Νέα

Τι συμβαίνει με τον Λάκη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Γράψε ελληνικά..

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειναι αριστερος και ενοχλει!!απλα τα πραγματα!και επειδη βλεπουν οτι κοσμος τον παρακαλουθει και επηρεαζει σκεψεις,προσπαθουν να βρουν δικαιολογιες για να τον μειωσουν!
ΔΕΝ ειναι αριστερος Αντι-Πασοκ ειναι γιατι τον πηγε φανταρο παρα την θεληση του.....
Εμ παση περιπτωση καλα κανει τι δουλεια του και καλα κανει και στυλιτευει οτι βλεπει

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλα κανει παιδια αλλα απο την στιγμη που κριτικαρεις καποιον αυτο θ το κανεις με ολους στον ιδιο βαθμο.δεν φταιει μονο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αλλα και τα αλλα κομματα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Μητσικωστας επι Μητσοτο σατιριζε Μητσοτο επι Σημιτη τον Σημιτη (τονιο-νιο-νιο) επι Γιαννας (σεν ειναι κυβερνηση η Γιαννα ηταν καθεστως) την Γιαννα επι Καραανλη τον καραμανλη για αυτο και σημεραειναι σπιτι του!! Ο Λακης κααατι πηγε να πει για την Γιαννα και το μαζεψε!!!!

Εγω τον εκλεισα εκει που ειπε οτι οι νεοι δεν οηδανε επειδη ειναι χορτασμενοι απο πήδημα (τα ιδια ελεγε επί εποχης μου). Ελεος ρε πως να πηδηξει ο νεος αν δεν εχει χωρο-χρημα-μεσο μεταφορας???

Στην εποχη μου 1-2 πηδαγαν συχνα επειδη ειχαν ανεση χωρου!!!! Ασε πο η παραχωρηση χωρου απο φιλο σε φίλο ειναι αστικος θρυλος!!! Ασε που ακομα και αυτοι οι 1-2 ολως τυχαιως "χτυπαγαν" τις γκόμενες την ημερα που ΔΕΝ ειμασταν μαζί!!!!!!!!!!!!!

Ο νεος φιλε μου ζει με την ελπίδα για αυτο δεν τον νοιαζει που δεν πηδαει!! Σου λεει ΑΥΡΙΟ θα κανω λεφτα-θα ζω μονος-θα εχω την δουλεια μου θα-θα-θα- θα εχω οποια θέλω. και οταν γερασει λεει ΑΧΧΧ και να ημουν νεος!!! εκτος αν εχει φραγκα οποτε "χρατσα  χρουτσα με την μασελίτσα" θα φαει καμια μικρουλα!!!

Αντε με το καλο να ανεβασει και ο Λακης την παρασταση "αλιμονο στους νέους"

......πιο κατω το λινκ στο γοογλε...............

(χρατσα χρουτσα το λεει στο 8 με 10 λέπτα)

Το μονο που αλλαξε τελικα απο το 1961 ειναι οι "πυργοι" που εγιναν ερειπια στην Κηφισια

ΥΓ καλα τα νειατα αλλα ΑΜΑΝ και η φτωχεια μετα το 12
ΥΓ2 Με τον Μποκομολετς τι εγινε?? στο 17

http://(βγαλτε αυτο το κειμενο γιατι δεν παιζει το μυνημα)video.google.com/googleplayer.swf?autoPlay=true&docId=-6920905984424856732

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Θα ξαναβγεί φέτος η τέρμα?

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
ο τυπος ζωγραφιζει αποψε.....

για οσους τον γουσταρουν.......  :sunglasses: :sunglasses:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Καλά ρε,σε όλα τα θρεντ το έχεις γράψει αυτό το κατεβατό?

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Τι να πούμε για τον Λακη.. Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Ολο λέει λέει λέει ολο με τους πολιτικούς τους βρίζει αλλά τον κόσμο τον χαιδεύει. Και ο άλλος τον βλέπει και γελάει (χαζογελάει) και εκείνος πέρνει περισσότερα απο όλους όσους τον χειροκροτούν. Αριστερός με δεξιά τσεπούλα. Δώσε Λάκη... Ζούμε για να σε πληρώνουμε ατιμουτσικο!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Τι να πούμε για τον Λακη.. Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Ολο λέει λέει λέει ολο με τους πολιτικούς τους βρίζει αλλά τον κόσμο τον χαιδεύει. Και ο άλλος τον βλέπει και γελάει (χαζογελάει) και εκείνος πέρνει περισσότερα απο όλους όσους τον χειροκροτούν. Αριστερός με δεξιά τσεπούλα. Δώσε Λάκη... Ζούμε για να σε πληρώνουμε ατιμουτσικο!!!
:thumbsup: :thumbsup:

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom