You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι συμβαίνει με τον Λάκη;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 272
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Με τα χρηματα αλλου ενος τετοιου μαχητικου ,θα μποσουσαν να εχουν την ευκαιρια για δωρεαν
μεταπτυχιακα ολοι οι πτυχιουχοι των ελληνικων Πανεπιστημιων!
Γεία σου ρε Τομμάσο με τα ωραία σου.
Βρε παλικάρι τι πίνεις?
Και πόσο?
Κάθε πότε?
Δωρεάν γιατί το θές, το αξίζεις?
Jose_cuervo
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και όταν θα έρθει να στα βομβαρδίσει και να τα κάνει τζαμιά ο τουρκαλάς τα πολυτεχνεία θα λες γιατί δεν πέναμε όπλα α όλο την ίδια ατάκα ακοόυο πάρτε το πρέφα δεν είμαστε βέλγιο...Mιας που το φερε ο λογος για ta Mirage kai ta F16 που μας πουλανε οι εμποροι οπλων
γονατιζοντας την Ελλαδα οικονομικα ενα εχω να παραθεσω
Με τα χρηματα που δινει η Ελλαδα για 1 πολεμικο αεροσκαφος θα μποροσυσε να χτιστει ενα
καινουριο Πολυτεχνειο και να αναβθμιστουν τα απαρχαιωμενα εργαστηρια ολων των πανεπιστημιων!
Με τα χρηματα αλλου ενος τετοιου μαχητικου ,θα μποσουσαν να εχουν την ευκαιρια για δωρεαν
μεταπτυχιακα ολοι οι πτυχιουχοι των ελληνικων Πανεπιστημιων!
Ποσα δισεκατομυρια δινονται για να κανει η Ελλαδα πλουσιους του εμπορους οπλων
,ενω θεωρειται δυσκολος στοχος το 5% για την παιδεια!! Να εχει ο στρατος F16!!!
Μαλλον θα κανω σκληρες οικονομιες και θα σφιξω κι αλλο το ζωναρι
φιλε εχεις παει στρατο?γιατι εγω οπως τα ειδα ουτε σε επιδρομη γαιδαρων δεν τα βγαζουμε ευκολα περα.οχι σε κανονικο πολεμο......και όταν θα έρθει να στα βομβαρδίσει και να τα κάνει τζαμιά ο τουρκαλάς τα πολυτεχνεία θα λες γιατί δεν πέναμε όπλα α όλο την ίδια ατάκα ακοόυο πάρτε το πρέφα δεν είμαστε βέλγιο...
Γεία σου ρε Τομμάσο με τα ωραία σου.
Βρε παλικάρι τι πίνεις?
Και πόσο?
Κάθε πότε?
Δωρεάν γιατί το θές, το αξίζεις?
Βλεπω στο πρωτο δεν εκανες παραθεση...
Αντι στην Ελλαδα να αγοραζουν F16 για να παρουν τις μιζες τους και να χορτασουν
οι εμποροι οπλων θα μπορουσαν να χtιστουν απο την αρχη πληρως εκσυχρονισμενα
ολα τα πανεπιστημια της Ελλαδας και να σπουδαζουν ολοι ΔΩΡΕΑΝ χωρις να εχουν αναγκη την
στηριξη της οικογενειας.
Αυτο ομως ενοχλει καποιους... ;)
Ειπαμε .. Λαός αμορφωτος, ευκολα απελπιζεται...και ευκολα χανει την ελπιδα του..
Ετσι βγαινει πιο ευκολα κυβερνηση η ΝΔ ..και καθε ΝΔ.. ;)
στο βέλγιο υπαρχει παντα το ενδεχόμενο του εμφυλίου..και όταν θα έρθει να στα βομβαρδίσει και να τα κάνει τζαμιά ο τουρκαλάς τα πολυτεχνεία θα λες γιατί δεν πέναμε όπλα α όλο την ίδια ατάκα ακοόυο πάρτε το πρέφα δεν είμαστε βέλγιο...
Καλή η καραμέλα. Αν έχει δε και ωραία γεύση την πιπιλάμε ολημερίς και ολονυχτίς.Βλεπω στο πρωτο δεν εκανες παραθεση...
Αντι στην Ελλαδα να αγοραζουν extra F16 για να παρουν τις μιζες τους και να χορτασουν
οι εμποροι οπλων θα μπορουσαν να χριστουν απο την αρχη πληρως εκσυχρονισμενα
ολα τα πανεπιστημια της Ελλαδας και να σπουδαζουν ολοι ΔΩΡΕΑΝ χωρις να εχουν αναγκη την
στηριξη της οικογενειας.
Αυτο ομως ενοχλει καποιους... ;)
Ειπαμε .. Λαός αμορφωτος, ευκολα απελπιζεται...και ευκολα χανει την ελπιδα του..
Ετσι βγαινει πιο ευκολα κυβερνηση η ΝΔ ..και καθε ΝΔ.. ;)
Μπορείς να απαντήσεις αν αξίζεις δωρεάν μεταπτυχιακό και γιατί? Και μαζί με εσένα ΟΛΟΙ?
Χωρίς τις συνηθισμένες παπαριές θα σε παρακαλούσα αυτή τη φορά.
Μπορείς.
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τωρα η κουβεντα δεν ειναι για τα μαχητικα και το αν πρεπει η οχι να εχουμε ως χωρα,και ποσα ιδρυματα θα χτιζονταν εαν ....κτλ.
Το θεμα που θετω ως Ελλην πολιτης ειναι εαν πρεπει "καλλιτεχνες" (παραδειγματα προς μιμηση...) με το οποιο ιστορικο του λαζ.εχουν το δικαιωμα να φερονται ως τιμητες των παντων....;
Σαφως και η ερωτηση περιλαμβανει και τυπακια σαν τον θεμο....
Το θεμα που θετω ως Ελλην πολιτης ειναι εαν πρεπει "καλλιτεχνες" (παραδειγματα προς μιμηση...) με το οποιο ιστορικο του λαζ.εχουν το δικαιωμα να φερονται ως τιμητες των παντων....;
Καλή η καραμέλα. Αν έχει δε και ωραία γεύση την πιπιλάμε ολημερίς και ολονυχτίς.
Μπορείς να απαντήσεις αν αξίζεις δωρεάν μεταπτυχιακό και γιατί? Και μαζί με εσένα ΟΛΟΙ?
Χωρίς τις συνηθισμένες παπαριές θα σε παρακαλούσα αυτή τη φορά.
Μπορείς.
Δεν αξιζω μονο εγω,ολα τα παιδια το αξιζουν ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ δωρεαν.
ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οσο για τα υπολοιπα φιλε δεν θα πεσω στο επιπεδο σου.. ;)
Στην εποχή του φελλού που διανύουμε καλός είναι. Και οι υπόλοιποι το ίδιο.τωρα η κουβεντα δεν ειναι για τα μαχητικα και το αν πρεπει η οχι να εχουμε ως χωρα,και ποσα ιδρυματα θα χτιζονταν εαν ....κτλ.
Jose_cuervo
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε εχεις παει στρατο?γιατι εγω οπως τα ειδα ουτε σε επιδρομη γαιδαρων δεν τα βγαζουμε ευκολα περα.οχι σε κανονικο πολεμο......
Ναι έχω πάει και σε επίλεκτη ο θεός να την κάνει μονάδα...(Αερομεταφερόμενη).
Ξέρω πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί... αλλά και ξέρω πολύ καλά ότι κάποιοι πάλι θα δώσουν την ζωή τους (Ηλιάκης γιαλοψός καραθανάσης σιαλμάς.....) για να πίνουμε εμείς ελέυθεροι τους καφέδες μας και να τα σχολιάζουμε όλα εκ του ασφαλούς!!!
Άλλο οι σπουδές, άλλο αυτό που αρχικά αξίωσες.Δεν αξιζω μονο εγω,ολα τα παιδια το αξιζουν ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ δωρεαν.
ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οσο για τα υπολοιπα φιλε δεν θα πεσω στο επιπεδο σου.. ;)
Απάντηση ακόμα να δώσεις. Καλά το πας.
Κι άσε το επίπεδο μου, όντως παραείναι χαμηλό για την Υψηλότητα Σας.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πολύ καλό το πόστ σου σύντροφε (διαβάστε το προσεκτικά όλο) και ιστορικά αληθές,Πολύ συχνά στην προσπάθειά του κάποιος να γεφυρώσει το χθες με το σήμερα προχωρεί σε στρογγυλεύσεις. Πάει καλά... Αλλά από το σημείο αυτό μέχρι να παραποιεί -ή καλύτερα να ξεσκίζει κυριολεκτικά- την ιστορία υπάρχει διαφορά...
Επανερχόμαστε λοιπόν στο αρχικό βιντεάκι και βλέπουμε το κ. Λαζόπουλο να απαγγέλει με στόμφο εντελώς ανακριβείς πληροφορίες που τις αλίευσε από το πόνημα γνωστού ακροδεξιού και βλέπουμε την βουλευτίνα του ΚΚΕ να χειροκροτεί μετά μανίας επιδοκιμάζοντάς τον. Ερώτημα : ανιστόρητοι, βλάκες ή ασπάζονται τις θεωρίες του συγγραφέα (το ερώτημα αφορά πρώτιστα την κ. βουλευτή και όχι τον οποιονδήποτε "διασκεδαστή".
Πολύ καλό το πόστ σου σύντροφε (διαβάστε το προσεκτικά όλο) και ιστορικά αληθές,
Επανερχόμαστε λοιπόν στο αρχικό βιντεάκι και βλέπουμε το κ. Λαζόπουλο να απαγγέλει με στόμφο εντελώς ανακριβείς πληροφορίες που τις αλίευσε από το πόνημα γνωστού ακροδεξιού και βλέπουμε την βουλευτίνα του ΚΚΕ να χειροκροτεί μετά μανίας επιδοκιμάζοντάς τον. Ερώτημα : ανιστόρητοι, βλάκες ή ασπάζονται τις θεωρίες του συγγραφέα (το ερώτημα αφορά πρώτιστα την κ. βουλευτή και όχι τον οποιονδήποτε "διασκεδαστή".
Κανε παρεα με τον χρηστη Τοmιτο..
Θα τα πατε πολυ καλα .. ;)
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δεν το κατάλαβα αυτό σύντροφε. Τι εννοείς ?Κανε παρεα με τον χρηστη Τοmιτο..
Θα τα πατε πολυ καλα .. ;)
Δεν το κατάλαβα αυτό σύντροφε. Τι εννοείς ?
Δεν ειμαι συντροφος κανενος. ;)
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΟΚ απάντησε όμως στο ζητούμενο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις