Ότι είναι οι πλούσιες και εσείς οι ωραίοι
Μα είμαστε ωραίοι
Οι ωραίοι έχουν γκόμενες.
Δεν προλαβαίνουν και γυναίκα και γκόμενα και πουτανα
Αυτα τα 3 γκομενα γυναικα και πουτανα προσφερουν τελειως διαφορετικα πραγματα
Η γκομενα προσφερει σεξ και καποιου ειδους συναισθηματικο δεσιμο.
Η γυναικα ολα τα παραπανω συν υποχρεωσεις αποκλειστικοτητας και φροντιδας της οικογενειας αν προκυψουν παιδια.
Η πουτανα αμεση εντονη ηδονη με εκτονωση καυλας χωρις γνησιο συναισθημα.
Κανοντας μια αναδρομη στη ζωη μου οποτε ειχα "σοβαρη σχεση" η "γυναικα" κατεληγε να μου αφαιρει περισσοτερα απ οσα καλα μου εδινε.
Ενα σταθερο σεξ που καταντουσε βαρετο και ενα συναισθηματικο αποκουμπι που καταντουσε βραχνας.
Οποτε αφαιρεσαι απο τη ζωη μου αυτη την εννοια.
Κρατησα την εννοια "γκομενα" και φυσικα τις πουτανες.
Οι γκομενες παιρνουν.ποδι αμεσως αν παρουσιασουν απαιτησεις η θεληση για συναισθηματικη επικοινωνια και αποκλειστικοτητα.
Οι πουτανες ειναι μια ηδονικη σταθερα απλα μπορει να προκαλεσει πορωση και απωλεια σημαντικου μερους του μισθου.
Δεν κοβεται,ειναι ακρως εθιστικη συνηθεια.
Και οπως το φαγητο ενος καλου εστιατοριου ειναι παντα ανωτερο σε γευση απο το σπιτικο φαγητο(απλα το σπιτικο ειναι πιο υγειινο με πιο γνησια υλικα ποιος χεστηκε)ετσι και το σεξ με την ιεροδουλο ειναι σκαλοπατια πιο πανω σε ηδονικοτητα απο το σεξ με γκομενα,που για να φορεσει ζαρτιερες για παρτη σου η για να λυθει και να σου παρει μαεστρικη πιπα θα πρεπει να τη γαμας μηνες.
Εξαιρεση ειναι μερικα τσουλια που ειχα κατα καιρους και ειχαν πραγματικα ταλεντο να γαμιουνται.
Συνοψιζοντας,για μενα πουτανα και γκομενα ειναι εννοιες πολυ κοντινες.
Απλα αν εχω και καποια στανταρακια γκομενες κανω μια σχετικη οικονομια μια και τα αρχιδια χρειαζονται αρμεγμα τουλαχιστον 3 φορες τη βδομαδα για να ειμαι ηρεμος.