Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Φίλε Popov απλά σίγουρα όταν εξελίσσετε ο άνθρωπος και οι κοινωνίες συμβαίνει και στον αγοραίο να λειτουργεί με μια πιο εξευγενισμένη μορφή. Εννοιες οπως VFM - GFE - PSE κλτ δείχνουν οτι ο αγοραίος έχει πιο πολλές εκφάνσεις απ οτι παλιότερα, οπου σε παλιές εποχές ουσιαστικά κουτούπωνες μια ιερόδουλη σαν το σκυλί.
π.χ. αν ρίξεις και μια ματιά στο βιβλίο του Η. Πετρόπουλου "To Μπουρδέλο" θα καταλάβεις οτι ο αγοραίος εχει αλλάξη μορφή σε σχέση με παλιότερες εποχές. Αυτό γιατι οι αναφορές των ιερόδουλων του βιβλίου που λες αναφέρονται σε μια άλλη εποχή. Για αυτό πιστεύω οτι οι ιερόδουλες τις σημερινής εποχής δεν ειναι τόσο κατεστραμμένες ψυχικά όπως παλιότερα. Σε εταιρείες του ιδ. τομέα μια κοπελίτσα που θα πάει για 400 ευρώ πιο πολύ ζόρι τραβάει απο τις ιερόδουλες. Ετσι νομίζω εγώ.
Φίλε μου, μιλώντας για την διαμόρφωση του αγοραίου, στην ευρύτητα και συνολικά, ασχέτως βαθμίδων, θα συμφωνήσω μαζί σου.
Εξαρχής όμως, αντιπαρέβαλα, τα παραδείγματα του βιβλίου, που προέρχονται απ' την κατώτερη βαθμίδα της πορνείας, με τις καταστάσεις
και τα βιώματα που συναντούμε και σήμερα, στην ίδια κατώτερη βαθμίδα. Άθελά του, ο κύριος Rigor mortis, απαντώντας πιο πάνω σε άλλο σχόλιο, τόνισε αυτά τα βιώματα και τις διαιωνιζόμενες συνθήκες, στις οποίες αναφερόμουν.
Σίγουρα, αν μιλάμε για θετικές εξαιρέσεις στον κανόνα, τότε θα συμφωνήσω, ότι έχουν αυξηθεί, αλλά θεωρώ, ότι ο κανόνας στην ουσία του, και πάλι παραμένει ο ίδιος, και εξακολουθεί να λειτουργεί παραδοσιακά. Εννοείται, ότι δεν μιλάω για συνθήκες που επικρατούσαν προπολεμικά στα Βούρλα ή στην Τρούμπα, αλλά για την νεότερη σύγχρονη παράδοση π.χ. Φυλής και Μεταξίου