You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
υπάρχουν τρεις παράγοντες σημαντικοί που καθορίζουν το πως θα μας αντιμετωπίσει η κοπέλα.
3ος και καταιδρωμένος, η δική μας συμπεριφορά, η εμφανισή μας/καθαριότητά μας κλπ
εκτός κι αν φερόμαστε μαλακισμένα οπότε μπορεί να αναβαθμιστεί στον πιο σημαντικό (αρνητικά) παράγοντα
2ος παράγοντας η διάθεσή της εκείνη τη μέρα/ώρα (προβλήματα με γκόμενο, με το σπίτι της, με παιδιά αν υπάρχουν, τυχόν προβλήματα υγείας και πολλά άλλα, ακόμα και ένας δυνατός πονοκέφαλος μπορεί και είναι θεμα). οι πραγματικα καλές επαγγελματίες θα το κρύψουν και θα προσπαθήσουν να αποδώσουν σωστά, γενικότερα όμως οι περισσότερες κοπέλες θα έχουν θέμα που λιγότερο ή περισσότερο θα επηρρεάσει...
1ος παράγοντας πως βλέπουν οι ίδιες το επάγγελμα που έχουν επιλέξει και πως νιώθουν για αυτό που κάνουν. δεν επεκτείνομαι αλλά θα σημειώσω ότι αυτό μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάζει...
+1 και απο μενα.
Πολυ καλη τοποθετηση.
Ασχετο... Κλωνο john200 π.χ., εκανες τελικα???
όχι ρε φίλε μου διέγραψαν το νήμα και έμεινα χωρίς ιδέες...
φοβάμαι ότι η διοίκηση έχει αρχίσει να ξεμένει από χιούμορ...
αφου στο ειπα, ηταν μαπα απο την αρχη, εκανε μπαμ απο χιλιομετρα
η διοικηση δε ξεμενει απο χιουμορ, αλλιως θα ειμασταν οπως οι διπλανοι
κλαιγανε μερικοι κουραφεξαλοι στη διοικηση που τρωγανε ταπες και τους σβηνανε τα μηνυματα μη χασουν τη "σοβαροφανεια" του site... και καλα
βεβαια ειναι και απο'δω και κανουν τσαλιμακια.
ο βλαμμενος ericoφασολακης πρεπει να ειναι το μονο υπερναυαγιο που εχει μπανιαριστει και απο τα 2 sites καμια 30αρια+ φορες συνολικα, αλλα εξακολουθει να κανει profiles για να τρωει πουτσες (dickcockaddicted) .
μονο και μονο απο αυτο, καταλαβαινεις για τι ειδος ναυαγιου μιλαμε...
Τι να σκέφτονται δηλαδή;
Διαφορικές εξισώσεις;
Τη δουλειά τους κάνουν, απλά κάποιες είναι πιο επαγγελματίες και οι αγαπουληδες ναυαγια νομίζουν ότι τους γουστάρουν και θα τους παντρευτούν.
Ακόμα και οι πιο ενταξει πουτανες θα σε φλομωσουν στο ψεμα, εγώ έχω βρει στο Fb γνωστο στούντιοκοριτσο με άντρα και παιδί στη χώρα της κι όταν είχαμε πιάσει συζήτηση μια φορά και τη ρώτησα απέξω απέξω αν έχει οικογένεια μου γέλαγε σε φάση "σιγά μην έχω εγώ οικογένεια" και ελεγε κάτι πιπες ότι είχε ελεύθερη σχέση με ένα παιδί εδώ στην Ελλαδα
Από τη μια ηθελα να της πω σιγά μωρη λες και θα ρθω στη κωλοχωρα σου να βρω τον άντρα σου και να του πω οτι δουλεύεις πορνη στην Ελλάδα, από την άλλη δε θέλω να χάσω το γαμησι μαζί της γιατί είναι καλή πουτανα οπότε έκανα κι εγώ το μαλακα της είπα κι εγώ τα παραμύθια μου και συνεχισαμε
Rakakis, απο περιέργεια εννοείς μία απο την αλυσίδα de luxe, de paris κλπ ?
Σίγουρα μας φλομώνουν στο ψέμα.
Αλλά μήπως και οι πελάτες δεν λένε ένα σωρό ψέματα ...
Ναι από τριγγετοαλυσιδα αλλά εφόσον φαίνεται ότι δε θέλει να μαθευτεί θα το σεβαστώ και δε θ αναφέρω ποια είναι.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Τι να σκέφτονται δηλαδή;
Διαφορικές εξισώσεις;
Τη δουλειά τους κάνουν, απλά κάποιες είναι πιο επαγγελματίες και οι αγαπουληδες ναυαγια νομίζουν ότι τους γουστάρουν και θα τους παντρευτούν.
