Νέα

τι σας την σπαει περισσοτερο στις γκομενες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Eιχε απεργια ο Hondos
Bρε ποιος hondos κ πράσινα άλογα,θέλει να το ψάξεις πολύ για να βρεις γκόμενα με τρίχες περισσότερες κ μεγαλύτερες από άνδρα(που δεν έχει κάνει αποτρίχωση έτσι). :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
..καποτε σε μια κοινη παρεα μια γκομενα φοβοτανε τις χελωνες.....:uglystupid: τρελα;και επεμενε οτι οταν ειναι εξω ποτε δεν παει σε τουαλεττες σε μαγαζια... :jerking:
και να της ερθει να κατουρησει τι κανει τυπε?δεν την ρωτησες?

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αυτό το κάνουν και οι άντρες δυστυχώς. Ειδικά αυτοί που έχουν μεγαλώσει στις πόλεις, φοβούνται τα ζουζούνια λες και είναι δεινόσαυροι :jerking:
ναι εχω δει και εγω κατι τετοια μοσχαρια στην παραλια το καλοκαιρι..

Επισκέπτης
οτιδηποτε ειναι αυτο... απο το πως μιλανε..πως την εχουν δει...πως ντυνονται..και διαφορα αλλα...
εμενα π.χ μου την εχει σπασει μια γκομενα που μου ειπε αγαπουλακι μου..και γενικα μαλακογκομενες που χρησιμοποιουν το ..ακι πολυ συχνα ....ποτηρακι.. γλυκακι...μοσχαρακι...κτλ...
Τύπε έχει τύχει να πας στη Σύμη;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ναι ρε και συνηθως αυτες που κανουν στριφτο εχουν ολο το πακετο της ντεκαβλε γκομενας..

Γενικα το τσιγαρο ειναι τγε μπαναλ ξεπερασμενο ...
και βρομερο  :birdman:

Εγω δε μπορω τον τυπο γκομενας
που φοβαται μη την πεις ευκολη , που λειτουργει σαν ρομποτ , μου ειπε αυτο , αρα σημαινει αυτο
σηκωσε το χερι του το δεξι , αρα μαγαπαει
εξησε τ αρχιδια του , αρα βαριεται

Αη χεσε μας ρε και συ και βλακεις που διαβασες στο Σουπερ Κατερινα μικρη  :birdman:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ναι εχω δει και εγω κατι τετοια μοσχαρια στην παραλια το καλοκαιρι..
τωρα που ειπες παραλια,μου θυμισες εκεινους τους μαλακες με τις ρακετες...αυτοι κ αν μου την σπανε... :huh: :huh:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Οταν εχουν περιοδο!!!!!!!!!!!!! μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αυτες που ανακατευονται με ζωδια κ πιστευουν επισης στα ονειρα...ολο μαλακιες...τις παιρνω δωρο εναν καζαμια κ φευγω για αλλου. :P

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το εχω ξαναπει..το λεω αλλη μια  τωρα θελω ετοιμες...παλια την εκανα την δουλεια..οχι πλεον...να πανε να τις μαθει αλλος..
Δηλαδή αν σου πέσει καμιά τώρα που δεν ξέρει καλά τί ακριβώς παίζει,σταματάτε κ την διώχνεις;;;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Kλείστο επιτέλους το γαμημένο νυχτιάτικα να κοιμηθούμε  >:(

Surprise_facefucking.gif

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Γενικα το τσιγαρο ειναι τγε μπαναλ ξεπερασμενο ...
και βρομερο  :birdman:

Εγω δε μπορω τον τυπο γκομενας
που φοβαται μη την πεις ευκολη , που λειτουργει σαν ρομποτ , μου ειπε αυτο , αρα σημαινει αυτο
σηκωσε το χερι του το δεξι , αρα μαγαπαει
εξησε τ αρχιδια του , αρα βαριεται

Αη χεσε μας ρε και συ και βλακεις που διαβασες στο Σουπερ Κατερινα μικρη  :birdman:
οι χειροτερες...
αυτες που ανακατευονται με ζωδια κ πιστευουν επισης στα ονειρα...ολο μαλακιες...τις παιρνω δωρο εναν καζαμια κ φευγω για αλλου. :P
+1000

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Λεω για τα νευρα τους!!!!!!!!!!!!!!!!!Πωπω κακια που βγαζουν!!!!!!!!
:2funny: :2funny:
θα ηρεμήσουν και τα νεύρα. άμα πονάει ειδικά και σκούζει. κινέζικη μέθοδος για να μπερδεύεις τον εγκέφαλο και να ξεχνάει το αρχικό πρόβλημα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ε θα σιχαθείς τη ζωή σου. Πανέμορφο νησί και φιλόξενος κόσμος αλλά χρησιμοποιούν τα υποκοριστικά σχεδόν εξ' ολοκλήρου στη συνομιλία τους. Και σε βαθμό που το νερό το λένε νερουδάκι και το χυμό χυμουδάκι. Γυναίκες και άντρες  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δες αυτό(λέει κ για τα ζώδια κ τις γκόμενες):

:2funny:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δηλαδή αν σου πέσει καμιά τώρα που δεν ξέρει καλά τί ακριβώς παίζει,σταματάτε κ την διώχνεις;;;
Ναι ρε..θα κοιμηθω μια..και αν την δω οτι στο σεξ δε ξερει που παν τα 3...εεε τα 4 τον πουλο...και το εχω κανει με πιπινια σαν το κιπαρισσι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom