μα... κ συ??? *P
σ ενα τοπικ 12 απαντησεων ηδη 2 θελουν να με δειρουν
αρχιζω ν ανησυχω χαχαχαχα
Μπαααααααα μάλλον να σε βάλουν στον ίσιο δρόμο επιζητούν, αλλά που να καταλάβεις εσυ.
μα... κ συ??? *P
σ ενα τοπικ 12 απαντησεων ηδη 2 θελουν να με δειρουν
αρχιζω ν ανησυχω χαχαχαχα
Προσωπικα δε με εξιταραν ποτε τετοιο τυποι. Ουτε μπορω να καταλαβω τις τυπισσες που τους εστελναν ερωτικά γραμματα. Οσο γι αυτους που λενε ότι στις γυναικες αρεσουν τα "κακα παιδια", θα πω ναι- μπορει, αλλα μονο για κανα δυο βραδιες. Εγω θελω τον αντρα δυναμικο, να ξερει να βαλει μια φωνη οταν ξεφευγει η κατασταση και να μην ειναι λακης, αλλα να ξερει να φερθει σε μια γυναικα και να την εχει στα ωπα ωπα. Εννοειται ότι και η γυναικα θα τον φροντιζει αντιστοιχα.
Back to basic! Είναι γνωστό οτι τα "κακά παιδιά" εξιτάρουν τις γυναίκες. Το απρόβλεπτο και το βίαιο του χαρακτήρα είναι στοιχεία που λειτουργούν ως αφροδισιακό - δεν το ελέγχουν οι γυναίκες αυτό ούτε το επιδιώκουν, απλά είναι στη φύση τους παρα τις παπαρολογίες περί ισότητας, ίσων ευκαιριων και χειραφέτησης. Η γυναίκα ΠΑΝΤΑ γούσταρε και θα συνεχίσει να γουστάρει τη "σφαλιάρα" της (όχι απαραίτητα με την κυριολεκτική έννοια του όρου). Θέλει πάντα να νιώθει πως έχει κάποιον να την εξουσιάζει, να τον ακολουθεί και να τον θαυμάζει. Το προηγούμενο βέβαια, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να το ακούσετε να το ομολογούν οι διάφορες "έξυπνες" που είναι μόνο πνευμα, λόγια κι άποψη και στην πραγματικότητα φαντασιώνονται να τις φερθεί με βίαιο τρόπο ο "καλός τους" κι αυτές υποταγμένες να γίνουν το ερωτικό αντικείμενο του πόθου του. Όλα αυτά με μέτρο βέβαια... για να μην περάσουμε σε άλλες καταστάσεις.
Κι ας βγει όποια θέλει να με διαψευσει και να πει οτι δεν έχει φαντασιωθεί να της φέρεται βίαια ο γκόμενος (ή ο υποψήφιος γκόμενος) της! Όσο για τους "αγαπούληδες" που διαβάζουν, ας το πάρουν απόφαση πως στην Φύση διαιωνίζονται τα γονίδια του δυνατότερου και του πιο βίαιου αρσενικού και όχι του πιο "gentleman" - κι αυτό διότι το θηλυκό επιλέγει με ποιό αρσενικό θα κάνει απογόνους!
Κάτι αντίστοιχο με τον αλήτη θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως είναι και οι ιερόδουλες για τον άντρα. Έχει αυτό το πέπλο γύρω της, τη φήμη, την ακολασία που έλκει όπως η λάμπα την πεταλούδα. Την χρησιμοποιεί και τον χρησιμοποιεί. Πάντα έτσι δεν γίνεται;
Προφανώς υπάρχουν πολύ περισσότερα υποψήφια εν δυνάμει "θύματα" εκεί έξω από ότι φανταζόμαστε.
Καλώς ή κακώς οι περισσότεροι λειτουργούμε βάσει αρχέγονων ενστίκτων, με εικόνες όπως αυτή του άντρα-κυνηγού που έχει στο ένα χέρι το ρόπαλο και με το άλλο τραβάει το σκαλπ της γυναίκας. Κι αν νομίζετε ότι απέχουμε πολύ από αυτό το πρωτόγονο στάδιο (με λαμπρές βέβαια εξαιρέσεις) δεν ξέρετε που σας πανε τα τέσσερα.
Πάντα στις σχέσεις υπάρχει το παιχνίδι εξουσίας. Οι άντρες που είναι υπεράνω νόμων και τάξης και το αποδεικνύουν έμπρακτα κεντρίζουν το ενδιαφέρον γυναικών που επιθυμούν να γίνουν αλοιφή, χαλί να της πατήσεις. Είναι οι ίδιες γυναίκες που φέρονται αυταρχικά εκεί που τις παίρνει, αφού ως γνωστόν οι ρόλοι του θύματος και του θύτη δεν είναι τόσο ευδιάκριτοι, κι ενίοτε εναλλάσσονται.
Κάτι αντίστοιχο με τον αλήτη θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως είναι και οι ιερόδουλες για τον άντρα. Έχει αυτό το πέπλο γύρω της, τη φήμη, την ακολασία που έλκει όπως η λάμπα την πεταλούδα. Την χρησιμοποιεί και τον χρησιμοποιεί. Πάντα έτσι δεν γίνεται;
Προσωπικα δε με εξιταραν ποτε τετοιο τυποι. Ουτε μπορω να καταλαβω τις τυπισσες που τους εστελναν ερωτικά γραμματα. Εγω θελω τον αντρα δυναμικο, να ξερει να βαλει μια φωνη οταν ξεφευγει η κατασταση και να μην ειναι λακης, αλλα να ξερει να φερθει σε μια γυναικα και να την εχει στα ωπα ωπα. Εννοειται ότι και η γυναικα θα τον φροντιζει αντιστοιχα.
Μπαααααααα μάλλον να σε βάλουν στον ίσιο δρόμο επιζητούν, αλλά που να καταλάβεις εσυ.
Εγω θελω τον αντρα δυναμικο, να ξερει να βαλει μια φωνη οταν ξεφευγει η κατασταση και να μην ειναι λακης, αλλα να ξερει να φερθει σε μια γυναικα και να την εχει στα ωπα ωπα. Εννοειται ότι και η γυναικα θα τον φροντιζει αντιστοιχα.
Ξέρω έναν τέτοιο τύπο ;)
Εγω παντρευτηκα ενανΞέρω έναν τέτοιο τύπο ;)
Μπα... Τα τελευταια χρονια εναν μονο. Και τον καβατζωσαΗ Ιουλια να δεις ποσους ξερει... ;)
Εγω παντρευτηκα εναν
Ο ισχυρός άντρας με άποψη, περνάει το κύρος του χωρίς πολλά πολλά...