Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.349
- Πόντοι
- 446
Χοιροστάσιο κανονικο.
Είσαι υπερβολικόςαμα δεν ειναι στημενο και προωθηση ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ??????????
Επιτέλους η δικαίωση ήρθε έστω κ αργά για τους μερακλήδεςΤα ύστερα του κοσμου....
Ρε ειναι ΠΑΝΑΣΧΗΜΗΕίσαι υπερβολικός
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επιτέλους η δικαίωση ήρθε έστω κ αργά για τους μερακλήδες
Είσαι ρηχός....νΡε ειναι ΠΑΝΑΣΧΗΜΗ
Oχι, με εμποδιζουν τα τεσσερα στρωματα λιπουςΕίσαι ρηχός....ν
Δεν βλέπεις τον εσωτερικό της κόσμο ;;
Κομματακι δυσκολο,τον καλυπτουν καλα αρκετα στρωμματα λιπουςΕίσαι ρηχός....ν
Δεν βλέπεις τον εσωτερικό της κόσμο ;;
Ρε ερώτησηςOχι, με εμποδιζουν τα τεσσερα στρωματα λιπους
Eχεις σοβαρο σκοπο?Ρε ερώτησης
Υπάρχει μια καυλιάρα αντιεισαγγελέας 35αρα ανύπαντρη από άλλη πόλη φυσικά στη δική μου
Πώς την κάνεις καμάκι ;; Για δώσε ιδέες ..συνήθως είναι ξινές απρόσιτες ...
Σσ με ξέρει
Πετας ενα "Καλησπερα,ειμαι ο μπατζανακης του ΑΛεξανδρου" και καθαρισεςΡε ερώτησης
Υπάρχει μια καυλιάρα αντιεισαγγελέας 35αρα ανύπαντρη από άλλη πόλη φυσικά στη δική μου
Πώς την κάνεις καμάκι ;; Για δώσε ιδέες ..συνήθως είναι ξινές απρόσιτες ...
Σσ με ξέρει
Φυσικά κ όχι ....αλλά φυσικά κ θα της πω έχω σοβαρό σκοπό άλως είμαι ρε πουστη μου πολύ κρύες ...πως τις καμάκωνεις αυτές ,..;;;;;;Eχεις σοβαρο σκοπο?
Ξερω μια γνωστη μου δικαστινα, που την πλησιασε ενορκος μετα το δικαστηριο στελνοντας λουλουδια στο σπιτι τηςΦυσικά κ όχι ....αλλά φυσικά κ θα της πω έχω σοβαρό σκοπό άλως είμαι ρε πουστη μου πολύ κρύες ...πως τις καμάκωνεις αυτές ,..;;;;;;
E μα είμαι δυνατόν να ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον ;Ξερω μια γνωστη μου δικαστινα, που την πλησιασε ενορκος μετα το δικαστηριο στελνοντας λουλουδια στο σπιτι της
Σημερα ειναι παντρεμενοι
Γι αυτο ρωταω περι σκοπου
ΠουθεναE μα είμαι δυνατόν να ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον ;
Πέρσυ έφαγα μια συμβολαιογράφο Βουλγαρία κ την πήγα σε σπα χοτελ...λίγο παραμύθι λίγο μπλα μπλα λίγο το σωστό timing
Πάλια ιείχα φίλη δικαστινα αλλά ξινή ( φίλη όχι γκόμενα )
Αλλά αυτή η αντιεισαγγελέας έχει ωραίο στυλ αλλά δεν βγαίνει έξω στα μπαράκια κμειμαι ανύπαντρη ...που σκατα πηγαίνουν αυτές ;;
Αν θυμάσαι που σου είχα πει ότι δικαστικά σε νησί μεγάλο ήταν παρτουζιαρα κ μάλιστα ο κολλητός μου την είχε πάρει με τρεις μαζίΠουθενα
Όχι άλλα ξέρω ότι έχεις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις όπως η sweet home Alabamaτυπε στον υπνο σου με βλεπεις;