Νέα

Τί σκέφτονται οι ιερόδουλες όταν τις γαμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Katapeltis7

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Σεπ 2021
Κριτικές
31
Like
1.282
Πόντοι
2.390
Πολλές πουτάνες όταν κάνουν έρωτα με πελάτη σκέπτονται ότι συνευρίσκονται με τον αγαπημένο τους ηθοποιό!
Αυτό είναι μια φαντασία...Αν και νομίζω ότι δεν σκέφτονται απολύτως τίποτα παρά μόνο να τελειώσει ο χρόνος

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.037
Πόντοι
2.836
Παιδια τη δουλειά σκέφτονται όπως όλοι όσοι ασχολούνται με υπηρεσίες-πωλήσεις.
Τι πρέπει να κάνουν για να μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης όσο πιο σύντομα γίνεται για να ξεμπερδεύουν και αυτές.
Τωρα αν κάποιος βγάζει λίγο ενδιαφέρον το διασκεδάζουν και λίγο.

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.212
Πόντοι
1.336
βέβαια ,εγω οτι εχω να πω το λεω,και ας αναρωτιουνται οσοι το διαβασουν το σχολιο που έχουν βρεθεί μαζι μου σε ποια κατηγορία να ανήκουν χαχα

Πιστεύω θα το καταλάβουν, αν προσπαθήσουν να ξανακλείσουν ραντεβού και ανάλογα την απάντηση που θα τους δώσεις!

Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Like
185
Πόντοι
0
Εχω παει για δειπνο κοπελα του χωρου..κσι ηταν μια απ τις ομορφοτερες μου στιγμες! Το ευχαριστηθηκα με ολη μου τη ψυχη καλυτερα κι απο γαμησι
Έχουμε γεμίσει μουνοδουλους εδώ μέσα, που δεν έχουν χύσει ποτέ μέσα σε μουνι ή κώλο ακαποτα, για αυτό η κάθε μία το παίζει ιστορία, και εσείς γουστάρετε κι όλας.

Η Αγγελική, και η κάθε Αγγελική, κάθεται και ξευτιλίζει έναν άνθρωπο, επειδή την κούρασε γιατι έκανε το τρομερό αμάρτημα και της έστειλε πολλά μήνυματα. Και όσο τον ξευτίλιζε, μιλούσε παράλληλα για ευγένεια.

Και όλοι οι μουνοδουλοι εδώ κάθεστε και την χειροκροτατε.

Καλά σας κάνουν.
Και ακόμη χειρότερα πρέπει να σας κάνουν.

Τελευταία τροποποίηση:

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Κάποιες σκέψεις των ιεροδουλων που σίγουρα κάνουν στο δωμάτιο... . Αντε να χυσει ο μσλακας μπας και φύγω νωρίτερα ........γιατί δεν χυνει ο μαλακας ?τι στο διαλο τον έπαιξε πριν έρθει.?....ή γαμησε πιο πριν άλλη και θα με ξεσκίσει."για λίγα εβρουλακια....Ευτυχώς είναι μικροτσουτσουνος ,φτηνά τη γλίτωσα ή τι παλαμάρι εινσι αυτό.....πως θα γίνει να τον φολιασω διότι δε με βλέπω καλα θα με ξεσκίσει το μουνακι μου...ευτυχώς έχω κρέμα θα βάλω άπειρο τζελ μπας και σωθεί η κατασταση...Γιατί δεν χτυπάει την πόρτα η τσατσά να τελειώσει το μαρτύριο......θέλει και γλωσοοφυλλα ο παλιομαλακας ,εχει δει τα μούτρα του στον καθρέπτη.?

Τελευταία τροποποίηση:

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
20.244
Κάποιες φορές αν η χημεία είναι καλή σκέφτομαι ότι ακριβώς θα σκεφτόμουν κ αν έκανα σεξ στην προσωπική μου ζωή, αλλιώς κάθε φορά είμαι αλερτ να παρατηρώ αν παρέχω αυτό που αναζητά ο πελάτης η αν πρέπει να αλλάξω κάτι. Αυτό ακριβώς που κάνουμε πάντα στο customer service αν είμαστε σε καλοί στη δουλειά μας δηλαδή

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.259
Πόντοι
2.256
Κάποιες φορές αν η χημεία είναι καλή σκέφτομαι ότι ακριβώς θα σκεφτόμουν κ αν έκανα σεξ στην προσωπική μου ζωή, αλλιώς κάθε φορά είμαι αλερτ να παρατηρώ αν παρέχω αυτό που αναζητά ο πελάτης η αν πρέπει να αλλάξω κάτι. Αυτό ακριβώς που κάνουμε πάντα στο customer service αν είμαστε σε καλοί στη δουλειά μας δηλαδή
Οι καλές επαγγελματίες αυτό ακριβώς σκέφτονται!!! Παρέχω αυτό που πλήρωσε;;; Μήπως πρέπει να προσαρμόσω το ύφος μου - τρόπο κλπ ώστε να βγει καλύτερο το ραντεβού και να μείνει ευχαριστημένος, πράγμα που σημαίνει επανάληψη ραντεβού ή και διαφήμιση σε φίλους - γνωστούς κλπ.
Θεωρώ δεδομένο ότι ο πελάτης πληροί τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές. Αν ο άλλος είναι άπλυτος, δε γίνεται η κοπέλα να σκεφτεί κάτι άλλο!!! Όπως κι εγώ όταν με χαλάσει κάτι στην αρχή του ραντεβού (απλυσιά-βρωμιά - υποψία ξεπέτας ή οτιδήποτε άλλο) δεν μπορώ να πάρω το μυαλό μου από αυτό και να συγκεντρωθώ στο σεξ.

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
20.244
Οι καλές επαγγελματίες αυτό ακριβώς σκέφτονται!!! Παρέχω αυτό που πλήρωσε;;; Μήπως πρέπει να προσαρμόσω το ύφος μου - τρόπο κλπ ώστε να βγει καλύτερο το ραντεβού και να μείνει ευχαριστημένος, πράγμα που σημαίνει επανάληψη ραντεβού ή και διαφήμιση σε φίλους - γνωστούς κλπ.
Θεωρώ δεδομένο ότι ο πελάτης πληροί τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές. Αν ο άλλος είναι άπλυτος, δε γίνεται η κοπέλα να σκεφτεί κάτι άλλο!!! Όπως κι εγώ όταν με χαλάσει κάτι στην αρχή του ραντεβού (απλυσιά-βρωμιά - υποψία ξεπέτας ή οτιδήποτε άλλο) δεν μπορώ να πάρω το μυαλό μου από αυτό και να συγκεντρωθώ στο σεξ.
Σίγουρα βέβαια υπάρχουν κ όρια στο τι μπορει η δεν μπορεί να κάνει κάτι κοπέλα, δηλαδή αν κάτι είναι τελειιιιωωωςς out of character δεν γίνεται θα βγει άβολο, αλλά κατά τα άλλα ναι δίκιο έχεις αυτό συμβαίνει. Τώρα αν μιλάμε για θέμα καθαριότητας εγώ προσωπικά δεν προχωράω καν σε ραντεβού αν υπάρχει η οποιαδήποτε υπόνοια βρωμιάς/μυρωδιάς κλπ. Κάποια πράγματα δεν γίνονται ούτε κ αν σε πληρώνουν.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
0
Εάν τα κορίτσια λέγανε τι ακριβώς σκέφτονται, θα μένανε χωρίς δουλειά.
Γενικώς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε μια πραγματικότητα, μια αλήθεια. Κατά την συνεύρεση μας με μια κοπέλα, το ΑΠΟΛΥΤΩΣ προβληματικό μέρος είναι ο άντρας, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ρε μορτάκια, πληρώνουμε γιατί κάποιες άλλες δεν μας ανέχονται δωρεάν. Τι δεν καταλαβαίνετε; Έχετε σκεφτεί ποτέ την τεράστια απομυθοποίηση του αρσενικού, στα μάτια της κάθε κοπέλας; Θα μπορούσα να γράψω ένα τεράστιο κατεβατό, για να στηρίξω την άποψη μου αλλά αφ' ενός βαριέμαι, αφ' εταίρου τσάμπα κόπος. "ΓΡΙΑ ΓΑΜΑΣ, ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΣ"...
Είσαι λάθος φίλε......πληρώνουμε για να γαμησουμε και να φύγει μετά η κοπέλα να μην την έχουμε χρεωμενη σε εισαγωγικά όπως ο γάμος η μια σχέση. Επίσης πληρώνουμε για να γαμησουμε μουναρες τις οποίες δυστυχώς στην κανονική ζωή δεν θα τις πηδουσαμε ποτέ ,όχι γιατί φταίμε σε κάτι ,αλλα διοτι συνηθως οι μουναρες η θα θέλουν πλούσιους η επιτυχημενους κοινωνικά, που εμείς δεν είμαστε ,αλλά είμαστε μια χαρά παιδιά. Επθσης πληρωνουμε διότι βαριόμαστε να ψάχνουμε έξω σε κλαμπ,καφετέριες....... και γενικότερα να φλερτάρουν με στόχο να γαμησουμε διότι αυτός ο τρόπος απαιτεί χρόνο πολυ που εμείς δεν θέλουμε να σπαταλησουμε για ένα γαμησι. Πληρώνουμε γιατι θέλουμε να γσμαμε "καθημερινα" διαφορετικά μουνια .

Τελευταία τροποποίηση:

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Θα ήθελα σε παρακαλώ με ειλικρίνεια να μας πεις,.Μια ιεροδουλη που ειναι μουναρα κουκλαρα και κάτω των 26 ετών, στους 100 διαφορετικούς πελάτες με πόσους πάνω κάτω τυχαίνει να έχει καλή χημεία? Προσωπικά υποψιάζομαι το νουμερο και θέλω να δω πόσο κοντά πέφτω.

Εγγρ.
24 Μαρ 2024
Κριτικές
8
Like
987
Πόντοι
301
Θα ήθελα σε παρακαλώ με ειλικρίνεια να μας πεις,.Μια ιεροδουλη που ειναι μουναρα κουκλαρα και κάτω των 26 ετών, στους 100 διαφορετικούς πελάτες με πόσους πάνω κάτω τυχαίνει να έχει καλή χημεία? Προσωπικά υποψιάζομαι το νουμερο και θέλω να δω πόσο κοντά πέφτω.
Δεν νομίζω ότι μπορεί να το προσδιορίσει αυτό. Γιατί μπορεί πχ ένα μήνα να έχει χημεία με 10 και τον επόμενο μήνα να είναι όλοι μαλακές.
Ο καθένας με τη τύχη του .

Δύσκολο άθλημα κι εμείς πολλές φορές είμαστε λίγο κάφροι

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Δεν νομίζω ότι μπορεί να το προσδιορίσει αυτό. Γιατί μπορεί πχ ένα μήνα να έχει χημεία με 10 και τον επόμενο μήνα να είναι όλοι μαλακές.

Δεν πάει έτσι το δείγμα είναι μεγάλο και τυχαίο οπότε βγαίνει αρκετά ασφαλές συμπσιρασμα .........το ρωτάω για,να δω την ειλικρίνεια της τν απάντηση την ξέρω.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201

Το 1/3 των πελατών είναι κάφροι για πολλούς και διάφορους λόγους για τους οποίους φταίνε άμεσα η έμμεσα .οπότε με αυτούς σίγουρα δεν υπάρχει χημεία όχι ότι υπάρχει με τους άλλους αλλά μέσα από το υπολυπο κομμάτι των 2/3 θα βρεθούν οι ελάχιστοι με την χημεία.Η ιετοδουλη όταν ψάχνει για χημεία είναι σα να ψάχνει ψύλλους στα άχυρα.οποιος κατάλαβε κατάλαβε τι παίζει...

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
20.244
Εγώ θεωρούμαι μουναρα κουκλάρα? Γιατί μόνο για μένα μπορώ να μιλήσω

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
20.244
Το 1/3 των πελατών είναι κάφροι για πολλούς και διάφορους λόγους για τους οποίους φταίνε άμεσα η έμμεσα .οπότε με αυτούς σίγουρα δεν υπάρχει χημεία όχι ότι υπάρχει με τους άλλους αλλά μέσα από το υπολυπο κομμάτι των 2/3 θα βρεθούν οι ελάχιστοι με την χημεία.Η ιετοδουλη όταν ψάχνει για χημεία είναι σα να ψάχνει ψύλλους στα άχυρα.οποιος κατάλαβε κατάλαβε τι παίζει...
Δεν νομίζω καμιά μας να "ψάχνει" για χημεία. Αν προκύψει καλοδεχούμενο μπόνους αλλά δεν πιστεύω καμιά μας να ετοιμάζεται για τα ραντεβού της σκεπτόμενη αυτό. Όπως και σε όλες τις εργασίες customer service θα ξαναπώ εγώ, από τα 100 άτομα που θα σερβίρεις τον καφέ τους με πόσους όντως θα χαρείς που μίλησες? Το ιδιο είναι.
Εφόσον υπάρχει ευγένεια και σεβασμός εκατέρωθεν όμως όλα καλά
Κ να σημειώσω επίσης ότι με κάποιους παρτενέρ μπορεί η χημεία να μην είναι για μένα σαρκική αλλά να είναι εγκεφαλική. Δηλαδή να μην κάνω το ουαου σεξ που θα έκανα με τον γκόμενο μου αλλά να είναι φοβεροί χαρακτήρες που πραγματικά χαίρομαι να τους βλέπω και χαμογελάω με την ψυχή μου και μου και μου φτιάχνουν την διάθεση, αυτό είναι πιο συχνό φαινόμενο

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Δεν νομίζω καμιά μας να "ψάχνει" για χημεία. Αν προκύψει καλοδεχούμενο μπόνους αλλά δεν πιστεύω καμιά μας να ετοιμάζεται για τα ραντεβού της σκεπτόμενη αυτό. Όπως και σε όλες τις εργασίες customer service θα ξαναπώ εγώ, από τα 100 άτομα που θα σερβίρεις τον καφέ τους με πόσους όντως θα χαρείς που μίλησες? Το ιδιο είναι.
Εφόσον υπάρχει ευγένεια και σεβασμός εκατέρωθεν όμως όλα καλά
Κ να σημειώσω επίσης ότι με κάποιους παρτενέρ μπορεί η χημεία να μην είναι για μένα σαρκική αλλά να είναι εγκεφαλική. Δηλαδή να μην κάνω το ουαου σεξ που θα έκανα με τον γκόμενο μου αλλά να είναι φοβεροί χαρακτήρες που πραγματικά χαίρομαι να τους βλέπω και χαμογελάω με την ψυχή μου και μου και μου φτιάχνουν την διάθεση, αυτό είναι πιο συχνό φαινόμενο
Αφού απέφυγες με πολυ κομψό τρόπο να δώσεις νούμερα, θα δώσω εγώ με αυτά που έχω καταλάβει τόσα χρόνια στο φπορ από την απέναντι μεριά ως πελάτης... . Μια τέτοια κοπέλα μουναρα και νεαρή στους 100 άντρες που θα πάρει θα έχει καλή χημεία από 2 έως 5 άντρες που πραγματικά δεν θα "υποφέρει "μέσα στο δωμάτιο και ίσως καηι περασει σχετικά "όμορφα ".

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
20.244
Αφού απέφυγες με πολυ κομψό τρόπο να δώσεις νούμερα, θα δώσω εγώ με αυτά που έχω καταλάβει τόσα χρόνια στο φπορ από την απέναντι μεριά ως πελάτης... . Μια τέτοια κοπέλα μουναρα και νεαρή στους 100 άντρες που θα πάρει θα έχει καλή χημεία από 2 έως 5 άντρες που πραγματικά δεν θα "υποφέρει "μέσα στο δωμάτιο και ίσως καηι περασει σχετικά "όμορφα ".
Ε όχι μεγάλη υπερβολή αυτό που λες με πάσα ειλικρίνεια σου μιλάω
Να πω ότι έχω υποφέρει μέσα στο δωμάτιο δεν θα είναι πάνω από δέκα μέσα σε αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι. Η μεγάλη πλειοψηφία κυμαίνονται από αδιάφορο σε ήπια συμπαθητικός καμία 20ρια που συμπαθώ σαν άτομα κ κάνουμε καλή παρέα κ 5-6 που έχουμε ταιριάξει κ σαρκικά.
Δεν μιλάω στους εκατό μιλάω για αυτά τα δύο δυομιση χρόνια που ασχολούμαι συνολικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom