machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Κ γαμω τα γκομενακια!Γλυκούλα φαίνεται....μ'αρέσει
Κ γαμω τα γκομενακια!Γλυκούλα φαίνεται....μ'αρέσει
Αν θυμάμαι καλλά είναι Δανή και ναι μου αρέσει πολύ αυτό το μωρό.
το στυλακι που εχουν εδω στο σαιτ..ποιο στιλακι δηλαδη η μαλακια που τις δερνει....εσυ το παλευεις ακομη...ti εννοεις;
Ευχαριστώ φίλε τι κρίμα που τα έχει με το κιθαρίστα
ααααα επισης μου την σπανε γκομενακια και οτι αντιπροσωπευουν του στυλ ρυθμ σιλβα... και λιγοτερο η λουκρι...
το στυλακι που εχουν εδω στο σαιτ..ποιο στιλακι δηλαδη η μαλακια που τις δερνει....εσυ το παλευεις ακομη...
ααααα επισης μου την σπανε γκομενακια και οτι αντιπροσωπευουν του στυλ ρυθμ σιλβα... και λιγοτερο η λουκρι...
το στυλακι που εχουν εδω στο σαιτ..ποιο στιλακι δηλαδη η μαλακια που τις δερνει....εσυ το παλευεις ακομη...
μια χαρα ειναι οι συγκεκριμενες κοπελες.αν κ δε καταλαβα ακριβως πως το εννοεις θεωρω οτι υπαρχουν μια δυο στο σαιτ που αν τις ηξερα εξω θα ετρωγαν μεγαλη ειρωνια....το στυλακι που εχουν εδω στο σαιτ..ποιο στιλακι δηλαδη η μαλακια που τις δερνει....εσυ το παλευεις ακομη...
πεστο και ετσι..νομιζεις οτι εξω ειναι διαφορετικες..παπαρια μαντολεςΒασικά ο τρόπος γραφής είναι που σπάει καρύδια φίλε.... ;)
οχι που θα εχανες χρονο
οχι που θα εχανες χρονο
πεστο και ετσι..νομιζεις οτι εξω ειναι διαφορετικες..παπαρια μαντολες
εχουμε διαφορετικα στανταρτς για το νορμαλ μαλλον...μια χαρα ειναι οι συγκεκριμενες κοπελες.αν κ δε καταλαβα ακριβως πως το εννοεις θεωρω οτι υπαρχουν μια δυο στο σαιτ που αν τις ηξερα εξω θα ετρωγαν μεγαλη ειρωνια....
η σιλβα κ η ρυθμ ειναι πολυ νορμλ θεωρω.
πεστο και ετσι..νομιζεις οτι εξω ειναι διαφορετικες..παπαρια μαντολες
εχουμε διαφορετικα στανταρτς για το νορμαλ μαλλον...
αν δε κανεις τον κοπο να μου εξηγησεις πως το εννοεις δε μπορω να σου απαντησω κανονικα.εχουμε διαφορετικα στανταρτς για το νορμαλ μαλλον...
προτιμω να τον παιξω παρα να στον δωσο πιππα...
τι αρχιδια ρε..εδω δεν εχουν να φανε ..Δε μου λες ρε.....δεν έχεις αρχίδια να του πεις "άντε γαμήσου ρε μαλάκα",και του ποστάρεις τα κωλοδάκτυλα,σαν να είσαι 6 ετών;
Αυτό είναι που "σπάει" καρύδια που είπα..... ;)
προτιμω να τον παιξω παρα να στον δωσο πιππα...τι αρχιδια ρε..εδω δεν εχουν να φανε ..