Κάποιες φορές αν η χημεία είναι καλή σκέφτομαι ότι ακριβώς θα σκεφτόμουν κ αν έκανα σεξ στην προσωπική μου ζωή,
Μπορείς να μας πεις τι συνήθως σκέφτεσαι όταν κάνεις σεξ στην προσωπική σου ζωή;
Κάποιες φορές αν η χημεία είναι καλή σκέφτομαι ότι ακριβώς θα σκεφτόμουν κ αν έκανα σεξ στην προσωπική μου ζωή,
Εμμμμμ ότι σκεφτόμαστε όλοι υποθέτω, δηλαδή δεν πολυσκεφτομαστε κ απλά αφηνομαστε στις αισθήσεις μας και ζούμε την στιγμήΜπορείς να μας πεις τι συνήθως σκέφτεσαι όταν κάνεις σεξ στην προσωπική σου ζωή;
Θα έλεγα ένα 50% απλά χλιαρό ούτε κρύο ούτε ζέστη ένα 30% άντε να τελειώνουμε κ ένα 20% που ξέχασα να κοιτάξω το ρολόι
Καταρχάς δεν δεν βλέπω την σύγκρισηΔεν επρεπε να αποκαλυψεις οτι πηγες με τον ντανι ντε βιτο απο τους αμπελοκηπους, πρεπει να σκεφτεσαι και τη δουλεια σου . Δεν ειδες η αλλη που πηγε με τον νταντι τσουλφα ποσο επεσε η πελατεια της?
Κάνεις συχνά σεξ εκτός δουλειάς;Εμμμμμ ότι σκεφτόμαστε όλοι υποθέτω, δηλαδή δεν πολυσκεφτομαστε κ απλά αφηνομαστε στις αισθήσεις μας και ζούμε την στιγμή
Δε ξερω τι κανει αυτη η Αγγελικη...εγω στο ασχετο ανεφερα μια περιπτωση που πηγαμε μια βολτα εξω με μια κοπελα του χωρου..που με σεβεται και τη σεβομαι πληρως..και περασα ομορφα κι ανθρωπινα! Με ομορφα συναισθηματα..γελιο ...ανταλλαγη αποψεων και εμπειριων...και πειραγματα ! καμια σχεση με μουνοδουλες συμπεριφορες η ηλιθια αγαπουλιστικα και τετοιαΈχουμε γεμίσει μουνοδουλους εδώ μέσα, που δεν έχουν χύσει ποτέ μέσα σε μουνι ή κώλο ακαποτα, για αυτό η κάθε μία το παίζει ιστορία, και εσείς γουστάρετε κι όλας.
Η Αγγελική, και η κάθε Αγγελική, κάθεται και ξευτιλίζει έναν άνθρωπο, επειδή την κούρασε γιατι έκανε το τρομερό αμάρτημα και της έστειλε πολλά μήνυματα. Και όσο τον ξευτίλιζε, μιλούσε παράλληλα για ευγένεια.
Και όλοι οι μουνοδουλοι εδώ κάθεστε και την χειροκροτατε.
Καλά σας κάνουν.
Και ακόμη χειρότερα πρέπει να σας κάνουν.
Πετά τους ρε Αννουλα ότι είσαι συγγραφέας undercover και γράφεις βιβλίο για το ανδρικό φύλο να δεις αντιδράσειςΕμένα δεν με ενοχλεί η ερώτηση καθόλου, είμαι ανοιχτό βιβλίο σε όλα. Με ενοχλεί να γίνονται τέτοιες ερωτήσεις κ να ξυνιζουν με την πραγματικότητα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ περάσαμε κ πολύ ωραία χιχι
Παντως μεγαλο ποσοστο-πλειοψηφια των πελατων..αδιαφοροι, χημεια με λιγους...ακκα ετσι ειναι και στη ζωη εξω...απ ισους ανθρωπους γνωριζουμε με λιγους δενομαστε...( σε καθε τομεα ανθρωπινων σχεσεω ν)ποσο μαλλον οταν μιλαμε και για σεξουαλικη χημεια..Ωραία λοιπόν με 25 το πολύ ανδρες είχατε κσλη χημεία σε σύνολο κοντά,στους 300.Στους 100 ανδρες η καλή χημείας θα ήταν το πολύ 25:3=8,33 περίπου 8 ανδρες το πολύ άρα στην πράξη δεν θα έχουμε 8 αλλά κάπου στους 5 με 6 .εγώ είπα στους 100 μεταξύ 2 κσι 5 ανδρών οπότε επεζα αρκετά κοντά αλλά δεν ξέρω αν είστε μουναρα και νεαρή διότι εγώ γι αυτές μίλησα .
Θες να μας βγει η ψυχή αύριο?Ολυμπιακος-Φιορεντινα
2 ημίχρονο
1 τελικό
Και πολύ καλά έκανες!!Δε ξερω τι κανει αυτη η Αγγελικη...εγω στο ασχετο ανεφερα μια περιπτωση που πηγαμε μια βολτα εξω με μια κοπελα του χωρου..που με σεβεται και τη σεβομαι πληρως..και περασα ομορφα κι ανθρωπινα! Με ομορφα συναισθηματα..γελιο ...ανταλλαγη αποψεων και εμπειριων...και πειραγματα ! καμια σχεση με μουνοδουλες συμπεριφορες η ηλιθια αγαπουλιστικα και τετοια
Θα μιλησω για τις δικες μου εμπειριες...ειναι πολλες, ειμαι σε θεση να αντιλαμβανομαι ποτε ευχαριστησα σε ολο αυτο μια κοπελα και ποτε οχι...ακομη και με την ιδια κοπελα δεν ηταν πανρα ολες οι φασεις ιδιες...Συμφωνω με τα γραφομενα...αλλα καποια πραγματα τα καταλαβαινεις..μιλουν οι αντιδρασεις του σωματος αν ειναι αληθοφανεις η αυθορμητες...Και φυσικα εχω βιωσει και τα δυο...Ποτέ δεν θα μάθουμε τι σκέφτονται για εμάς . Και καλύτερα νομίζω , γιατι ενδεχομένως η απάντηση που θα παίρναμε , ίσως δεν μας άρεσε. Σίγουρα παντως οι κοπέλες ειναι πολύ λογικό να έχουν περισσότερη χημεια με κάποιους απο εμάς , να περνάνε πιο καλά σε σχέση με άλλους κλπ. Το ίδιο ισχύει και με εμάς αντίστοιχα, με κάποιες περνάμε απλώς καλά, με άλλες μέτρια έως αδιάφορα και με άλλες πραγματικά πολύ καλά, δένουμε απίστευτα μαζί τους και το ευχαριστιόμαστε περισσότερο.
Εγώ απο όσες εχω συναντησει μέχρι τώρα , μόλις για 2-3 κοπέλες εχω πει οτι ειχα την τέλεια χημεία μαζί τους και μου δώσανε ακριβώς αυτό που ήθελα στον μέγιστο βαθμό και για αυτο και τις συναντώ -συνάντησα αρκετές φορές , παρότι αποφεύγω γενικώς τις επαναληπτικές συνεδρίες.
Επισης ένα άλλο θέμα. Ποτέ δεν μπορείς να ξερεις αν η αλλη ή ο άλλος περασε οντως τόσο καλά μαζι σου όσο λεει. Μπορει αν ένας πελάτης ρωτήσει μια κοπέλα πως πέρασε, να του πει αυτή τέλεια κλπ, απλά απο ευγένεια ή για να μην τον χασει απο πελάτη, ενώ στην πραγματικότητα να να περίμενε πως και πως πότε θα συμπληρωθεί η γαμημένη η ώρα για να φύγει απο το δωμάτιο. Και εμείς αντίστοιχα μπορεί να ρωτηθούμε απο το κορίτσι πως περάσαμε και να της πούμε πολύ καλά απο ευγένεια , χωρίς απαραίτητα να το εννοούμε , για αυτό και δεν την ξαναείδαμε ποτέ.
Που θέλω να καταλήξω, μην ψάχνετε ειλικρίνεια σε αυτό τον χώρο. Ειναι σπάνια έως μηδαμινή. Απλά να είμαστε ευγενείς και σωστοί απέναντι στα κορίτσια και αν το εκτιμήσουν, το εκτίμησαν, αν όχι, πάμε παρακάτω. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, επιλογές πάρα πολλές εκει εξω.
Εγώ το αντιμετωπίζω καθαρά ως μια επαγγελματική συναλλαγή και τίποτα παραπάνω. Δίνω λεφτά για μια υπηρεσία οπως θα έκανα οπουδήποτε , κοιτάω να την απολαμβάνω όσο περισσότερο μπορώ , πηγαίνω πάντα με την καλύτερή μου διάθεση και φεύγω σαν κύριος.
Σε ακυρες ερωτησεις δε δινονται απαντησεις...Όπως όταν πχ μου γίνεται πολυυυ συχνά η ερώτηση "γιατί το κάνεις αυτό" και ξέρω πολύ καλά ότι η επιθυμητή απάντηση είναι γιατί είμαι πολυοργασμικη νυμφομανης κ όλη μέρα σκέφτομαι το σεξ και στάζω.
Ε δεν θα την πάρει κανείς αυτή την απάντηση από μένα
Αν ρωτησει εσας η κοπελα αυτη το ιδιοΣε ακυρες ερωτησεις δε δινονται απαντησεις...
Μου εχει πει κοπελα στεναχωρημενη οτι δεν παει καλα η δουλεια..οτι δεν κανει ραντεβου..κι εγω να την ενθαρρυνω και να της λεω ..τυχαινει..δεν ειναι ολες οι μερες ιδιες, ακομη εδινα και συμβουλες πως θα κερδισει πελατες...Πέφτει γαμησι η ιδανική απάντηση.
Γιστι δεν υπαρχει ειλικρινεια στο χωρο?? Μια χαρα ειλικρινεια εγω εχω βρει...περισσοτερη απ την εξω ζωη...ξεκαθαρος λογαριασμος...και αν η αλλη το γουσταρει μαζι σου το καταλαβαινεις σε μεγαλο βαθμο...οπως θα συνεβενε και εξω...Ποτέ δεν θα μάθουμε τι σκέφτονται για εμάς . Και καλύτερα νομίζω , γιατι ενδεχομένως η απάντηση που θα παίρναμε , ίσως δεν μας άρεσε. Σίγουρα παντως οι κοπέλες ειναι πολύ λογικό να έχουν περισσότερη χημεια με κάποιους απο εμάς , να περνάνε πιο καλά σε σχέση με άλλους κλπ. Το ίδιο ισχύει και με εμάς αντίστοιχα, με κάποιες περνάμε απλώς καλά, με άλλες μέτρια έως αδιάφορα και με άλλες πραγματικά πολύ καλά, δένουμε απίστευτα μαζί τους και το ευχαριστιόμαστε περισσότερο.
Εγώ απο όσες εχω συναντησει μέχρι τώρα , μόλις για 2-3 κοπέλες εχω πει οτι ειχα την τέλεια χημεία μαζί τους και μου δώσανε ακριβώς αυτό που ήθελα στον μέγιστο βαθμό και για αυτο και τις συναντώ -συνάντησα αρκετές φορές , παρότι αποφεύγω γενικώς τις επαναληπτικές συνεδρίες.
Επισης ένα άλλο θέμα. Ποτέ δεν μπορείς να ξερεις αν η αλλη ή ο άλλος περασε οντως τόσο καλά μαζι σου όσο λεει. Μπορει αν ένας πελάτης ρωτήσει μια κοπέλα πως πέρασε, να του πει αυτή τέλεια κλπ, απλά απο ευγένεια ή για να μην τον χασει απο πελάτη, ενώ στην πραγματικότητα να να περίμενε πως και πως πότε θα συμπληρωθεί η γαμημένη η ώρα για να φύγει απο το δωμάτιο. Και εμείς αντίστοιχα μπορεί να ρωτηθούμε απο το κορίτσι πως περάσαμε και να της πούμε πολύ καλά απο ευγένεια , χωρίς απαραίτητα να το εννοούμε , για αυτό και δεν την ξαναείδαμε ποτέ.
Που θέλω να καταλήξω, μην ψάχνετε ειλικρίνεια σε αυτό τον χώρο. Ειναι σπάνια έως μηδαμινή. Απλά να είμαστε ευγενείς και σωστοί απέναντι στα κορίτσια και αν το εκτιμήσουν, το εκτίμησαν, αν όχι, πάμε παρακάτω. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, επιλογές πάρα πολλές εκει εξω.
Εγώ το αντιμετωπίζω καθαρά ως μια επαγγελματική συναλλαγή και τίποτα παραπάνω. Δίνω λεφτά για μια υπηρεσία οπως θα έκανα οπουδήποτε , κοιτάω να την απολαμβάνω όσο περισσότερο μπορώ , πηγαίνω πάντα με την καλύτερή μου διάθεση και φεύγω σαν κύριος.
Πως αλλιώς θα επιβιώσεις αν δεν είσαι ψυχρός επαγγελματίας?Σίγουρα δεν σκέφτονται το γάμο και να κάνουν παιδιά μαζί σου Δύσκολο να πει κανείς τι σκέφτονται την ώρα που της πηδάς αφού καταλαβαίνεις πως η συμπεριφορά τους χωρίζεται σε τρεις φάσεις. Στην υποδοχή, κατά την διάρκεια του σεξ και στον αποχαιρετισμό.Με λίγα λόγια είναι ψυχρές επαγγελματίες . Μπορεί να αντλούν ηδονή από ένα καλό γαμησι αλλά μέχρι εκεί δεν υπάρχουν συναισθήματα το χρήμα υπερνικά τα πάντα.
Σε νιωθω απολυτα, αλλα ποτε δε ξερεις τι θα συμβει! Ο,τι εγραψες φυσικα κ ισχυει...αυτο κανει καποιον ευτυχισμενο..τα υλικα αγαθα στη γη θα μεινουνΕλα ρε μαγκα...... για τις εμπειριες μας λεμε....και τιποτα αλλο,
==Φιλε οτι αναφερω ειναι αληθεια.....
και ξερεις που οφειλεται....
στο οτι μπορω να διαβασω τα κοριτσια -λογω χιλιομετρων μου κ καποιας αντιληψης
και να τα εφαρμοζω σε τεχνικη σωματικη & ψυχικη προς εκεινα..
πρεπει να δινεις για να παρεις....
Πιστευεις εσυ οτι με ολα αυτα μπορει ενας ανθρωπος να γινει ευτυχισμενος....????
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ, ΑΥΤΟ.........................Ωστε να σε κανει να εισαι ΚΑΛΑ..........
Ευτυχισμενος πως να στο πωωωω...........................
Αλλα κανουν---για εμενα ενα Αντρα Ευτυχισμενο
==οχι το χρημα /αυτο το εχω -οχι πολυ αλλα το εχω==
Ευτυχισμενος ειναι ο Αντρας που κατορθωνει να κανει ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ την γυναικα που ποθει
πραγματικα,
Να την γουσταρει τοσο που να της γλυφει μεχρι και το της νυχακι του ποδιου της
----οχι ποδολαγνος μην μπερδευεσαι----
Μιλαω για Παθος κ Λατρεια..... και ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ...!!!!!!!!
ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ--ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ...............
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΗΣ..............
Φιλε δεν το εχω πετυχει ολο αυτο.....
Εχω πολυ καλη σχεση / γυρναω / κανω σωστες αλητειες/ πηγαινα και με εργαζομενες...
και αλλες κοπελες απο εξω...--και συνεχιζω με τις εξω--
Αλλα εγω Απετυχα................στα 50 με Γυρισμενο το κοντερ, με συμβια-κερι αναμενο διπλα μου..
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.................................................................................
Αυτην την 1-ηθελα να εχω και δεν νομιζω να την βρω..................
Ξανα.. για την Αρχη αυτα που ειπα πιο πανω για τα γαμησια, ειναι 100% αληθεια.
Μην αμφιβαλεις....
Ακούω αυτά που λες, αλλά εγώ έχω διαφορετικό σκεπτικό.Δε ξερω τι κανει αυτη η Αγγελικη...εγω στο ασχετο ανεφερα μια περιπτωση που πηγαμε μια βολτα εξω με μια κοπελα του χωρου..που με σεβεται και τη σεβομαι πληρως..και περασα ομορφα κι ανθρωπινα! Με ομορφα συναισθηματα..γελιο ...ανταλλαγη αποψεων και εμπειριων...και πειραγματα ! καμια σχεση με μουνοδουλες συμπεριφορες η ηλιθια αγαπουλιστικα και τετοια
Εκτιμω Ιδιαιτερα το οτι καταλαβες τα τις ευτυχιας στο Αρσενικο,Σε νιωθω απολυτα, αλλα ποτε δε ξερεις τι θα συμβει! Ο,τι εγραψες φυσικα κ ισχυει...αυτο κανει καποιον ευτυχισμενο..τα υλικα αγαθα στη γη θα μεινουν
Εχεις δικιο, η συντριπτικη πλειοψηφία ειναι οπως ειπες.....Σίγουρα δεν σκέφτονται το γάμο και να κάνουν παιδιά μαζί σου Δύσκολο να πει κανείς τι σκέφτονται την ώρα που της πηδάς αφού καταλαβαίνεις πως η συμπεριφορά τους χωρίζεται σε τρεις φάσεις. Στην υποδοχή, κατά την διάρκεια του σεξ και στον αποχαιρετισμό.Με λίγα λόγια είναι ψυχρές επαγγελματίες . Μπορεί να αντλούν ηδονή από ένα καλό γαμησι αλλά μέχρι εκεί δεν υπάρχουν συναισθήματα το χρήμα υπερνικά τα πάντα.