loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
γτ?εισαι σε θεση να καταλαβεις χιουμορ?Ετσι σε θελω. Με χιουμορ.
γτ?εισαι σε θεση να καταλαβεις χιουμορ?Ετσι σε θελω. Με χιουμορ.
ξερεις ποσο εχουν παει τα ζιλετ?!
:-* :-* :-*γτ?εισαι σε θεση να καταλαβεις χιουμορ?
Τί θα μου τα κόψεις κ εμένα νομίζεις όπως έκανες στον σκύλο σου;;;προκαλεις....σου το λεω προκαλεις.....(ξερεις τι καριολα ειμαι αμα θελω...)
ελα ρε γαμωτοοοοοοοοοοοο!!!!5' νωριτερα να μου το λεγες....Παρε τσουγκρανα......Μια φορα θα κανειs το εξοδο και κραταει χρονια
τι σου χρειαζεται;;;δεν παίζει φοράω ζώνη αγνότητας.![]()
Απαραίτητο μέτρο προστασίας για προφύλαξη από σκυλόγατες σαν εσένα.τι σου χρειαζεται;;;
ελα ρε γαμωτοοοοοοοοοοοο!!!!5' νωριτερα να μου το λεγες....
αγορασα μηχανη του γκαζον απο το e bay... :-
μα κανεις δε πλησιαζει χαρα μου.Απαραίτητο μέτρο προστασίας για προφύλαξη από σκυλόγατες σαν εσένα.![]()
εμενα εννοεις νησιωτικο αγριο αγορι?καλα το πηγαιναμε..μια σπαστικια μπηκε και τρεξαν τα αντρακια του μπου να πουνε τις εξυπναδες τους...μπλιαχχχ και οι παρατρεχαμενοι και το γαμησανε....και ψοφησε..
καλα το πηγαιναμε..μια σπαστικια μπηκε και τρεξαν τα αντρακια του μπου να πουνε τις εξυπναδες τους...μπλιαχχχ και οι παρατρεχαμενοι και το γαμησανε....και ψοφησε..
αφου μαρη εγω ειμαι εσυ κ η ρυθμ εγω.αρα μια μπηκε καλα λεει.εμενα εννοεις νησιωτικο αγριο αγορι?
:'(
αφου μαρη εγω ειμαι εσυ κ η ρυθμ εγω.αρα μια μπηκε καλα λεει.
Μια φετα. Μεγαλη.Εσυ δλδ εχεις κοιλιακους φετες???????
οχι ..εσυ μπηκες εγραψες προσθεσες και δεν σχολιασες... Κυρια ..για την αλλη λεω την σπασικλα την λουκια...εμενα εννοεις νησιωτικο αγριο αγορι?
:'(
Βουναλακι αγαπημενοΜια φετα. Μεγαλη.
αφου μαρη εγω ειμαι εσυ κ η ρυθμ εγω.αρα μια μπηκε καλα λεει.
ρυυυθμ!αυτος σε ειπε σπασικλα.οχι ..εσυ μπηκες εγραψες προσθεσες και δεν σχολιασες... Κυρια ..για την αλλη λεω την σπασικλα την λουκια...
Πολλές σειρές βλέπεις και δεν σου κάνουν καλό,το ξέρεις;;;μα κανεις δε πλησιαζει χαρα μου.
στην μαπα σου θα επρεπε να γραφει: crime scene investigation