εγω εχω εναν 12 μηνο διακανονισμο για μια πολυ παλια οφειλη στη ΔΕΗ..κι ενω πληρωνω τις δοσεις δυο δυο για να αποφευγω και το ψυχοφθορο και χονοβορο περιμενε στην ουρα...μου τηλεφωνει ο μαλακας ο δικηγορος για να μυ πει οτι αντι για τις 21 νοεμβρη ..μπηκαν λεει χρηματα στις 3 νοεμβρη ....κι αν λεει δεν τηρω τους ορους του διακανονισμου....αυτος δεν υφισταται...Επισης με ενημερωνει για τις τρεχουσες οφειλες.πριν αυτες ληξουν
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ
Δεν συνηθιζω να βριζω αλλα αυτος ο τζιτζιφιογκος με βγαζει απο τα ρουχα μου..
εν τω μεταξυ προχθες μου τηλ ενω ημουν σε πελατη που μου εκανε ενα γλειφομουνι απιστευτο
εγω εχω εναν 12 μηνο διακανονισμο για μια πολυ παλια οφειλη στη ΔΕΗ..κι ενω πληρωνω τις δοσεις δυο δυο για να αποφευγω και το ψυχοφθορο και χονοβορο περιμενε στην ουρα...μου τηλεφωνει ο μαλακας ο δικηγορος για να μυ πει οτι αντι για τις 21 νοεμβρη ..μπηκαν λεει χρηματα στις 3 νοεμβρη ....κι αν λεει δεν τηρω τους ορους του διακανονισμου....αυτος δεν υφισταται...Επισης με ενημερωνει για τις τρεχουσες οφειλες.πριν αυτες ληξουν
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ
Δεν συνηθιζω να βριζω αλλα αυτος ο τζιτζιφιογκος με βγαζει απο τα ρουχα μου..
εν τω μεταξυ προχθες μου τηλ ------------>ενω ημουν σε πελατη που μου εκανε ενα γλειφομουνι απιστευτο <-----------...και δεν το σκεφτηκα η χαζη να αφησω τη γραμμη ανοιχτη για ν ακουει τα βογγητα μου...να μαθει
...και δεν το σκεφτηκα η χαζη να αφησω τη γραμμη ανοιχτη για ν ακουει τα βογγητα μου...να μαθει