Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
ποστ που εκανε γυναικα που γραφτηκε στο μπουρδελα.κομ την δευτερη μερα των χριστουγεννων
χαχαχαχαχαχ
ποστ που εκανε γυναικα που γραφτηκε στο μπουρδελα.κομ την δευτερη μερα των χριστουγεννων
μου εκμυστηρευτηκε ότι κατά τη διαρκεια της πιπας σκεφτοταν τον πρωην της που τη χωρισε.
Στείλε μου pm, να σου λύσω τις απορίες σου. Νομίζω έχουμε ξεφύγει από το θέμα.Διαφορετικο στυλ, δηλαδη;
Στείλε μου pm, να σου λύσω τις απορίες σου. Νομίζω έχουμε ξεφύγει από το θέμα.
ο τύπος είναι γκευ.
δικαίωμά του αλλά μη μας πρήζει ή νομίζει ότι κοροιδεύει...
στο περίπου, απλά είναι πιο εύκολο να μας κάνετε στοματικό παρά εμείς να σας πάρουμε πίπα.
Guys ανοίγω αυτό το θέμα για τις απόψεις και τις εμπειρίες σας. Δεν ξέρω εάν έχει τεθεί ποτέ αυτό το θέμα στο site στο παρελθόν,αλλά νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον. Προσωπικά έχω ρωτήσει αρκετές γκομενες και έχω λάβει τις ποιο κουφες απαντήσεις.
Δεν βάζω τύπε στον εαυτό μου βαθμολογία αλλά αν κρίνω από αυτά που μου λένε οι άνδρες είμαι κάπου στο 6-7, τι να σου πω, σχετικές είναι οι βαθμολογίες. Πάντος άσχημη δεν είμαι, ούτε μοντέλο είμαι, είμαι αυτό που λένε ομορφούλα με θηλυκό αλλά λιγάκι διαφορετικό στυλ. Είμαι κοκκινομάλλα, γύρω στα 56 κιλά, 1.64, ανοιχτό δέρμα και καστανομαύρα μάτια.
Για να μπω στο θέμα, προσωπικά δεν είναι και το πιο βολικό πράγμα να σας κάνουμε πίπα λόγω πίεσης της σαγόνας, ειδικά αν ο άλλος είναι έξτρα προικισμένος. Αν γουστάρω όμως πραγματικά τον άλλον μου αρέσει γιατί του δίνω ευχαρίστηση (εξού και ο λόγος που σας κοιτάζουμε στα μάτια πολλές φορές όταν σας κάνουμε στοματικό). Επίσης πολύ σημαντικό είναι η μυρωδιά και η υγιεινή. Αν το οργανό σας κυριολεκτικά βρωμάει, 10 δευτερόλεπτα και πολλά σας είναι. Είναι και λόγος από μόνος του να μην θέλουμε να ξανακάνουμε σεξ μαζί σας γιατί είναι ότι πιο ξενέρωτο και αηδιαστικό. Ακούγεται δεδομένο αλλά μου έχει τύχει τουλάχιστον τρεις φορές να βρωμάει ο άλλος εκεί κάτω και ήταν ε-με-τι-κό. Το ίδιο ισχύει και για το σπέρμα που θα μας χύσετε αργότερα.
Δεν βάζω τύπε στον εαυτό μου βαθμολογία αλλά αν κρίνω από αυτά που μου λένε οι άνδρες είμαι κάπου στο 6-7, τι να σου πω, σχετικές είναι οι βαθμολογίες. Πάντος άσχημη δεν είμαι, ούτε μοντέλο είμαι, είμαι αυτό που λένε ομορφούλα με θηλυκό αλλά λιγάκι διαφορετικό στυλ. Είμαι κοκκινομάλλα, γύρω στα 56 κιλά, 1.64, ανοιχτό δέρμα και καστανομαύρα μάτια.
Κοκκινομάλλα με ανοιχτό δέρμα. Μάλιστα. Στην Κύπρο. Που από τον πολύ ήλιο εκεί πέρα, όλοι είναι σαν βραζιλιάνοι ή σαν αμερικάνοι από το μπρονξ. Λάτιν με μια γιουφτέ αραβοπακιστανική απόχρωση. Και ο τύπος θέλει να μας πει ότι έχει κόκκινα μαλλιά, με ανοιχτό δέρμα. Δεν φτάνει που κρύβεται πίσω από γυναικείο προφίλ, δεν του κόβει το μυαλό, ούτε ψέμματα να πει.
τυπε κι αμα ανοιξει εκεινη την ωρα η γκομενα μας την πορτα στο δωματιο και μας δει με την μπανανα μεχρι τον οισοφαγο τι θα της πουμε οτι καναμε προβα?
Στεκομαι σε αυτο που εγραψε πριν: "Είμαι 100% θηλυκό και μπορώ να το αποδείξω"
Ας μας ανεβασει μια φωτογραφια σε ολοσωμο καθρεφτη χωρις να φαινεται προσωπο κτλπ και ας κραταει στη φωτογραφια ενα μηλο και ενα πορτοκαλι στο ιδιο χερι.
Αφου λοιπον εγραψε οτι μπορει να το αποδειξει, ας το αποδειξει με αυτον τον ευκολο και απλο τροπο.
επειδή με προκάλεσες στείλε μου PM. Kαι ναι παραδέχομαι υπάρχουν ομορφότερες από μένα. ΔΕΝ είπα ότι είμαι κουκλάρα, αλλά πιστεύω είμαι καλύτερη από δαύτη. Γιατί να μην έχν άποψη?? 'Εχω εκθειάσει άλλες διάσημες σε 2-3 άλλα ποστ, με αυτήν την υπερτιμημένγ δεν καταλαβαίνω πως μερικοί θίγεστε κιόλας. 'Εχετε πάρει αυτήν την καραμέλλα "ζηλέυεις" σβάρνα. ΕΛΕΟΣ
(btw οι φώτο που θα σου στείλω θα είναι και το τελευταίο μου μήνυμα. Αν σου αρέσω και θέλεις να παίξεις μπαλίτσα καλά να πάθεις...)