Νέα

Τι κανουμε με τις κλησεις απο ενοχλητικους απο τραπεζες, δικηγορικα γραφεια ????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Το πιο ωραίο είναι οτι ακόμα και σήμερα δεν έχετε καταλάβει οτι ΚΑΠΟΙΟΣ στο τέλος θα πληρώσει όλα αυτά τα φέσια αλλά όλοι σας εσείς οι "έξυπνοι" σα γνήσια νεολαμόγια Ελληναράδες συνεχίζετε με τη λογική του δεβαριεσαιβρεαδερφακιμου.  :jerking: :jerking: :jerking:
Στα παπαριά τους αρκεί να μην τα πληρώσουν αυτοί

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Το πιο ωραίο είναι οτι ακόμα και σήμερα δεν έχετε καταλάβει οτι ΚΑΠΟΙΟΣ στο τέλος θα πληρώσει όλα αυτά τα φέσια αλλά όλοι σας εσείς οι "έξυπνοι" σα γνήσια νεολαμόγια Ελληναράδες συνεχίζετε με τη λογική του δεβαριεσαιβρεαδερφακιμου.  :jerking: :jerking: :jerking:
έτσι είναι η ελεύθερη οικονομία...ρίσκαραν οι τράπεζες όταν μου έδωσαν 80000 χωρίς έλεγχο φερεγγυότητας,προσημειωσεις κλπ κλπ τώρα...

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Το πιο ωραίο είναι οτι ακόμα και σήμερα δεν έχετε καταλάβει οτι ΚΑΠΟΙΟΣ στο τέλος θα πληρώσει όλα αυτά τα φέσια αλλά όλοι σας εσείς οι "έξυπνοι" σα γνήσια νεολαμόγια Ελληναράδες συνεχίζετε με τη λογική του δεβαριεσαιβρεαδερφακιμου.  :jerking: :jerking: :jerking:
τυπε, στην περιπτωση της ελλαδας αυτοι που ξετιναξαν την οικονομια εις γνωσιν τους υστερα απο χρονια απατεωνιων,κλεψιων και παρανομιων ειναι οι τραπεζες οχι οι πολιτες! Ακομα και τις ανακεφαλαιοποιησεις που πηραν με συγκεκριμενους ορους τις εστειλαν καταθεσεις σε off shore τους και δεντηρησαν καμια απο τις δεσμευσεις τους. Μηπως να τους πουμε και ευχαριστω που μας κατεκλεψαν.?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.198
Πόντοι
5.506
τα εχω πληρωσει προκαταβολικα.... φοροι τοκοι κλπ κλπ..... η ανακεφαλαιωση των τραπεζων απο που βγήκε?

Μπα; Ποιός το λέει αυτό; Φόρους πληρώνουμε ΟΛΟΙ, οι τόκοι είναι συμβατική υποχρέωσή σου αν διάβασες τι υπέγραψες και την ανακεφαλαίωση την πληρώσαμε ΟΛΟΙ και οι μπαταξήδες και οι νοικοκύρηδες.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
την περιπτωση της open24 (θυγατρικης  της γιουρομπανκ) που διοικουσε ο Χαρδουβελης ποιος την ξερει? Μιλαμε για την μεγαλυτερη τραπεζικη απατεωνια στον πλανητη την φουσκα της οποιας την επιβαρυνθηκε το ελληνικο δημοσιο και εκανε και τον Γκικα και υπουργο :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.198
Πόντοι
5.506
έτσι είναι η ελεύθερη οικονομία...ρίσκαραν οι τράπεζες όταν μου έδωσαν 80000 χωρίς έλεγχο φερεγγυότητας,προσημειωσεις κλπ κλπ τώρα...

Έτσι και εσύ έπρεπε να χάσεις το σπίτι, αυτοκίνητο, μισθό σου μέχρι να ξεχρεώσεις, έτσι είναι η ελεύθερη οικονομία αλλά στο κράτος μπουρδέλο βρίσκετε και κάνετε.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
666
Πόντοι
2.357
Στα παπαριά τους αρκεί να μην τα πληρώσουν αυτοί

όταν είχα υπόλοιπα 25.000 σε κάρτες που τα εξυπηρετούσα κανονικά και με χρέωναν 15-16% τόκους βγαίνει ενα ποσό γύρω στις 4000 το χρόνο. για 15-20 χρόνια που είχα τις κάρτες.... γυρω στα 55.000 πήραν... μου τα γύρισαν σχεδόν μαζεμένα....
να μην πω για φορολογία 10-12000 το χρόνο με 0  παροχες....
ποιος κλέβει ποιόν?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.198
Πόντοι
5.506
τυπε, στην περιπτωση της ελλαδας αυτοι που ξετιναξαν την οικονομια εις γνωσιν τους υστερα απο χρονια απατεωνιων,κλεψιων και παρανομιων ειναι οι τραπεζες οχι οι πολιτες! Ακομα και τις ανακεφαλαιοποιησεις που πηραν με συγκεκριμενους ορους τις εστειλαν καταθεσεις σε off shore τους και δεντηρησαν καμια απο τις δεσμευσεις τους. Μηπως να τους πουμε και ευχαριστω που μας κατεκλεψαν.?

Τύπε, δε με απασχολεί τι έκαναν και τι κάνουν οι τράπεζες, εμένα με ενδιαφέρει ο παρτάκιας, μικρομεγαλολαμόγιο, απατεωνάκος, σταρχιδιστής ΝεοΕλληνάρας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.198
Πόντοι
5.506
όταν είχα υπόλοιπα 25.000 σε κάρτες που τα εξυπηρετούσα κανονικά και με χρέωναν 15-16% τόκους βγαίνει ενα ποσό γύρω στις 4000 το χρόνο. για 15-20 χρόνια που είχα τις κάρτες.... γυρω στα 55.000 πήραν... μου τα γύρισαν σχεδόν μαζεμένα....
να μην πω για φορολογία 10-12000 το χρόνο με 0  παροχες....
ποιος κλέβει ποιόν?

Τύπε, όταν πήρες,έπαιρνες τα λεφτά ή ψώνιζες και έφτασες σε τέτοιο χρέος δεν ήξερες για τους τόκους, δε ρώταγες;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Έτσι και εσύ έπρεπε να χάσεις το σπίτι, αυτοκίνητο, μισθό σου μέχρι να ξεχρεώσεις, έτσι είναι η ελεύθερη οικονομία αλλά στο κράτος μπουρδέλο βρίσκετε και κάνετε.
δεν είναι στο όνομα μου....και ούτε καν υπέγραψα για όρους κλπ κλπ μιλάμε για το 1994,που πέταγαν τα τσεκια και τις κάρτες,κάτω από τις πόρτες!!!

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
666
Πόντοι
2.357
Μπα; Ποιός το λέει αυτό; Φόρους πληρώνουμε ΟΛΟΙ, οι τόκοι είναι συμβατική υποχρέωσή σου αν διάβασες τι υπέγραψες και την ανακεφαλαίωση την πληρώσαμε ΟΛΟΙ και οι μπαταξήδες και οι νοικοκύρηδες.

ναι φόρους πληρώνουμε όλοι για να έχουμε παροχές από το κράτος....ποτέ δεν εχω κρύψει εισοδήματα και πίστεψε με οι δηλώσεις μου είναι αρκετά μεγάλες.... σχεδόν τα μισά μου τα πέρνουν σε φόρους λες και τα δουλεύουμε μαζί.... όταν σε αναγκάζει να έχεις ιδιωτική ασφάλεια πχ, να πληρώνεις φροντιστήρια κλπ κλπ ποιός ό λόγος να πληρώσω φόρους? Να έχω παροχές και ας πληρώσω και τα διπλα, αλλά να μην χρειάζομαι κάτι έξτρα...

τα χρέη σε τράπεζες είναι άλλη υπόθεση...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.198
Πόντοι
5.506
δεν είναι στο όνομα μου....και ούτε καν υπέγραψα για όρους κλπ κλπ μιλάμε για το 1994,που πέταγαν τα τσεκια και τις κάρτες,κάτω από τις πόρτες!!!

2004 θέλεις να πεις. Εκεί όντως έγινε εγκλημα από τις τράπεζες που, προφανώς επιτηδευμένα, έσπειραν χρήμα στον κόσμο, αλλά με αυτή τη λογική αφού φάγαμε το τυράκι και φεσωθήκαμε συνολικά σαν κράτος και λαός δεν έχουμε δικαίωμα σήμερα να γκρινιάζουμε. Ας ήμασταν ΤΟΤΕ  οι έξυπνοι, να βλέπαμε τη φάκα.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
666
Πόντοι
2.357
Τύπε, όταν πήρες,έπαιρνες τα λεφτά ή ψώνιζες και έφτασες σε τέτοιο χρέος δεν ήξερες για τους τόκους, δε ρώταγες;

μαλλον δεν διαβασες παραπανω... πληρωνα κανονικά ωσπου μου εσπασαν τ' αρχίδια για μια καθυστερηση λογω απουσιας απο την ελλαδα...χρυσες τις εχω πληρωσει τις καρτες.... ναι εν γνώσιν μου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.198
Πόντοι
5.506
ναι φόρους πληρώνουμε όλοι για να έχουμε παροχές από το κράτος....ποτέ δεν εχω κρύψει εισοδήματα και πίστεψε με οι δηλώσεις μου είναι αρκετά μεγάλες.... σχεδόν τα μισά μου τα πέρνουν σε φόρους λες και τα δουλεύουμε μαζί.... όταν σε αναγκάζει να έχεις ιδιωτική ασφάλεια πχ, να πληρώνεις φροντιστήρια κλπ κλπ ποιός ό λόγος να πληρώσω φόρους? Να έχω παροχές και ας πληρώσω και τα διπλα, αλλά να μην χρειάζομαι κάτι έξτρα...

τα χρέη σε τράπεζες είναι άλλη υπόθεση...

Συμφωνώ για τους φόρους αλλά είναι άλλο ζήτημα από το θέμα με τις τράπεζες όπως γράφεις. Όλο το κομμάτι είναι σάπιο. Αλλά στο θέμα των τραπεζών έχουμε βάλει και εμείς το χεράκι μας και βγάλαμε τα ματάκια μας και τώρα γκρινιάζουμε. Αυτό λέω.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Τύπε, δε με απασχολεί τι έκαναν και τι κάνουν οι τράπεζες, εμένα με ενδιαφέρει ο παρτάκιας, μικρομεγαλολαμόγιο, απατεωνάκος, σταρχιδιστής ΝεοΕλληνάρας.
ελα ρε σοβαρα? δε σε απασχολει που οι τραπεζιτες χρεοκοπησαν τα μαγαζια τους διαλυσαν την οικονομια, κατεκλεψαν το κρατος και τους πολιτες και αντι να πανε στη μπουζου απειλουν να παρουν τα σπιτια του κοσμακη? ποιοι ειναι οι απατεωνες παρτακηδες αν οχι οι κακομαθημενοι εγκληματιες τραπεζιτες?

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
666
Πόντοι
2.357
Συμφωνώ για τους φόρους αλλά είναι άλλο ζήτημα από το θέμα με τις τράπεζες όπως γράφεις. Όλο το κομμάτι είναι σάπιο. Αλλά στο θέμα των τραπεζών έχουμε βάλει και εμείς το χεράκι μας και βγάλαμε τα ματάκια μας και τώρα γκρινιάζουμε. Αυτό λέω.

όταν η τράπεζα έδινε κάρτες και δάνεια σχεδόν με το ζόρι έπερνε και το ρίσκο της. πόσες φορές μου είχαν έρθει επιστολές με προεγκριμένα δάνεια για διάφορα ποσά που ποτέ δεν πήρα.....
πόσα δις πήραν οι τράπεζες από την ανακεφαλοποίηση? που είανι αυτά τα λεφτά? επεσαν στην αγορά ή έφυγαν σε θυγατρικές στο εξωτερικό? πόσα σκάνδαλα εχουν βγεί για λεφτα που έφαγαν απο τράπεζες? να ξεκινήσω απο κοσκωτά ή θελεις και πιο παλιά?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.198
Πόντοι
5.506
ελα ρε σοβαρα? δε σε απασχολει που οι τραπεζιτες χρεοκοπησαν τα μαγαζια τους διαλυσαν την οικονομια, κατεκλεψαν το κρατος και τους πολιτες και αντι να πανε στη μπουζου απειλουν να παρουν τα σπιτια του κοσμακη? ποιοι ειναι οι απατεωνες παρτακηδες αν οχι οι κακομαθημενοι εγκληματιες τραπεζιτες?

Που έκλεψαν ρε τύπε το κράτος και τους πολίτες; Ήμαρτον.

MrNostalgia

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
48
Πόντοι
1
εγω εχω εναν 12 μηνο διακανονισμο για μια πολυ παλια οφειλη στη ΔΕΗ..κι ενω πληρωνω τις δοσεις δυο δυο για να αποφευγω και το ψυχοφθορο και χονοβορο περιμενε στην ουρα...μου τηλεφωνει ο μαλακας ο δικηγορος για να μυ πει οτι αντι για τις 21 νοεμβρη ..μπηκαν λεει χρηματα στις 3 νοεμβρη  ....κι αν λεει δεν τηρω τους ορους του διακανονισμου....αυτος δεν υφισταται...Επισης με ενημερωνει για τις τρεχουσες οφειλες.πριν αυτες ληξουν

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ

Δεν συνηθιζω να βριζω αλλα αυτος ο τζιτζιφιογκος με βγαζει απο τα ρουχα μου..

εν τω μεταξυ προχθες μου τηλ ενω ημουν σε πελατη που μου εκανε ενα γλειφομουνι απιστευτο
εγω εχω εναν 12 μηνο διακανονισμο για μια πολυ παλια οφειλη στη ΔΕΗ..κι ενω πληρωνω τις δοσεις δυο δυο για να αποφευγω και το ψυχοφθορο και χονοβορο περιμενε στην ουρα...μου τηλεφωνει ο μαλακας ο δικηγορος για να μυ πει οτι αντι για τις 21 νοεμβρη ..μπηκαν λεει χρηματα στις 3 νοεμβρη  ....κι αν λεει δεν τηρω τους ορους του διακανονισμου....αυτος δεν υφισταται...Επισης με ενημερωνει για τις τρεχουσες οφειλες.πριν αυτες ληξουν

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ

Δεν συνηθιζω να βριζω αλλα αυτος ο τζιτζιφιογκος με βγαζει απο τα ρουχα μου..

εν τω μεταξυ προχθες μου τηλ ------------>ενω ημουν σε πελατη που μου εκανε ενα γλειφομουνι απιστευτο <-----------...και δεν το σκεφτηκα η χαζη να αφησω τη γραμμη ανοιχτη για ν ακουει τα βογγητα μου...να μαθει :heavymetalbig:
...και δεν το σκεφτηκα η χαζη να αφησω τη γραμμη ανοιχτη για ν ακουει τα βογγητα μου...να μαθει :heavymetalbig:

Θα το διαβάζει αυτό ο μπαγάσας και θα φουσκώνει σαν κοκόρι από περηφάνια

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
666
Πόντοι
2.357

για ρώτα καποιον που ειχε στεγαστικό σε ελβετικο πριν απο 10-15 χρονια.... ποσα του εχει πάρει η τράπεζα? ξέρω περίπτωση που πλήρωνε για 10 χρόνια εγινε η αλλαγή στην ισοτιμία και ηταν σαν να μην ειχε δωσει τιποτα....
το ελβετικο οι τραπεζες το προωθουσαν σαν καλυτερη λυση... τωρα αναλογίσου ποιος ειναι απατεωνας λαμογιο και ολα τα αλλα που λες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.198
Πόντοι
5.506
για ρώτα καποιον που ειχε στεγαστικό σε ελβετικο πριν απο 10-15 χρονια.... ποσα του εχει πάρει η τράπεζα? ξέρω περίπτωση που πλήρωνε για 10 χρόνια εγινε η αλλαγή στην ισοτιμία και ηταν σαν να μην ειχε δωσει τιποτα....
το ελβετικο οι τραπεζες το προωθουσαν σαν καλυτερη λυση... τωρα αναλογίσου ποιος ειναι απατεωνας λαμογιο και ολα τα αλλα που λες

Αυτό με το Ελβετικό είναι μεγάλη αδικία που έγινε και νομίζω οτι οδεύει προς λύση το ζήτημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom