Νέα

Τι συμβαίνει με τον Λάκη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Απλώς αναφέρω για όσους δεν γνωρίζουν , ότι το συγκεκριμένο βιβλίο του Πλεύρη, "Ο διωγμός των Αρίστων" , με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων , επί Δημαρχίας Μπέη , αποσύρθηκε από τις Δημοτικές βιβλιοθήκες  του Δήμου και κάηκε μαζί με άλλα βιβλία του ιδίου.

Φυσικά από τα καθήκια τους Έλληνες δημοσιογράφους και καθηγητάδες θα ακούσετε μόνο για το κάψιμο βιβλίων από τους Ναζί τη δεκαετία του '30 και όχι γεγονότα και "δημοκρατικές" απόφάσεις σαν τη συγκεκριμένη ...

Επισκέπτης
Απλώς αναφέρω για όσους δεν γνωρίζουν , ότι το συγκεκριμένο βιβλίο του Πλεύρη, "Ο διωγμός των Αρίστων" , με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων , επί Δημαρχίας Μπέη , αποσύρθηκε από τις Δημοτικές βιβλιοθήκες  του Δήμου και κάηκε μαζί με άλλα βιβλία του ιδίου.

Φυσικά από τα καθήκια τους Έλληνες δημοσιογράφους και καθηγητάδες θα ακούσετε μόνο για το κάψιμο βιβλίων από τους Ναζί τη δεκαετία του '30 και όχι γεγονότα και "δημοκρατικές" απόφάσεις σαν τη συγκεκριμένη ...
γαμώ τα βιβλία για Νόμπελ μαλακίας προοριζόταν.

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Ναι αλλά αν τα λέει ο Γύφτος και χειροκροτάει η Λιάννα δεν υπάρχει πρόβλημα εε?
Άρα τι μας λές?
Ότι δεν έχει σημασία τι λέγεται αλλά ποιος το λέει?!!!
Το έχεις διαβάσει το βιβλίο άραγε?

Επισκέπτης

Το έχεις διαβάσει;
Ή κρίνεις βιβλία που δεν έχεις διαβάσει και τα καταδικάζεις επειδή έτσι σου είπαν οι ινστρούχτορές σου στις Κόβες που σκέφτονται πριν από σένα, για σένα ;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

απλα αναφερω για τα γιαλαντζι φασιστοειδη οτι καλως αποσυρθηκε και καηκε (αν εγινε ετσι) και κακως που δεν καηκαν και 2-3 φασιστόνια μαζι προς παραδειγματισμο.. :grin: :grin:

Επισκέπτης
Το έχεις διαβάσει;
Ή κρίνεις βιβλία που δεν έχεις διαβάσει και τα καταδικάζεις επειδή έτσι σου είπαν οι ινστρούχτορές σου στις Κόβες που σκέφτονται πριν από σένα, για σένα ;
δεν είμαι σε καμιά κοβα απλά μας είπες για τον Πλεύρη λες και είναι ο Ντοστογιέφσκι.

Επισκέπτης
απλα αναφερω για τα γιαλαντζι φασιστοειδη οτι καλως αποσυρθηκε και καηκε (αν εγινε ετσι) και κακως που δεν καηκαν και 2-3 φασιστόνια προς παραδειγματισμο.. :grin: :grin:
πάτερ να πάρεις τον Πλεύρη και τον Λιακόπουλο στο κατηχητικό να κάνουν μεταπτυχιακό οι ενορίτες σου.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Δεν πιάνει μία ο πλέυρης πλέον.
Τωρα υπάρχει ο Λιακό
Τον έχει υποσκελίσει πλήρως,.

edit: με πρόλαβες....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εγω παντως τον τυπα οσο τον γουσταρα με τις παλιες ακπομπες αλο τοσο μ εχει κανει να αηδιασω...! το χει ξεφτυλισει το θεμα λες και ειναι καποιος στην τελικη....!γαμαει τους παντες .....!οπα ρε μεγαλε μια υποκριτικη σχολη εχεις τελιωσει....!και δεν ειναι οτι απλα κανει σατυρα ουτε οτι κανει ρεζιλι ανθρωπους μορφωμενους αλλα τους ξεφτυλιζει...! θυμαμαι με τις πυρκαγιες στα καναλια που ειχανε διαφορους καλεσμενους και το θεμα ειτανε τοσο τραγικο και το χανε πολιτικοποιησει...!και η πλακα ποια ειναι? οτι δεν βγαινανε ανθρωποι σχετικοι και του χωρου....τοσο συχνα μου χανε τον λαζοπουλο τωρα και μου κανε κριτικη .....!ε οχι....απαραδεκτο...!ελεος...!

Επισκέπτης
δεν είμαι σε καμιά κοβα απλά μας είπες για τον Πλεύρη λες και είναι ο Ντοστογιέφσκι.

Το βιβλίο που λες ότι είναι μαλακία, το "Ο διωγμός των αρίστων το έχεις διαβάσει;

Ή κατακρίνεις βιβλία που δεν έχεις διαβάσει;

Το κομμουνιστικό μανιφέστο το έχεις διαβάσει μπάρμπα;

Θα μου πεις αν διάβαζαν βιβλία και τα κουμμούνια δεν θα ήταν κουμμούνια ...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....και δεν ειναι οτι απλα κανει σατυρα ουτε οτι κανει ρεζιλι ανθρωπους μορφωμενους αλλα τους ξεφτυλιζει...!

ναι σωστα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οποιος εχει βγαλει μια οδοντιατρικη ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ !!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το βιβλίο που λες ότι είναι μαλακία, το "Ο διωγμός των αρίστων το έχεις διαβάσει;

Ή κατακρίνεις βιβλία που δεν έχεις διαβάσει;

Το κομμουνιστικό μανιφέστο το έχεις διαβάσει μπάρμπα;

Θα μου πεις αν διάβαζαν βιβλία και τα κουμμούνια δεν θα ήταν κουμμούνια ...
οι ανοργάνωτοι ΚΚΕ διαβάζουμε Μίλο Μανάρα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εγω παντως τον τυπα οσο τον γουσταρα με τις παλιες ακπομπες αλο τοσο μ εχει κανει να αηδιασω...! το χει ξεφτυλισει το θεμα λες και ειναι καποιος στην τελικη....!γαμαει τους παντες .....!οπα ρε μεγαλε μια υποκριτικη σχολη εχεις τελιωσει....!και δεν ειναι οτι απλα κανει σατυρα ουτε οτι κανει ρεζιλι ανθρωπους μορφωμενους αλλα τους ξεφτυλιζει...! θυμαμαι με τις πυρκαγιες στα καναλια που ειχανε διαφορους καλεσμενους και το θεμα ειτανε τοσο τραγικο και το χανε πολιτικοποιησει...!και η πλακα ποια ειναι? οτι δεν βγαινανε ανθρωποι σχετικοι και του χωρου....τοσο συχνα μου χανε τον λαζοπουλο τωρα και μου κανε κριτικη .....!ε οχι....απαραδεκτο...!ελεος...!
Το κακό είναι ότι βγάζει εμπάθεια για ορισμένα άτομα!Τώρα αν βγει και απαντήσει ο Καρβέλας θα αλληλοβρίζονται για 1-2 μήνες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom