master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
σαν κλασσικες πουτανες που ειναι εχουν μιλησει για οτι εκανες με την 42αρα πριν 13 χρονιαΕίμαι παντρεμένος και έχω μια επιχειρηση με 30 ατομα προσωπικο.Μέσα δουλεύουνε 2 γυναίκες και οι δύο χωρισμένες.Η πρώτη 42 ετών με την οποία είχα κάνει one night πριν από 13 χρόνια και ΄μετά από εκείνη την νύχτα συνεχίσαμε την εππαγγελματική συνεργασία σαν να μην συνέβεναι τίποτα¨.Η δέυτερη στην ηλικία μου 34 χωρισμένη και αυτή αλλά δεν έχω κάνει τίποτα όμως θα το ήθελα πολλή.Εδώ και 10-15 ήμέρες έχουνε αρχίσει και οι δύο και μου κολλάνε σε σημείο που η μικρή μου είπε ότι το βράδυ (σήμερα) στο σχ'ολασμα θα μου δείξει πως το έχει ξηρίσει.Και οι δύο γνωρίζουν την γυναίκα μου.Παιδια sos τι να κάνω? Αν δεν ήτανε υπαλληλοι μου δεν το συζητούσα αλλά σκέφτομαι μήπως με δουλέυουνε,μήπως το κάνουν για πλάκα,μήπως αν γίνει κάτι με έχουν του χεριού τους και τα ξεράσουν όλα.ΒΟΗΘΕΙΑ
πάρε 50 ευρώΕίμαι παντρεμένος και έχω μια επιχειρηση με 30 ατομα προσωπικο.Μέσα δουλεύουνε 2 γυναίκες και οι δύο χωρισμένες.Η πρώτη 42 ετών με την οποία είχα κάνει one night πριν από 13 χρόνια και ΄μετά από εκείνη την νύχτα συνεχίσαμε την εππαγγελματική συνεργασία σαν να μην συνέβεναι τίποτα¨.Η δέυτερη στην ηλικία μου 34 χωρισμένη και αυτή αλλά δεν έχω κάνει τίποτα όμως θα το ήθελα πολλή.Εδώ και 10-15 ήμέρες έχουνε αρχίσει και οι δύο και μου κολλάνε σε σημείο που η μικρή μου είπε ότι το βράδυ (σήμερα) στο σχ'ολασμα θα μου δείξει πως το έχει ξηρίσει.Και οι δύο γνωρίζουν την γυναίκα μου.Παιδια sos τι να κάνω? Αν δεν ήτανε υπαλληλοι μου δεν το συζητούσα αλλά σκέφτομαι μήπως με δουλέυουνε,μήπως το κάνουν για πλάκα,μήπως αν γίνει κάτι με έχουν του χεριού τους και τα ξεράσουν όλα.ΒΟΗΘΕΙΑ
εγω θα σου πω αυτο πω μου εχουν πει, ΠΟΛΛΟΙ στον εργασιακο τομεα.....
ΜΗ ΧΕΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ........
αυτα............... το τι θα κανεις, η αποφαση, ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικη ΣΟΥ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
εγω φιλε μου θα πω ενα αλλο που μεχρι τωρα στη ζωη μου το εχω τηρησει [ειμαι 30 χρ] ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΨΩΛΗ ΣΟΥ κανοναςεγω θα σου πω αυτο πω μου εχουν πει, ΠΟΛΛΟΙ στον εργασιακο τομεα.....
ΜΗ ΧΕΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ........
αυτα............... το τι θα κανεις, η αποφαση, ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικη ΣΟΥ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
τι ατομα ειναι αυτες που σου την πεφτουν ,θελω να πω τι εχεις καταλαβει για τον χαρακτηρα τους?Είμαι παντρεμένος και έχω μια επιχειρηση με 30 ατομα προσωπικο.Μέσα δουλεύουνε 2 γυναίκες και οι δύο χωρισμένες.Η πρώτη 42 ετών με την οποία είχα κάνει one night πριν από 13 χρόνια και ΄μετά από εκείνη την νύχτα συνεχίσαμε την εππαγγελματική συνεργασία σαν να μην συνέβεναι τίποτα¨.Η δέυτερη στην ηλικία μου 34 χωρισμένη και αυτή αλλά δεν έχω κάνει τίποτα όμως θα το ήθελα πολλή.Εδώ και 10-15 ήμέρες έχουνε αρχίσει και οι δύο και μου κολλάνε σε σημείο που η μικρή μου είπε ότι το βράδυ (σήμερα) στο σχ'ολασμα θα μου δείξει πως το έχει ξηρίσει.Και οι δύο γνωρίζουν την γυναίκα μου.Παιδια sos τι να κάνω? Αν δεν ήτανε υπαλληλοι μου δεν το συζητούσα αλλά σκέφτομαι μήπως με δουλέυουνε,μήπως το κάνουν για πλάκα,μήπως αν γίνει κάτι με έχουν του χεριού τους και τα ξεράσουν όλα.ΒΟΗΘΕΙΑ
σαν κλασσικες πουτανες που ειναι εχουν μιλησει για οτι εκανες με την 42αρα πριν 13 χρονια
οποτε θελει και η 34αρα να γευτει το τσουτσουνακι σου τυπε
αφου δεν ειπε κατι η πρωτη δεν θα πει και η δευτερη
ορμα παμμεγιστε,φατην σαν σουβλακι
ναι αλλα του προίσταμενου δεν θα του τα αρπαξει χοντρα μετα ....μαλονΥΓ αν δεν την γαμήσεις εσυ, να ξερεις οτι θα την γαμήσει ο προισταμενος
Κοιτα τωρα τι μπορει να γινει.Μπορει ανοιγοντας τα ποδια να κανουν οτι θελουν αυτες μπορει να γινουν αυτες αφεντικα και εσυ υπαλληλος.Μπορει να σε εκβιαζουν δωσε τοσα για μην το μαθει η γυναικα σου.Εγω δεν θα εκανα τιποτα παντως φιλε μου.Είμαι παντρεμένος και έχω μια επιχειρηση με 30 ατομα προσωπικο.Μέσα δουλεύουνε 2 γυναίκες και οι δύο χωρισμένες.Η πρώτη 42 ετών με την οποία είχα κάνει one night πριν από 13 χρόνια και ΄μετά από εκείνη την νύχτα συνεχίσαμε την εππαγγελματική συνεργασία σαν να μην συνέβεναι τίποτα¨.Η δέυτερη στην ηλικία μου 34 χωρισμένη και αυτή αλλά δεν έχω κάνει τίποτα όμως θα το ήθελα πολλή.Εδώ και 10-15 ήμέρες έχουνε αρχίσει και οι δύο και μου κολλάνε σε σημείο που η μικρή μου είπε ότι το βράδυ (σήμερα) στο σχ'ολασμα θα μου δείξει πως το έχει ξηρίσει.Και οι δύο γνωρίζουν την γυναίκα μου.Παιδια sos τι να κάνω? Αν δεν ήτανε υπαλληλοι μου δεν το συζητούσα αλλά σκέφτομαι μήπως με δουλέυουνε,μήπως το κάνουν για πλάκα,μήπως αν γίνει κάτι με έχουν του χεριού τους και τα ξεράσουν όλα.ΒΟΗΘΕΙΑ
Καλυτερα καντο με καμια εκδηδομενη και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο γιατι σε βλεπω να κοιμασε στο γραφειοαστο ρε φιλε ... κοιτα την δουλιτσα σου και πηδα οποιο αλλο μουνι κανεις κεφι γιατι πιτευω αυτο θα σου βγει ξυνο ....