλ@@@πιδες...καθένας έχει απο μια"
Καλα είναι να σεβόμαστε τις απόψεις των άλλων και να μην το παίζουμε όλοι γνώστες

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
tommaso
Mήπως μπορείς να τοποθετηθείς εσύ επί του πρωτου μου μυν/τος σε παρακαλώ?

Συμφωνω απολυτως με αυτα που ειπε ο Λαζοπουλος στο video που παραθεσες! :)

Ο ανθρωπος λεει αληθειες,λογικο ειναι να εχει και εχθρους..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να το το πρωτο φασιστακι...Τσιμπησε!!! :cheesy: :cheesy:

Αναρωτιέμαι τι στο διάολο έχω γράψει στο αυτό το φόρουμ και με χαρακτηρίζεις φασιστάκι...
Α, ναι ξέχασα...Διαφωνώ μαζί σου!
Αυτό είναι αρκετό για να μου εκδώσεις "μαύρο" πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων...

Τέσπα..Διάβασε λίγο Μανάρα να κοιμηθείς πιο εύκολα και συνεχίσεις αύριο το παραλήρημά σου...

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Συμφωνω απολυτως με αυτα που ειπε ο Λαζοπουλος στο video που παραθεσες! :)
Ο ανθρωπος λεει αληθειες,λογικο ειναι να εχει και εχθρους..

Άρα και ο Πλευρης επί τούτου λέει αλήθειες ;)
Αυτή η παραδοχή σε κάνει φασιστάκι άραγε?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Αναρωτιέμαι τι στο διάολο έχω γράψει στο αυτό το φόρουμ και με χαρακτηρίζεις φασιστάκι...
Α, ναι ξέχασα...Διαφωνώ μαζί σου!
Αυτό είναι αρκετό για να μου εκδώσεις "μαύρο" πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων...

Τέσπα..Διάβασε λίγο Μανάρα να κοιμηθείς πιο εύκολα και συνεχίσεις αύριο το παραλήρημά σου...

Τσιμπησε 2 φορες!!!  ;)  

Υπνε που παιρνεις τα παιδια παρε και τουτο.. ;)

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο φίλος tommaso είπε απλώς την άποψή του και για μένα είναι σωστή.Για κάποιους οι φοιτητές (της μεσαίας και εργατικής τάξης λέμε πάντα όχι τους χλιδάτους) είναι μαύρη λαίλαπα και για κάποιους άλλους είναι το μέλλον ενός 'Εθνους.Ο Λαζόπουλος απο την στιγμή που υποστηρίζει τις συγκεκριμένες τάξεις των φοιτητών μας είναι ιδιαίτερα συμπαθής.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τι ζόρι τραβάνε οι κάθε λογής ακροδεξιοί με το λαζόπουλο δεν έχω καταλάβει...Προφανώς καποιους τσούζει αυτά που λεει. Πατήστε αν δε γουστάρετε το κουμπί της τηλεόρασης και βάλτε να ακούσετε τον άδωνη ρε μάγκες να τελειώνετε. Επειδή η κακομοιριά της ελληνικής τιβι βρίθει από νεοναζιστικους εμετους οποιαδήποτε αντίθετη φωνη τους πονάει. Ξεκολληστε και ασχοληθειτε με τιποτα αλλο.

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο Λαζόπουλος τους ειρωνεύεται eskiya γι'αυτό τον 'μισούνε'  :2funny:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506

Αυτά δεν είναι η `αλήθειες του Πλέυρη'.
Αυτά είναι η πραγματικότητα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Φοβερο επιχειρημα!

Αυτα ειναι γνωστα σε ολους... Η εξορια ειναι ο τροπος που τιμωρει η Ελλαδα τα πιο θαυμαστα μυαλα της..

Τα ιδια κανανε και επι δικτατοριας..

Εκει ο Πλευρης εκανε τουμπεκι.. ;)  (μαλλον θα διαβαζε τοτε, οπως ο Χριστοδουλος)

Και παλι χαιρομαι που βλεπω εναν ανθρωπο σαν το Λαζοπουλο να υπερασπιζεται το φοιτητικο κινημα και
τους αγωνες που εγιναν για να μην περασουν τα αντιπαιδαγωγικα αντεργατικα σχεδια της κυβερνησης! ;) ;) ;) ;)

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
το ερώτημα είναι αναπάντητο
[move][size=14pt]όταν τα λέει ο Λάκης και χειροκροτεί η Λιάννα είναι όλα εντάξει?Ενώ αν τα πει ο Πλευρης θέλει κρέμασμα?[/size][/move]

Θα περιμένω χρόνια από ότι φαίνεται :idiot:
άντε καληνύχτα και όνειρα γλυκά :grin:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ο Λαζόπουλος τους ειρωνεύεται eskiya γι'αυτό τον 'μισούνε'  :2funny:
Μέχρι πέρυσι είχαν εκπομπές στη τηλεόραση ο Βελόπουλος που μιλούσε για έλληνες γίγαντες που ζουν στο φεγγάρι και οι καυθστερημένοι τον εβγαλαν βουλευτη, οι λιακόπουλος που πιστευει ότι οι ελ ζουν στον πυρήνα της γης, ο αδωνης και ο μπουχαχας ο αδερφος του με πιο "ψαγμένες" εκπομπές που καλλιεργούσαν καθε μερα εθνικους τρόμους και φοβους για να πουλησουν τα βιβλια του οικου τους και τα ζουδια τους ψηφισανε και ο πλευρης που διαλαλει ότι οι μαύροι είναι πίθηκοι. Και τους πειραζει ο λαζόπουλος. Το χουν καψει τα παλικαρια

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μέχρι πέρυσι είχαν εκπομπές στη τηλεόραση ο Βελόπουλος που μιλούσε για έλληνες γίγαντες που ζουν στο φεγγάρι και οι καυθστερημένοι τον εβγαλαν βουλευτη, οι λιακόπουλος που πιστευει ότι οι ελ ζουν στον πυρήνα της γης, ο αδωνης και ο μπουχαχας ο αδερφος του με πιο "ψαγμένες" εκπομπές που καλλιεργούσαν καθε μερα εθνικους τρόμους και φοβους για να πουλησουν τα βιβλια του οικου τους και τα ζουδια τους ψηφισανε και ο πλευρης που διαλαλει ότι οι μαύροι είναι πίθηκοι. Και τους πειραζει ο λαζόπουλος. Το χουν καψει τα παλικαρια
:2funny: :2funny: :2funny: Σταμάτα eskiya έχω πέσει κάτω απο τα γέλια.Ειλικρινά αν δεν είχαμε και αυτούς τους ανθρώπους να γελάμε δεν θα πέρναγε ευχάριστα ο χρόνος μας  ;)

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: Σταμάτα eskiya έχω πέσει κάτω απο τα γέλια.Ειλικρινά αν δεν είχαμε και αυτούς τους ανθρώπους να γελάμε δεν θα πέρναγε ευχάριστα ο χρόνος μας  ;)
Ευτυχως η ακροδεξια στην Ελλάδα είναι σε τέτοιο βαθμό γελοία αδερφέ μου που δεν είναι να ανησυχεις αλλα να γελάς. Ειναι επιπεδου έλληνες γιγαντες στο φεγγαρι και Ελ-ανδρομεδα άντε και ένας Λεωνιδας Γεωργιαδης να λει μετα απο καθε εκπομπη του "κυριες και κυριοι παρακολουθησταε μια συγκλονιστικη, μια ανεπαναληπτη, μια αξεχαστη εκπομπη!".  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Τι να βλέπεις παρατράγουδα τι να βλεπεις τους βουλευτες του ΛΑΟΣ. Ας είναι. Μας κανουν και γελάμε. Ναι! Φασίστες σας ψάχνουμε! Ειδικα τις μερες που χουμε τις μαυρες μας μπας κ γελασουμε λιγο  :boobies: :boobies: :boobies:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Ευτυχως η ακροδεξια στην Ελλάδα είναι σε τέτοιο βαθμό γελοία αδερφέ μου που δεν είναι να ανησυχεις αλλα να γελάς. Ειναι επιπεδου έλληνες γιγαντες στο φεγγαρι και Ελ-ανδρομεδα άντε και ένας Λεωνιδας Γεωργιαδης να λει μετα απο καθε εκπομπη του "κυριες και κυριοι παρακολουθησταε μια συγκλονιστικη, μια ανεπαναληπτη, μια αξεχαστη εκπομπη!".  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Τι να βλέπεις παρατράγουδα τι να βλεπεις τους βουλευτες του ΛΑΟΣ. Ας είναι. Μας κανουν και γελάμε. Ναι! Φασίστες σας ψάχνουμε! Ειδικα τις μερες που χουμε τις μαυρες μας μπας κ γελασουμε λιγο  :boobies: :boobies: :boobies:

Το κακό είναι ότι δεν γίνεται εκπομπή ή δελτίο στην τβ αν δεν υπάρχει και ένα ακροδεξιός με πρώτο και καλύτερο την Αδωνη. Ακολουθεί ο ιός του μ@@@α και ο αρχηγός της νεολαίας της ΕΠΕΝ...

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αδερφέ μου η ακροδεξιά είναι γελοία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλους τις χώρες του κόσμου.Εδώ ήμουνα στην Μόσχα 10 μέρες να δω τους συγγενείς μου και είδα παρέλαση Νεο-ναζί εθνικιστών Ρώσων μέσα στο Luitcetsα.Για να δεις την γελοιότητα και των εκεί ακροδεξιών λέγανε ότι οι Ρώσοι 'εκπολιτίσανε' την Ευρώπη και είναι οι μόνοι 'γνήσιοι' λευκοί και απεσταλμένοι απο τον ίδιο τον Ιησού Χριστό.Φυσικά ο 'λόγος' τους δεν πέρναγε στους Μοσχοβίτες πολίτες απο αυτά τα περιθωριακά γραφικά άτομα αλλά ήταν στην φάση τους.Το απόλυτο κάψιμο!!! Γι'αυτό είναι για γέλια οι όλοι οι ακροδεξιοί του κόσμου γιατί προσφέρουν τον γέλωτα σε όλους μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom