life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
τυπε τα περισσοτερα γαμησια παντρεμενων με γνωστους πεφτουν
Ειμαστε μια ........μεγαλη οικογενεια
τυπε τα περισσοτερα γαμησια παντρεμενων με γνωστους πεφτουν
εγραψεεεες !!!!!κανένα γύναιο αξίζει οποιοδήποτε ρίσκο, ειδικά όταν βάζεις σε κίνδυνο την επαγγελματική σου καταξιώση και την οικογενιακή σου ζώη. Βρές αλλού μουνια και ασε τις λάμιες να πλακομουνιαστούν μεταξύ τους.
μη λες μαλακίεςΕνεργός ή παθητικός;; το παλουκαράκι
σε αυτό έχεις απόλυτο...άδικοτυπε τα περισσοτερα γαμησια παντρεμενων με γνωστους πεφτουν
Κατσε στα αυγα σου φρονιμα.....Είμαι παντρεμένος και έχω μια επιχειρηση με 30 ατομα προσωπικο.Μέσα δουλεύουνε 2 γυναίκες και οι δύο χωρισμένες.Η πρώτη 42 ετών με την οποία είχα κάνει one night πριν από 13 χρόνια και ΄μετά από εκείνη την νύχτα συνεχίσαμε την εππαγγελματική συνεργασία σαν να μην συνέβεναι τίποτα¨.Η δέυτερη στην ηλικία μου 34 χωρισμένη και αυτή αλλά δεν έχω κάνει τίποτα όμως θα το ήθελα πολλή.Εδώ και 10-15 ήμέρες έχουνε αρχίσει και οι δύο και μου κολλάνε σε σημείο που η μικρή μου είπε ότι το βράδυ (σήμερα) στο σχ'ολασμα θα μου δείξει πως το έχει ξηρίσει.Και οι δύο γνωρίζουν την γυναίκα μου.Παιδια sos τι να κάνω? Αν δεν ήτανε υπαλληλοι μου δεν το συζητούσα αλλά σκέφτομαι μήπως με δουλέυουνε,μήπως το κάνουν για πλάκα,μήπως αν γίνει κάτι με έχουν του χεριού τους και τα ξεράσουν όλα.ΒΟΗΘΕΙΑ
Να ερωτηθεί ο agiana! Βρήκε λύση σε παρόμοιο πρόβλημα, by himself!!!
Είμαι παντρεμένος και έχω μια επιχειρηση με 30 ατομα προσωπικο.Μέσα δουλεύουνε 2 γυναίκες και οι δύο χωρισμένες.Η πρώτη 42 ετών με την οποία είχα κάνει one night πριν από 13 χρόνια και ΄μετά από εκείνη την νύχτα συνεχίσαμε την εππαγγελματική συνεργασία σαν να μην συνέβεναι τίποτα¨.Η δέυτερη στην ηλικία μου 34 χωρισμένη και αυτή αλλά δεν έχω κάνει τίποτα όμως θα το ήθελα πολλή.Εδώ και 10-15 ήμέρες έχουνε αρχίσει και οι δύο και μου κολλάνε σε σημείο που η μικρή μου είπε ότι το βράδυ (σήμερα) στο σχ'ολασμα θα μου δείξει πως το έχει ξηρίσει.Και οι δύο γνωρίζουν την γυναίκα μου.Παιδια sos τι να κάνω? Αν δεν ήτανε υπαλληλοι μου δεν το συζητούσα αλλά σκέφτομαι μήπως με δουλέυουνε,μήπως το κάνουν για πλάκα,μήπως αν γίνει κάτι με έχουν του χεριού τους και τα ξεράσουν όλα.ΒΟΗΘΕΙΑ
Το ίδιο βράδυ επειδή ακουσα τόσα από εδώ πείρα τον κολλητο μου και ήρθε για να φίγουμε μαζί.Το πουτανάκι είπε μπροστά του ότι γουστάρει να πηδηχθεί.Κατάλαβα αμέσως ότι δεν έχει κολλήματα οπότε τις είπα οτι δεν χαλάω το σπίτη μου και την ατάκα που είπε καποιος από έδώ "εκει που τρως μην χέζεισ.Ετσι την έκανα πάσα στον ΒΑΣΙΛΗ.Περισσότερες πληροφορίες δεν ξέρω για εκοίνο το βράδυ γιατι δεν έχω μιλήσει εκτενέστερα.ΒΑΣΙΛΗ μην περιμένης δώρο για την γιορτή σου στο έκανα
Για αρχή, μάθε ορθογραφία.
Εν συνεχεία, απέλυσε τις παλιοπουτάνες.
Ανοχή κστις πόρνες, ποτέ στις πουτάνες...
οι τυποι μουεπρεπε να τη γαμησεις πρωτα και μετα να τη ξεφορτωσεις στο Βασιλη ..
ακομα ενας φιδεμπορας στο σαιτ.Είμαι παντρεμένος και έχω μια επιχειρηση με 30 ατομα προσωπικο.Μέσα δουλεύουνε 2 γυναίκες και οι δύο χωρισμένες.Η πρώτη 42 ετών με την οποία είχα κάνει one night πριν από 13 χρόνια και ΄μετά από εκείνη την νύχτα συνεχίσαμε την εππαγγελματική συνεργασία σαν να μην συνέβεναι τίποτα¨.Η δέυτερη στην ηλικία μου 34 χωρισμένη και αυτή αλλά δεν έχω κάνει τίποτα όμως θα το ήθελα πολλή.Εδώ και 10-15 ήμέρες έχουνε αρχίσει και οι δύο και μου κολλάνε σε σημείο που η μικρή μου είπε ότι το βράδυ (σήμερα) στο σχ'ολασμα θα μου δείξει πως το έχει ξηρίσει.Και οι δύο γνωρίζουν την γυναίκα μου.Παιδια sos τι να κάνω? Αν δεν ήτανε υπαλληλοι μου δεν το συζητούσα αλλά σκέφτομαι μήπως με δουλέυουνε,μήπως το κάνουν για πλάκα,μήπως αν γίνει κάτι με έχουν του χεριού τους και τα ξεράσουν όλα.ΒΟΗΘΕΙΑ
τυπε εσυ θα την γαμουσες την γκομενα?ακομα ενας φιδεμπορας στο σαιτ.
μεγαλε και εσυ εργαστασιο ξυλειας μηπως εχεις?
ανθρωπος που εχει επιχειρηση με 30 ατομα και ειδικα σε τετοιους καιρους,το μονο που δεν προκειτε να του πει υπαλληλος του,ειναι να του δειξει το μουνι τις.ρε μαλακα μηπως ηπιες κανα κρασι παραπανω σημερα?τελος παντων δεν θελω να βριζω αλλο,ειναι και μερα τετοια.
αντε τραβα καμια μαλακια, τωρα που ειναι νωρις ακομα,να μη σε βρει το νεο ετος με την πουτσα στο χερι.
να ερθω να σε βοηθησωΕγω εχω στην δουλεια 45 γναικες υπο την επιτηρηση μου σε τρεις βαρδιες.
Αλλες αξιζουν, αλλες οχι.
Ομως ουτε που το σκεφτομαι να κανω κατι με οποιαδηποτε, αν και με παιρνειμε κ'αποιες απο αυτες.
Δεν ανακατευουμε δουλειά με διασκέδαση.
τυπε οταν εχεις δουλεια με 30 ατομα σημαινει οτι κανεις και τζιρους μεγαλους.αρα εχεις τις ακρες σου και περνεις καλες βιζιτες,και δεν καθεσε να ασχολησε με την καθε υπαλληλο σου.τυπε εσυ θα την γαμουσες την γκομενα?
λες να εχει ξυλεια και αυτος τυπε?τυπε οταν εχεις δουλεια με 30 ατομα σημαινει οτι κανεις και τζιρους μεγαλους.αρα εχεις τις ακρες σου και περνεις καλες βιζιτες,και δεν καθεσε να ασχολησε με την καθε υπαλληλο σου.
τελος παντων ο τυπος ειναι φιδεμπορας.
μαλλον τυπε.λες να εχει ξυλεια και αυτος τυπε?