Νέα

τι να κάνω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freess
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Μπορει ο φιλος αν θελει να στειλει εμενα να του πω αν εχει ξυρισμενο το μουνι της η καργιολα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
που παει η κενονοια μας τελικα
καποτε φωναζαν οι γυναικες υπαλ οτι τους την πεφτη το αφεντικο
τωρα ττην πεφτουν αυτες στο αφεντικο και αυτος δεν τις γαμαει
ρε τι γινεται στον κοσμο :2funny:
πουτάνα κενωνία

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μπορει ο φιλος αν θελει να στειλει εμενα να του πω αν εχει ξυρισμενο το μουνι της η καργιολα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εδω θα την γαμησει ο προισταμενος ρε τυπε λεμε
αυτα δεν γινονται,να εισαι αφεντικο να στην πεφτουν οι γκομενες και να γαμαει ο προισταμενος τελικα :2funny: :2funny: :2funny:

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
εδω θα την γαμησει ο προισταμενος ρε τυπε λεμε
αυτα δεν γινονται,να εισαι αφεντικο να στην πεφτουν οι γκομενες και να γαμαει ο προισταμενος τελικα :2funny: :2funny: :2funny:
  Δεν πειραζει...........ολοι οι καλοι χωρανε.

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
Τσάμπα κόπος ρε μαν. Να ήτανε πιπινάκια, να μπείς στον πειρασμό. Αλλά για τελειωμένες γκόμενες ούτε λόγος. Χίλιες φορές κάτι πληρωμένο απ'όλες τις απόψεις.

ναι ρε παιχτη , να τανε 2 25χρονα να ελεγα αξιζει το ρισκο , αλλα να εισαι πακετομενος και να γαμας τις σαυρες ??
πανε κανα "επαγγελματικο ταξιδι" με καμια βιζιτα να ξεμπουκωσεις !

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
κανένα γύναιο αξίζει οποιοδήποτε ρίσκο, ειδικά όταν βάζεις σε κίνδυνο την επαγγελματική σου καταξιώση και την οικογενιακή σου ζώη. Βρές αλλού μουνια και ασε τις λάμιες να πλακομουνιαστούν μεταξύ τους.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η πλάκα είναι πως ο κύριος τι να κάνω δεν ξαναπάντησε μετά από τόσες σελίδες
γράφουνε όλοι πάντως μπας και τους ακούσει

για μένα απλό είναι το θέμα: αν τις γουστάρει πολύ - σε τέτοιο βαθμό που δεν τον ενδιαφέρει το ρίσκο...πακετώνει
αν υπολογίζει περισσότερο το ρίσκο, τότε απολύει και παίρνει άλλες για να έχει το κεφάλι του ήσυχο
ή απλά τους λέει στα ίσια πως δεν ένδιαφέρεται και να το σταματήσουνε

αλλά είμαι σίγουρος πως και εκείνος κουνάει τη σουφρίτσα του λιγάκι και τρώγεται, αλλιώς πώς παίρνει θάρρος η άλλη;
οπότε περιμένει από το θρεντ να του πει κάποιος βουρ στον πατσά. Δυστυχώς εδώ όμως θα ακούσει και τις δύο εκδοχές.

Προσωπική επιλογή θα ήτανε να μην κάνει τίποτα αν δεν του αρέσει το ρίσκο. Η συγκεκριμένη κίνηση εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.
by the way, αν ψάχνει κάποιο άτομο για το λογιστήριό του, έχω ένα συγγενή παλικαράκι 24 χρονών που θέλει να ξεκινήσει να δουλεύει ακόμα και με ψίχουλα...οπότε αν έχει θέση να μου πει να του τον στείλω.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
αν ψάχνει κάποιο άτομο για το λογιστήριό του, έχω ένα συγγενή παλικαράκι 24 χρονών που θέλει να ξεκινήσει να δουλεύει ακόμα και με ψίχουλα...οπότε αν έχει θέση να μου πει να του τον στείλω.

Ενεργός ή παθητικός;; το παλουκαράκι :2funny: :2funny: :2funny:

likos7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΑΠΛΑ ΓΑΜΗΣΕΤΗ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΙΛΤΗΝ ΑΠΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΛΟΓΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ :s&m_3:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΑΠΛΑ ΓΑΜΗΣΕΤΗ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΙΛΤΗΝ ΑΠΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΛΟΓΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ :s&m_3:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τυπε υπαρχει και καλυτερο σεναριο,να το μαθει η γυναικα του και να τον χωρισει
αλλα που ναχει τετοια τυχη ο τυπος :2funny:

OP
OP
F

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
η πλάκα είναι πως ο κύριος τι να κάνω δεν ξαναπάντησε μετά από τόσες σελίδες
γράφουνε όλοι πάντως μπας και τους ακούσει

για μένα απλό είναι το θέμα: αν τις γουστάρει πολύ - σε τέτοιο βαθμό που δεν τον ενδιαφέρει το ρίσκο...πακετώνει
αν υπολογίζει περισσότερο το ρίσκο, τότε απολύει και παίρνει άλλες για να έχει το κεφάλι του ήσυχο
ή απλά τους λέει στα ίσια πως δεν ένδιαφέρεται και να το σταματήσουνε

αλλά είμαι σίγουρος πως και εκείνος κουνάει τη σουφρίτσα του λιγάκι και τρώγεται, αλλιώς πώς παίρνει θάρρος η άλλη;
οπότε περιμένει από το θρεντ να του πει κάποιος βουρ στον πατσά. Δυστυχώς εδώ όμως θα ακούσει και τις δύο εκδοχές.

Προσωπική επιλογή θα ήτανε να μην κάνει τίποτα αν δεν του αρέσει το ρίσκο. Η συγκεκριμένη κίνηση εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.
by the way, αν ψάχνει κάποιο άτομο για το λογιστήριό του, έχω ένα συγγενή παλικαράκι 24 χρονών που θέλει να ξεκινήσει να δουλεύει ακόμα και με ψίχουλα...οπότε αν έχει θέση να μου πει να του τον στείλω.

Το ίδιο βράδυ επειδή ακουσα τόσα από εδώ πείρα τον κολλητο μου και ήρθε για να φίγουμε μαζί.Το πουτανάκι είπε μπροστά του ότι γουστάρει να πηδηχθεί.Κατάλαβα αμέσως ότι δεν έχει κολλήματα οπότε τις είπα οτι δεν χαλάω το σπίτη μου και την ατάκα που είπε καποιος από έδώ "εκει που τρως μην χέζεισ.Ετσι την έκανα πάσα στον ΒΑΣΙΛΗ.Περισσότερες πληροφορίες δεν ξέρω για εκοίνο το βράδυ γιατι δεν έχω μιλήσει εκτενέστερα.ΒΑΣΙΛΗ μην περιμένης δώρο για την γιορτή σου στο έκανα

OP
OP
F

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Βασιλη όταν το διαβάζεις να ξέρεις ότι χρωστάς χάρη.πάρε με τηλέφωνο τι είπες στην Δ για εκείνο το βράδυ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Είμαι παντρεμένος και έχω μια επιχειρηση με 30 ατομα προσωπικο.Μέσα δουλεύουνε 2 γυναίκες και οι δύο χωρισμένες.Η πρώτη 42 ετών με την οποία είχα κάνει one night πριν από 13 χρόνια και ΄μετά από εκείνη την νύχτα συνεχίσαμε την εππαγγελματική συνεργασία σαν να μην συνέβεναι τίποτα¨.Η δέυτερη στην ηλικία μου 34 χωρισμένη και αυτή αλλά δεν έχω κάνει τίποτα όμως θα το ήθελα πολλή.Εδώ και 10-15 ήμέρες έχουνε αρχίσει και οι δύο και μου κολλάνε σε σημείο που η μικρή μου είπε ότι το βράδυ (σήμερα) στο σχ'ολασμα θα μου δείξει πως το έχει ξηρίσει.Και οι δύο γνωρίζουν την γυναίκα μου.Παιδια sos τι να κάνω? Αν δεν ήτανε υπαλληλοι μου δεν το συζητούσα αλλά σκέφτομαι μήπως με δουλέυουνε,μήπως το κάνουν για πλάκα,μήπως αν γίνει κάτι με έχουν του χεριού τους και τα ξεράσουν όλα.ΒΟΗΘΕΙΑ :rockon:

Μακρια φιλε.
Μυριζει μπαρουτι η κατασταση.
Χιλιαδες γυναικες υπαρχουν αν θελεις να ξεμπουκωσεις, με τις πιο επικινδυνες θα νταραβεριστεις??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μακρια φιλε.
Μυριζει μπαρουτι η κατασταση.
Χιλιαδες γυναικες υπαρχουν αν θελεις να ξεμπουκωσεις, με τις πιο επικινδυνες θα νταραβεριστεις??
τυπε ειναι ζητημα τιμης
δεν γινεται να εισαι αφεντικο να στην πεφτει μονη της μια υπαλληλος και να μην την γαμας εσυ αλλα ο προισταμενος
θα τον πουνε και μαλακα στο τελος(φρις τυπε μην παρεξηγηθεις καταλαβες πως το εννοω)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τυπε ειναι ζητημα τιμης
δεν γινεται να εισαι αφεντικο να στην πεφτει μονη της μια υπαλληλος και να μην την γαμας εσυ αλλα ο προισταμενος
θα τον πουνε και μαλακα στο τελος(φρις τυπε μην παρεξηγηθεις καταλαβες πως το εννοω)

Δεν ξερω βρε τυπε.
Δεν ειναι αυτονοητο οτι δεν κανουμε ΠΟΤΕ κατι με καποια που γνωριζει την δικια μας?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν ξερω βρε τυπε.
Δεν ειναι αυτονοητο οτι δεν κανουμε ΠΟΤΕ κατι με καποια που γνωριζει την δικια μας?

Αραγε......αν θελει καποια "αγνωστη"  να σου κανει την ζημια ,  δεν στην κανει?????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν ξερω βρε τυπε.
τυπε τα περισσοτερα γαμησια παντρεμενων με γνωστους πεφτουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom