επισης μου την σπανε οι γκομενες που καπνιζουν στριφτο...
..εχεις δικιο...δεν υπαρχει πιο αντικαυλωτικο α;πο να βλεπεις μια γυναικα να στριβει τσιγαρο...καθολου θηλυκο...!!!!!
επισης μου την σπανε οι γκομενες που καπνιζουν στριφτο...
Δειτε τι κανουν μερικοι παπαρες!Ιουουου Κοιτα που εβαλε τον κρικο...Ανατριχιασα
ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΩ, ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ?????ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΠΙΤΑΚΙ????ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ...
Δειτε τι κανουν μερικοι παπαρες!
ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΩ, ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ?????ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΠΙΤΑΚΙ????ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ...
..εχεις δικιο...δεν υπαρχει πιο αντικαυλωτικο α;πο να βλεπεις μια γυναικα να στριβει τσιγαρο...καθολου θηλυκο...!!!!!
γραψε με μικρα τυπεΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΩ, ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ?????ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΠΙΤΑΚΙ????ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ...
Δειτε τι κανουν μερικοι παπαρες!
Κι αυτος εχει διπλα του καλο τεμαχιο την Πεγκυ αλλα φασωνει τον Ψινακη!...Ρε τι φουστης που ειναι! :oΠλακα πλακα ο Λαλαs εχει διπλα του καλο τεμαχιο
Κι αυτος εχει διπλα του καλο τεμαχιο την Πεγκυ αλλα φασωνει τον Ψινακη!...Ρε τι φουστης που ειναι! :o
Τυπε λεγετε stretching και ειναι οντως μαλακια! χαχαχαΡε αυτή η μαλακία στα αυτιά που φαίνεσαι σαν να έχεις ολόκληρη τρύπα,τι σόι μόδα είναι τώρα τελευταία;;;; Το'χω δει σε μερικούς....εντελώς αηδία.... :S
Σε αυτην θα αρεσει τυπε!Εδω κοιτα!!!!!!!!! Στα χειλια, στο λαιμο , στα αυτια
Ρε μια γυναικα να μαs πει......Τηs αρεσει το παιδι φυστικι???
Σε αυτην θα αρεσει τυπε!