Νέα

τι να κάνω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freess
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είμαι παντρεμένος και έχω μια επιχειρηση με 30 ατομα προσωπικο.Μέσα δουλεύουνε 2 γυναίκες και οι δύο χωρισμένες.Η πρώτη 42 ετών με την οποία είχα κάνει one night πριν από 13 χρόνια και ΄μετά από εκείνη την νύχτα συνεχίσαμε την εππαγγελματική συνεργασία σαν να μην συνέβεναι τίποτα¨.Η δέυτερη στην ηλικία μου 34 χωρισμένη και αυτή αλλά δεν έχω κάνει τίποτα όμως θα το ήθελα πολλή.Εδώ και 10-15 ήμέρες έχουνε αρχίσει και οι δύο και μου κολλάνε σε σημείο που η μικρή μου είπε ότι το βράδυ (σήμερα) στο σχ'ολασμα θα μου δείξει πως το έχει ξηρίσει.Και οι δύο γνωρίζουν την γυναίκα μου.Παιδια sos τι να κάνω? Αν δεν ήτανε υπαλληλοι μου δεν το συζητούσα αλλά σκέφτομαι μήπως με δουλέυουνε,μήπως το κάνουν για πλάκα,μήπως αν γίνει κάτι με έχουν του χεριού τους και τα ξεράσουν όλα.ΒΟΗΘΕΙΑ :rockon:
σαν κλασσικες πουτανες που ειναι εχουν μιλησει για οτι εκανες με την 42αρα πριν 13 χρονια
οποτε θελει και η 34αρα να γευτει το τσουτσουνακι σου τυπε
αφου δεν ειπε κατι η πρωτη δεν θα πει και η δευτερη
ορμα παμμεγιστε,φατην σαν σουβλακι

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Είμαι παντρεμένος και έχω μια επιχειρηση με 30 ατομα προσωπικο.Μέσα δουλεύουνε 2 γυναίκες και οι δύο χωρισμένες.Η πρώτη 42 ετών με την οποία είχα κάνει one night πριν από 13 χρόνια και ΄μετά από εκείνη την νύχτα συνεχίσαμε την εππαγγελματική συνεργασία σαν να μην συνέβεναι τίποτα¨.Η δέυτερη στην ηλικία μου 34 χωρισμένη και αυτή αλλά δεν έχω κάνει τίποτα όμως θα το ήθελα πολλή.Εδώ και 10-15 ήμέρες έχουνε αρχίσει και οι δύο και μου κολλάνε σε σημείο που η μικρή μου είπε ότι το βράδυ (σήμερα) στο σχ'ολασμα θα μου δείξει πως το έχει ξηρίσει.Και οι δύο γνωρίζουν την γυναίκα μου.Παιδια sos τι να κάνω? Αν δεν ήτανε υπαλληλοι μου δεν το συζητούσα αλλά σκέφτομαι μήπως με δουλέυουνε,μήπως το κάνουν για πλάκα,μήπως αν γίνει κάτι με έχουν του χεριού τους και τα ξεράσουν όλα.ΒΟΗΘΕΙΑ :rockon:
πάρε 50 ευρώ
πήγαινε σε ένα στούντιο και γάμα αυτή που σου κάνει κέφι
υπάλληλο μη γαμάς
θα σε γαμήσει μετά
αφού θα κρέμεσαι από τα @@ της
μπαίνουμε σε δύσκολες εποχές και οι γυναίκες θα κάνουν τα πάντα για να το εκμεταλλευτούν
μην είσαι λακαμάς
γάμα ιερόδουλες κι όχι υπαλλήλους σου

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
εγω θα σου πω αυτο πω μου εχουν πει, ΠΟΛΛΟΙ στον εργασιακο τομεα.....

ΜΗ ΧΕΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ........

αυτα............... το τι θα κανεις, η αποφαση, ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικη ΣΟΥ...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Επισκέπτης

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

εγω προσωπικα εχω γαμησει 2 πιπινακια απο την δουλεια ... το ενα το πληρωνε αλλος βεβαια για να πουλαει τα προιντα του στον χωρο μας!  μου την επεσε χυμα στο κυμα μου ζητησε τηλεφωνο !!! μετα τα πρωτα γαμησια μου το επεζε καπος  δυσκολη ηθελε σχεση και τετοια και ετζασα!!!!  μετα απο λιγο καιρο ο εργοδοτης της πτωχευσε και της απελυσε ολες χαχαχα  !!!

το δευτερο ηταν προσωρινο στην δουλεια δουλευε περιπου ενα μηνα κοντοπουτανο με τα ολα του 19αρικο μπεμπε!!! τοτε ειχα κ αλλη σχεση και το επεζα 2πλο νταμπλο !!! μου την επεσε αυτη παλι απο το φασεμποοκ με βρηκε εκει !!! το παραδοξο ηταν οτι την επομενη απο την πρωτη μερα που βγηκαμε απελυθει !!! για αγνωστους λογους απο οτι εμαθα μετα απο συγγενικο προσωπο δεν εκανε για την δοθλεια !!!  και ετσι το γαμησα κ αυτο περιπου ενα μηνα μετα μπηκανε γιορτεσ και εκει δεν με επερνε πολυ το διπλο ταμπλο και την ετζασα

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
  εγω φιλε μου θα πω ενα αλλο που μεχρι τωρα στη ζωη μου το εχω τηρησει [ειμαι 30 χρ] ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΨΩΛΗ ΣΟΥ  κανονας

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τι ατομα ειναι αυτες που σου την πεφτουν ,θελω να πω τι εχεις καταλαβει για τον χαρακτηρα τους?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
και εγώ συμφωνώ. Μήν ασχολείσαι με τις υπαλληλους σου. Αν θέλεις οποσδήποτε να ρίξεις κέρατο στην γυναίκα σου (εγώ διαφωνώ σε αυτό αλλα είναι άλλο θέμα) πήγαινε σε στούντιο ή βρές κάποια άλλη εκτός δουλείας. Ακόμα και αν δεν σου κάνουν τίποτα ιστορίες μετά, αφού τις γαμήσεις θα σου κάνουν πουτάνα την επιχείρηση μιας και θα μπαίνουν με άλλο αέρα μέσα (τύπου: "εγώ είμαι η γκόμενα του αφεντικού και κάνω ό,τι θέλω") πράγμα που θα δημιουργήσει πρόβλημα στους υπολοίπους. Χέστες. Μουνιά υπάρχουν πολλά.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
σαν κλασσικες πουτανες που ειναι εχουν μιλησει για οτι εκανες με την 42αρα πριν 13 χρονια
οποτε θελει και η 34αρα να γευτει το τσουτσουνακι σου τυπε
αφου δεν ειπε κατι η πρωτη δεν θα πει και η δευτερη
ορμα παμμεγιστε,φατην σαν σουβλακι
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
φατε ενα μαλακα του την πεφτουν και φωναζει βοηθεια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
πωπω τι σε βρήκε χριστουγεννιάτικα ρε γαμώτι

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
εγω του τα ειπα και στην αρχη του θρεντ..
στο τελος θα του την γαμησει ο προίστάμενος και θα ησυχάσει

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Τσάμπα κόπος ρε μαν. Να ήτανε πιπινάκια, να μπείς στον πειρασμό. Αλλά για τελειωμένες γκόμενες ούτε λόγος. Χίλιες φορές κάτι πληρωμένο απ'όλες τις απόψεις.

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
  Κοιτα τωρα τι μπορει να γινει.Μπορει ανοιγοντας τα ποδια να κανουν οτι θελουν αυτες μπορει να γινουν αυτες αφεντικα και εσυ υπαλληλος.Μπορει να σε εκβιαζουν δωσε τοσα για μην το μαθει η γυναικα σου.Εγω δεν θα εκανα τιποτα παντως φιλε μου.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αστο  ρε φιλε ... κοιτα την δουλιτσα σου και πηδα οποιο αλλο μουνι κανεις κεφι γιατι πιτευω αυτο θα σου βγει ξυνο ....

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
αστο  ρε φιλε ... κοιτα την δουλιτσα σου και πηδα οποιο αλλο μουνι κανεις κεφι γιατι πιτευω αυτο θα σου βγει ξυνο ....
  Καλυτερα καντο με καμια εκδηδομενη και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο γιατι σε βλεπω να κοιμασε στο γραφειο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
που παει η κενονοια μας τελικα
καποτε φωναζαν οι γυναικες υπαλ οτι τους την πεφτη το αφεντικο
τωρα ττην πεφτουν αυτες στο αφεντικο και αυτος δεν τις γαμαει
ρε τι γινεται στον κοσμο :2funny: