Νέα

Τι σκέφτονται οι κοπέλες (ιερόδουλες) για εμάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
δεν θελω να περασω για να απολαυσω τις υπηρεσιες σου αλλα για να σου μιλησω μιασ και δεν λεσ να μου απαντησεις

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Δεν ξερω ,ουτε μ ενδιαφερει. Παντως το σιγουρο ειναι οτι μας  πρωτον βλεπουν σαν λεφτα και απο και περα μας βλεπουν σαν σεξ αναλογα με τον χαρακτηρα και την διαθεση που εκδηλωνουν βεβαια.

Dieftharmenos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Με αφηνει παντελως αδιαφορο το τι σκεφτεται μια πουτανα για μενα!!!Εγω θα μπω θα της δωσω τα λεφτα θα τη γ****ω και θα φυγω!!!Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να τιμησει το χρηματικο ποσο που θα της δωσω,αν ειναι σωστη θα ξαναπαω αν οχι θα φαει ακυρο!!!Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο!!!Και μαλιστα μαγκες ολοι ετσι θα πρεπει να τις αντιμετωπιζετε!!!Μην τις δωσετε θαρρος,γιατι θα σας γαμησουν αυτες αντι νατις γαμησετε εσεις...ειναι μια καθαρα φιλικη συμβουλη απο μενα!!!
Ανθρωπος και πουτανα ειναι διαφορετικες εννοιες!!!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
καλως τους μ@@@@ες. αντε τελειωνε τζορα να παω να δω το δελτιο του ΣΤΑΡ αν ειναι απογευμα. Αν ειναι πρωι τελειωνε να παω να δω Μελετη. Μια μερα θα γινω και γω παρουσιαστρια.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
μας βλεπουνε οπως στα καρτουν που ο ενας παει να εκμεταλευτει τον αλλον και βγαζει αντι για μουρι ενα τεραστιο δολαριο.. η διαφορα ειναι οτι σε εμας εμφανιζεται ενα τεραστιο ευρω

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Παιδια είχα γνωρισει πριν πολλα χρόνια μια π@@@@@α. Σας πληροφορω σε συζήτηση που είχαμε κάνει σκετικά με το θέμα μου είχε πει οτι το μόνο που σκέφτεται είναι τα λεφτά. τίποτα άλλο. τα έπαιρνε και πήγαινε και τα έτρωγε στα φρουτάκια. ετσι είναι τα πράγματα.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
αντε ρε περιμενε να βγαλει κανα ταμπλο η ζουζουνια στο επι για να οικονομισει ε? αρρωστια τελικα ο τζογος δουλευα σε φρουταδικο ασε ασε

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
αστα να πάνε. Μακρια απο τον τζόγο. επειδη και γω δουλευα καποτε εκει ειχαν δει τα μάτια μου τα χειρότερα. ανθρώπους να παρακαλανε για ένα κατοστάρικο. σε δραχμες μιλάω. Μακριαααααααααααααααααα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
σαν πρεζονια κανανε να τους βαλω 5 ευρω ειχα μια πουστογρια με ελεγε βαλε ενα 20ρικο δικο σου τα κερδη μισα μισα η αν χασω θα σου κατσω...... ελα μανταμ ημαρτον

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
απολυτως φυσιολογικα σκεφτονται τα λεφτα γιατι και αυτες δουλεια κανουν .οταν ο ψυκτικος βαζει ενα κλιματιστικο τισκεφτεται?και αυτος τα λεφτα
ολοι τα λεφτα σκεφτονται

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
σωστα. απλα το λεμε για κάποιους που τις καψουρεύονται και μετα τρέχουνε.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
σωστα. απλα το λεμε για κάποιους που τις καψουρεύονται και μετα τρέχουνε.
κοιτα επειδη εκανα μαχη χτες σε αυτο το θρεντ
λεω οτι υπαρχει και ενα ποσοστο της ταξης του 0.01%
που ξερεις?
κι αν σου κατσει?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
σαν πρεζονια κανανε να τους βαλω 5 ευρω ειχα μια πουστογρια με ελεγε βαλε ενα 20ρικο δικο σου τα κερδη μισα μισα η αν χασω θα σου κατσω...... ελα μανταμ ημαρτον
χαχαχαχα σου κατσε?αν ηταν κανα πιπινι ?ε? :sunglasses:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
δεν υπαρχει περιπτωση καμια να σου κατσει. εκτος αν εισαι χορηγος επικοινωνιας και μπορεις να χωνεις συνεχεια για την προβολη της.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δεν υπαρχει περιπτωση καμια να σου κατσει. εκτος αν εισαι χορηγος επικοινωνιας και μπορεις να χωνεις συνεχεια για την προβολη της.
κοιτα
στο ποσοστο που εδωσα δεν λες δεν υπαρχει περιπτοση αλλα μιλας για τζοκερ
ας μην ημαστε απολυτοι μια ζωη

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εχεις δικιο. Καλυτερα να παιξουμε κανα Τζοκερ τοτε. εχεις κανα καλο νουμερο να δωσεις  :dancing: :dancing:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Εχεις δικιο. Καλυτερα να παιξουμε κανα Τζοκερ τοτε. εχεις κανα καλο νουμερο να δωσεις  :dancing: :dancing:
παπαρια δεν παιζω τζοκερ ποτε
ΥΓ οταν θες να απαντησεις σε ενα μηνυμα πανω δεξια απο αυτο το μηνυμα εχει την επιλογη παραθεση
πατα και απαντα
γιατι τωρα ενταξει ειναι λιγοι και δεν υπαρχει μπερδεμα
αλλα μετα θα μπλεξουμε τα μπουτια μας

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ελληνας κροισος με 9 γραμματα...ωνασης εβαλες? :grin: :grin: :grin: :grin:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ελληνας κροισος με 9 γραμματα...ωνασης εβαλες? :grin: :grin: :grin: :grin:
και το δικο μου επιθετο ειναι 9 γραμματα αλλα παπαρια ειμαι και γαμω στα σταυρολεξα αλλα απο δις μου λειπουν μερικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom