neoklis79:Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν...
Μα το έγραψα με πολύ ευγένια: g.., πρε..
neoklis79:Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν...
γαμώ τα βιβλία για Νόμπελ μαλακίας προοριζόταν.Απλώς αναφέρω για όσους δεν γνωρίζουν , ότι το συγκεκριμένο βιβλίο του Πλεύρη, "Ο διωγμός των Αρίστων" , με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων , επί Δημαρχίας Μπέη , αποσύρθηκε από τις Δημοτικές βιβλιοθήκες του Δήμου και κάηκε μαζί με άλλα βιβλία του ιδίου.
Φυσικά από τα καθήκια τους Έλληνες δημοσιογράφους και καθηγητάδες θα ακούσετε μόνο για το κάψιμο βιβλίων από τους Ναζί τη δεκαετία του '30 και όχι γεγονότα και "δημοκρατικές" απόφάσεις σαν τη συγκεκριμένη ...
γαμώ τα βιβλία για Νόμπελ μαλακίας προοριζόταν.
γαμώ τα βιβλία για Νόμπελ μαλακίας προοριζόταν.
απλα αναφερω για τα γιαλαντζι φασιστοειδη οτι καλως αποσυρθηκε και καηκε (αν εγινε ετσι) και κακως που δεν καηκαν και 2-3 φασιστόνια μαζι προς παραδειγματισμο..Απλώς αναφέρω για όσους δεν γνωρίζουν , ότι το συγκεκριμένο βιβλίο του Πλεύρη, "Ο διωγμός των Αρίστων" , με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων , επί Δημαρχίας Μπέη , αποσύρθηκε από τις Δημοτικές βιβλιοθήκες του Δήμου και κάηκε μαζί με άλλα βιβλία του ιδίου.
Φυσικά από τα καθήκια τους Έλληνες δημοσιογράφους και καθηγητάδες θα ακούσετε μόνο για το κάψιμο βιβλίων από τους Ναζί τη δεκαετία του '30 και όχι γεγονότα και "δημοκρατικές" απόφάσεις σαν τη συγκεκριμένη ...
δεν είμαι σε καμιά κοβα απλά μας είπες για τον Πλεύρη λες και είναι ο Ντοστογιέφσκι.Το έχεις διαβάσει;
Ή κρίνεις βιβλία που δεν έχεις διαβάσει και τα καταδικάζεις επειδή έτσι σου είπαν οι ινστρούχτορές σου στις Κόβες που σκέφτονται πριν από σένα, για σένα ;
πάτερ να πάρεις τον Πλεύρη και τον Λιακόπουλο στο κατηχητικό να κάνουν μεταπτυχιακό οι ενορίτες σου.απλα αναφερω για τα γιαλαντζι φασιστοειδη οτι καλως αποσυρθηκε και καηκε (αν εγινε ετσι) και κακως που δεν καηκαν και 2-3 φασιστόνια προς παραδειγματισμο..
με τα ελοχιμ και τα νεφελίμ.Δεν πιάνει μία ο πλέυρης πλέον.
Τωρα υπάρχει ο Λιακό
Τον έχει υποσκελίσει πλήρως,.
edit: με πρόλαβες....
δεν είμαι σε καμιά κοβα απλά μας είπες για τον Πλεύρη λες και είναι ο Ντοστογιέφσκι.
....και δεν ειναι οτι απλα κανει σατυρα ουτε οτι κανει ρεζιλι ανθρωπους μορφωμενους αλλα τους ξεφτυλιζει...!
οι ανοργάνωτοι ΚΚΕ διαβάζουμε Μίλο Μανάρα.Το βιβλίο που λες ότι είναι μαλακία, το "Ο διωγμός των αρίστων το έχεις διαβάσει;
Ή κατακρίνεις βιβλία που δεν έχεις διαβάσει;
Το κομμουνιστικό μανιφέστο το έχεις διαβάσει μπάρμπα;
Θα μου πεις αν διάβαζαν βιβλία και τα κουμμούνια δεν θα ήταν κουμμούνια ...
καθως και ''φωτεινη της νυχτας''οι ανοργάνωτοι ΚΚΕ διαβάζουμε Μίλο Μανάρα.
Το κακό είναι ότι βγάζει εμπάθεια για ορισμένα άτομα!Τώρα αν βγει και απαντήσει ο Καρβέλας θα αλληλοβρίζονται για 1-2 μήνες...εγω παντως τον τυπα οσο τον γουσταρα με τις παλιες ακπομπες αλο τοσο μ εχει κανει να αηδιασω...! το χει ξεφτυλισει το θεμα λες και ειναι καποιος στην τελικη....!γαμαει τους παντες .....!οπα ρε μεγαλε μια υποκριτικη σχολη εχεις τελιωσει....!και δεν ειναι οτι απλα κανει σατυρα ουτε οτι κανει ρεζιλι ανθρωπους μορφωμενους αλλα τους ξεφτυλιζει...! θυμαμαι με τις πυρκαγιες στα καναλια που ειχανε διαφορους καλεσμενους και το θεμα ειτανε τοσο τραγικο και το χανε πολιτικοποιησει...!και η πλακα ποια ειναι? οτι δεν βγαινανε ανθρωποι σχετικοι και του χωρου....τοσο συχνα μου χανε τον λαζοπουλο τωρα και μου κανε κριτικη .....!ε οχι....απαραδεκτο...!ελεος...!
και τι οδοντιατρική με μεταπτυχιακό στο πετάλωμα γαιδάρων.ναι σωστα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οποιος εχει βγαλει μια οδοντιατρικη ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ !!!!
οι ανοργάνωτοι ΚΚΕ διαβάζουμε Μίλο Μανάρα.
ήμαρτον πάτερ την ξέχασα θα μετρήσω 5 κομποσκοίνια για το αμάρτημα μου αυτό.καθως και ''φωτεινη της νυχτας''
μόλις δω κολαράκι χρυσαυγίτη την κάνω σφεντόναΤην παίζεις με κόμιξ ρε μπάρμπα και μετά τα 50;
Να προσέχεις! Μην την παίζεις φαγωμένος.
θα πάθεις καμιά ανακοπή!