Νέα

τι να κάνω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freess
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κανένα γύναιο αξίζει οποιοδήποτε ρίσκο, ειδικά όταν βάζεις σε κίνδυνο την επαγγελματική σου καταξιώση και την οικογενιακή σου ζώη. Βρές αλλού μουνια και ασε τις λάμιες να πλακομουνιαστούν μεταξύ τους.
εγραψεεεες  !!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ενεργός ή παθητικός;; το παλουκαράκι :2funny: :2funny: :2funny:
μη λες μαλακίες
δεν άφησα υποννοούμενα
αν ψάχνεις εσύ για κάποιον αλλάζει
αλλά αυτή η πρόταση που έγραψα ήταν σαφής
μην κάνουμε κρύα αστεία γιατί κυκλοφορεί κρίση και δεν είναι ωραίο κάποιος να βάζει λυτούς και δεμένους να βρει μια δουλειά ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τυπε τα περισσοτερα γαμησια παντρεμενων με γνωστους πεφτουν
σε αυτό έχεις απόλυτο...άδικο
δεν παίζεις με τη φωτιά
εκτός κι αν έχει να χάσει κι ο άλλος όσα έχεις να χάσεις εσύ
κοινώς...αν το ρίσκο είναι ίδιο και για τους δύο
όταν έιναι μονομερές....αποφεύγεις τις κακοτοπιές

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Είμαι παντρεμένος και έχω μια επιχειρηση με 30 ατομα προσωπικο.Μέσα δουλεύουνε 2 γυναίκες και οι δύο χωρισμένες.Η πρώτη 42 ετών με την οποία είχα κάνει one night πριν από 13 χρόνια και ΄μετά από εκείνη την νύχτα συνεχίσαμε την εππαγγελματική συνεργασία σαν να μην συνέβεναι τίποτα¨.Η δέυτερη στην ηλικία μου 34 χωρισμένη και αυτή αλλά δεν έχω κάνει τίποτα όμως θα το ήθελα πολλή.Εδώ και 10-15 ήμέρες έχουνε αρχίσει και οι δύο και μου κολλάνε σε σημείο που η μικρή μου είπε ότι το βράδυ (σήμερα) στο σχ'ολασμα θα μου δείξει πως το έχει ξηρίσει.Και οι δύο γνωρίζουν την γυναίκα μου.Παιδια sos τι να κάνω? Αν δεν ήτανε υπαλληλοι μου δεν το συζητούσα αλλά σκέφτομαι μήπως με δουλέυουνε,μήπως το κάνουν για πλάκα,μήπως αν γίνει κάτι με έχουν του χεριού τους και τα ξεράσουν όλα.ΒΟΗΘΕΙΑ :rockon:
Κατσε στα αυγα σου φρονιμα.....

Πολλα μπορουν να σου κανουν μετα αν πεσεις και σε ''περιεργες'' ειδικα ΚΑΗΚΕΣ.....

ΑΞΙΖΕΙ ? τι λες ?

Σεβασου το σπιτι σου και το κυρος σου και ασε τις χαριτωμενιες.....

Εγγρ.
26 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αν ημουν στη θεση σου,για γυναικα 35 χρονων απο τον εργασιακο μου χωρο,ουτε το παντελονι μου δε θα ξεκουμπωνα..
ειδε ο θεος τον απελπεισμενο και φοβηθηκε... ;)
οικονομικο θεμα δεν εχεις...μπορεις να γαμησεις πολυ καλυτερο μουνι με μηδενικο ρισκο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Να ερωτηθεί ο agiana! Βρήκε λύση σε παρόμοιο πρόβλημα, by himself!!!

josephaek

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το μουνί στην Αθήνα και άφθονο είναι και φθηνό..........κανόνισε να σε εκβιάζουν για πολύ καιρό.....έτσι κόβω το ξαφνικό ενδιαφέρον....
Οι απελπισμένες προσπαθούν να σε κολακέψουν.....ΕΊΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΓΑΜΙΣΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ................

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Είμαι παντρεμένος και έχω μια επιχειρηση με 30 ατομα προσωπικο.Μέσα δουλεύουνε 2 γυναίκες και οι δύο χωρισμένες.Η πρώτη 42 ετών με την οποία είχα κάνει one night πριν από 13 χρόνια και ΄μετά από εκείνη την νύχτα συνεχίσαμε την εππαγγελματική συνεργασία σαν να μην συνέβεναι τίποτα¨.Η δέυτερη στην ηλικία μου 34 χωρισμένη και αυτή αλλά δεν έχω κάνει τίποτα όμως θα το ήθελα πολλή.Εδώ και 10-15 ήμέρες έχουνε αρχίσει και οι δύο και μου κολλάνε σε σημείο που η μικρή μου είπε ότι το βράδυ (σήμερα) στο σχ'ολασμα θα μου δείξει πως το έχει ξηρίσει.Και οι δύο γνωρίζουν την γυναίκα μου.Παιδια sos τι να κάνω? Αν δεν ήτανε υπαλληλοι μου δεν το συζητούσα αλλά σκέφτομαι μήπως με δουλέυουνε,μήπως το κάνουν για πλάκα,μήπως αν γίνει κάτι με έχουν του χεριού τους και τα ξεράσουν όλα.ΒΟΗΘΕΙΑ :rockon:

Για αρχή, μάθε ορθογραφία.

Εν συνεχεία, απέλυσε τις παλιοπουτάνες.

Ανοχή κστις πόρνες, ποτέ στις πουτάνες...

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Το ίδιο βράδυ επειδή ακουσα τόσα από εδώ πείρα τον κολλητο μου και ήρθε για να φίγουμε μαζί.Το πουτανάκι είπε μπροστά του ότι γουστάρει να πηδηχθεί.Κατάλαβα αμέσως ότι δεν έχει κολλήματα οπότε τις είπα οτι δεν χαλάω το σπίτη μου και την ατάκα που είπε καποιος από έδώ "εκει που τρως μην χέζεισ.Ετσι την έκανα πάσα στον ΒΑΣΙΛΗ.Περισσότερες πληροφορίες δεν ξέρω για εκοίνο το βράδυ γιατι δεν έχω μιλήσει εκτενέστερα.ΒΑΣΙΛΗ μην περιμένης δώρο για την γιορτή σου στο έκανα

επρεπε να τη γαμησεις πρωτα και μετα να τη ξεφορτωσεις στο Βασιλη ..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ακομα ενας φιδεμπορας στο σαιτ.
μεγαλε και εσυ εργαστασιο ξυλειας μηπως εχεις?
ανθρωπος που εχει επιχειρηση με 30 ατομα και ειδικα σε τετοιους καιρους,το μονο που δεν προκειτε να του πει υπαλληλος του,ειναι να του δειξει το μουνι τις.ρε μαλακα μηπως ηπιες κανα κρασι παραπανω σημερα?τελος παντων δεν θελω να βριζω αλλο,ειναι και μερα τετοια.
αντε τραβα καμια μαλακια, τωρα που ειναι νωρις ακομα,να μη σε βρει το νεο ετος με την πουτσα στο χερι.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εγω εχω στην δουλεια 45 γναικες υπο την επιτηρηση μου σε τρεις βαρδιες.
Αλλες αξιζουν, αλλες οχι.

Ομως ουτε που το σκεφτομαι να κανω κατι με οποιαδηποτε, αν και με παιρνειμε κ'αποιες απο αυτες.

Δεν ανακατευουμε δουλειά με διασκέδαση.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ακομα ενας φιδεμπορας στο σαιτ.
μεγαλε και εσυ εργαστασιο ξυλειας μηπως εχεις?
ανθρωπος που εχει επιχειρηση με 30 ατομα και ειδικα σε τετοιους καιρους,το μονο που δεν προκειτε να του πει υπαλληλος του,ειναι να του δειξει το μουνι τις.ρε μαλακα μηπως ηπιες κανα κρασι παραπανω σημερα?τελος παντων δεν θελω να βριζω αλλο,ειναι και μερα τετοια.
αντε τραβα καμια μαλακια, τωρα που ειναι νωρις ακομα,να μη σε βρει το νεο ετος με την πουτσα στο χερι.
τυπε εσυ θα την γαμουσες την γκομενα?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Εγω εχω στην δουλεια 45 γναικες υπο την επιτηρηση μου σε τρεις βαρδιες.
Αλλες αξιζουν, αλλες οχι.

Ομως ουτε που το σκεφτομαι να κανω κατι με οποιαδηποτε, αν και με παιρνειμε κ'αποιες απο αυτες.

Δεν ανακατευουμε δουλειά με διασκέδαση.
να ερθω να σε βοηθησω :grin:
θα σηκωνω και εγω κανα τηλεφωνω που και που :P

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τυπε εσυ θα την γαμουσες την γκομενα?
τυπε οταν εχεις δουλεια με 30 ατομα σημαινει οτι κανεις και τζιρους μεγαλους.αρα εχεις τις ακρες σου και περνεις καλες βιζιτες,και δεν καθεσε να ασχολησε με την καθε υπαλληλο σου.
τελος παντων ο τυπος ειναι φιδεμπορας.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
φαντασου παιχταρα μου,μολις της το βαλεις το γκολ να σου ερθει στη δουλεια με χαρτια απο γιατρους και γω δεν ξερω τι αλλο και να σου λεει πως θα πει σε ολους πως της ριχτηκες και αν δεν σου καθοταν θα την απελυες και ενα σωρο τετοια.ή ακομα πιο χοντρα να λεει πως της τον εριξες με το ζορι.

δεν δινεις κανα 150αρι να ξεμπερδευεις? :knockinb:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε οταν εχεις δουλεια με 30 ατομα σημαινει οτι κανεις και τζιρους μεγαλους.αρα εχεις τις ακρες σου και περνεις καλες βιζιτες,και δεν καθεσε να ασχολησε με την καθε υπαλληλο σου.
τελος παντων ο τυπος ειναι φιδεμπορας.
λες να εχει ξυλεια και αυτος τυπε? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom