nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Μπορει ο φιλος αν θελει να στειλει εμενα να του πω αν εχει ξυρισμενο το μουνι της η καργιολα.
πουτάνα κενωνίαπου παει η κενονοια μας τελικα
καποτε φωναζαν οι γυναικες υπαλ οτι τους την πεφτη το αφεντικο
τωρα ττην πεφτουν αυτες στο αφεντικο και αυτος δεν τις γαμαει
ρε τι γινεται στον κοσμο
εδω θα την γαμησει ο προισταμενος ρε τυπε λεμεΜπορει ο φιλος αν θελει να στειλει εμενα να του πω αν εχει ξυρισμενο το μουνι της η καργιολα.
Δεν πειραζει...........ολοι οι καλοι χωρανε.εδω θα την γαμησει ο προισταμενος ρε τυπε λεμε
αυτα δεν γινονται,να εισαι αφεντικο να στην πεφτουν οι γκομενες και να γαμαει ο προισταμενος τελικα
Τσάμπα κόπος ρε μαν. Να ήτανε πιπινάκια, να μπείς στον πειρασμό. Αλλά για τελειωμένες γκόμενες ούτε λόγος. Χίλιες φορές κάτι πληρωμένο απ'όλες τις απόψεις.
αν ψάχνει κάποιο άτομο για το λογιστήριό του, έχω ένα συγγενή παλικαράκι 24 χρονών που θέλει να ξεκινήσει να δουλεύει ακόμα και με ψίχουλα...οπότε αν έχει θέση να μου πει να του τον στείλω.
ΑΠΛΑ ΓΑΜΗΣΕΤΗ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΙΛΤΗΝ ΑΠΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΛΟΓΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ
Οχι ρε φίλε τα παιδιά μου τι φταίνε.
τυπε υπαρχει και καλυτερο σεναριο,να το μαθει η γυναικα του και να τον χωρισει
αλλα που ναχει τετοια τυχη ο τυπος
Οχι ρε φίλε τα παιδιά μου τι φταίνε.
η πλάκα είναι πως ο κύριος τι να κάνω δεν ξαναπάντησε μετά από τόσες σελίδες
γράφουνε όλοι πάντως μπας και τους ακούσει
για μένα απλό είναι το θέμα: αν τις γουστάρει πολύ - σε τέτοιο βαθμό που δεν τον ενδιαφέρει το ρίσκο...πακετώνει
αν υπολογίζει περισσότερο το ρίσκο, τότε απολύει και παίρνει άλλες για να έχει το κεφάλι του ήσυχο
ή απλά τους λέει στα ίσια πως δεν ένδιαφέρεται και να το σταματήσουνε
αλλά είμαι σίγουρος πως και εκείνος κουνάει τη σουφρίτσα του λιγάκι και τρώγεται, αλλιώς πώς παίρνει θάρρος η άλλη;
οπότε περιμένει από το θρεντ να του πει κάποιος βουρ στον πατσά. Δυστυχώς εδώ όμως θα ακούσει και τις δύο εκδοχές.
Προσωπική επιλογή θα ήτανε να μην κάνει τίποτα αν δεν του αρέσει το ρίσκο. Η συγκεκριμένη κίνηση εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.
by the way, αν ψάχνει κάποιο άτομο για το λογιστήριό του, έχω ένα συγγενή παλικαράκι 24 χρονών που θέλει να ξεκινήσει να δουλεύει ακόμα και με ψίχουλα...οπότε αν έχει θέση να μου πει να του τον στείλω.
ο βασιλης ειναι ο προισταμενος τυπε?Βασιλη όταν το διαβάζεις να ξέρεις ότι χρωστάς χάρη.πάρε με τηλέφωνο τι είπες στην Δ για εκείνο το βράδυ
Είμαι παντρεμένος και έχω μια επιχειρηση με 30 ατομα προσωπικο.Μέσα δουλεύουνε 2 γυναίκες και οι δύο χωρισμένες.Η πρώτη 42 ετών με την οποία είχα κάνει one night πριν από 13 χρόνια και ΄μετά από εκείνη την νύχτα συνεχίσαμε την εππαγγελματική συνεργασία σαν να μην συνέβεναι τίποτα¨.Η δέυτερη στην ηλικία μου 34 χωρισμένη και αυτή αλλά δεν έχω κάνει τίποτα όμως θα το ήθελα πολλή.Εδώ και 10-15 ήμέρες έχουνε αρχίσει και οι δύο και μου κολλάνε σε σημείο που η μικρή μου είπε ότι το βράδυ (σήμερα) στο σχ'ολασμα θα μου δείξει πως το έχει ξηρίσει.Και οι δύο γνωρίζουν την γυναίκα μου.Παιδια sos τι να κάνω? Αν δεν ήτανε υπαλληλοι μου δεν το συζητούσα αλλά σκέφτομαι μήπως με δουλέυουνε,μήπως το κάνουν για πλάκα,μήπως αν γίνει κάτι με έχουν του χεριού τους και τα ξεράσουν όλα.ΒΟΗΘΕΙΑ
τυπε ειναι ζητημα τιμηςΜακρια φιλε.
Μυριζει μπαρουτι η κατασταση.
Χιλιαδες γυναικες υπαρχουν αν θελεις να ξεμπουκωσεις, με τις πιο επικινδυνες θα νταραβεριστεις??
τυπε ειναι ζητημα τιμης
δεν γινεται να εισαι αφεντικο να στην πεφτει μονη της μια υπαλληλος και να μην την γαμας εσυ αλλα ο προισταμενος
θα τον πουνε και μαλακα στο τελος(φρις τυπε μην παρεξηγηθεις καταλαβες πως το εννοω)
Δεν ξερω βρε τυπε.
Δεν ειναι αυτονοητο οτι δεν κανουμε ΠΟΤΕ κατι με καποια που γνωριζει την δικια μας?
τυπε τα περισσοτερα γαμησια παντρεμενων με γνωστους πεφτουνΔεν ξερω βρε τυπε.
Δεν ειναι αυτονοητο οτι δεν κανουμε ΠΟΤΕ κατι με καποια που γνωριζει την δικια μας?