Νέα

Τι σκέφτονται οι κοπέλες (ιερόδουλες) για εμάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είναι  ευκολονοητο το αντικειμενο?
Ποιος εβαλε το δαχτυλο στο μελι και δεν το εγλειψε?
Εναι δυνατον μια γυναικα που κανει καιρο αυτην τη δουλεια να
κανει κατι άλλο?
Και δεν είναι μονο για τη διαφορα χρηματος?
Είναι ότι δεν μπορει να ανεχτει καποιον να την διαταζει
πανω από το κεφαλι της?ενώ στην δουλεια της είναι αρχηγος
και με ότι προσφερει αμοιβεται?
το ερωτημα κατερινα ειναι αν θες μπορεις απο αυριο να μην ξαναδουλεψεις??? και αν εσυ μπορεις μπορουν ολες οι πουτανες απο την φυλης να το κανουν αυτο??? η μηπως οχι (πραγματικα ρωταω απο αγνοια)

Επισκέπτης
το ερωτημα κατερινα ειναι αν θες μπορεις απο αυριο να μην ξαναδουλεψεις??? και αν εσυ μπορεις μπορουν ολες οι πουτανες απο την φυλης να το κανουν αυτο??? η μηπως οχι (πραγματικα ρωταω απο αγνοια)
+ γιατι εγω θυμαμαι κοπελα να παρακαλαει το αφεντικο της να μην δουλεψει Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ και αυτος να της λεει οχι!!!! (σορρυ βαριεμαι να κανω τροποποιηση...)

Επισκέπτης
αυτο θα ιθελα να το μαθο και εγο!!!αν και μερικες πιστευο ειναι σκλβομενες απο τους νταβαδεσ...οποτε δε μπορουν να σταματισουν....ας μασ πει ι κατερινα που σαφος θα γνοριζει καλιτερα!!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.869
Πόντοι
216
+ γιατι εγω θυμαμαι κοπελα να παρακαλαει το αφεντικο της να μην δουλεψει Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ και αυτος να της λεει οχι!!!! (σορρυ βαριεμαι να κανω τροποποιηση...)

η δουλεια ειναι δουλεια αρτσο, εσυ αμα πηγαινες στο αφεντικο σου μια μερα που γινοταν χαμ0ς στην δουλεια σου και του ζηταγες να μην δουλεψεις τι θα σου ελεγε?????????

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
συγνωμη που θα στο θεσω λιγο ωμα αλλα οταν ο πελατης λεει:''παρτον ετσι και αλλιως κτλ''παιρνει εντολές τις οποιες εννιοτε υπακουει πιστα-με εξτρα χρηματα -οσο ανεβαινει η τιμη -δινει και κανει περισσοτερα-αρα δεχεται εντολες και υπακουει με σκοπο το κερδος-δε με χαλαει ας νομιζει οτι θελει-και εγω θελω να ταξιδεψω στο διαστημα για 10 μερες
Ξερεις καμια που να πληρωνεται την κανονικη επισκεψη?20 euro παραδειγμα,
κι επειδη πληρωσε ο πελατης να κανει και ότι του γουσταρει?
Εχεις πεσει ποτε σε φαση τετοια να δεις πως φευγει με ακροβατικο τουμπανασκελο
εξω?
Αν προσφερει η κοπελα 1,2,3,πραγματα πληρωνεται μονο γι?αυτά?
Αν δεν προσφερει παραπανω τοτε,και πιο πολλα να της σκασεις,
δεν σου καθεται?
Μην λες για τις εξαιρεσεις γιατι αυτές είναι μετρημενες στα δαχτυλα
χωρις χαρτια και πιστοποιητικα υγειας..
Αν εννοεις αυτές?τι να σου πω?Καλη διασκεδαση?!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Αφου το προγραμμα ανακοινωνεται στο σαλόνι και συμφωνεί κάποιος στην τιμή περνάει. Πασίγνωστο το σκηνικό. Κάτι πέρα της συμφωνίας είναι πίεση και κάτι λιγότερο ατιμία.

Επισκέπτης
κατερινα ολες οι  ιεροδουλες στα κοκινα σπιτια εχουν οποςς εσι ειπες χαρτια και πιστοποιητικα ιγειας???διλαδι τι ενοισ οταν λες για αυτα τα χαρτια?περνανε απο γιατρους???λισε μου αυτι τιν απορια που τιν εχο εδο και καιρο βρε τσαχπινιαρα μου!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κι εγω το περασα αυτό όταν ημουν ρεπαντζου?
Όταν εγω αρνηθηκα να δουλεψω τετοιες μερες με διωχνανε?
Δεν πειραζει γιατι αυτά τα λεφτα τετοιες μερες δεν πιανουν τοπο..
Και αυτοι που μου αρνιοντουσαν σημερα είναι φυλακη?
Ειδες?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
κατερινα ολες οι  ιεροδουλες στα κοκινα σπιτια εχουν οποςς εσι ειπες χαρτια και πιστοποιητικα ιγειας???διλαδι τι ενοισ οταν λες για αυτα τα χαρτια?περνανε απο γιατρους???λισε μου αυτι τιν απορια που τιν εχο εδο και καιρο βρε τσαχπινιαρα μου!!!
Και βεβαια μερικες δουλευουν παρανομα χωρις χαρτια και
πιτοποιητικα υγειας?στα σπιτια?δεν το ηξερες?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ξερεις καμια που να πληρωνεται την κανονικη επισκεψη?20 euro παραδειγμα,
κι επειδη πληρωσε ο πελατης να κανει και ότι του γουσταρει?
Εχεις πεσει ποτε σε φαση τετοια να δεις πως φευγει με ακροβατικο τουμπανασκελο
εξω?
Αν προσφερει η κοπελα 1,2,3,πραγματα πληρωνεται μονο γι?αυτά?
Αν δεν προσφερει παραπανω τοτε,και πιο πολλα να της σκασεις,
δεν σου καθεται?
Μην λες για τις εξαιρεσεις γιατι αυτές είναι μετρημενες στα δαχτυλα
χωρις χαρτια και πιστοποιητικα υγειας..
Αν εννοεις αυτές?τι να σου πω?Καλη διασκεδαση?!!!
ειναι λογικο με 20? εκ των οποιων η κοπελα παιρνει τα 10? να μην ζηταω και να μην κανει πολλα σχεδια-με 40?-50? και 100? ομως αρχιζει και ''λυνεται''.το κατα ποσο ειναι πουτανα το πας?με μαθηματικη μεθοδο?οτι πληρωσω παιρνω-μαλλον καταλαβες λαθος

Επισκέπτης
εγο νομιζα ολες ελενχονται......διλαδι στα σπιτια του μεταξουτγιο τι ποσοστο ελενχετε????ενα 50 % να ιποθεσο?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ειναι λογικο με 20? εκ των οποιων η κοπελα παιρνει τα 10? να μην ζηταω και να μην κανει πολλα σχεδια-με 40?-50? και 100? ομως αρχιζει και ''λυνεται''.το κατα ποσο ειναι πουτανα το πας?με μαθηματικη μεθοδο?οτι πληρωσω παιρνω-μαλλον καταλαβες λαθος
Όχι βρε μωρο?.όπως το ειπα ακριβως είναι?
Με λιγα λογια να το καταλαβεις αν μια κοπελα
δεν κανει κατι παραπανω από αυτό που θελει..
και χιλια γιουρο να της σκασεις δεν θα το κανει..
Τι νομιζες?Θα βαλει σε κινδυνο την ζωη της επειδη εισαι
ωραιος και λεφτας??.Λεμε τωρα?!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εγο νομιζα ολες ελενχονται......διλαδι στα σπιτια του μεταξουτγιο τι ποσοστο ελενχετε????ενα 50 % να ιποθεσο?
Δεν εχω ιδεα?Ολες οι πουτανες είναι σαν τις πουτανες?
Μια από δω?μια από κει?χαχαχα?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Όχι βρε μωρο?.όπως το ειπα ακριβως είναι?
Με λιγα λογια να το καταλαβεις αν μια κοπελα
δεν κανει κατι παραπανω από αυτό που θελει..
και χιλια γιουρο να της σκασεις δεν θα το κανει..
Τι νομιζες?Θα βαλει σε κινδυνο την ζωη της επειδη εισαι
ωραιος και λεφτας??.Λεμε τωρα?!!
σε αυτο συμφωνω-σκανε κατι παπουδε 70 χρονων και ξεκινανε να γαμησουνε Κυριακη απογευμα-δεν ειναι το ιδιο με νεους και cool αντρες που πανε

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
σε αυτο συμφωνω-σκανε κατι παπουδε 70 χρονων και ξεκινανε να γαμησουνε Κυριακη απογευμα-δεν ειναι το ιδιο με νεους και cool αντρες που πανε
Τι δουλεια εχει τωρα να αναφερεις τους παππουδες.
Ο παππους το πολύ πολύ να εχει ζαχαρο λιγη πιεση και προστατη?
Το θεμα είναι να το λεει η περδικουλα σου?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
αλλο να τον τρος απο 70αρι και αλλο απο 20αρι-εκτος αν εισαι τοσο πορομενη στην καυλα του να γαμιεσαι και γουσατρεις ολο αυτο το σκηνικο ερωτικα-σαρκικα και εγκεφαλικα και στο τελος χυνεις ειτε πανω στο καυλι του πλουσιου γαμια ή του φτωχου συνταξιουχου-αλλα υπαρχουν και πλουσιοι συβταξιουχοι που με κανα 2 βιαγκρα ντυνονται πουσταρες και συ τα κλωτσας για αυτο ηονιζεσαι κατα βαθος-να διαπερνας ολη σου την εξουσια και εγωκεντρισμο πανω σε αντρικα κορμια...τι 30-τι 40 τι 50 ταινια να την δεις..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
αλλα δε με χαλαει καθολου-γουσταρω και λεω''[ποσο παει το ενα ποσο το αλλο-πλερωνω-γαμαω-και φευγω)σε χρησιμοποιω και με χρησιμοποιεις για τα λεφτα μου-στα ''φρυδια'' μου κατα βαθος..δε με χαλαει..

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
αλλο να τον τρος απο 70αρι και αλλο απο 20αρι-εκτος αν εισαι τοσο πορομενη στην καυλα του να γαμιεσαι και γουσατρεις ολο αυτο το σκηνικο ερωτικα-σαρκικα και εγκεφαλικα και στο τελος χυνεις ειτε πανω στο καυλι του πλουσιου γαμια ή του φτωχου συνταξιουχου-αλλα υπαρχουν και πλουσιοι συβταξιουχοι που με κανα 2 βιαγκρα ντυνονται πουσταρες και συ τα κλωτσας για αυτο ηονιζεσαι κατα βαθος-να διαπερνας ολη σου την εξουσια και εγωκεντρισμο πανω σε αντρικα κορμια...τι 30-τι 40 τι 50 ταινια να την δεις..
Τωρα με αυτά που μου ειπες μου λερωσες το ποινικο μου
μητρωο και δεν θα βρισκω δουλεια..
Αααχ ρε μωρο?θελεις πολύ διαβασμα ακομα..
Τελος παντων?δεν παρεξηγω ποτε τους αμαθείς..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ουτε εγω τις πουτανες

Stories