Νέα

Τι συμβαίνει με τον Λάκη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Και όχι μόνο!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Και του Πασοκ!! ;)

edit sonyp900: Άλλαξε τα κεφαλαία με μικρά please.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν αναφέρομαι στον Λαζόπουλο. Αδιαφορώ παντελώς γι' αυτόν. Δεν είναι πολιτικό πρόσωπο. Την δουλειά του κάνει. Κάποια άλλη δεν την κάνει.

Επισκέπτης
έχω την εντύπωση ότι μερικοί από εμάς ζούμε στον παράδεισο αφού υπαρκτά κοινωνικά προβλήματα που θίγει ο Λάκης δεν τα βλέπουμε μάλλον κάτι τέτοιο θα παίζει.

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Να ρωτήσω κάτι εντελώς ενημερωτικά? Τι ζόρι τραβάτε με τον Λαζόπουλο και αναλώνεστε εδώ? Δεν έχω καταλάβει!

Τα πράγματα φίλε Sony είναι (για μένα) πολυ απλά.
Ξεκίνησα ένα θρέντ πάνω-κάτω όπως αυτό

www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,3762.0]Σύντροφος Ψωμιάδης[/url]

Ισως η φωτό σε βοηθήσει να θυμηθείς

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=3762.0;attach=25884;image[/img[/URL]]
Η ΚΝΕ ΛΕΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ

Αλλά κάναμε το λάθος να αγγίξουμε το ιερό τους τέκνο και όχι τον "φασ***" Ψωμιάδη.
Και μετά αρχίσαν τα γνωστά βαφτίσια.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Αντε παλι...Aρχισε...

Mηπως δουλευεις στην Εspresso???? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
αν η μαλακία ήταν εργόχειρο πόσοι θα είχαν κάνει την προίκα τους.

AGR35

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν εξαιρέσεςι κανείς το δεδομένο ταλέντο του Λαζόπουλου, πιστεύω πως αυτό που γίνεται αυτή την εποχή είναι μια ΜΟΔΑ που θα περάσει. Και παλιά ο Λαζόπουλος έκανε την ίδια σάτιρα. Απλά τώρα βρήκε τιε συνθήκες πρόσφορες (Πυρκαγιές, εκλογές, ΠΑΣΟΚ, ασφαλιστικό...)

Επισκέπτης
Αν εξαιρέσεςι κανείς το δεδομένο ταλέντο του Λαζόπουλου, πιστεύω πως αυτό που γίνεται αυτή την εποχή είναι μια ΜΟΔΑ που θα περάσει. Και παλιά ο Λαζόπουλος έκανε την ίδια σάτιρα. Απλά τώρα βρήκε τιε συνθήκες πρόσφορες (Πυρκαγιές, εκλογές, ΠΑΣΟΚ, ασφαλιστικό...)
τελικά όλα αυτά Πυρκαγιές, εκλογές, ΠΑΣΟΚ, ασφαλιστικό...εσύ τι τα θεωρείς μόδα η υπαρκτά προβλήματα?

AGR35

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ασφαλώς και είναι υπαρκτά προβλήματα αλλά δεν περίμενα τον Λαζόπουλο για να αρχίσουν να με απασχολούν

Επισκέπτης
Ασφαλώς και είναι υπαρκτά προβλήματα αλλά δεν περίμενα τον Λαζόπουλο για να αρχίσουν να με απασχολούν
εσύ τι κάνεις για τα προβλήματα αυτά? κάθεσαι και τα τρώς στην μάπα και κάθε εκλογές παλαμάκια κάτω από την εξέδρα?

AGR35

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως δεν πάω στην εκπομπή του Λαζόπουλου!

AGR35

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φίλε, επιεδή ξέρω πολύ καλά τον χώρο που κινείται ο Λαζόπουλος, όταν τέτοια θέματα μπλέκονται με διαφημίσεις για σερβιέρες και νούμερα τηλεθέασης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΙ ΕΛΠΙΔΑ!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ρε φίλε, επιεδή ξέρω πολύ καλά τον χώρο που κινείται ο Λαζόπουλος, όταν τέτοια θέματα μπλέκονται με διαφημίσεις για σερβιέρες και νούμερα τηλεθέασης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΙ ΕΛΠΙΔΑ!

Κανεις λαθος ο κοσμος αφυπνιζεται σιγα σιγα.

Τα ιδια τα μεσα του συστηματος θα χρησιμοποιηθουν για να αντιμετωπιστει.

Κανουν πολυ καλο οι εκπομπες του Λαζοπουλου.

Ξυπνανε κοσμο που κοιμαται!! ;)

AGR35

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αδελφέ μου δεν αντιλέγω. Αυτά που θίγει ο Λαζόπουλος είνια τα περισσότερα σωστά. Δεν γίνεται όμως μέσα από την τηλεόραση να υπάρχει αντίδραση. Ναι δέχοναι ότι λέει αλλά δεν παύω να είναι θεατής. όταν η εκπομπή θα τελειώσει, θα πατήσω το κουμπί του τηλεκοντρόλ και πάει τελείωσε. Τα θέματα αυτά συζητιούνται στην Βουλή (που πλέον έχει καταντήσει...) και όσοι αντιδρούν βγαίνουν στους δρόμους.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Mιας που το φερε ο λογος για ta Mirage kai ta F16 που μας πουλανε οι εμποροι οπλων

γονατιζοντας την Ελλαδα οικονομικα ενα εχω να παραθεσω

Με τα χρηματα που δινει η Ελλαδα για 1 πολεμικο αεροσκαφος θα μποροσυσε να χτιστει ενα

καινουριο Πολυτεχνειο
και να αναβθμιστουν τα απαρχαιωμενα εργαστηρια ολων των πανεπιστημιων!

;) ;) ;)

Με τα χρηματα αλλου ενος τετοιου μαχητικου ,θα μποσουσαν να εχουν την ευκαιρια για δωρεαν

μεταπτυχιακα ολοι οι πτυχιουχοι των ελληνικων Πανεπιστημιων!

Ποσα δισεκατομυρια δινονται για να κανει η Ελλαδα πλουσιους του εμπορους οπλων

,ενω θεωρειται δυσκολος στοχος το 5% για την παιδεια!! ;) Να εχει ο στρατος F16!!!
Μαλλον θα κανω σκληρες οικονομιες και θα σφιξω κι αλλο το ζωναρι

για να επιβιωσω στον ομορφο κοσμο της Νδ!! ;)

ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ!!!!!!!!!!! ;)

Αγαπητέ φίλε τι σε κάνει να πιστεύεις ότι σε ένα διαβρωμένο σύστημα τα λεφτά δεν θα τα φάνε έτσι και αλλιώς? Αν δεν τα τρώγανε με τις μίζες των όπλων θα τα τρώγανε με τις μίζες των δρόμων ή απλώς θα τα σηκώνανε από το ταμείο με το έτσι θέλω. Μακάρι να μην χρειαζόμασταν τίποτα από όλα αυτά αλλά ρίξε μια ματιά γύρω σου. Ζούμε σε έναν ιδανικό κόσμο? Νομίζεις ότι αν δεν έχεις την δύναμη να προστατεύσεις τον εαυτό σου θα ενδιαφερθεί κανένας για να το κάνει?

@ Σκρουντζ ...

Καταλαβαίνω φίλε αυτά που λες γιατί και εγώ έχω περάσει μια βδομάδα σε αναρωτήριο με 40 πυρετό χωρίς να έχει ο γιατρός ούτε αντιβίωση να μου χορηγήσει και ακόμα και για τα ντεπόν που χρειάστηκα μου τα έφερναν εξοδούχοι απ' έξω με δικά μου χρήματα. Από την υγρασία έπεφταν τρίματα σοβά από το αναρωτήριο και ο γιατρός έκανε πλάκα ότι μας έχει σε ατμόσφαιρα πενικιλίνης. Δεν θα κατηγορήσω όμως τον θεσμό του στρατού γι' αυτήν την κατάντια και θα πρέπει να πιέζουμε να ληθούν τέτοια θέματα και να ελεγχθούν τα λαμόγια αξιωματικοί που τρώνε τον προϋπολογισμό των μονάδων κλέβοντας αντί να φωνάζουμε ότι ο στρατός είναι άχρηστος και δεν εξυπηρετεί καμία σκοπημότητα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom