barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.055
- Πόντοι
- 5.506
Πέφτει γαμησι η ιδανική απάντηση.Νομίζω η κορυφαία ερώτηση σε αυτή τη περιπτωση είναι πως παει η δουλειά?
![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Πέφτει γαμησι η ιδανική απάντηση.Νομίζω η κορυφαία ερώτηση σε αυτή τη περιπτωση είναι πως παει η δουλειά?
![]()
Νομίζω η κορυφαία ερώτηση σε αυτή τη περιπτωση είναι πως παει η δουλειά?
![]()
Αχαχα τι μου θύμησες...Νομίζω η κορυφαία ερώτηση σε αυτή τη περιπτωση είναι πως παει η δουλειά?
![]()
Φιλαράκι, έχω αδελφή της παντρειάς. Θα με υποχρεώσεις εάν μας αφήσεις μια χαραμάδα ελπίδας.50αρης εγω σημερα...εχω σταματησει τα του χωρου εδω και 1 χρονο..-για δικο μου λογο...
==Μου εχουν συμβει, ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ..
Α---Σταρλετιτσα τουμπανο με τατου, 22αρα, να Με βλεπει και να στραβωνει τα μουτρα της..
στα του αγωνα να χυνει σαν το τελευταιο πουτανακι
ψελιζοντας.. μονη της... εεεχυσαααα γαμωτοοο...
Β---Αλλη-Μικρα, Να την πασπατευω, να προσπαθω, ο παγος-παγος....τιποτα...
Γ---Μουνιτσα....Τι γινεται με σενα ρε Φιλε..... που ησουνε εσυ..?
Δ---Αυτο μου εχει συμβει πανω απο 10-15 φορες, με διαφορετικες.....
==να κατσουμε αλλη μια ωρα....δεν πειραζει χωρις λεφτα..........
Ε---Φιλε σε συστηνω σε οποιαδηποτε... εγγυουμε εγω....
ΣΤ-Θελεις να βγουμε για καφε...?
Απο ενφανιση δικη μου...
Θα πω τι ειπε μια =Σταρ= του Σιτε-Εδω--
την ρωταω τι θα ελεγες εαν με εβλεπες εξω...?
την αληθεια λεω δεν εχω προβλημα
==Μου λεει ενας πολυ Γοητευτικος Ανδρας......
Αυτα.. οποτε εχει απο Ολα.... και ΠΑΝΩ κ ΚΑΤΩ........
Αχαχα τι μου θύμησες...
Πριν το πρώτο Μνημόνιο του αληστου μνήμης ΓΑΠ, είχα κλείσει 3ο ή 4ο ραντεβού, με ωραία γκόμενα από γραφείο (σταμάτησε πριν αρκετά χρόνια).
Την βλέπω λίγο κουρασμένη, λίγο κάπως, μόλις είχε μπει δωμάτιο, τις λέω "πως πάνε οι δουλειές"?.
Μου λέει "όπως φαντάζομαι θα με πας και εσύ τις επόμενες 2 ώρες"
"Δλδ "? τι λέω. - "Γαμιωντας" απαντάει μονολεκτικά και δυνατά.... Αχαχα.
Εντάξει μια χαρά ήταν μαζί της, κι εκείνη την ημέρα τα έδωσε όλα, όπως σε κάθε ραντεβού, καλή της ώρα.
Ελα ρε μαγκα...... για τις εμπειριες μας λεμε....και τιποτα αλλο,Φιλαράκι, έχω αδελφή της παντρειάς. Θα με υποχρεώσεις εάν μας αφήσεις μια χαραμάδα ελπίδας.
Α για να μην το ξεχάσω. Δούλευα δύο βάρδιες για να της φτιάξω την προίκα. Μαξιλαροθήκες, σεντόνια, πετσέτες, Κριλόρ για τον χειμώνα και τα ρέστα...
Φιλε μου δεν σας γνωριζω... σας λεω ομως τις Αληθειες μου..Συσσωρευμένη σοφία αυτό το νήμα
![]()
Δεν αμφισβήτησα κανέναν και τίποταΦιλε μου δεν σας γνωριζω... σας λεω ομως τις Αληθειες μου..
Εμένα δεν με ενοχλεί η ερώτηση καθόλου, είμαι ανοιχτό βιβλίο σε όλα. Με ενοχλεί να γίνονται τέτοιες ερωτήσεις κ να ξυνιζουν με την πραγματικότηταΕντάξει, ποσο pathetic να καθεσαι να ρωτας την κοπελα προσωπικα πραγματα και μαλιστα εκφραζοντας τοσο αβολες ερωτησεις;; Και να εχεις και το θρασος να περιμενεις την απαντηση που θα ηθελες να ακουσεις.
ΥΓ "Γιατί το κανείς αυτό; "![]()
Κ περάσαμε κ πολύ ωραία χιχιΒρωμογερε Αγιε έχεις παιξει και την Αννουλα στα γονατα σου??
Σε μαγάρισε ο πορνογερος;;Εμένα δεν με ενοχλεί η ερώτηση καθόλου, είμαι ανοιχτό βιβλίο σε όλα. Με ενοχλεί να γίνονται τέτοιες ερωτήσεις κ να ξυνιζουν με την πραγματικότητα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ περάσαμε κ πολύ ωραία χιχι
Νωρίς νωρίς στην καριέρα μου κιόλας χαχαχαχαΣε μαγάρισε ο πορνογερος;;
![]()
Δεν είμαι έτσι όταν χτυπιέμαι σίγουρα
Εν τέλη γαμήσατε?Σας έχω καλύτερο.
Τελώ σε αναμονή νταρντάνας Ρουμάνας γνωστής για τις επιδόσεις της στο πρωκτικό.
Κάποια στιγμή με καλεί στο τηλέφωνο να με ενημερώσει ότι θα αργήσει.
Με την σειρά μου την ρωτώ λοιπόν αν επρόκειτο για κάτι σοβαρό προκειμένου να αναβάλλουμε το ραντεβού.
Οπότε παίρνω την αποστομωτική απάντηση:
Σήμερα δεν έχω προλάβει να κλάσω. Από το πρωί είμαι με μια πούτσα συνεχώς στον κώλο.
Είναι πολύ ενδιαφέρον να μιλάς με ανθρώπους διαφορετικών προσωπικοτήτων. Κάποιες φορές λαμβάνεις άμεσα ή έμμεσα τροφή για σκέψη!!Εμένα δεν με ενοχλεί η ερώτηση καθόλου, είμαι ανοιχτό βιβλίο σε όλα. Με ενοχλεί να γίνονται τέτοιες ερωτήσεις κ να ξυνιζουν με την πραγματικότητα
Κάποιες φορές αν η χημεία είναι καλή σκέφτομαι ότι ακριβώς θα σκεφτόμουν κ αν έκανα σεξ στην προσωπική μου ζωή,
Εμμμμμ ότι σκεφτόμαστε όλοι υποθέτω, δηλαδή δεν πολυσκεφτομαστε κ απλά αφηνομαστε στις αισθήσεις μας και ζούμε την στιγμήΜπορείς να μας πεις τι συνήθως σκέφτεσαι όταν κάνεις σεξ στην προσωπική σου ζωή;
Θα έλεγα ένα 50% απλά χλιαρό ούτε κρύο ούτε ζέστη ένα 30% άντε να τελειώνουμε κ ένα 20% που ξέχασα να κοιτάξω το ρολόι