Νέα

Τι σκέφτονται οι γκομενες κατά την διάρκεια της πιπας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FAT BASTARD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
΄Είμαι 100% θηλυκό και μπορώ να το αποδείξω

Στην εξαιρετικα σπανια περιπτωση που εισαι οντως γυναικα, τι βαθμο βαζεις στον εαυτο σου αν κρινεις την εξωτερικη σου ομορφια και μονο;

Κλιμακα απο 0 εως 10 που ειναι το αριστα.

Ποσο βαζεις;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
σας καταλαμβαίνω γιατί είμαστε μια πολύ μικρή μειοψηφία εδώ μέσα σε μια λαοθάλλασα πούστηδων και τρανς που αλλάζουν φύλλα και προφιλ σαν τα πουκάμισα.

Υπερβάλλεις.

Στερημένοι αυνάνες είναι οι πιο πολλοί εδώ μέσα που κάνουν γλειφομούνια σε πουτάνες του δεκάρικου (καταλαβαίνεις απόγνωση), σε δυστυχισμένες Ουκρανές ή σε ανήλικες Ταϊλανδές.

Αλλά έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποψη για τις γυναίκες που δεν γνώρισαν ποτέ.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Στην εξαιρετικα σπανια περιπτωση που εισαι οντως γυναικα, τι βαθμο βαζεις στον εαυτο σου αν κρινεις την εξωτερικη σου ομορφια και μονο;

Κλιμακα απο 0 εως 10 που ειναι το αριστα.

Ποσο βαζεις;

Δεν βάζω τύπε στον εαυτό μου βαθμολογία αλλά αν κρίνω από αυτά που μου λένε οι άνδρες είμαι κάπου στο 6-7, τι να σου πω, σχετικές είναι οι βαθμολογίες. Πάντος άσχημη δεν είμαι, ούτε μοντέλο είμαι, είμαι αυτό που λένε ομορφούλα με θηλυκό αλλά λιγάκι διαφορετικό στυλ. Είμαι κοκκινομάλλα, γύρω στα 56 κιλά, 1.64, ανοιχτό δέρμα και καστανομαύρα μάτια.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Υπερβάλλεις.

Στερημένοι αυνάνες είναι οι πιο πολλοί εδώ μέσα που κάνουν γλειφομούνια σε πουτάνες του δεκάρικου (καταλαβαίνεις απόγνωση), σε δυστυχισμένες Ουκρανές ή σε ανήλικες Ταϊλανδές.

Αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΑ ειλικρινά με τρομάζει.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Κι εγώ θεωρώ ότι ο θηλυκός προπονητής89 κανένας μαντράχαλος μουστακαλής θα είναι, ή κανένας πουστράκος που κρύβεται πίσω από γυναικείο προφίλ. Δεν κολλάει ρε μάγκες θηλυκό που δεν είναι επαγγελματίας του αγοραίου έρωτος, να βρίσκεται σε μια τέτοια ιστοσελίδα. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Ή κάποια φάβα έχει ο λάκκος.

Είναι τόσο παράλογο που είναι σαν να λέμε να φτιάξει λογαριασμό ένας από εμάς, σε καμιά γυναικεία ιστοσελίδα του στυλ σουρλουλού. κομ και να συζητάει με τις άλλες παραπληροφορημένες κατίνες εκεί μέσα, ποια βαφή για τα μαλλιά είναι η καλύτερη και ποιός από αυτούς με τους οποίους πηδήχτηκαν την τελευταία βδομάδα τον είχε μεγαλύτερο. Δεν κολάει ρε μάγκες.

Στην περίπτωση που μια στο εκατομμύριο μας λέει αλήθεια ότι είναι θηλυκό, κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλο θα έχει. Δεν εξηγείται αλλιώς, να γουστάρει να μπαίνει εδώ μέσα και να διαβάζει τα καφριλίκια μας... εεε  τις βαθυστόχαστες φιλοσοφικές αναζητήσεις μας ήθελα να πω.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καμια ομορφη γυναικα δεν βαζει φωτογραφια στο προφιλ της, φωτογραφια αλλης γυναικας, καμια.

ή δεν βαζει τιποτα ή βαζει κατι ξεκαρφωτο-ασχετο.

Στεκομαι σε αυτο που εγραψε πριν: "Είμαι 100% θηλυκό και μπορώ να το αποδείξω"

Ας μας ανεβασει μια φωτογραφια σε ολοσωμο καθρεφτη χωρις να φαινεται προσωπο κτλπ και ας κραταει στη φωτογραφια ενα μηλο και ενα πορτοκαλι στο ιδιο χερι.

Αφου λοιπον εγραψε οτι μπορει να το αποδειξει, ας το αποδειξει με αυτον τον ευκολο και απλο τροπο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν θα το κανει, οτι να ναι μανταλακια θα γραψει και αυτο ηταν.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ενα μηλο, ενα πορτοκαλι, αν δεν εχεις μηλα και πορτοκαλια, κρατα ενα μελομακαρονο και ενα κουραμπιε να εισαι και στο πνευμα των ημερων..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
και καπου εδω ειναι που το νεροβραστο τρολλ ξελογκαρει για σημερα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ενα μηλο, ενα πορτοκαλι, αν δεν εχεις μηλα και πορτοκαλια, κρατα ενα μελομακαρονο και ενα κουραμπιε να εισαι και στο πνευμα των ημερων..
καμια τσαπου το πιο πιθανον να κραταει τυπε,μια λευκη και μια απο καναν nigga :S :S :S

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Ρε πόστερ τι έχεις βάλει επιλογή "του τρώνε τα λεφτά" κάτω από "ναυάγιο". Εμείς δηλαδή που είμαστε ενδιάμεσα τι να επιλέξουμε???

Πέρα από την πλάκα δεν τον ξέρω τον τυπά όντας καινούργιο μέλος αλλά τον (ψιλο)λυπάμαι. 'Ελεγα να του καθόμουν τζάμπα να στανιάρει αλλά δεν είμαι στο target group του σνιφ σνιφ.

Κman στείλε μου τουλάχιστον τις παππουσωβράκες σου να τις έχω για ενθύμιο. Περιμένω μείλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
ποστ που εκανε γυναικα που γραφτηκε στο μπουρδελα.κομ την δευτερη μερα των χριστουγεννων  :2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μια φορα όταν πετυχα μια για one night stand  ηταν μια 23χρονη φοιτητρια.
τελος παντων να μην τα πολυλογω μου εκατσε ευκολα 3 ωρα το βραδι ενώ δεχτηκε να φυγει μαζι μου με το αμαξι και ενώ ηξερε τις διαθεσεις μου σταματάμε σε κατι σκοταδια και την αρχισα στο μπαλαμουτι,η γκομενα σκυβει μου παιρνει πιπα και ενώ πηγαινα να τη σταματήσω για να παμε στο ψητο αυτή συνεχιζε τελιωνοντας με,λεω από μεσα μου τοσο πολύ της αρεσει η πιπα και μου εκμυστηρευτηκε ότι κατά τη διαρκεια της πιπας σκεφτοταν τον πρωην της που τη χωρισε.
δεν το συνεχισα γιατι η γκομενα ολο για τον πρωην της ελεγε μετα

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Δεν βάζω τύπε στον εαυτό μου βαθμολογία αλλά αν κρίνω από αυτά που μου λένε οι άνδρες είμαι κάπου στο 6-7, τι να σου πω, σχετικές είναι οι βαθμολογίες. Πάντος άσχημη δεν είμαι, ούτε μοντέλο είμαι, είμαι αυτό που λένε ομορφούλα με θηλυκό αλλά λιγάκι διαφορετικό στυλ. Είμαι κοκκινομάλλα, γύρω στα 56 κιλά, 1.64, ανοιχτό δέρμα και καστανομαύρα μάτια.
με 2 λόγια είσαι ένα ωραίο μουνί. Άιντε βγάλε και μερικές φωτό να σε δούμε τώρα.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
Υπερβάλλεις.

:respect:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom