Νέα

Ξενοδοχείο επάνω στο κύμα του Σαρακήνικου της Μήλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 715
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
Φωτογραφίες είδες;
Την είδηση τη διασταύρωσες;
Ή απλά αναπαρήγαγες ότι σου σέρβιρε το πρώτο μπουρδέλο δημοσιοκάφρος που πετάχτηκε στο feed σου;
χαλαρωσε ρε γατακι,δεν υπαρχει περιπτωση οσες μαλακιες και να γραψεις να φτασεις καν στην δεκαδα....θελεις πολλα ψωμια ακομα να φτασεις μπαροκ ,δαλαι ,ανεμοδουρες,αλεχαντρους και λοιπους τριμαλακες.....

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.727
Πόντοι
2.356
χαλαρωσε ρε γατακι,δεν υπαρχει περιπτωση οσες μαλακιες και να γραψεις να φτασεις καν στην δεκαδα....θελεις πολλα ψωμια ακομα να φτασεις μπαροκ ,δαλαι ,ανεμοδουρες,αλεχαντρους και λοιπους τριμαλακες.....
Ειλικρινά στα παπάρια μας

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
Απιστευτο (not) πως πήρε άδεια το ξενοδοχείο να χτιστεί επάνω στον βράχο του Σαρακηνικου της Μήλου.

Το Υπουργείο έβαλε το θέμα σε προτεραιότητα να δει τι συμβαίνει.

Οι μίζεροι αριστεροί δεν θέλουν την ανάπτυξη της οικοδομής

γαματη φαση παντως,οι μαλακες πανε να χτισουν ενα εκτρωμα σε σημειο απιστευτης φυσικης ομορφιας που μαζευει κοσμο για αυτο ακριβως τον λογο....οποτε χτιζοντας αυτο το εκτρωμα το σημειο αυτοματα θα παψει να αποτελει πολο ελξης....ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ,ΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΦΙΑ !

• Like
Αντιδράσεις: riding

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
  • Like

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.727
Πόντοι
2.356
Τριψτα λιγο στη μουρη σου να νοστιμησεις μωρη λουλου,που μπηκες φορτσατος να γραψεις πως δεν τρεχει τιποτα....οτι ολα καλα...βλημα!
Δε φτάνω.
Έλα να μου τα τρίψεις εσύ.
:cheesy::cheesy::cheesy:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
αυτοι που το χτιζουν δεν εχουν ονομα,δεν εχουν φυσικη κατοικια,δεν ειναι κανονικοι ανθρωποι??? τι προβλημα δηλαδη υπαρχει να πανε να τους μαγκωσουν και με διαδικασιες εξπρες να τους χωσουν μεσα για δεκα δεκαπεντε χρονια προς παραδειγματισμο.....θελουν δηλαδη ειδικη προσκληση στη δικαιοσυνη για να επιληφθουν του θεματος με αυστηροτητα και αμεσοτητα??

• Like

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
Δε φτάνω.
Έλα να μου τα τρίψεις εσύ.
:cheesy::cheesy::cheesy:
αν ερθω θα στα βαλω στον πατο και θα στα φτασω αμυγδαλες βλαμενε ,που χεις και μουτρα να τρολαρεις ,ζωον,αντε τραβα γαμησου νυχτιατικα τωρα ρε πουθενα που βρηκες φως και μπηκες!

• Χαχα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.727
Πόντοι
2.356
αν ερθω θα στα βαλω στον πατο και θα στα φτασω αμυγδαλες βλαμενε ,που χεις και μουτρα να τρολαρεις ,ζωον,αντε τραβα γαμησου νυχτιατικα τωρα ρε πουθενα που βρηκες φως και μπηκες!
Πάω να κοιμηθώ, Λιάνα Κανέλλη, μεγάλη δημοκρατισσα του bourdela.com

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.569
Πόντοι
206
αν δεν μπορεις να μπεις στο κτημα δεν μπορεις να δουλεψεις...
τραβα τους μια περιποιημενη για "διαφυγοντα κερδη" να στρωσουν....

Μπα. Δεν παίζουν τέτοια εδώ. Σου λέει μπες από το γείτονα και ας είναι 200 μέτρα μακριά. Απλά κοιτάμε να μην μπλέκουμε με άλλους γιατί πάντα θα υπάρχουν βλαμμένοι που δεν θέλουν να περνάς.

Πρόπερσι είχαν αφήσει κάτι μαλακίες σε άλλο κτήμα διότι έφτιαχναν ένα έργο. Τους είπα να το μετακινήσουν ελάχιστα ώστε να μπορώ να μπαίνω. Κλασικά στα @@ τους. Ευτυχώς που ήξερα τον χειριστή του φορτωτή και μου πάτησε λίγο καλύτερα ένα διπλανό άνοιγμα.

Και εδώ ισχύει αυτό που έγραψα και πριν. Άπειρες ΔΥ για τα βασικά. Πχ απαράδεκτο να μην υπάρχουν αγροτικοί δρόμοι σε κάθε κτήμα. Θα έπρεπε ανά μερικά μέτρα να έχεις πρόσβαση. Όταν όμως το Υπουργείο γαμιέται με τις άπειρες υποεπιτροπές και δεν ξέρω τι άλλο αυτά παθαίνεις.

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
630
Πόντοι
81
εκτος οτι δεν εχει χαρακτηριστει καπως η περιοχη, με συνεπια να ειναι "ελευθερη" για παντως ειδους αναπτυξη, μου δημιουργειται μια απορια. Ποιος του πουλησε το οικοπεδο πανω στα βραχια?Δλδ εχει περασει κτηματολογιο και αυτοι της πολεοδομιας του ειπαν ολα καλα?
Το μονο βεβαιο ειναι οτι επεσε χοντρο λαδωμα αλλα σιγα μη βρεθουν τα ατομα που εβαλαν την υπογραφη τους και λογοδοτησουν.
Μαθανε οτι γαμιωμαστε, πλακωσαν και οι επενδυτες-εργολαβοι
Στρατηγικές επενδύσεις by τζουτζουκος Άδωνις

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.273
Πόντοι
216
Ξέχασα να προσθέσω και την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Ποια υπερδύναμη; Η Εφορία δεν είναι αρμόδια για τα οικονομικά των πολιτών και των επιχειρήσεων; Πας στο ΥΠΕΧΩΔΕ να τους πεις πάρε το φόρο μου για να φτιάξεις δρόμους; Όχι φυσικά. Τα εισπράττει το κράτος μέσω της Εφορίας και μετά τα μοιράζει. Το ίδιο δεν κάνει και με τις ασφαλιστικές εισφορές; Τρέχεις εσύ να πληρώσεις το Νοσοκομείο; Όχι. Γίνεται αυτόματα και έχεις δωρεάν υγεία.

Εδώ γιατί να μη γίνει έτσι; Να ξέρεις με ακρίβεια σε ποιον ανήκει το τάδε σημείο του Ελλαδικού Χώρου. Και το κυριότερο να μην υπάρχουν ηλιθιότητες μεταξύ υπηρεσιών.

Εμείς που ζούμε στην επαρχία τα βλέπουμε καλύτερα. Στις πόλεις τα πράγματα είναι πιο απλά καθώς είναι ήδη χτισμένα. Εδώ που έχουμε χωράφια και χωριά γίνεται της πουτάνας. Πάει ο Πρόεδρος του χωριού να ανοίξει δρόμο και του την πέφτουν 15 υπηρεσίες.

Θα σου πω προσωπικό παράδειγμα. Έχω ένα κτήμα και η πρόσβαση του γίνεται μέσω τσιμενταύλακα. Μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν τόσο καλά προσχωμένα τα πλαϊνά που έβαζα μέσα το ΙΧ μου. Είχε εκείνο το τσιμεντένιο γεφυράκι και ήταν άψογα. Τα τελευταία χρόνια έχουν φύγει τα χώματα και πλέον βρίσκει το σασί του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ. Όταν είμαι φορτωμένος θα το ξύσει ΣΙΓΟΥΡΑ. Πάω και βρίσκω τον υπεύθυνο του ΤΟΕΒ και του εξηγώ την κατάσταση. Μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι επί τούτου. Με κατευθύνει σε άλλη υπηρεσία και πάλι ήταν αναρμόδιοι. Τους ζήτησα να το φτιάξω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ με δικά μου έξοδα. 1 σακί τσιμέντο και λίγο άμμο. Αρνήθηκαν και όχι μόνο αυτό αλλά μου είπαν πως θα με μηνύσουν διότι θα έχω κάνει παρέμβαση στο αρδευτικό δίκτυο. Αν ρίξει μερικές "καλές" βροχές τότε θα χάσω την πρόσβαση στο κτήμα διότι θα φύγουν εντελώς τα χώματα από το πλάι του αύλακα.

Στην Ελλάδα δε ρωτάς για να κάνεις κάτι (που θεωρείς σωστό και ηθικό φυσικά). Κάνεις και αφήνεις τους άλλους να τρέχουν. Για να μη σου πω ότι επικαλείσαι ότι ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΚΥΝΗΓΟΙ, ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ, ΧΙΠΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΠΙΝΓΚ, κλπ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ. Είναι ευθύνη τους να αποδείξουν ότι το έριξες εσύ.
Στη χώρα του παραλόγου παίζεις μπάλα με τις μεθόδους τους

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
346
Πόντοι
21
γιατί δεν δημοσιοποιούνται οι ιδιοκτητες του παράνομου ακινήτου? μαζί με μηχανικό ,τοπογράφο,διευθυντη πολεοδομίας .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom