brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.031
- Πόντοι
- 2.606
πουστηδες τυπε αλλα σοφοιαυτη δεν παει στομα αλλα κωλοτρυπιδι τυπε. Γαμα τα,σε καθε περιπτωση πουστηδες θα βγουμε φαση :S :S :S
πουστηδες τυπε αλλα σοφοιαυτη δεν παει στομα αλλα κωλοτρυπιδι τυπε. Γαμα τα,σε καθε περιπτωση πουστηδες θα βγουμε φαση :S :S :S
μην ανοιξει ανθρωπος σοβαρο θεμα εκτος Κυριακης,αμεσως να τον πιασετε στο δουλεμα.. :-(
Εορταστική περίοδος γαρ...Τις τελευταίες μέρες ειδικά υπάρχει μεγάλη έμπνευση.
Κάθε μέρα Κυριακή είναι...
Tύπε πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό δηλαδή;φίλε μου εγω νομίζω οτι το μουνί τους υγραινεται και όντως...ειναι αλήθεια!
Τις τελευταίες μέρες ειδικά υπάρχει μεγάλη έμπνευση.
Κάθε μέρα Κυριακή είναι...
Δεν έχει φέηκ προφάϊλ το σάη τύπε, κάποιο λάθος κάνεις :Sρώτησες ΤΟΝ Femalecoach?
τραγουδανε λενα ζευγαρα αμαρτησε μαζι μου και ελα ελα ελα να με τρελανεις και μετα τη πιπα λενε καρφωστοοοοοοοοο οπως λεει η λενα στο μαεστρο της απλα τα πραγματαπάει ο νους μου στο κακό ρε γαμώτο...
αμάρτησα
Δεν έχει φέηκ προφάϊλ το σάη τύπε, κάποιο λάθος κάνεις :S
΄Είμαι 100% θηλυκό και μπορώ να το αποδείξω, βέβαια σας καταλαμβαίνω γιατί είμαστε μια πολύ μικρή μειοψηφία εδώ μέσα σε μια λαοθάλλασα πούστηδων και τρανς που αλλάζουν φύλλα και προφιλ σαν τα πουκάμισα.
Για να μπω στο θέμα, προσωπικά δεν είναι και το πιο βολικό πράγμα να σας κάνουμε πίπα λόγω πίεσης της σαγόνας, ειδικά αν ο άλλος είναι έξτρα προικισμένος. Αν γουστάρω όμως πραγματικά τον άλλον μου αρέσει γιατί του δίνω ευχαρίστηση (εξού και ο λόγος που σας κοιτάζουμε στα μάτια πολλές φορές όταν σας κάνουμε στοματικό). Επίσης πολύ σημαντικό είναι η μυρωδιά και η υγιεινή. Αν το οργανό σας κυριολεκτικά βρωμάει, 10 δευτερόλεπτα και πολλά σας είναι. Είναι και λόγος από μόνος του να μην θέλουμε να ξανακάνουμε σεξ μαζί σας γιατί είναι ότι πιο ξενέρωτο και αηδιαστικό. Ακούγεται δεδομένο αλλά μου έχει τύχει τουλάχιστον τρεις φορές να βρωμάει ο άλλος εκεί κάτω και ήταν ε-με-τι-κό. Το ίδιο ισχύει και για το σπέρμα που θα μας χύσετε αργότερα.
τον κωλο της δλδ σκεφτεται και αυτη?Ότι σκεφτόμαστε και εμείς όταν φιλάμε βυζιά και μουνια
στο περίπου, απλά είναι πιο εύκολο να μας κάνετε στοματικό παρά εμείς να σας πάρουμε πίπα.Ότι σκεφτόμαστε και εμείς όταν φιλάμε βυζιά και μουνια
στο διαταυτα σε τι μπορεις να μας φανεις χρησιμηστο περίπου, απλά είναι πιο εύκολο να μας κάνετε στοματικό παρά εμείς να σας πάρουμε πίπα.
΄Είμαι 100% θηλυκό και μπορώ να το αποδείξω, βέβαια σας καταλαμβαίνω γιατί είμαστε μια πολύ μικρή μειοψηφία εδώ μέσα σε μια λαοθάλλασα πούστηδων και τρανς που αλλάζουν φύλλα και προφιλ σαν τα πουκάμισα.
Για να μπω στο θέμα, προσωπικά δεν είναι και το πιο βολικό πράγμα να σας κάνουμε πίπα λόγω πίεσης της σαγόνας, ειδικά αν ο άλλος είναι έξτρα προικισμένος. Αν γουστάρω όμως πραγματικά τον άλλον μου αρέσει γιατί του δίνω ευχαρίστηση (εξού και ο λόγος που σας κοιτάζουμε στα μάτια πολλές φορές όταν σας κάνουμε στοματικό). Επίσης πολύ σημαντικό είναι η μυρωδιά και η υγιεινή. Αν το οργανό σας κυριολεκτικά βρωμάει, 10 δευτερόλεπτα και πολλά σας είναι. Είναι και λόγος από μόνος του να μην θέλουμε να ξανακάνουμε σεξ μαζί σας γιατί είναι ότι πιο ξενέρωτο και αηδιαστικό. Ακούγεται δεδομένο αλλά μου έχει τύχει τουλάχιστον τρεις φορές να βρωμάει ο άλλος εκεί κάτω και ήταν ε-με-τι-κό. Το ίδιο ισχύει και για το σπέρμα που θα μας χύσετε αργότερα.
ενώ τα άλλα θέματα είναι βαθυστόχαστα...
χαλάρωσε
μακαρι να χυσει γρηγορα μην καψω το φαι