Νέα

Τί σκέφτονται οι ιερόδουλες όταν τις γαμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 881
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
για pdf αν τυχόν το βρείς, που δεν νομίζω, θα ήθελα σε παρακαλώ να μου το στείλεις, για να το έχω τουλάχιστον
ψηφιακά. Αν το βρείς, σε όποια μορφή, αξίζει, επειδή είναι σπάνια καταγραφή, ακριβώς για τον λόγο ότι δίνει και
την συνέχεια, μετά από 13 χρόνια. Επίσης, παίζει ρόλο ότι την έρευνα και την καταγραφή την έκανε γυναίκα
και όχι άντρας, με ό,τι συνεπάγεται. Αν το πετύχω στην Αθήνα κάπου μεταχειρισμένο, θα το πάρω για να ανεβάσω
και εδώ μερικές σελίδες, για την ιστορία.  :hi:

ενδιαφέρον βιβλίο κύριε popov, δεν μπορεί κάποιος θα το εκδίδει. θα το ψάξω πάντως

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Κάποτε εργαζόμουν σε ένα μεσιτικό και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση το ενδιαφέρον Ρωσίδων για αγορά ακινήτων άνω των 350.000 ευρώ τότε. Κωλομπαρούδες και βιζιτούδες.

Ψυχολογικά κατεστραμμένες ειναι αυτές που δε κάναν σωστή διαχείριση των χρημάτων τους και αυτές ειναι η πλειοψηφία. Οι ιερόδουλες που βγάζουν πολλά ξοδεύουν και πάρα πολλά γιατι έτσι ξεσπάνε. Στο τέλος μένουν άφραγκες και χωρίς να περνάει η μπογιά τους, και τότε αρχίζουν τα ψυχολογικά. Για κανέναν άλλο λόγο.

τώρα μιλάς σωστά. σε κάποιες δουλειές πρέπει να ξέρεις πότε να αποχωρείς...
βέβαια στο βιβλίο που αναφέρει ο κύριος popov θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να διαπιστώσω εάν όλες οι ιερόδουλες προέρχονταν από συγκεκριμένο κλάδο του αγοραίου έρωτα ή από διαφορετικούς. Διότι το επαναλαμβάνω και το τονίζω, άλλο πράγμα η ιερόδουλη του Μεταξουργείου που συνουσιάζεται με 12 - 20 Πακιστανούς την ημέρα και άλλο η αυτοαπασχολούμενη call-girl. Για την ακρίβεια, όχι απλά άλλο πράγμα, άλλος πλανήτης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
τώρα μιλάς σωστά. σε κάποιες δουλειές πρέπει να ξέρεις πότε να αποχωρείς...
βέβαια στο βιβλίο που αναφέρει ο κύριος popov θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να διαπιστώσω εάν όλες οι ιερόδουλες προέρχονταν από συγκεκριμένο κλάδο του αγοραίου έρωτα ή από διαφορετικούς. Διότι το επαναλαμβάνω και το τονίζω, άλλο πράγμα η ιερόδουλη του Μεταξουργείου που συνουσιάζεται με 12 - 20 Πακιστανούς την ημέρα και άλλο η αυτοαπασχολούμενη call-girl. Για την ακρίβεια, όχι απλά άλλο πράγμα, άλλος πλανήτης

στο βιβλίο, παρουσιάζονταν υποθέσεις γυναικών που προέρχονταν από την κατώτερη βαθμίδα, και όχι cg. To άλλο στοιχείο που έχει
σημασία, είναι ότι οι γυναίκες αυτές ήταν όλες Ελληνίδες και όχι αλλοδαπές, διότι η έρευνα είχε ξεκινήσει προτού ανοίξουν οι
πόρτες του πρώην ανατολικού μπλοκ και γεμίσει η πορνοαγορά με αλλοδαπές. Έτσι δικαιολογείται και ο τίτλος, 13 χρόνια μετά
(το βιβλίο τυπώθηκε το 2003, οπότε μείον 13 χρόνια και λίγο παραπάνω, μέχρι να γίνει η συγγραφή, πάμε πριν το 1989).

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
στο βιβλίο, παρουσιάζονταν υποθέσεις γυναικών που προέρχονταν από την κατώτερη βαθμίδα, και όχι cg. To άλλο στοιχείο που έχει
σημασία, είναι ότι οι γυναίκες αυτές ήταν όλες Ελληνίδες και όχι αλλοδαπές, διότι η έρευνα είχε ξεκινήσει προτού ανοίξουν οι
πόρτες του πρώην ανατολικού μπλοκ και γεμίσει η πορνοαγορά με αλλοδαπές. Έτσι δικαιολογείται και ο τίτλος, 13 χρόνια μετά
(το βιβλίο τυπώθηκε το 2003, οπότε μείον 13 χρόνια και λίγο παραπάνω, μέχρι να γίνει η συγγραφή, πάμε πριν το 1989).

εξαιρετικά διαφωτιστικός

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796

Δεν αναφερομαστε στον αγοραιο αυτης της εποχης αλλα απ τη πτωση του κομμουνισμου κι επειτα.  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δεν αναφερομαστε στον αγοραιο αυτης της εποχης αλλα απ τη πτωση του κομμουνισμου κι επειτα.   :hi:

Η κουβέντα, ξεκίνησε από την μοίρα και την κατάληξη των γυναικών και ανέφερα το εν λόγω βιβλίο.
Νομίζεις, όμως, ότι η πορεία των "πρωταγωνιστριών" έχει μεγάλες αποκλήσεις, κατά περίπτωση, στην καθημερινότητα και στον χρόνο;
Εγώ, πιστεύω, ότι τηρουμένων των αναλογιών, τις επιλογές και τις προοπτικές που είχε μια Ελληνίδα εργαζόμενη του τότε
(η οποία όμως, ανιχνεύεται 13 χρόνια μετά) τις ίδιες πάνω-κάτω, θα έχει και η ανάλογη ξένη που ήρθε να δουλέψει μετά την πτώση.
Οι μαρτυρίες και τα βιώματα των γυναικών, εφόσον μιλάμε για κατώτερα στρώματα πορνείας, δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει και πολύ.
Ίσως, ο τρόπος που προάγονται και διακινούνται, αλλά τα βιώματα και οι πελάτες, πόσο άλλαξαν, άραγε;

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Η πιο σωστή απάντηση είναι στα @@ μας τι σκέφτονται αλλά ok ας πούμε καμιά μαλακία ακόμα   :blahblah1:

Το μόνο σίγουρο όταν μια ιερόδουλη προσπαθεί να καθιερωθεί στον αγοραίο και προσπαθεί να κάνει πελατεία γίνετε τέλεια ηθοποιός, μπορεί να προσποιηθεί καύλα, καψούρα, να αφεθεί να καυλώσει στα αλήθεια και γενικά τύφλα να χει το Χόλιγουντ. Όσο πιο καλή είναι σε αυτό, σε συνάρτηση με την εξωτερική της εμφάνιση τόσο πιο πολλά λεφτά θα βγάλει.

Για εμάς τους μπουρδελιάρηδες και αθλητές του αγοραίου ζούμε πιό κοντά σε αυτό που θέλουμε, να γαμάμε ωραίες γυναίκες και να παιρνάμε καλά και εμείς και αυτές. Σίγουρα οταν βλέπουμε μια γυναίκα οτι της αρέσει το κρεββάτι μας, μας ανεβάζει τη ψυχολογία. Εξού και όλη η μάχη να βρούμε ιερόδουλη που ξέρει να προσποιητέ σε βαθμό για "ΟΣΚΑΡ".

Ζούμε τη ψευδαίσθηση οτι ολο αυτό τείνει στην πραγματικότητα αλλά δυστυχώς δεν είναι. Η πουτάνα είναι το ναρκωτικό μας τύποι.

Ο αγοραίος ειναι το μόνο μέσο που δίνει τη δυνατότητα στον μέσο άνδρα να γαμήσει ωραίες γυναίκες.  

Οι ωραίες γυναίκες και μέσα σε αυτό το ποσοστό αυτές που είναι διατεθειμένες να δοθούν όπως εμείς γουστάρουμε είναι πάρα πάρα πολύ ελάχιστες. Αν δεν ίσχυε αυτό όλες αυτές οι ωραίες γυναίκες που συναντάμε στα μπουρδέλα/στούντιο και ουτο καθεξής δε θα υπήρχαν να της γαμάμε επι πληρωμή. Κάκά τα ψέματα αναλούν λίγες γυναίκες για κάθε άνδρα που γουστάρει να γευθεί ένα ωραίο γυναικείο κορμί και να αφεθούν στο πάθος και την ηδονή. Συμβαίνει και αυτό αλλά η συγκυρία είναι στις πιθανότητες του λαχείου.

Αν δεν ίσχυε αυτό που λέω δε θα υπήρχε αγοραίο σέξ. Τόσο απλά. Υπάρχει γιατί κάτι ανάλογο δε βρίσκετε στη πραγμάτική ζωή.

Ας σταματήσει το παραμύθι για γκόμενες που γαμιούνται αριστερά/δεξιά για πλάκα και οτι γαμιούνται όλες με τη πρώτη ευκαιρία.
Το να  σου κάθεται μια γκόμενα κάθε τρεις μήνες ας πούμε,δε καλύπτει καμία ανάγκη ενός άνδρα που θέλει ποικιλία και συχνότητα στο σεξ.

Μόνο μέσο του αγοραίου καλύπτετε αυτή η ανάγκη. Αλλιώς σχεσούλες και γάμους για τους υπόλοιπους.    :hi:

Συμφωνώ απόλυτα με σένα που είσαι κι αυτός που άνοιξε το νήμα. Ειδικά με την πρώτη σου πρόταση. Τώρα με το άλλο σου θέμα με τις Βουλγάρες να δηλώσω ότι πριν από περίπου 4 μήνες έλαβα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό από μιά κοπέλα που υποστήριζε 'οτι ήταν από Βουλγαρία κι αν ήξερα για καμιά δουλειά στην Ελλάδα και κάτι κουφά. Αναρωτιόμουν αν έχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο και σόρρυ για το :offtopic:

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Εγω θα πω ακριβως τα λογια μιας κοπελας του χωρου.'Την ωρα της πραξης, σιχαινομαστε και τον εαυτο μας, και εσας τους πελατες για αυτο που κανουμε. Αλλους λιγοτερο, αλλους περισσοτερο, αλλα λιγο πολυ, ολους. Γιατι το κανουμε, μονο για τα φραγκα, για τιποτα αλλο'. Ειλικρινης και κυνικη δηλωση.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Επισης ειχε πει και κατι αλλο, στο οποιο εγω ειχα τις ενστασεις μου, οτι και καλα ειμαστε ανοητοι αν πιστευουμε οτι οι κοπελες χυνουν και ερχονται σε οργασμο με πελατη. Ενταξει για τον οργασμο, μπορει και να ειχε δικιο δεν ξερω, για το χυσιμο ομως δεν νομιζω  :think:, και απο προσωπικη εμπειρια και απο εμπειριες αλλων συναγωνιστων. Ισως τελικα, να ειμαστε ολοι ανοητοι  :dunno:.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Επισης ειχε πει και κατι αλλο, στο οποιο εγω ειχα τις ενστασεις μου, οτι και καλα ειμαστε ανοητοι αν πιστευουμεοτι οι κοπελες χυνουν και ερχονται σε οργασμο με πελατη. Ενταξει για τον οργασμο, μπορει και να ειχε δικιο δεν ξερω, για το χυσιμο ομως δεν νομιζω  :think:, και απο προσωπικη εμπειρια και απο εμπειριες αλλων συναγωνιστων. Ισως τελικα, να ειμαστε ολοι ανοητοι  :dunno:.

Απλα κορυφαιο. Στα highlights του bou.com  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Επισης ειχε πει και κατι αλλο, στο οποιο εγω ειχα τις ενστασεις μου, οτι και καλα ειμαστε ανοητοι αν πιστευουμε οτι οι κοπελες χυνουν και ερχονται σε οργασμο με πελατη. Ενταξει για τον οργασμο, μπορει και να ειχε δικιο δεν ξερω, για το χυσιμο ομως δεν νομιζω  :think:, και απο προσωπικη εμπειρια και απο εμπειριες αλλων συναγωνιστων. Ισως τελικα, να ειμαστε ολοι ανοητοι  :dunno:.

όντως ρε μπαγάσα, το τερματισες  :grin:
γαμάτος σε πάω με 1000

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγώ θα έλεγα ότι πολλές φορές καυλώνουν και χύνουν (πολλές φορές και λόγω μηχανικής τριβής) ...αλλά για οργασμό μάλλον αδύνατο γιατί χρειάζεται και εγκεφαλική διέγερση ...τώρα για την ανοησία συμφωνώ απόλυτα ...οι περισσότεροι είμαστε ή έχουμε υπάρξει πολύ ηλίθιοι ως πελάτες  ;)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.620
Πόντοι
606
μια φορα με 1 ιεροδουλη που  :zfuck: πηρε ενα γυναικειο περιοδικο και ξεφυλλιζε  :grin: σκεφτηκα οτι τις  :badair: μια μαντρα καρυδια :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.620
Πόντοι
606
ενω την πήδαγες ?  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:kneel: :kneel:
ναι γυρισε το κεφαλι της στο κομοδινο οπως την γαμουσα εκει ειχε ενα γυναικειο περιοδικο το πηρε μπροστα της και αρχισε να το χαζευει γυρνουσε τα φιλα τα προσπερνουσε γρηγορα σαν να μην συνεβαινε τιποτα μια απλη καθημερινη μερα  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ναι γυρισε το κεφαλι της στο κομοδινο οπως την γαμουσα εκει ειχε ενα γυναικειο περιοδικο το πηρε μπροστα της και αρχισε να το χαζευει γυρνουσε τα φιλα τα προσπερνουσε γρηγορα σαν να μην συνεβαινε τιποτα μια απλη καθημερινη μερα  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
:2funny: :2funny: :2funny:

Μιλαμε θυμιζεις charles bukowski.  :rockon:

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
απλή απάντηση ...να τελειώνει ο μαλάκας να πάμε στον επομενο...γι'αυτό και μετά απο λίγα λεπτά ακους την ατάκα "τελειώνει το μωρό μου;;"

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Απλά δεν σκέφτονται.έχει μπλοκάρει  Η σκέψη από την ηδονή.Αυτά βέβαια συνήθως γίνονται μόνο στο Μεταξουργείο επειδή εκεί οι κοπέλες είναι αρκετα ταπεινές ώστε να αφήσουν την ηδονή ακόμα και του τυχαίου  περαστικού να τις κατακλύσει

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796

Τύπε κάποιες ιερόδουλες και καυλώνουν και χύνουν ειδικά στην αρχή της πορνοκαριέρας τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ειναι οταν  μια κοπέλα μου ειχε αναφέρει οτι μια συγκεκριμένη ημέρα έχυνε με όλους τους πελάτες της.

Σίγουρα όχι όλες αλλά πολλές αφήνονται να καυλώσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom