Νέα

Τι σκέφτονται οι κοπέλες (ιερόδουλες) για εμάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Γνώμη μου?
Εξαρτάται τι άτομο έχουν απέναντι.
Με άλλον μπορεί να καλοπερνάνε,με άλλον να λένε από μέσα τους,''πως είναι έτσι,άντε να τελειώνουμε''...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Γνώμη μου?
Με άλλον μπορεί να καλοπερνάνε,με άλλον να λένε από μέσα τους,''πως είναι έτσι,άντε να τελειώνουμε''...

δύσκολα και υπό ειδικές συνθήκες μπορεί να θέλουν, ώστε ίσως τελικά να καλοπεράσουν

Μιλάς για εξαιρέσεις,οπότε συμφωνώ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Τελικά ποιος υπερέχει? Πελάτες VS Πουτάνες ... Ποιος είναι ανώτερος ?? Και γιατί?
Ολοι ανθρωποι ειμαστε μαν :sunglasses:
Ναι οκ, απλώς ξέρεις τι θέλω να πώ.. Μήπως με αυτό το συνεχές πάρε δώσε που έχουμε στα μουρδέλα τελικά αρχίζουμε να μοιάζουμε πολύ ο ένας στον άλλο. Οι πουτάνες σε εμάς κι εμείς στις πουτάνες.. Θα το παίξω Χ
Καταλαβα ναι...Γενικα ειμαι κατα της συγκρισης νομιζω οτι δεν εχει και νοημα..Απο την προσωπικη μου εμπειρια τουλαχιστον διαπιστωσα οτι εαν ειναι ενας ανδρας καθαρος, ευγενικος, ξερει να πει δυο κουβεντες και γενικοτερα εχει ''μαθει'' πως να φερεται σε μια γυναικα σιγουρα θα εχει μια ευχαριστη συνεδρια , απο εκει και περα οπως ειπαν και παραπανω σιγουρα υπαρχουν και οι συμπαθειες (σπανια φυσικα) και ειναι κατι που κανει ποιο ευχαριστες τις συνεδριες και για τους δυο. Αλλωστε σε ολες τις δουλειες συμβαινει αυτο :sunglasses:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γνώμη μου?

δύσκολα και υπό ειδικές συνθήκες μπορεί να θέλουν, ώστε ίσως τελικά να καλοπεράσουν
Με 11ποντο πουλι και προικιλα τι να καλοπερασουν ρε προμοτορα,λογικο ειναι να λενε αντε να τελιωνει.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
Γνώμη μου?

Με 11ποντο πουλι και προικιλα τι να καλοπερασουν ρε προμοτορα,λογικο ειναι να λενε αντε να τελιωνει.

:tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
Ότι είναι οι πλούσιες και εσείς οι ωραίοι
Μα είμαστε ωραίοι :grin:
Οι ωραίοι έχουν γκόμενες.
Δεν προλαβαίνουν και γυναίκα και γκόμενα και πουτανα

Οι περιπτωσεις διασημων + ωραιων (απο ηθοποιους μεχρι αθλητες) που εχει μαθευτει οτι πληρωναν σεξεργατριες ειναι αρκετα μεγαλος. Τι να πρωτοθυμηθουμε...

Ενδεικτικα:
Επειδή βαριέμαι να διαβάζω...
Εμένα με έχουν στη λίστα ;;;:D::D:
Επικεφαλής της λίστας είσαι Mr Mind

Δεν μπορώ να ησυχάσω από αυτούς τους παπαράτσι ρε παιδί μου !!:D::D:

Σαν τη Νταιάνα θα πάω στο τέλος !!:D::D:
Να προσέχεις Mr Mind μην Σε παρατήσουν γυναίκα και γκομενες και μείνεις μόνο με τις πουτανες .

Κορίτσι μου μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι το τραγικό θα ήταν να έμενα μόνο σε γυναίκα και γκόμενες.:D::D:

Επιπροσθέτως, η ανάλυσή σου πάνω στο τρίπτυχο γυναίκα, γκόμενες, πουτάνες, αγνοεί επιδεικτικά έναν άλλον καταλυτικό και κομβικής σημασίας παράγοντα στην συνολική εξίσωση.

Αυτόν της ...Μαλακίας !!!:D::D::D:
Η αυτοικανοποιηση γοητευτικέ mr. Mind είναι ευλογημένη ιδιότητα...
Το γνωρίζεις εξ ιδίων
Όσο για την τοποθέτηση μου σε ότι απαντάς προτιμώ να βάψω τα νύχια μου παρά να μπλέξω σε ένα ατελέσφορο διάλογο μαζί σου

Τα σέβη μου

αυτα τα ευγενικα, ειναι που τσακιζουν κοκαλα λεμε :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom