KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Καλα τοτε?αν ερθεις Κολωνου μην με παρεις..ουτε εγω τις πουτανες
Αν δεν εισαι εσυ?θα είναι καποιος άλλος?
Καλα τοτε?αν ερθεις Κολωνου μην με παρεις..ουτε εγω τις πουτανες
Τον κωλο μου τον εχω μονο για διασκεδαση και για χεσιμο?εισαι μια αδυνατη με μαυρα μαλλια?δινεις και κωλο?μια τετοια Κατερινα ειχα παρει μαι φορα-δεν ξερω αν εισαι εσυ
Τα επιπεδα σε μαραναν καρακατακαημενη Αραχωβα?βραδυνη εισαι?κολωνου τι αριθμο?αν και εχω κανα 2 χρονια να κατεβω προς τα κει.Φυλης.1 επιπεδο πιο πανω
τι μερικοι...μονο μερικοι...Παιδια παρτε το χαμπαρι οι ιεροδουλες που δουλευουν πανω απο μια βδομαδα εχουν ξετριψει το θεμα ο μονοσ λογος ειναι τα ΛΕΦΤΑ οσο πιο γρηγορα τοσο πιο καλα το θεμα ειναι να υπαρχει ενα μινιμουμ επιπεδο και απο αυτες και απο μας.Δηλαδη απο μεριας μας καθαροι και λογικοι σε απαιτησεις και απο μεριας ιεροδουλων σεβασμος στο 20ευρω η πιο πολλα ..Μερικοι απο εμας βγαζουν τοσα σε μια μερα.
Αυτα και να ειστε τυχεροι
Τ
Βασικά... μας ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι πουτάνες για εμάς? Εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο πάντως!!
αν και εδω που τα λεμε ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ουτε για το τι αποψη εχει για εσενα η συζυγος,κοπελα, ερωμενη σου...
συνηθως ειναι αρνητικη. εαν οι γυναικες που εχουμε σχεση εχουν τοσο αρνητικη αποψη για τον συντροφο τους και για τους ανδρες....για φανταστειτε τι αποψη θα εχουν οι επαγγελματιες....
πιστευω οτι τους μονους που βλεπουν με καλο ματι οι επαγγελματιες ειναι για τους καλους "πελατες" που αφηνουν πολλά χρηματα σε τακτικα χρονικα διαστηματα. υπηρεσιες πουλανε με σκοπο το χρημα.
φιλε επειδη και εγω υπηρξα αφελης, δεν το ευχαριστιεται απλα το κανει με τοσο παθος γιατι ετσι κανει αυτη.... αμα μπορουσε π.χ. να μπει στο δωματιο την ωρα που γαμαω την αντελλα τοτε θα σταματαγε να χτυπιεται σαν τρελη οταν θα εβλεπε το επιπλο να παιρνει 25 ευρω και αυτη μονο 20!!!!!!!οι περισσοτερες το βλεπουνε μηχανικα,παιρνουνε τσιμπουκι,μας σηκωνεται,οταν σκληρηνει ανοιγουν τα ποδια και περιμενουνε ποτε θα χυσουμε για να πανε στον επομενο πελατη.υπαρχουνε και οι καυλιαρες που το καραγουσταρουνε οπως η ντενιζα(που χαθηκε αυτη,πηρε συνταξη?) και πολλεσς αλλες αλλα οι περισσοτερες πιστευω το κανουνε μηχαΝΙκα.
ωχ, παλι ηρθε αυτος; και δεν τον αντεχω καθολου!!!!