Ακόμα και οι πιο ενταξει πουτανες θα σε φλομωσουν στο ψεμα, εγώ έχω βρει στο Fb γνωστο στούντιοκοριτσο με άντρα και παιδί στη χώρα της κι όταν είχαμε πιάσει συζήτηση μια φορά και τη ρώτησα απέξω απέξω αν έχει οικογένεια μου γέλαγε σε φάση "σιγά μην έχω εγώ οικογένεια" και ελεγε κάτι πιπες ότι είχε ελεύθερη σχέση με ένα παιδί εδώ στην Ελλαδα
Από τη μια ηθελα να της πω σιγά μωρη λες και θα ρθω στη κωλοχωρα σου να βρω τον άντρα σου και να του πω οτι δουλεύεις πορνη στην Ελλάδα, από την άλλη δε θέλω να χάσω το γαμησι μαζί της γιατί είναι καλή πουτανα οπότε έκανα κι εγώ το μαλακα της είπα κι εγώ τα παραμύθια μου και συνεχισαμε
Rakakis, απο περιέργεια εννοείς μία απο την αλυσίδα de luxe, de paris κλπ ?
Σίγουρα μας φλομώνουν στο ψέμα.
Αλλά μήπως και οι πελάτες δεν λένε ένα σωρό ψέματα ...
Ναι από τριγγετοαλυσιδα αλλά εφόσον φαίνεται ότι δε θέλει να μαθευτεί θα το σεβαστώ και δε θ αναφέρω ποια είναι.
Αα οκ.
Γνωρίζω ποιά είναι.
Μυστήρια περίπτωση γιατί έχω μάθει και κάτι άλλα για αυτήν που μου έχουν προξενήσει εντύπωση.
Εννοείται ότι δεν αναφέρεις κάτι.
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Σιγά τους πολλούς. Για μια καλή πουτάνα 135 είναι μια βδομάδα.
jerrybanana
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
Εάν δεν της αρέσεις σκέφτεται "άντε αγόρι μου τελείωνε η μπλιαχ πως είσαι έτσι", εάν της είσαι απλά αδιάφορος σκέφτεται τι κινητό να πάρει, και εάν της αρέσεις σκέφτεται "ευκαιρία να γουστάρω και λίγο".
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Άντε χύσε να τελειώνουμε
Άντε χύσε να τελειώνουμε
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Ακομη κι η γυναικα μας το σκεφτεται αυτο καποιες φορες.
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.318
- Πόντοι
- 2.036
Σκέφτονται για παράδειγμα:
"Για κοίτα έναν μαλάκα που θέλει να γαμήσει κιόλας" 'η
"Πλήρωνε ρε κότσυφα για να νομίζεις ότι γαμάς" ή
"Τι διάολο, δεν πουλάνε σαπούνια τα σούπερ μάρκετ;" επίσης
"Τι πλάκα που έχουν οι άντρες. Νομίζουν ότι χύνουμε κιόλας"
...κι άλλα πολλά. Απλά διαλέγεις σε ποιά κατηγορία ανήκεις...
"Για κοίτα έναν μαλάκα που θέλει να γαμήσει κιόλας" 'η
"Πλήρωνε ρε κότσυφα για να νομίζεις ότι γαμάς" ή
"Τι διάολο, δεν πουλάνε σαπούνια τα σούπερ μάρκετ;" επίσης
"Τι πλάκα που έχουν οι άντρες. Νομίζουν ότι χύνουμε κιόλας"
...κι άλλα πολλά. Απλά διαλέγεις σε ποιά κατηγορία ανήκεις...
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
για όσους διαβάζουν αγγλικά, ένα πολύ ενδιαφερον φόρουμ έσκορτ (uk).
γράφουν τα κολ γκιρλ, κι όχι ένα δύο αλλά πολλά εργαζόμενα κορίστια και για πολλά θέματα.
παραθέτω μια σελίδα από το νήμα "things clients do to annoy !!"
Το ξαναποστάρω.
Έχει ενδιαφέρον. Γνώμες από πρώτο χέρι...
Reply #3262 και κατω, πετσοκοβει η κουκλα δυναμιτης
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Λαμογιοοοοοοοοοο ο προμοτορας,τον ξερω εδω και ενα χρονο.Σαλτα γαμησου μωρη βλαχαρα τελευταια νουμερο δεν το διαβαζουμε
Του εχω γινει εφιαλτης του εχω βιασει τη ψυχουλα γι αυτο οπου με βλεπει κοιτα να μου την πει.
Δεν ειναι λίγο βεβαια που σοδομισα το φιλαρακι του το εδειρα το ξαναγαμησα το ξεκωλιασα και το πεταξα να το φανε τα σκυλια
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
γράφουν τα κολ γκιρλ, κι όχι ένα δύο αλλά πολλά εργαζόμενα κορίστια και για πολλά θέματα.
Το ξαναποστάρω.
Ιστορία απο πελάτη που μου έχει διηγηθεί εργαζόμενη.
Πελάτης έχει ζητήσει να χέσει πριν πηδήξει.
Χέζει και βουλώνει τη τουαλέτα με το σκατό του.
Μετά ζητάει απο την εργαζόμενη να κάνει τζακούζι μαζί της χωρίς όμως να έχει κάνει μπάνιο πρώτα.
Στο τέλος η εργαζόμενη αναγκάσθηκε να βάλει το χέρι της στη τουαλέτα (φαντάζομαι με γάντια) για να ξεβουλώσει τη χέστρα ...
Άντε μετά η εργαζόμενη να γουστάρει το πελάτη.
Φαντάζομαι ότι κάθε φορά που τον έβλεπε θα το έβλεπε σαν σκατό ...
Άλλος πελάτης ζητάει επίμονα ακάποτο γαμήσι ...
Άλλος το πετσάκι στο πουλί του είναι άσπρο απο την απλυσιά ...
Όλα αυτα που γράφουν τα κορίτσια είναι αλήθεια και σε συζητήσεις τα έχω ακούσει επανειλημμένως από εργαζόμενα κορίτσια.
Ένα άλλο που ακούω συχνά είναι ότι δεν αποδεχόμαστε το "ΟΧΙ".
Δεν είναι καταστροφή το "ΟΧΙ".
Η μαγκιά είναι να το αποδέχεσαι και στο μέλλον να το μετατρέπεις σε "ΝΑΙ".
Καλό είναι να διαβάζονται αυτά.
Ωραίο John !!!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
Το ξαναποστάρω.
Reply #3262 και κατω, πετσοκοβει η κουκλα δυναμιτης
έχει άπειρα με ενδιαφέρον...
επίσης υπάρχουν και άλλα νήματα
Πανω κατω τα ιδια θα ειναι οπως και εδω πιστευω.
Μαλακιες ρωτανε και εδω, μαλακιες ρωτανε και εκει.
No big deal δηλαδη.
Η μονη διαφορα και σαφως σημαντικοτατη ειναι οτι, εδω γραφουν οι καβλαντηδες τα επικα ονειρα τους, ενω εκει γραφουν οι "εργατριες" πως ειναι πραγματικα το κολπο, αλλα απο την αλλη μερια.
Για σκεψου να γραφανε εδω και οι κοπελες που παμε, τη δικια τους αποψη.
Ο ΧΑΜΟΣ λεμε...
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Ναι οκ, απλώς ξέρεις τι θέλω να πώ.. Μήπως με αυτό το συνεχές πάρε δώσε που έχουμε στα μουρδέλα τελικά αρχίζουμε να μοιάζουμε πολύ ο ένας στον άλλο. Οι πουτάνες σε εμάς κι εμείς στις πουτάνες.. Θα το παίξω ΧΟλοι ανθρωποι ειμαστε μανΤελικά ποιος υπερέχει? Πελάτες VS Πουτάνες ... Ποιος είναι ανώτερος ?? Και γιατί?
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Όπως τις σκέφτεσαι και εσύ. Εάν είσαι λιγούρης, θα σου φάνε τα λεφτά. Εάν θες να περάσεις καλά, σε λογικά πλαίσια, θα περάσουν και εκείνες καλά.
Εάν δείξεις αγάπη, την πούτσισες. Αυτή είναι δουλειά της ιερόδουλης, όχι δικιά σου.
Π
Εάν δείξεις αγάπη, την πούτσισες. Αυτή είναι δουλειά της ιερόδουλης, όχι δικιά σου.
Π
Δ
Διαγραμμένο μέλος 201246
Επισκέπτης
Η αυτοικανοποιηση γοητευτικέ mr. Mind είναι ευλογημένη ιδιότητα...Να προσέχεις Mr Mind μην Σε παρατήσουν γυναίκα και γκομενες και μείνεις μόνο με τις πουτανες .Επικεφαλής της λίστας είσαι Mr MindΕπειδή βαριέμαι να διαβάζω...Οι ωραίοι έχουν γκόμενες.Μα είμαστε ωραίοιΌτι είναι οι πλούσιες και εσείς οι ωραίοι
Δεν προλαβαίνουν και γυναίκα και γκόμενα και πουτανα
Οι περιπτωσεις διασημων + ωραιων (απο ηθοποιους μεχρι αθλητες) που εχει μαθευτει οτι πληρωναν σεξεργατριες ειναι αρκετα μεγαλος. Τι να πρωτοθυμηθουμε...
Ενδεικτικα:
Εμένα με έχουν στη λίστα ;;;
Δεν μπορώ να ησυχάσω από αυτούς τους παπαράτσι ρε παιδί μου !!
Σαν τη Νταιάνα θα πάω στο τέλος !!
Κορίτσι μου μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι το τραγικό θα ήταν να έμενα μόνο σε γυναίκα και γκόμενες.
Επιπροσθέτως, η ανάλυσή σου πάνω στο τρίπτυχο γυναίκα, γκόμενες, πουτάνες, αγνοεί επιδεικτικά έναν άλλον καταλυτικό και κομβικής σημασίας παράγοντα στην συνολική εξίσωση.
Αυτόν της ...Μαλακίας !!!
Το γνωρίζεις εξ ιδίων
Όσο για την τοποθέτηση μου σε ότι απαντάς προτιμώ να βάψω τα νύχια μου παρά να μπλέξω σε ένα ατελέσφορο διάλογο μαζί σου
Τα σέβη μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 86