jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Σε αυτο
ετσι λεει το παραμυθι
Σε αυτο
Αν οντως ειναι σταθερη η δοση 110 ευρω για 120 μηνες ειναι μια χαρα.Ο φαδερ είχε πάρει δάνειο επαγγελματικό το 2004 10.000€ από την Eurobank και μέχρι το 2011 πλήρωνε τον τόκο κανονικά (κανα διακοσάρι οχι και λιγα).. Μετά έκλεισε το μαγαζί και την φάγαμε στον κώλο και εδώ και 7 χρόνια έφτασε 25000€ το χρέος. Μας κάνανε πρόταση να το ρίξουν στα 12000 με 110€ δόση και να καθαρίσουμε σε 10 χρονακια. Επειδή ο γέρος μου είναι 74 ετών θα πρέπει να τους δώσω δικά μου στοιχεία ώστε να είναι καλυμμένοι μας είπανε σήμερα οτι θα τα πάρουνε σίγουρα τα φράγκα. Εχω μια δουλίτσα που κουτσά στραβά θα την παλέψω να τα δίνω. Λεω να προχωρήσω. Δικηγόρε ποια είναι η γνώμη σου?
για τις κάρτες έχεις δίκιο 1000%...που να δεις τις diners....ρίσκαραν,ας πρόσεχαν!!!Πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά χωρίς κάποια προσημείωση ή εξασφάλιση τους γράφεται στ' αρχίδια σας. Είχα κάρτες της Πειραιώς για πάνω από χρόνια, τους πλήρωνα πάντα στην ώρα τους, είχαν πάρει τα λεφτά τους πίσω και με το παραπάνω με το επιτόκιο γύρω στο 15% αν θυμάμαι καλά + τις υπόλοιπες χρεώσεις έφτανε στο 17-18%. Κάποια στιγμή έλειπα στο εξωτερικό για δύο μήνες και δεν έκανα τις πληρωμές και με είχαν τρελάνει στα τηλέφωνα... Τα πήρα στο κρανίο, ξετίναξα τις κάρτες και σταμάτησα να πληρώνω....μόνο ένα εξώδικο για διακοπή της σύμβασης πήρα....
¨Αλλη περίπτωση με επαγγελματικό φίλου.... χρώσταγε Αλφα σχεδόν 200.000 από επαγγελματικό, ανοιχτά με επιταγές κλπ κλπ..... ήταν κόκκινο από το 2008.....του έκαναν πρόταση για δόση 120 δόσεις Χ 130 ευρώ... 15600 σύνολο....
βασικό να μην υπάρχει κάτι στο ονομα σου.....
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ας έρθουν τώρα να πάρουν τα κακαλα μας!!!!είχα κι απ' αυτήν...και όλες με όρια 15.000-20.000..... ήμουν καλός πελάτης και μου το ανέβαζαν συνέχεια... βέβαια τόσα χρόνια που τις είχα όχι μόνο είχα πληρώσει από τόκους αυτά που χρώσταγα αλλά έβγαλαν και λεφτα.... απλά στο τέλος ψώνισα ότι χρειαζόμουν, έκανα και μερικές αναλήψεις μετρητών και παπαλα...
Πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά χωρίς κάποια προσημείωση ή εξασφάλιση τους γράφεται στ' αρχίδια σας. Είχα κάρτες της Πειραιώς για πάνω από χρόνια, τους πλήρωνα πάντα στην ώρα τους, είχαν πάρει τα λεφτά τους πίσω και με το παραπάνω με το επιτόκιο γύρω στο 15% αν θυμάμαι καλά + τις υπόλοιπες χρεώσεις έφτανε στο 17-18%. Κάποια στιγμή έλειπα στο εξωτερικό για δύο μήνες και δεν έκανα τις πληρωμές και με είχαν τρελάνει στα τηλέφωνα... Τα πήρα στο κρανίο, ξετίναξα τις κάρτες και σταμάτησα να πληρώνω....μόνο ένα εξώδικο για διακοπή της σύμβασης πήρα....
¨Αλλη περίπτωση με επαγγελματικό φίλου.... χρώσταγε Αλφα σχεδόν 200.000 από επαγγελματικό, ανοιχτά με επιταγές κλπ κλπ..... ήταν κόκκινο από το 2008.....του έκαναν πρόταση για δόση 120 δόσεις Χ 130 ευρώ... 15600 σύνολο....
βασικό να μην υπάρχει κάτι στο ονομα σου.....
για τις κάρτες έχεις δίκιο 1000%...που να δεις τις diners....ρίσκαραν,ας πρόσεχαν!!!
εντολή πληρωμής,από που?είπαμε χωρίς να έχεις κάτι στο όνομα σου...τι γινεται οταν το χρεος φτασει 80,000 απο τους ανατοκισμους και το πουλησειη τραπεζα στο ταδε fund. Δε παιζουν εντολες πληρωμης και τρεχατε ποδαρακια μου?
εντολη πληρωμης απο το fund, απο αστικο δικαστηριοεντολή πληρωμής,από που?είπαμε χωρίς να έχεις κάτι στο όνομα σου...
εντολη πληρωμης απο το fund, απο αστικο δικαστηριο
χωρις να εχεις κατι στο ονομα σου μια ζωη? ουτε λογαριασμους, ουτε μισθοδοσιες, ουτε αυτοκινητο, ουτε σπιτι. Γαματη φαση, λες δηλαδη ζησε μια ζωη στο περιθωριο αλλα κρατα τη γλυκια αναμνηση οτι καποτε φεσωσες μια πιστωτικη.
μια???? Ίσαμε 11!!!!εντολη πληρωμης απο το fund, απο αστικο δικαστηριο
χωρις να εχεις κατι στο ονομα σου μια ζωη? ουτε λογαριασμους, ουτε μισθοδοσιες, ουτε αυτοκινητο, ουτε σπιτι. Γαματη φαση, λες δηλαδη ζησε μια ζωη στο περιθωριο αλλα κρατα τη γλυκια αναμνηση οτι καποτε φεσωσες μια πιστωτικη.
υπάρχουν και άλλοι τρόποι να έχεις περιουσία χωρίς να ειναι στο ονομά σου... για ψαξε το λιγακι...
άστο...δεν το κατέχεις!!!!βρε καλε μου εσυ λες μια ζωη θα ζω με το ακατασχετο (1250 ευρω). Εγω σου λεω οτι μαλακιες λες. Τραβα βρες τα με την τραπεζα γιατι το fund ουτε κουρεμα θα σου κανει ουτε τιποτα, και θα κλαις σε δεκα χρονια για τον κακο καπιταλισμο που σ'εκανε σκλαβο του.
βρε καλε μου εσυ λες μια ζωη θα ζω με το ακατασχετο (1250 ευρω). Εγω σου λεω οτι μαλακιες λες. Τραβα βρες τα με την τραπεζα γιατι το fund ουτε κουρεμα θα σου κανει ουτε τιποτα, και θα κλαις σε δεκα χρονια για τον κακο καπιταλισμο που σ'εκανε σκλαβο του.
Το πιο ωραίο είναι οτι ακόμα και σήμερα δεν έχετε καταλάβει οτι ΚΑΠΟΙΟΣ στο τέλος θα πληρώσει όλα αυτά τα φέσια αλλά όλοι σας εσείς οι "έξυπνοι" σα γνήσια νεολαμόγια Ελληναράδες συνεχίζετε με τη λογική του δεβαριεσαιβρεαδερφακιμου.