Νέα

Τι σκέφτονται οι κοπέλες (ιερόδουλες) για εμάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
στα κατρουλομπουρδελα πανε πουτανες που νιωθουν τελευταιες και θελουν να ζουν το underground της φασης-κοκες-και γαμισια με το μυαλο ''παγωμενο''.αυτες συντηρουν τα γραφεια WESTERN UNION-ποιος τα συντηρει?εγώ και συ φίλε συνμπουρδελιάρη?ασε που νιωθουν οτι δεν θα πανε να καθαρισουνε σκαλες στα 30 μετα την επελαση ολοκληρης στρατιας καθημερινα-και καμια ψιλοτελειωμενη πουτανα 2 επιλογες εχει
Α)να παει πισω στη χωρα της
Β)να καταλαβει οτι και στην χωρα της δεν ανεχεται να ζει με 500? γιατι την εχει δει ντιβα ηδη απο Ελλαδα οποτε ξαναγυρναει.Και ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΛΑ(ΜΕ ΛΕΦΤΑ)ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(ΜΕ ΠΙΣΟΚΩΛΗΤΑ ΚΑΙ ΦΛΟΚΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι πουτάνες σκέφτονται ότι σκέφτονται και οι διάφορες καθώς πρέπει κυρίες που παντρεύονται διάφορους καθώς πρέπει κυρίους για τα λεφτά τους. Οι διαφορά είναι ότι οι οι πρώτες είναι τιμιότερες.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Καποιοι από εδώ θα ηθελαν να μαθουν την προσωπικη μου αποψη
αλλα εγω θα αναφερθω γενικοτερα..
Μηπως νομιζετε ότι ανοιγοντας τα ποδια μια γυναικα για να βγαλει λεφτα
είναι ότι καλυτερο?
Για μερικες βεβαια είναι ότι προτιμοτερο, γιατι βλεπουν χαρα στα σκελια τους
αλλα για τις άλλες είναι τροπος επιβιωσης..
Σε όλα τα επαγγελματα υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι.
Ετσι είναι και σ?αυτό..
Δεν γινεται να το κανει για πλακα παντως αυτό μια γυναικα γιατι η πραξη
είναι σοβαρη και με πολλες συνεπειες?
Και για να παρει τις θελουμενες χρηματικες απολαβες από το επαγγελμα,
πρεπει να ΔΩΣΕΙ για να ΠΑΡΕΙ?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
απο οτι δειχνουν ομως τα ΤΕΣΤ ολα αυτα τα χρονια το 99,9% δεν παρατησε αυτη τη δουλεια για να φτιαχνει κρεπες διπλα απο τον ''φρυδοφορο''Πασχαλη Τερζη(RESPECT αν και σιχαινομαι τα λαικα) στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ Κυριακη ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ...και επισης η πλεοψηφια φτιαχνει χρημα και μετα δεν αποδεχεται μειωση των μισθολογικων εισφορων μηνιαιως,μιλουσα με μια κοπελα που κανει αυτη τη δουλεια και μου λεει''τρελος εισαι που θα πηγαινα να δουλεψω σε μαγαζι με ρουχα,με καλλυντικα,σε κομμωτηριο,να κανω τι,το μαλακα με 600??εδω που ειμαι βγαζω 600 τη μερα''-ειχε και υπηρετρια μια αλλοδαπη κιολας-αληθινο περιστατικο.ενα πραγμα της ειπα:MPRABO SOΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ''ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΒΑΣΙΚΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΖΗΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ''ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ''ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΠΡΟΣΟΧΗ''ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΑΡΞΗ-ΑΓΡΙΕΨΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΝ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΟΥΜΕ ΚΙΑ ΑΛΛΟ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ποιο απ'ολα τα μηνυματα?

Επισκέπτης
είναι ότι καλυτερο?
Ετσι είναι και σ?αυτό..
ι καθεμια ιεροδουλι κανει οτι αυτι θεορει καλιτερο για εκινιν!δεν εχουμε το δικαιομα να κακολογουμε το επαγελμα τις πορνις..!εφοσον το εχει επιλεξει....τερμα!αυτι ξερει!

Επισκέπτης
ψολαρα σου μιλαι για το 24 μινιμα σου.....μετετρεψε το σε μικρα αντι για κεφαλεα....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
θα επρεπε να κανεις και τα ορθογραφικα με την ιδια λογικη.στην ελληνικη γλωσσα μιλαμε οποτε απαιτειται να εχουμε και την σωστη ορθογραφια.πιτσιλιστη respect φιλε μου αλλα αν ειναι να χαθουν οι αποψεις μου για το συγκεκριμενο θεμα αναφερω και τα δικα σου μηνυματα που καμια φορα τα κοιταζω 1,5 φορα να ''σταυρωσω''προταση-φιλικα παντα χωρις παρεξηγηση

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
είναι ότι καλυτερο?
Ετσι είναι και σ?αυτό..

Ευγε Κατερίνα όπως το έθεσες. Όποιος μοιράζει τον ίδιο του τον φυσικό εαυτό επαγγελματικά, κάνει ακροβασία. Για αυτό πληρώνεται καλύτερα. Δεν είναι τι κάνει, είναι τι ρισκάρει. Βασικά την ψυχή του. Και δεν αποτιμάται η ψυχή. Και όσο ποιο μεγάλη είναι τόσο δεν ισοφαρίζεται με χρήμα. Αλλά άμα συνηθήσεις σε αυτό το κωλοχρήμα και βγαίνει άμεσα και όχι περίπλοκα σαν πράξη, άντε να αλλάξεις τρόπο.

Επισκέπτης
θα επρεπε να κανεις και τα ορθογραφικα με την ιδια λογικη.στην ελληνικη γλωσσα μιλαμε οποτε απαιτειται να εχουμε και την σωστη ορθογραφια.πιτσιλιστη respect φιλε μου αλλα αν ειναι να χαθουν οι αποψεις μου για το συγκεκριμενο θεμα αναφερω και τα δικα σου μηνυματα που καμια φορα τα κοιταζω 1,5 φορα να ''σταυρωσω''προταση-φιλικα παντα χωρις παρεξηγηση
στιν καυλα δεν ιπαρχουν παρεξιγισεις!!!!οσο για τιν χαλια ορθογραφια μου το εχο εξιγισει  πολες φορες...οι παλοι ξερουν!!!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εμεις θελουμε τον πιτση οπως ειναι, μονιμως καυλωμενο και ανορθογραφο, να χαραζει τον δρομο μας.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.869
Πόντοι
216
εμενα δεν με πειραζει καθολου !!! εγω δεν βαζω ποτε τονους και αμα μπορουσα θα εγραφα ολο greeknglish .... οποτε καλα κανει ο πιτσι!!

Επισκέπτης
πιστευω οτι οι ιεροδουλες μας βλεπουν ως μα....ες που απλα τους προσφερουν ερωτικες υπηρεσιες με ανταλλαγμα ενα ποσο χρηματων.  θα θελανε να εχουν τοσους και αλλους τοσους πελατες, και εκατονταπλασιες τιμες ωστε να βγαζουν οσα περισσοτερα χρηματα γινετε.

πιστευω οτι νιωθουν οτι εχουν ισχυη επι των ανδρων μιας και εκατονταδες ανδρες τρεχουμε σε αυτες και τις πληρωνουμε ωστε να μας δεχθουν.
δεν γνωριζω εαν σε καποιες αρεσει και η διαδικασια της επαφης με τοσους ανδρες, πιστευω οτι οι περισσοτερες θα το θεωρουν ψυχοφθορο και εμας καθαρματα και γουρουνια.
η πιο σωστη απαντηση για εμενα....... μακραν!!!!
+10000000000000000

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ευγε Κατερίνα όπως το έθεσες. Όποιος μοιράζει τον ίδιο του τον φυσικό εαυτό επαγγελματικά, κάνει ακροβασία. Για αυτό πληρώνεται καλύτερα. Δεν είναι τι κάνει, είναι τι ρισκάρει. Βασικά την ψυχή του. Και δεν αποτιμάται η ψυχή. Και όσο ποιο μεγάλη είναι τόσο δεν ισοφαρίζεται με χρήμα. Αλλά άμα συνηθήσεις σε αυτό το κωλοχρήμα και βγαίνει άμεσα και όχι περίπλοκα σαν πράξη, άντε να αλλάξεις τρόπο.
Είναι  ευκολονοητο το αντικειμενο?
Ποιος εβαλε το δαχτυλο στο μελι και δεν το εγλειψε?
Εναι δυνατον μια γυναικα που κανει καιρο αυτην τη δουλεια να
κανει κατι άλλο?
Και δεν είναι μονο για τη διαφορα χρηματος?
Είναι ότι δεν μπορει να ανεχτει καποιον να την διαταζει
πανω από το κεφαλι της?ενώ στην δουλεια της είναι αρχηγος
και με ότι προσφερει αμοιβεται?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κι εκτος βεβαια κι αν ανοιξει μια επιχειρηση άλλη?

Επισκέπτης
εμεις θελουμε τον πιτση οπως ειναι, μονιμως καυλωμενο και ανορθογραφο, να χαραζει τον δρομο μας.
α ρε καυλιαρι κοστακι!!!!με εφτιαξες παλι!!!τι καυλιαρις κοντοπουτανιαρις εισαι εσι 'πουτσαρα  μου'(οπος μου ελεγε και ο σιγχορεμενος ο παπους μου)!!!παντα καυλομενοσ για καυτα ατακτα κοντοπουτανακια!!!!πιτσιλα τα ολα καυλιαρι μου στιν ταιλανδι!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Είναι  ευκολονοητο το αντικειμενο?
Ποιος εβαλε το δαχτυλο στο μελι και δεν το εγλειψε?
Εναι δυνατον μια γυναικα που κανει καιρο αυτην τη δουλεια να
κανει κατι άλλο?
Και δεν είναι μονο για τη διαφορα χρηματος?
Είναι ότι δεν μπορει να ανεχτει καποιον να την διαταζει
πανω από το κεφαλι της?ενώ στην δουλεια της είναι αρχηγος
και με ότι προσφερει αμοιβεται?
συγνωμη που θα στο θεσω λιγο ωμα αλλα οταν ο πελατης λεει:''παρτον ετσι και αλλιως κτλ''παιρνει εντολές τις οποιες εννιοτε υπακουει πιστα-με εξτρα χρηματα -οσο ανεβαινει η τιμη -δινει και κανει περισσοτερα-αρα δεχεται εντολες και υπακουει με σκοπο το κερδος-δε με χαλαει ας νομιζει οτι θελει-και εγω θελω να ταξιδεψω στο διαστημα για 10 μερες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom