Νέα

Τι σκέφτονται οι γκομενες κατά την διάρκεια της πιπας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FAT BASTARD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
μην ανοιξει ανθρωπος σοβαρο θεμα εκτος Κυριακης,αμεσως να τον πιασετε στο δουλεμα.. :-(

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.145
Πόντοι
2.606
μην ανοιξει ανθρωπος σοβαρο θεμα εκτος Κυριακης,αμεσως να τον πιασετε στο δουλεμα.. :-(

Τις τελευταίες μέρες ειδικά υπάρχει μεγάλη έμπνευση.
Κάθε μέρα Κυριακή είναι...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.810
Πόντοι
216
φίλε μου εγω νομίζω οτι το μουνί τους υγραινεται και όντως...ειναι αλήθεια!
Tύπε πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό δηλαδή;
Σκέφτονται κάτι συγκεκριμένο;
Εγώ ρώτησα την femalecoach89 και μου έιπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
πάει ο νους μου στο κακό ρε γαμώτο...
αμάρτησα
τραγουδανε λενα ζευγαρα αμαρτησε μαζι μου και ελα ελα ελα να με τρελανεις και μετα τη πιπα λενε καρφωστοοοοοοοοο οπως λεει η λενα στο μαεστρο της απλα τα πραγματα

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Δεν έχει φέηκ προφάϊλ το σάη τύπε, κάποιο λάθος κάνεις :S

΄Είμαι 100% θηλυκό και μπορώ να το αποδείξω, βέβαια σας καταλαμβαίνω γιατί είμαστε μια πολύ μικρή μειοψηφία εδώ μέσα σε μια λαοθάλλασα πούστηδων και τρανς που αλλάζουν φύλλα και προφιλ σαν τα πουκάμισα.

Για να μπω στο θέμα, προσωπικά δεν είναι και το πιο βολικό πράγμα να σας κάνουμε πίπα λόγω πίεσης της σαγόνας, ειδικά αν ο άλλος είναι έξτρα προικισμένος. Αν γουστάρω όμως πραγματικά τον άλλον μου αρέσει γιατί του δίνω ευχαρίστηση (εξού και ο λόγος που σας κοιτάζουμε στα μάτια πολλές φορές όταν σας κάνουμε στοματικό). Επίσης πολύ σημαντικό είναι η μυρωδιά και η υγιεινή. Αν το οργανό σας κυριολεκτικά βρωμάει, 10 δευτερόλεπτα και πολλά σας είναι. Είναι και λόγος από μόνος του να μην θέλουμε να ξανακάνουμε σεξ μαζί σας γιατί είναι ότι πιο ξενέρωτο και αηδιαστικό. Ακούγεται δεδομένο αλλά μου έχει τύχει τουλάχιστον τρεις φορές να βρωμάει ο άλλος εκεί κάτω και ήταν ε-με-τι-κό. Το ίδιο ισχύει και για το σπέρμα που θα μας χύσετε αργότερα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ότι σκεφτόμαστε και εμείς όταν φιλάμε βυζιά και μουνια

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
΄Είμαι 100% θηλυκό και μπορώ να το αποδείξω, βέβαια σας καταλαμβαίνω γιατί είμαστε μια πολύ μικρή μειοψηφία εδώ μέσα σε μια λαοθάλλασα πούστηδων και τρανς που αλλάζουν φύλλα και προφιλ σαν τα πουκάμισα.

Για να μπω στο θέμα, προσωπικά δεν είναι και το πιο βολικό πράγμα να σας κάνουμε πίπα λόγω πίεσης της σαγόνας, ειδικά αν ο άλλος είναι έξτρα προικισμένος. Αν γουστάρω όμως πραγματικά τον άλλον μου αρέσει γιατί του δίνω ευχαρίστηση (εξού και ο λόγος που σας κοιτάζουμε στα μάτια πολλές φορές όταν σας κάνουμε στοματικό). Επίσης πολύ σημαντικό είναι η μυρωδιά και η υγιεινή. Αν το οργανό σας κυριολεκτικά βρωμάει, 10 δευτερόλεπτα και πολλά σας είναι. Είναι και λόγος από μόνος του να μην θέλουμε να ξανακάνουμε σεξ μαζί σας γιατί είναι ότι πιο ξενέρωτο και αηδιαστικό. Ακούγεται δεδομένο αλλά μου έχει τύχει τουλάχιστον τρεις φορές να βρωμάει ο άλλος εκεί κάτω και ήταν ε-με-τι-κό. Το ίδιο ισχύει και για το σπέρμα που θα μας χύσετε αργότερα.

μαλακιες λες
πολλες γουσταρουν να τον παιρνουν πρωι στο στομα με τα χθεσινα χυσια/μουνοζουμα επανω

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Εχω κλασει στο γελιο με τις απαντησεις.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Εγω παντως στο γλυφομουνι δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο απο την ευχαριστηση της γκομενας οποτε πιστευω οτι και γι αυτες καπως ετσι θα ειναι.

Alex_Alex_Alex

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Τι θα μαγειρεψουν......δε πιστευω οτι το γουσταρουν και πολυ

OP
OP
FAT BASTARD

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81

Επιτέλους και μια σοβαρή άποψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom