apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και αν τον πετυχει στο ποπουδακι του η κοκκινη μπογια νομιζει οτι εχει περιοδο τυπε?Οταν παιζεις paintball Αβραμη, παιζεις τσιτσιδος;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
και αν τον πετυχει στο ποπουδακι του η κοκκινη μπογια νομιζει οτι εχει περιοδο τυπε?Οταν παιζεις paintball Αβραμη, παιζεις τσιτσιδος;
Εεεε βλέπεις,κοινωνικά χειρότερα είναι οι ξένοι στο επίπεδο σχέσεων κ επαφών.
Γι'αυτό άλλωστε τα σκανδιναβικά κράτη που αυτήν την στιγμή είναι τα πιο ''τέλεια'' έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά αυτοκτονιών.
Γενικά πάντως καλό θα ήταν να γνωρίσεις πρώτα το ξένο περιβάλλον κ μετά να έχεις σίγουρη άποψη.
Τέλειες κοινωνίες δεν υπάρχουν κ σου πα για τα ποσοστά αυτοκτονίας.
Και γνωρίσεις σημαίνει να πας κ να ζήσεις,όχι 1-2-3 εβδομάδες διακοπές-εκδρομή.....
φταινε λοιπον οι γυναικες οι ελλεηνιδες που λεμε μερικοι σε τουτον εδω τον τοπο???
και οπως λεμε και εμεις οι βαρβατοι αντρες.."απαιτω να εχει ζεστο νερο οταν πλενω τα πιατα"
αντε γειαααα
εχω κανει 1 χρονο στην νοτια αφρικη
1.5 χρονο ισραηλ και μισο χρονο Καναδα.
Δηλαδή σε αυτές τις κοινωνίες όλοι έχουν γκόμενα κ άπειρες γνώσεις;;;εχω κανει 1 χρονο στην νοτια αφρικη
1.5 χρονο ισραηλ και μισο χρονο Καναδα.
Αστο... δεν εχεις καμια σχεση με τους ξενους -.-
ο ξενος θα μαλακιστει 1 ωρα την ημερα και ολες τις αλλες
θα σκεφτει πως μεσα απο καθε δραστηριοτητα που θα κανει θα βγαλει
ειτε γνωση... ειτε γκομενα... ειτε χρηματα ειτε κατι απο ολα αυτα
χωρις βεβαια να δειξει λιγουρης αλλα θα ειναι σιγουρος πως απο αυτο που κανει
θα βγαλει κατι... εδω μπαινεις σε ενα τσατ και ειναι 50 καργιολες απο την μια
και 40 μαλακες απο την αλλη και αμα τους ρωτησεις γιατι μπηκαν λενε δεν μπηκα να βρω γκομενο
και καθονται και 10 ωρες και απλα μαλακιζονται.
Ετσι μαλακα Αβραμη. Αυτος εισαι.Δε παίζω παίντμπολ ρε 6944
Τις φιάλες τις πώλησες τελικά ή τις έβαλες στον κώλο σου;
σωστοςκαι αυτες φταινε και εσυ που τις κανεις ελλεηνιδες.
Ελλεηνιδες δεν εγιναν απο μονες τους καποιος τις εκανε
αμα εβλεπαν πως τα κολπα τους δεν ειχαν απηχηση θα τα ειχαν αλλαξει
εδω και χρονια.
στη λεγεωνα των ξενων ησουν φιλε?
τυπε το γυρισες αποτομα..ουτε ο σαμαρας τετοια κωλοτουμπα...Ετσι μαλακα Αβραμη. Αυτος εισαι.
Να σε βλεπουν οι κολλητοι σου να σε χαιρονται, γιατι καποια μερα τα ιδια θα τους κανεις.
Συνεχισε να ποσταρεις τα προσωπικα μου στοιχεια σε φαρσες,
και μετα να δουμε ποσους θα παρεις μαζι σου απο τα bourdela.com για μαρτυρες στα δικαστηρια.
Δηλαδή σε αυτές τις κοινωνίες όλοι έχουν γκόμενα κ άπειρες γνώσεις;;;
Και γιατί δεν έμεινες κ γύρισες πίσω;;;
Προσωπικά θα έμενα στην τελειότητα......
κανει και τετοια η αβραμοκοκκινοσκουφιτσα τυπε?Συνεχισε να ποσταρεις τα προσωπικα μου στοιχεια σε φαρσες,
Ετσι μαλακα Αβραμη. Αυτος εισαι.
Να σε βλεπουν οι κολλητοι σου να σε χαιρονται, γιατι καποια μερα τα ιδια θα τους κανεις.
Συνεχισε να ποσταρεις τα προσωπικα μου στοιχεια σε φαρσες,
και μετα να δουμε ποσους θα παρεις μαζι σου απο τα bourdela.com για μαρτυρες στα δικαστηρια.
βολτερμορτ εισαι καργα ανθελληνας![]()
![]()
υγ γεια σου ρε μπολτ![]()
Δασκαλος, Master, και Sifu...τυπε το γυρισες αποτομα..ουτε ο σαμαρας τετοια κωλοτουμπα...![]()
![]()
Αργοσχολος και ακεραστος... τι περιμενεις;κανει και τετοια η αβραμοκοκκινοσκουφιτσα τυπε?
Τυπε, μην ξεχασεις να παρεις μαζι σου στην ξενιτια Καζαντζιδη, ελληνικο σκορδο, και χαπια αντιβιωση.φυσικα μολις βρω ευκαιρια θα ξαναφυγω
ειναι σιγουρο αυτο. Γιατι δεν συμφωνω
με την γενικοτερη νοοτροπια που παιζει εδω
καθως και το προγραμμα που υπάρχει.
Τυπε, μην ξεχασεις να παρεις μαζι σου στην ξενιτια Καζαντζιδη, ελληνικο σκορδο, και χαπια αντιβιωση.