Νέα

Τι σκέφτονται οι γκομενες κατά την διάρκεια της πιπας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FAT BASTARD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
μου εκμυστηρευτηκε ότι κατά τη διαρκεια της πιπας σκεφτοταν τον πρωην της που τη χωρισε.

Εσένα δεν σου έχει τύχει όταν γαμάς/γλείφεις μια γυναίκα να σκέφτεσαι κάποια άλλη;

Άσχετα πόσο γουστάρεις και πόσο ωραία είναι η γυναίκα που έχεις εκείνη την στιγμή.

Eμένα μου έχει τύχει να γαμάω θεόμουνο (πισωκολλητά γιατί αν την βλέπεις δεν είναι εύκολο) και να φαντασιώνω άλλη, μπορω να σου πω και λιγότερο ωραία που όμως είχα άπωθημένο γιατί δεν την γάμησα.

Όλα μες στη ζωή είναι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Στείλε μου pm, να σου λύσω τις απορίες σου. Νομίζω έχουμε ξεφύγει από το θέμα.

Δεν εχουμε ξεφυγει απο το θεμα, ανεβασε τη φωτο που σου εγραψα, αφου μονος σου εγραψες πιο πριν οτι μπορεις να το αποδειξεις, απεδειξε το.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Στεκομαι σε αυτο που εγραψε πριν: "Είμαι 100% θηλυκό και μπορώ να το αποδείξω"

Ας μας ανεβασει μια φωτογραφια σε ολοσωμο καθρεφτη χωρις να φαινεται προσωπο κτλπ και ας κραταει στη φωτογραφια ενα μηλο και ενα πορτοκαλι στο ιδιο χερι.

Αφου λοιπον εγραψε οτι μπορει να το αποδειξει, ας το αποδειξει με αυτον τον ευκολο και απλο τροπο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ενα μηλο, ενα πορτοκαλι, αν δεν εχεις μηλα και πορτοκαλια, κρατα ενα μελομακαρονο και ενα κουραμπιε να εισαι και στο πνευμα των ημερων...δεκτες και οι βασιλοπιτες οπως εγραψε και ο Κλωντ.

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Μια σχέση μου μετρούσε μέχρι τις 1000 επαναλήψεις . Εάν δεν είχα χρυσή έως τότε το γυρνάγαμε υποχρεωτικά σε διείσδυση

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ρε τυποι,η πενταγιωτισσα ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ και το εχουμε επιβεβαιωσει αρκετα μελη που την εχουμε συναντησει δια ζωσης.Ναι ειναι δυσκολο να αντιληφθειτε οτι εδω μεσα κυκλοφορουν γυναικες,οχι μονο επαγγελματιες,αλλα ειναι αλήθεια.Προφανως δεν τις ενδιαφερουν οι κριτικες των μπουρδελων...διαβαζουν και συμμετεχουν σε αλλα νηματα,οπως αυτα που ασχολουνται με κριτικες σε ξενοδοχεια ημιδιαμονης,swingers clubs,bdsm topics και φυσικα στα γενικα νηματα με πολιτικη,θρησκευτικα κ.λ.π.
Επίσης στον πραγματικο κοσμο οι γυναικες πολλες φορες ψαχνουν να βρουν και κανεναν της προκοπης να της πηδηξει,οταν δεν βρισκουν μπαινουν και στο ιντερνετ και καποιες ακομα κι εδω μεσα.Δε λεω οτι ειναι κι οτι καλυτερο...αλλα συμβαινει.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129
Guys ανοίγω αυτό το θέμα για τις απόψεις και τις εμπειρίες σας. Δεν ξέρω εάν έχει τεθεί ποτέ αυτό το θέμα στο site στο παρελθόν,αλλά νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον. Προσωπικά έχω ρωτήσει αρκετές γκομενες και έχω λάβει τις ποιο κουφες απαντήσεις.

τι σκεφτεται ? τον επομενο  :rockon:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.810
Πόντοι
216
Δεν βάζω τύπε στον εαυτό μου βαθμολογία αλλά αν κρίνω από αυτά που μου λένε οι άνδρες είμαι κάπου στο 6-7, τι να σου πω, σχετικές είναι οι βαθμολογίες. Πάντος άσχημη δεν είμαι, ούτε μοντέλο είμαι, είμαι αυτό που λένε ομορφούλα με θηλυκό αλλά λιγάκι διαφορετικό στυλ. Είμαι κοκκινομάλλα, γύρω στα 56 κιλά, 1.64, ανοιχτό δέρμα και καστανομαύρα μάτια.

Συνημμένα

• snake.jpg
    snake.jpg
    89,9 KB · Εμφανίσεις: 27

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.720
Πόντοι
1.446
Για να μπω στο θέμα, προσωπικά δεν είναι και το πιο βολικό πράγμα να σας κάνουμε πίπα λόγω πίεσης της σαγόνας, ειδικά αν ο άλλος είναι έξτρα προικισμένος. Αν γουστάρω όμως πραγματικά τον άλλον μου αρέσει γιατί του δίνω ευχαρίστηση (εξού και ο λόγος που σας κοιτάζουμε στα μάτια πολλές φορές όταν σας κάνουμε στοματικό). Επίσης πολύ σημαντικό είναι η μυρωδιά και η υγιεινή. Αν το οργανό σας κυριολεκτικά βρωμάει, 10 δευτερόλεπτα και πολλά σας είναι. Είναι και λόγος από μόνος του να μην θέλουμε να ξανακάνουμε σεξ μαζί σας γιατί είναι ότι πιο ξενέρωτο και αηδιαστικό. Ακούγεται δεδομένο αλλά μου έχει τύχει τουλάχιστον τρεις φορές να βρωμάει ο άλλος εκεί κάτω και ήταν ε-με-τι-κό. Το ίδιο ισχύει και για το σπέρμα που θα μας χύσετε αργότερα.

Θα συμφωνισω για την υγιεινη κατι που ισχιει για ανδρες και γυναικες.

Τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα ...

Ειμαι αρκετα προικισμενος με αποτελεσμα καποιες να δυσκολευωνται απο το παχος και μονο ... παρολα αυτα ολες μιλανε με ενθουσιασμο (ακομα και στις φιλες τους)

Επισεις οταν βλεπουν την ποσοτητα του σπερματος οχι μονο δεν αηδιαζουν αλλα ενθουσιαζονται οσες φορες και αν τις εχω χυσει ...

Τωρα τι σκευτωνται κατα τη διαρκεια του sex δεν ξερω ... αλλα τους μιλαω καταληλα για να χτυπαει η καυλα κοκκινο ...!

meropas

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Πάντως η φωτο στο avatar της/του thefemalecoach89 είναι η Alex Hanson για τα γυαλιά Linea Roma, τοπ πατόμουνο δηλαδή . Ποιά γυναίκα θα έβαζε τοπ μοντελ για φωτο προφίλ;

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Δεν βάζω τύπε στον εαυτό μου βαθμολογία αλλά αν κρίνω από αυτά που μου λένε οι άνδρες είμαι κάπου στο 6-7, τι να σου πω, σχετικές είναι οι βαθμολογίες. Πάντος άσχημη δεν είμαι, ούτε μοντέλο είμαι, είμαι αυτό που λένε ομορφούλα με θηλυκό αλλά λιγάκι διαφορετικό στυλ. Είμαι κοκκινομάλλα, γύρω στα 56 κιλά, 1.64, ανοιχτό δέρμα και καστανομαύρα μάτια.

Κοκκινομάλλα με ανοιχτό δέρμα. Μάλιστα. Στην Κύπρο. Που από τον πολύ ήλιο εκεί πέρα, όλοι είναι σαν βραζιλιάνοι ή σαν αμερικάνοι από το μπρονξ. Λάτιν με μια γιουφτέ αραβοπακιστανική απόχρωση. Και ο τύπος θέλει να μας πει ότι έχει κόκκινα μαλλιά, με ανοιχτό δέρμα. Δεν φτάνει που κρύβεται πίσω από γυναικείο προφίλ, δεν του κόβει το μυαλό, ούτε ψέμματα να πει.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Κοκκινομάλλα με ανοιχτό δέρμα. Μάλιστα. Στην Κύπρο. Που από τον πολύ ήλιο εκεί πέρα, όλοι είναι σαν βραζιλιάνοι ή σαν αμερικάνοι από το μπρονξ. Λάτιν με μια γιουφτέ αραβοπακιστανική απόχρωση. Και ο τύπος θέλει να μας πει ότι έχει κόκκινα μαλλιά, με ανοιχτό δέρμα. Δεν φτάνει που κρύβεται πίσω από γυναικείο προφίλ, δεν του κόβει το μυαλό, ούτε ψέμματα να πει.

:2funny: :2funny: :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Ας μας ανεβασει μια φωτογραφια σε ολοσωμο καθρεφτη χωρις να φαινεται προσωπο κτλπ και ας κραταει στη φωτογραφια ενα μηλο και ενα πορτοκαλι στο ιδιο χερι.

Αφου λοιπον εγραψε οτι μπορει να το αποδειξει, ας το αποδειξει με αυτον τον ευκολο και απλο τροπο.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
τυπε κι αμα ανοιξει εκεινη την ωρα η γκομενα μας την πορτα στο δωματιο και μας δει με την μπανανα μεχρι τον οισοφαγο  τι θα της πουμε οτι καναμε προβα?  :tooth:

Σαν γνησια αρσενικα θα της απαντησουμε οτι προσπαθουμε να καταλαβουμε ντι σντο μπουτζο σκεφτονται οταν μας παιρνουν πιπα

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6

Στο νημα της Κρεμλιδου την προκαλεσα να ανεβασει φωτο γιατι την βαθμολογησε με 4 στα 10. Τωρα μας λεει οτι ειναι 6 με 7 στα 10 η ιδια. Ωστοσο αυτη ηταν η απαντηση που ελαβα. Φυσικα απερριψα την προσφορα διοτι δεν γουσταρω παπαρια

επειδή με προκάλεσες στείλε μου PM. Kαι ναι παραδέχομαι υπάρχουν ομορφότερες από μένα. ΔΕΝ είπα ότι είμαι κουκλάρα, αλλά πιστεύω είμαι καλύτερη από δαύτη. Γιατί να μην έχν άποψη?? 'Εχω εκθειάσει άλλες διάσημες σε 2-3 άλλα ποστ, με αυτήν την υπερτιμημένγ δεν καταλαβαίνω πως μερικοί θίγεστε κιόλας. 'Εχετε πάρει αυτήν την καραμέλλα "ζηλέυεις" σβάρνα. ΕΛΕΟΣ

(btw οι φώτο που θα σου στείλω θα είναι και το τελευταίο μου μήνυμα. Αν σου αρέσω και θέλεις να παίξεις μπαλίτσα καλά να πάθεις...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom