Νέα

Τι σκέφτονται οι γκομενες κατά την διάρκεια της πιπας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FAT BASTARD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Μη μασας τυπε, δεν ισχυουν αυτα που γραφει.

Στην εξαιρετικα σπανια περιπτωση που ειναι γυναικα, εμφανισιακα θα ειναι εντελως αδιαφορη.

Αν κρινουμε και απο αυτα που γραφει, δεν θα θες να κατσεις πανω απο 3 λεπτα μαζι της, θα φυγεις σπιανιαριστος.

Αν ειναι γυναικα, θα ειναι κατι σαν αυτες που περιγραφει αρκετα πετυχημενα ο λακης.

Εχει απειρα κοριτσια  για να ασχοληθεις και να βρεθεις μαζι τους, αστην εδω μεσα να γραφει και να λαμβανει τη προσοχη που εχει αναγκη.

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.195
Πόντοι
206
Η γυναίκα μου κάθε φορά που μου περνει πίπα γίνεται μούσκεμα σε σημείο να τρέχουν τα ζουμια στα μπούτια της. Την έχω ρωτήσει και μου λέει ότι την καυλώνει πολύ η ιδέα να νιώθει τον πουτσο μου να μεγαλώνει και να σκληραίνει στο στόμα της.... Όπως επισης και να νιώθει το καυλι να έχει σπασμούς στο στομα της. Όταν θέλει να με χύσει στο στόμα της την νιώθω που το ζει και την τρελαίνει και μόνο η ιδέα ότι με τελείωσε στο στόμα της (φυσικά τα καταπίνει ΟΛΑ).  
Η γκόμενα που βρίσκομαι καποιες φορές μου έχει πει ότι το κάνει για να με ευχαριστήσει και την καυλώνει η ιδέα ότι με φτιάχνει για να την σκίσω μετά. Βεβαια πολλές φορές που την κάνω πύραυλο στο γλυψιμο τον αρπάζει και κοντευει να τον ξεριζώσει . Τότε μου λέει ότι το κάνει από καύλα και ότι δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από τον πουτσο μου στο στόμα της.

Συμπέρασμα : δεν ξέρεις πότε τι σκέφτονται στα σίγουρα.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.286
Πόντοι
1.056

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Δεν προκειται να ανεβασει τυπε και αν θα ανεβασει δεν θα ειναι οπως αυτη που προτεινα.

Ειχε γραψει: "Είμαι 100% θηλυκό και μπορώ να το αποδείξω"

Ας μας ανεβασει μια φωτογραφια σε ολοσωμο καθρεφτη χωρις να φαινεται προσωπο κτλπ και ας κραταει στη φωτογραφια ενα μηλο και ενα πορτοκαλι στο ιδιο χερι.

Αφου λοιπον εγραψε οτι μπορει να το αποδειξει, ας το αποδειξει με αυτον τον ευκολο και απλο τροπο.

Δεχομαστε και βασιλοπιτα-μελομακαρονο στο ενα χερι και κουραμπιε-διπλα στο αλλο, να ειμαστε και στο πνευμα των ημερων.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μπορεί να κρατάει ένα μακροπούτσι στο ένα χέρι και το Holy Grail στο άλλο ή δυο μαύρα καυλιά,ή ένα μαύρο και ένα κυπριακό,δε νομίζω να αμφισβητήσει κανείς.

OP
OP
FAT BASTARD

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
925
Πόντοι
81
Συμπέρασμα : δεν ξέρεις πότε τι σκέφτονται στα σίγουρα.

Συμπέρασμα: Δεν ξέρεις τι σκέφτονται κάθε φορά. Για αυτό ρωτάμε για να μάθουμε.

BobbyF

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
15
Πόντοι
0
Guys ανοίγω αυτό το θέμα για τις απόψεις και τις εμπειρίες σας. Δεν ξέρω εάν έχει τεθεί ποτέ αυτό το θέμα στο site στο παρελθόν,αλλά νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον. Προσωπικά έχω ρωτήσει αρκετές γκομενες και έχω λάβει τις ποιο κουφες απαντήσεις.

Αν μιλάμε για γκόμενα, αν σε γουστάρει σκέφτεται πως θα σε ικανοποιήσει. Αν μιλάμε για πουτάνα μπορεί να σκέφτεται από το  «πότε θα τελειώσει ο μαλάκας» …  μέχρι το «τι καλά να τα είχε ξυρισμένα».

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.712
Πόντοι
4.125
Η σωστή επαγγελματίας σκέφτεται:
Άραγε του αρέσει έτσι όπως το κάνω?

Η τέλεια επαγγελματίας σκέφτεται:
Άραγε να του κάνω το απλό πρόγραμμα ή το σούπερ...

Η βλαμένη επαγγελματίας σκέφτεται:
Θα του κάνω το γρήγορο (πρόχειρο) πρόγραμμα να τον βγάλω από τη μέση. Λίγο στην ακρούλα και πολύ που του ναι..

Η ελληνίδα γκομενα που θέλει ν ναι  σε όλα μέσα σκέφτεται
Τώρα τι κάνουν με αυτό εδώ το πράμα!!

Η ελληνίδα ντοφάλο μετά από 50 χρόνια γάμου σκέφτεται:
Τι θέλει ο μαλάκας τώρα, είμαστε παιδιά? Μα δεν του σηκώνεται ούτε με βίντσι..

OP
OP
FAT BASTARD

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
925
Πόντοι
81
Γκομενα εκμυστηρευτικε ότι στην πιπα πάντα σκέφτεται πότε θα χυσει ο τυπάς για να τα καταπιεί. Γουστάρει λέει γεύση σπέρματος.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Οι πιο πολλες γουσταρουν, αυτες που λενε οτι δεν γουσταρουν απλα δεν γουσταρουν τον τυπο οχι τη φαση.

Οταν γουσταρουν εναν αντρα, τα κανουν ολα, τους αρεσουν ολα.

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Εγώ δεν νομίζω να σκέφτονται όταν κάνουν πίπα.Εδω δεν σκέφτονται γενικώς στην πιπα θα τους έρθει η αναλαμπή???

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.167
Πόντοι
19.795
"Έτσι και χύσεις μαλακα μες στο στόμα μου, θα σε γαμησω." :grin:

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1
"Έτσι και χύσεις μαλακα μες στο στόμα μου, θα σε γαμησω." :grin:
Το χύσιμο μέσα στο στόμα της αγαπημένης του οποιουδήποτε, πρέπει να πάψει να αποτελεί αιτία σύγκρουσης και εχθροπραξιών. Για να το αποφύγετε αυτό, μπορείτε να παραμυθιάσετε το ταίρι σας, λέγοντάς της ότι το σπέρμα σας, θα δώσει μια απίστευτη λάμψη στο πρόσωπό της και αν το καταπιεί θα την βοηθήσει να χάσει βάρος. Μπορείτε να επικαλεστείτε μια ανύπαρκτη αυθεντία (κάποιον φανταστικό επιστήμονα που θα τον επινοήσει εκείνη τη στιγμή το πονηρό μυαλό σας). Το θέμα είναι να γίνει η δουλειά. Μετά ας ψάξει την αλήθεια δεν μας ενδιαφέρει.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Εαν εχει φτασει το θεμα στο να πρεπει να τη "πεισει¨ με διαφορα τεχνασματα...εχει αποτυχει ο τυπος γενικα σαν αντρας.

Η καθε γυναικα οταν γουσταρει εναν αντρα, γουσταρει να τη χυνει συνεχεια. Εως να κανει μαλακιες που θα τη κανουν να χασει τον ενθουσιασμο-καυλα-ερωτα της για αυτον και να ψαξει-βρει αλλον να τη χυνει εως να τον παρατησει και αυτον.

Εαν το εχεις σε καλο βαθμο με τις γυναικες, τις παρατας εσυ ή εχεις μερικες ως μονιμες για τα στανταρ χυσιματα μεσα στην εβδομαδα.

Εαν το εχεις σε μικροτερο βαθμο, απλα παρατας τη μια πας στην αλλη. Τις χρησιμοποιεις ως δολωμα και απλα ψαρευεις.

Εαν το ειχες σε καποιο μικρο βαθμο που μετα φανηκε οτι τελικα δεν το εχεις, απλα θα σε καταλαβει οτι ησουν δηθενομαλακας και θα σε παρατησει η γκομενα, συντομα. Με τον χ ψ τροπο. Εκτος αν σε "πηγαινει" για αλλα κολπα (σχεση-γαμος). Σε αυτη τη περιπτωση θα βιωσεις εκ μερους της οσκαρικες ερμηνειες. Θα ακους τα απιστευτα (τα οποια φυσικα και θα πιστευεις ως γνησιο καλο παιδι που εισαι) και καποια στιγμη ολα αυτα, ετσι επειδη της καυλωσε θα αλλαξουν μεσα σε λιγες μερες εως να ερθει και για τη δικη σου περιπτωση το τελος. Οπως για τις χιλιαδες γυρω μας καθημερινα και ολα να παρουν το δρομο τους. Ακομα και τοτε, παλι δεν θα μαθεις, θα πας να γινεις το καλο παιδι στην επομενη, που αν τυχει και βρεις επομενη θα εισαι ευτυχισμενος και χαρουμενος που τη βρηκες. Ετσι, γιατι γουσταρεις, τα ζηταει το κορμι σου.

Εαν δεν το εχεις καθολου και εισαι αμπαλος-αγαμητος-τρολακιας, δεν σε αφορα το ζητημα, δεν θα χυσεις καμια, δεν θα παρατησεις καμια, δεν θα σε παρατησει καμια. Τιποτα δεν μπορει να σε εμποδισει απο το να γραφεις τα οσα γραφεις. Εισαι ανικητος, ειστε παντου και αυξανεστε συνεχως. Τελεια, ευχομαι στα επομενα 5 χρονια να ειστε πανω απο το 99%.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.813
Πόντοι
3.936

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
εννοειται οτι κατα τη διαρκεια της πιπας σκεφτεσαι αν εκλεισες το ματι της κουζινας, αν τα παιδια επλυναν τα δοντια τους, αν ο Κουλης ελυσε το μεταναστευτικο κ.ο.κ
ολα αυτα οταν εισαι ξενερωτη λολλλ

οταν δεν εισαι, σκεφτεσαι ποσο σου αρεσει αυτο το που εχεις στο στομα σου, τι νοστιμο γλυφιτζουρι ειναι και τι γευση εκπληξη θα σου δωσει! Καθως επισης πως μπορεις να το αξιοποιησεις στο μαξιμουμ ωστε να σου δωση την υπερτατη ηδονη και ευχαριστηση! λολλλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom