You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί σκέφτονται οι ιερόδουλες όταν τις γαμάμε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 884
- Εμφανίσεις 76K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.028
εχω γραψει οτι δεν είναι δυνατόν ν απαντηθουν σε μια στιγμή ολα τα μηνύματα ,κ επειδη ειχε ανυπομονησία ,ρωτησε μέχρι δημοσιως για ραντεβούΔεν κατάλαβα τίποτα
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.794
- Πόντοι
- 11.096
Δεν τού κάθεται για ραντεβού ή Αγγελική και λέει και εδώ τόν καημό τούΔεν κατάλαβα τίποτα
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.302
- Πόντοι
- 4.546
Πως ορίζεις τη φράση "μου αρέσει ο παρτενέρ"? Εμφανισιακά, σεξουαλικά, σε θέμα συμπεριφοράς, όλα τα παραπάνω? Που εστιάζεις περισσότερο?μπορώ εγώ να σας πω από πρώτο χέρι .οταν μου αρέσει ο παρτενέρ και τα εχουμε βρει,το απολαμβάνω λες και ειμαι με τον γκομενο μου και δίνω ψυχη και σωμα,αλλα δεν θα σας το κρυψω,υπηρξαν και πελατες που δεν τους συμπάθησα καθόλου ,και σε αυτές τις στιγμες ελεγα αντε να φυγει να μην τον ξαναδω μπροστα μου,μία ωρα είναι ,θα περασει,και απλά επαιξα καλα το ρολο μου οπως ένας ηθοποιος
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.835
- Πόντοι
- 606
Οκ τώρα κατάλαβα.εχω γραψει οτι δεν είναι δυνατόν ν απαντηθουν σε μια στιγμή ολα τα μηνύματα ,κ επειδη ειχε ανυπομονησία ,ρωτησε μέχρι δημοσιως για ραντεβού
Καθώς δε Φημιζομαι και για κανας ξυπνιος εδώ μέσα ναουμε
Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.028
τα πάντα ολαΠως ορίζεις τη φράση "μου αρέσει ο παρτενέρ"? Εμφανισιακά, σεξουαλικά, σε θέμα συμπεριφοράς, όλα τα παραπάνω? Που εστιάζεις περισσότερο?
Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.028
απλα θα νομιζε οτι κάτι έχω μαζι του κ ρωτησε δημοσίως εδω "γιατι δεν απανταςΔεν τού κάθεται για ραντεβού ή Αγγελική και λέει και εδώ τόν καημό τού
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.835
- Πόντοι
- 606
Τυπε το κατάλαβα, μου κανε η Άγγελο το εξπλειν.Δεν τού κάθεται για ραντεβού ή Αγγελική και λέει και εδώ τόν καημό τού
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
Ανοίγω αυτο το θέμα με χιουμοριστική διάθεση για να καταθέσουν οι μύστες αλλά και οι πυρφόροι της πορνοκοινότητας τι νομίζουν οτι σκέφτονται οι ιερόδουλες τη στιγμή που τις γαμάμε..
μια φορα γαμουσα μια κορασιδα και την εβλεπα αρκετα σκεπτικη, τη ρωτησα μετα το γαμησι γιατι ηταν ετσι σκεπτικη και μου ειπε οτι το ταβανι ηθελε βαψιμο και σκεφτοταν τι χρωμα να το βαψει
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.794
- Πόντοι
- 11.096
Τού κανείς μουτρακιααπλα θα νομιζε οτι κάτι έχω μαζι του κ ρωτησε δημοσίως εδω "γιατι δεν απαντας
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.302
- Πόντοι
- 4.546
τα πάντα ολα
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.571
- Πόντοι
- 12.056
Ειναι υπουλο πραγμα το ΜΟΥΝΙ κι'ας ειναι και πληρωμενοΠέφτουν κορμιά στα ποδια της Αγγελικής μυστη μου
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.835
- Πόντοι
- 606
Λόγια παλιου, τρίζουν τα θεμέλια του μπου
Ειναι υπουλο πραγμα το ΜΟΥΝΙ κι'ας ειναι και πληρωμενο
Σημαδεμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 800
- Πόντοι
- 81
Σιγουρα οχι αυτους που τις γαμανε
Εκτος αν εισαι δυνατος παικτης και μετρας !! Τοτε θα σου φερθει σαν να εισαι δικος της ανθρωπος
Εκτος αν εισαι δυνατος παικτης και μετρας !! Τοτε θα σου φερθει σαν να εισαι δικος της ανθρωπος
οχι,δεν εχω καμία σχέση με μασαζ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τωρα ακομα περισσοτερο με κάνεις να μη θελω να σε δεχτω για ραντεβού
Ολα μετρουνΠως ορίζεις τη φράση "μου αρέσει ο παρτενέρ"? Εμφανισιακά, σεξουαλικά, σε θέμα συμπεριφοράς, όλα τα παραπάνω? Που εστιάζεις περισσότερο?
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.835
- Πόντοι
- 606
Αγγελική σε λένε?Ολα μετρουν
απλα τη γνωμη ειπα στο ερωτημα που εθεσες,οχι δε με λενε αγγελικη hase με λενεΑγγελική σε λένε?
τα πάντα ολα
Σου έχει συμβεί να χύσεις με κάποιον που γουστάρεις όταν του κάνεις ακάποτο τσιμπούκι τελειωτικό;
Τα αγόρια τους σκέφτονται ή ''άντε να χύσει, να τελειώνουμε για σήμερα, να πάμε σπίτια μας''.
Πολλές πουτάνες όταν κάνουν έρωτα με πελάτη σκέπτονται ότι συνευρίσκονται με τον αγαπημένο τους ηθοποιό!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις