Νέα

Τι σκέφτονται οι κοπέλες (ιερόδουλες) για εμάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
εισαι μια αδυνατη με μαυρα μαλλια?δινεις και κωλο?μια τετοια Κατερινα ειχα παρει μαι φορα-δεν ξερω αν εισαι εσυ

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εισαι μια αδυνατη με μαυρα μαλλια?δινεις και κωλο?μια τετοια Κατερινα ειχα παρει μαι φορα-δεν ξερω αν εισαι εσυ
Τον κωλο μου τον εχω μονο για διασκεδαση και για χεσιμο?
Μπαααα?δεν ημουν εγω?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
βραδυνη εισαι?κολωνου τι αριθμο?αν και εχω κανα 2 χρονια να κατεβω προς τα κει.Φυλης.1 επιπεδο πιο πανω

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
βραδυνη εισαι?κολωνου τι αριθμο?αν και εχω κανα 2 χρονια να κατεβω προς τα κει.Φυλης.1 επιπεδο πιο πανω
Τα επιπεδα σε μαραναν καρακατακαημενη Αραχωβα?
Τι ζητας διευθυνση?Με ξερουν και οι πετρες?

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια παρτε το χαμπαρι οι ιεροδουλες που δουλευουν πανω απο μια βδομαδα εχουν ξετριψει το θεμα ο μονοσ λογος ειναι τα ΛΕΦΤΑ οσο πιο γρηγορα τοσο πιο καλα το θεμα ειναι να υπαρχει ενα μινιμουμ επιπεδο και απο αυτες και απο μας.Δηλαδη απο μεριας μας καθαροι και λογικοι σε απαιτησεις και απο μεριας ιεροδουλων σεβασμος στο 20ευρω η πιο πολλα ..Μερικοι απο εμας βγαζουν τοσα σε μια μερα.
Αυτα και να ειστε τυχεροι
Τ

Επισκέπτης
Βασικά... μας ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι πουτάνες για εμάς? Εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο πάντως!!

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια παρτε το χαμπαρι οι ιεροδουλες που δουλευουν πανω απο μια βδομαδα εχουν ξετριψει το θεμα ο μονοσ λογος ειναι τα ΛΕΦΤΑ οσο πιο γρηγορα τοσο πιο καλα το θεμα ειναι να υπαρχει ενα μινιμουμ επιπεδο και απο αυτες και απο μας.Δηλαδη απο μεριας μας καθαροι και λογικοι σε απαιτησεις και απο μεριας ιεροδουλων σεβασμος στο 20ευρω η πιο πολλα ..Μερικοι απο εμας βγαζουν τοσα σε μια μερα.
Αυτα και να ειστε τυχεροι
Τ
τι μερικοι...μονο μερικοι...

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Βασικά... μας ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι πουτάνες για εμάς? Εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο πάντως!!

Πολύ σωστά,εξάλλου κάποιος που γουστάρει τον αγοραίο έρωτα θα σκεφτεί ποτέ τι σκέπτονται οι ιερόδουλες γι'αυτόν;
Δε το νομίζω...

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
οι περισσοτερες το βλεπουνε μηχανικα,παιρνουνε τσιμπουκι,μας σηκωνεται,οταν σκληρηνει ανοιγουν τα ποδια και περιμενουνε ποτε θα χυσουμε για να πανε στον επομενο πελατη.υπαρχουνε και οι καυλιαρες που το καραγουσταρουνε οπως η ντενιζα(που χαθηκε αυτη,πηρε συνταξη?) και πολλεσς αλλες αλλα οι περισσοτερες πιστευω το κανουνε μηχαΝΙκα.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
αν και εδω που τα λεμε ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ουτε για το τι αποψη εχει για εσενα η συζυγος,κοπελα, ερωμενη σου...

Σωστά. Συνήθως το μαθαίνεις μετά απο πολύ καιρό γνωριμίας...

Και αν είναι αρνητική, φαντάζεσαι την απογοήτευση;;;

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
συνηθως ειναι αρνητικη. εαν οι γυναικες που εχουμε σχεση εχουν τοσο αρνητικη αποψη για τον συντροφο τους και για τους ανδρες....για φανταστειτε τι αποψη θα εχουν οι επαγγελματιες....
πιστευω οτι τους μονους που βλεπουν με καλο ματι οι επαγγελματιες ειναι για τους καλους "πελατες" που αφηνουν πολλά χρηματα σε τακτικα χρονικα διαστηματα. υπηρεσιες πουλανε με σκοπο  το χρημα.

Υπο το πρίσμα του χρήματος τα βλέπει κανείς διαφορετικά....

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Κι εγώ πιστεύω πως μας βλέπουν αρνητικά.Πως είμαστε ανώμαλοι και πως δεν ξέρουμε να φερθούμε σε μια γυναίκα.
Τώρα άμα δουν ότι είσαι καθαρός και καλότροπος θα προσπαθήσουν να σε κάνουν σταθερό πελάτη.Ως εκεί.Τίποτα λιγότερο , τίποτα περισσότερο.Αλλά κι εμείς πρέπει να αποφεύγουμε οποιαδήποτε συναισθηματική εμπλοκή για πολλούς λόγους.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ πιστεύω πως ψυχικά είναι ''κενές''...ίσως να υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά πολύ-πολύ λίγες....σε κοιτάνε στην τσέπη και όλα γίνονται για το χρήμα....

Επισκέπτης
οι περισσοτερες το βλεπουνε μηχανικα,παιρνουνε τσιμπουκι,μας σηκωνεται,οταν σκληρηνει ανοιγουν τα ποδια και περιμενουνε ποτε θα χυσουμε για να πανε στον επομενο πελατη.υπαρχουνε και οι καυλιαρες που το καραγουσταρουνε οπως η ντενιζα(που χαθηκε αυτη,πηρε συνταξη?) και πολλεσς αλλες αλλα οι περισσοτερες πιστευω το κανουνε μηχαΝΙκα.
φιλε επειδη και εγω υπηρξα αφελης, δεν το ευχαριστιεται απλα το κανει με τοσο παθος γιατι ετσι κανει αυτη.... αμα μπορουσε π.χ. να μπει στο δωματιο την ωρα που γαμαω την αντελλα τοτε θα σταματαγε να χτυπιεται σαν τρελη οταν θα εβλεπε το επιπλο να παιρνει 25 ευρω και αυτη μονο 20!!!!!!!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
ωχ, θα με γαμήσει κι αυτός.....;;;;;;

Επισκέπτης
Μαλλων σαν ενα καλο δερματινο πορτοφολι μας βλεπουνε.
Τωρα αν ειμαστε καθαροι και καλοτροποι ειμαστε Gucci πορτοφολι αν οχι τοτε πορτοφολι του περιπτερου.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
κατερινα μου απογευματινη εισαι? λεω να περασω μια βολτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom