Νέα

Τι συμβαίνει με τον Λάκη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έχει πλάκα η εκπομπή του, αναμφίβολα. Οι εμμονές του όμως, πολιτικές κυρίως, υπονομεύουν τα όποια μυνήματα προσπαθεί να περάσει.
Ε όχι και δεν έχει γίνει ποτέ τίποτε παράνομο στην Πανεπιστημίου και στις πορείες για το Πολυτεχνείο!
Ας ρωτήσει αυτούς τους κακομοίρηδες που έχουν μαγαζιά εκεί γύρω πόσα σπασμένα έχουν πληρώσει.
και ποιος δεν μου λέει ότι αυτοί που τα κάνουν αυτά δεν είναι προβοκάτορες της ασφάλειας?

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μάλλον το ενδιαφέρον θα έπρεπε να επικεντρώνεται στη σύγκλιση Πλεύρη και Λαζόπουλου.

ή στο πως με την κάλυψη της "σάτιρας" μπορείς να γλιτώνεις την ταμπέλα του φασίστα, του γραφικού κτλ, κτλ

ή στο χειροκρότημα της Κανέλλη φίλτατε Ενφόρσερ ;)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
από την αφάνεια που είναι προσπαθεί να βγει στην επιφάνεια.
Ακριβως και το παιζει και δηθεν μαγκια κλανια μαζι με την αλλη την μαγκιτισα που επειδη συχναζε μια εποχη εξαρχεια την εχει ακουσει.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ενω ο αλλος με Κολωνακι και κοτερο εχει αλλη λωκοτρυπιδα θες να μας πεις...
Τεσπα,δεν αναλωνομαι αλλο σε αυτο το διαλογο μιας και δεν ειμαι υπερασπιστης του Καρβελα αλλα δεν το επαιξε τσαμπουκας στο Φραγκουλη,του εριξε 3 -3 καλα μπουκετα επειδη ειχε πει κατι αλλα ο τενορος πριν..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ή στο πως με την κάλυψη της "σάτιρας" μπορείς να γλιτώνεις την ταμπέλα του φασίστα, του γραφικού κτλ, κτλ

ή στο χειροκρότημα της Κανέλλη φίλτατε Ενφόρσερ ;)

Εθνικοκομμουνισμός;

Επισκέπτης
Όταν το ανέφερα πριν μερικούς μήνες φίλε Αρίωνα(με βάση μαρτυρία προσωπικού μου φίλου και πολύ σοβαρού ανθρώπου) κάποιοι εδώ πέρα με χαρακτήρισαν παρανοϊκό και γραφικό.

Έστω κι έτσι όμως αυτό δεν δικαιώνει τις ανακρίβειες του Λαζόπουλου.

Καλά ρε παιδιά, είστε σοβαροί; Ασχολείστε με τον Καρβέλα;
Ο άνθρωπος αυτός σε λίγα χρόνια θα είναι πρώτη φίρμα στο Δρομοκαϊτειο.
επειδή τους είπε όλους αυτούς που τα βάζουν με τους μαθητές τσάμπα μάγκες? άδικο έχει?

Επισκέπτης
Όχι. Επειδή είπε ότι δεν έχουν γίνει ποτέ επεισόδια στην Πανεπιστημίου.
τα επεισόδια είναι σχετικά όταν μια πορεία μαθητών που έχει 2 η 3 η 5 χιλιάδες κόσμο και κάποια στιγμή καμιά 20ρια κολώπαιδα που τα ξεφόρτωσε μια κλούβα των Ματ μπαίνει μέσα στην πορεία και τα κάνει λαμπόγυαλο αυτό σημαίνει ότι το κάνανε οι μαθητές?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Βλέποντας τον τίτλο, προς στιγμήν νόμισα ότι συνέβη κάτι στον αγαπημένο μας laki...

ευτυχώς είναι καλά.

Θα μελαγχολούσε κι ο Arionas  :grin:

Επισκέπτης
Άρχισε πάλι το σπασμένο τηλέφωνο. :rolleyes:
Προβοκάτορες ή όχι, επεισόδια έχουν γίνει. Άρα αυτό που αναφέρει ο Λαζόπουλος είναι ανακριβές.
ρε φίλε αν δηλαδή εγώ πάω σε μια τράπεζα για να πάρω λεφτά από τον λογαριασμό μου και μπούνε ληστές και κλέψουν την τράπεζα και εγώ κλέφτης είμαι?

marx

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
date=1195590893]
τα επεισόδια είναι σχετικά όταν μια πορεία μαθητών που έχει 2 η 3 η 5 χιλιάδες κόσμο και κάποια στιγμή καμιά 20ρια κολώπαιδα που τα ξεφόρτωσε μια κλούβα των Ματ μπαίνει μέσα στην πορεία και τα κάνει λαμπόγυαλο αυτό σημαίνει ότι το κάνανε οι μαθητές?
[/quote]
πολυ ευκολα τα φορτωνουνε στους προβοκάτορες.μια βόλτα στα σχολεία και το πολυτεχνείο θα σας πεισει.ειναι μια μειοψηφία πλεγματική ,τσαντισμένη και ουτε καν επαναστατημένη πλην ομως υπαρκτή.Εχει μάθει απο τοτε που γεννήθηκε οτι ατιμωρητί μπορεί να αποπατει στη λαικη-δημόσια περιουσία.Αυτά σύντροφε σε αλλες χώρες και αλλες εποχές μπορείς να φανταστείς πως αντιμετωπιζοντο.Ελεος πια με τον φτηνό λαικισμό και την σπέκουλα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Mιλαει για ΗΘΙΚΗ ο Λαζοπουλος απο τη στιγμη που τη δικια του φωλια την εχει ψιλολερωσει αρκετες φορες
Καλυτερα το ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ παρα η κριτικη εν ονοματι της σατιρας
Προβλεπω μηνυσεις ή μπουκετα σε κανα κυριλε μπαρ αν συναντηθουν Καρβελας-Λαζοπουλος

Επισκέπτης
date=1195590893]

πολυ ευκολα τα φορτωνουνε στους προβοκάτορες.μια βόλτα στα σχολεία και το πολυτεχνείο θα σας πεισει.ειναι μια μειοψηφία πλεγματική ,τσαντισμένη και ουτε καν επαναστατημένη πλην ομως υπαρκτή.Εχει μάθει απο τοτε που γεννήθηκε οτι ατιμωρητί μπορεί να αποπατει στη λαικη-δημόσια περιουσία.Αυτά σύντροφε σε αλλες χώρες και αλλες εποχές μπορείς να φανταστείς πως αντιμετωπιζοντο.Ελεος πια με τον φτηνό λαικισμό και την σπέκουλα
κατ αρχήν δεν είμαι σύντροφος κανενός.
στο συγκεκριμένο θέμα μιλάμε για αυτά που γίνονται στης πορείες κατ αρχήν αλλά και αυτά που λες εσύ δεκτό γίνονται αλλά από μια μειοψηφία ποιος όμως διαπαιδαγωγή αυτή την νεολαία? η πολιτεία με τα χιλιάδες πολιτιστικά κέντρα όπου η νεολαία μπορεί να εκφράσει την δημειουργεία?
μήπως τα ΜΜΕ με την υποκουλτούρα που προβάλουν? 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Mιλαει για ΗΘΙΚΗ ο Λαζοπουλος απο τη στιγμη που τη δικια του φωλια την εχει ψιλολερωσει αρκετες φορες
Καλυτερα το ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ παρα η κριτικη εν ονοματι της σατιρας
Προβλεπω μηνυσεις ή μπουκετα σε κανα κυριλε μπαρ αν συναντηθουν Καρβελας-Λαζοπουλος
Πιο πιθανό είναι να βρεθούν σε κάνα κότερο ή σε καμμιά βίλα των βορείων προαστείων... :think:

Επισκέπτης
Όχι. Αλλά αν βγει μετά κάποιος και πει ότι στη συγκεκριμένη τράπεζα δεν έχει γίνει ποτέ ληστεία, τότε θα λέει ψέματα.

Υ.Γ. Ας μου απαντήσει κάποιος ειλικρινά. Είναι τόσο δυσνόητα ή ασύντακτα αυτά που γράφω; Γιατί μετά τα τελευταία ποστ αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να αρχίσω φροντιστήριο ελληνικών.
φίλε απλά βλέπεις το δέντρο αλλά δεν βλέπεις το δάσος.δεν ξέρω την ηλικία σου δεν ξέρω την δουλειά σου δεν ξέρω αν εσύ πέρασες από αυτά τα σχολειά και δεν ένιωσες το απλόχερο ελληνικό κράτος για τον πακτωλό χρήματος που διαθέτει για την ελληνική παιδεία που στεγάζεται σε τόσο υπέροχα κτιριακά συγκροτήματα με την σύνθεση των δασκάλων πλήρη χωρίς ελλείψεις να είναι παρόν στο σχολειό από την πρώτη ημέρα, δεν ένιωσες τόσο μεγάλη ευτυχία που το κράτος αυτό κάνει τα πάντα για την μόρφωση σου?   

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
neoklis79:Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν...

Επισκέπτης
Συμφορουμίτη, στο 'χα πει και στο ξαναλέω. Συμφωνώ στα περισσότερα απ'όσα λες. Όμως άτομα σαν κι'εσένα δίνουν στο ΚΚΕ κακό όνομα.

Σου λέει κάποιος προτιμώ το μουσακά από το παστίτσιο, κι εσύ γυρνάς τη συζήτηση στην πάλη των τάξεων και τον καπιταλισμό.

Εγώ απλώς ανέφερα κάτι ανακριβές που είπε ο Λαζόπουλος κι εσύ μου άρχισες τα περί προβοκατόρων οι οποίοι προκαλούν επεισοδία και της ανύπαρκτης παιδείας στην Ελλάδα. Πολύ σωστά όλα αυτά, παντελώς άσχετα όμως με αυτό που ανέφερα.

Όπως ακριβώς ο διάλογος που είχαμε σε άλλο θρεντ για την Κανέλη. Εγώ σου έλεγα ότι δε μου αρέσει το ότι καπνίζει και διακόπτει τους συνομιλητές της, κι εσύ με έβγαλες αρχικαπιταλιστή και εχθρό των εργαζομένων. Περιτή επομένως όποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση.

είπα δεν είμαι ούτε σύντροφος ούτε μέλος του ΚΚΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom