ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 25
- Like
- 8.680
- Πόντοι
- 3.446
Ποτέ δεν θα μάθουμε τι σκέφτονται για εμάς . Και καλύτερα νομίζω , γιατι ενδεχομένως η απάντηση που θα παίρναμε , ίσως δεν μας άρεσε. Σίγουρα παντως οι κοπέλες ειναι πολύ λογικό να έχουν περισσότερη χημεια με κάποιους απο εμάς , να περνάνε πιο καλά σε σχέση με άλλους κλπ. Το ίδιο ισχύει και με εμάς αντίστοιχα, με κάποιες περνάμε απλώς καλά, με άλλες μέτρια έως αδιάφορα και με άλλες πραγματικά πολύ καλά, δένουμε απίστευτα μαζί τους και το ευχαριστιόμαστε περισσότερο.
Εγώ απο όσες εχω συναντησει μέχρι τώρα , μόλις για 2-3 κοπέλες εχω πει οτι ειχα την τέλεια χημεία μαζί τους και μου δώσανε ακριβώς αυτό που ήθελα στον μέγιστο βαθμό και για αυτο και τις συναντώ -συνάντησα αρκετές φορές , παρότι αποφεύγω γενικώς τις επαναληπτικές συνεδρίες.
Επισης ένα άλλο θέμα. Ποτέ δεν μπορείς να ξερεις αν η αλλη ή ο άλλος περασε οντως τόσο καλά μαζι σου όσο λεει. Μπορει αν ένας πελάτης ρωτήσει μια κοπέλα πως πέρασε, να του πει αυτή τέλεια κλπ, απλά απο ευγένεια ή για να μην τον χασει απο πελάτη, ενώ στην πραγματικότητα να να περίμενε πως και πως πότε θα συμπληρωθεί η γαμημένη η ώρα για να φύγει απο το δωμάτιο. Και εμείς αντίστοιχα μπορεί να ρωτηθούμε απο το κορίτσι πως περάσαμε και να της πούμε πολύ καλά απο ευγένεια , χωρίς απαραίτητα να το εννοούμε , για αυτό και δεν την ξαναείδαμε ποτέ.
Που θέλω να καταλήξω, μην ψάχνετε ειλικρίνεια σε αυτό τον χώρο. Ειναι σπάνια έως μηδαμινή. Απλά να είμαστε ευγενείς και σωστοί απέναντι στα κορίτσια και αν το εκτιμήσουν, το εκτίμησαν, αν όχι, πάμε παρακάτω. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, επιλογές πάρα πολλές εκει εξω.
Εγώ το αντιμετωπίζω καθαρά ως μια επαγγελματική συναλλαγή και τίποτα παραπάνω. Δίνω λεφτά για μια υπηρεσία οπως θα έκανα οπουδήποτε , κοιτάω να την απολαμβάνω όσο περισσότερο μπορώ , πηγαίνω πάντα με την καλύτερή μου διάθεση και φεύγω σαν κύριος.![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Εγώ απο όσες εχω συναντησει μέχρι τώρα , μόλις για 2-3 κοπέλες εχω πει οτι ειχα την τέλεια χημεία μαζί τους και μου δώσανε ακριβώς αυτό που ήθελα στον μέγιστο βαθμό και για αυτο και τις συναντώ -συνάντησα αρκετές φορές , παρότι αποφεύγω γενικώς τις επαναληπτικές συνεδρίες.
Επισης ένα άλλο θέμα. Ποτέ δεν μπορείς να ξερεις αν η αλλη ή ο άλλος περασε οντως τόσο καλά μαζι σου όσο λεει. Μπορει αν ένας πελάτης ρωτήσει μια κοπέλα πως πέρασε, να του πει αυτή τέλεια κλπ, απλά απο ευγένεια ή για να μην τον χασει απο πελάτη, ενώ στην πραγματικότητα να να περίμενε πως και πως πότε θα συμπληρωθεί η γαμημένη η ώρα για να φύγει απο το δωμάτιο. Και εμείς αντίστοιχα μπορεί να ρωτηθούμε απο το κορίτσι πως περάσαμε και να της πούμε πολύ καλά απο ευγένεια , χωρίς απαραίτητα να το εννοούμε , για αυτό και δεν την ξαναείδαμε ποτέ.
Που θέλω να καταλήξω, μην ψάχνετε ειλικρίνεια σε αυτό τον χώρο. Ειναι σπάνια έως μηδαμινή. Απλά να είμαστε ευγενείς και σωστοί απέναντι στα κορίτσια και αν το εκτιμήσουν, το εκτίμησαν, αν όχι, πάμε παρακάτω. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, επιλογές πάρα πολλές εκει εξω.
Εγώ το αντιμετωπίζω καθαρά ως μια επαγγελματική συναλλαγή και τίποτα παραπάνω. Δίνω λεφτά για μια υπηρεσία οπως θα έκανα οπουδήποτε , κοιτάω να την απολαμβάνω όσο περισσότερο μπορώ , πηγαίνω πάντα με την καλύτερή μου διάθεση και φεύγω σαν κύριος.
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)