Μητσικωστας επι Μητσοτο σατιριζε Μητσοτο επι Σημιτη τον Σημιτη (τονιο-νιο-νιο) επι Γιαννας (σεν ειναι κυβερνηση η Γιαννα ηταν καθεστως) την Γιαννα επι Καραανλη τον καραμανλη για αυτο και σημεραειναι σπιτι του!! Ο Λακης κααατι πηγε να πει για την Γιαννα και το μαζεψε!!!!
Εγω τον εκλεισα εκει που ειπε οτι οι νεοι δεν οηδανε επειδη ειναι χορτασμενοι απο πήδημα (τα ιδια ελεγε επί εποχης μου). Ελεος ρε πως να πηδηξει ο νεος αν δεν εχει χωρο-χρημα-μεσο μεταφορας???
Στην εποχη μου 1-2 πηδαγαν συχνα επειδη ειχαν ανεση χωρου!!!! Ασε πο η παραχωρηση χωρου απο φιλο σε φίλο ειναι αστικος θρυλος!!! Ασε που ακομα και αυτοι οι 1-2 ολως τυχαιως "χτυπαγαν" τις γκόμενες την ημερα που ΔΕΝ ειμασταν μαζί!!!!!!!!!!!!!
Ο νεος φιλε μου ζει με την ελπίδα για αυτο δεν τον νοιαζει που δεν πηδαει!! Σου λεει ΑΥΡΙΟ θα κανω λεφτα-θα ζω μονος-θα εχω την δουλεια μου θα-θα-θα- θα εχω οποια θέλω. και οταν γερασει λεει ΑΧΧΧ και να ημουν νεος!!! εκτος αν εχει φραγκα οποτε "χρατσα χρουτσα με την μασελίτσα" θα φαει καμια μικρουλα!!!
Αντε με το καλο να ανεβασει και ο Λακης την παρασταση "αλιμονο στους νέους"
......πιο κατω το λινκ στο γοογλε...............
(χρατσα χρουτσα το λεει στο 8 με 10 λέπτα)
Το μονο που αλλαξε τελικα απο το 1961 ειναι οι "πυργοι" που εγιναν ερειπια στην Κηφισια
ΥΓ καλα τα νειατα αλλα ΑΜΑΝ και η φτωχεια μετα το 12
ΥΓ2 Με τον Μποκομολετς τι εγινε?? στο 17
http://(βγαλτε αυτο το κειμενο γιατι δεν παιζει το μυνημα)video.google.com/googleplayer.swf?autoPlay=true&docId=-6920905984424856732