Νέα

Τι κανουμε με τις κλησεις απο ενοχλητικους απο τραπεζες, δικηγορικα γραφεια ????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.052
Πόντοι
456
Ρε τύπε, αυτός που πήρε τα λεφτά και τα έκανε σπίτι, ρούχα, αυτοκίνητο, 3μερο στη Μύκονο, τα ξόδεψε ή όχι; Υπήρχαν όροι και προυποθέσεις δανεισμού ναι ή όχι; Έπρεπε να τα επιστρέψει στο ακέραιο σύμφωνα με τους όρους και τις προυποθέσεις που υπέγραψε ναι ή όχι;
οχι
γιατι η τραπεζα εις γνωσιν της και χωρις καμια εξασφαλιση του ενεκρινε δανειο 10 φορες πανω απο την δυνατοτητα του προκειμενου να γραψει τζιρο και να παρουνε μπονους τα γκολντεν μποϊς. Η τραπεζα ειχε και το μαχαιρι και το πεπονι στην εκγριση των δανειων , ειχε τον τειρεσια που την προειδοποιουσε για τη δυνατοτητα του δανειοληπτη και ειχε και την ττΕ που την ενημερωνε με λεπτομερεια για την πορεια της οικονομιας και τον γκρεμο που παει να μας ριξει. Εν τουτοις ΕΠΕΛΕΓΕ απο μονη της να δινει περισσοτερα χρηματα  χρηματοδοτοωντας τις φουσκες των ακινητων , κατι οικοπεδα μηδενικης αξιας και διακοποδανεια ανεργων η χαμιλομισθων. Και οχι απλα το επελεγε, αλλα σε πιεζε αφορητα με διαφημισεις, τηλεφωνα, επιστλες, προεγκεκριμενα δανεια και καρτες και ενα σωρο αλλες παπαριες. Ο πολιτης που φταιει? επειδη κανεις δεν του ειπε οτι σε πεντε χρονια θα μεινει ανεργος ή επειδη η τραπεζα του ενεκρινε (αυτη το ενεκρινε δε το ζητησε ο πολιτης) δανειο 10 φορες πανω απο τη δυνατοτητα του?

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
Όλοι μας την καταστρέφουμε με τον τρόπο που σκεφτόμαστε, από τον πρώτο εως τον τελευταίο.
για ποιο λόγο δίνανε οι τράπεζες και στην κουτσή Μαρία κάρτες και καταναλωτικά χωρίς εγγυήσεις...?
υπήρχε σχέδιο και δεν ήρθε το αυγό στον κώλο μέσα σε μια νύχτα...

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
εχω μια ιδιωτικη εταιρεια που δεν παει καλα.... χρωσταω παντου.... να ζητησω απο το κρατος να το καλυψει? οταν ειχα κερδη τα ετρωγα μονος μου... στις ζημιες το κρατος ειναι καλος συνεταιρος...
παω για ανακεφαλοποίηση!!!!
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.052
Πόντοι
456
Γιατί για αυτή την ανακεφαλαιοποίηση το κράτος ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ πάλι, δεν τα βρήκε στο δρόμο. Και το κράτος δεν είναι ο μπαμπάκας που κάλυψε τα χρέη, όλοι έμεις είμαστε το κράτος και όλοι μας χρεωθήκαμε για αυτό και θα χρωστάμε ΚΑΙ αυτό.

Ενώ αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα κόκκινα δάνεια δε θα υπήρχε λόγος ανακεφαλαιοποίησης, έξτρα δανεισμου.

Σταματήστε να πιστεύετε οτι το κράτος είναι κάτι μεταφυσικό. Όλοι εμείς είμαστε το κράτος.
αρα εμεις δανειστηκαμε, εμεις πληρωσαμε τις χασουρες των τραπεζων και εμεις πληρωσαμε και τις μαυρες τρυπες των μπαταχτσηδων. Οι τραπεζες τωρα με ποια λογικη ερχονται να ξαναεισπραξουν τα δανεια που πληρωσαμε εμεις (το κρατος)?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Όπως και το να σου πάρουν το σπίτι, αυτοκίνητο, μισθό για να καλυφτούν τα χρέη σου, αυτό είναι καπιταλισμός. Αρκεί να μη ζεις σε ένα κράτος σοσιαλιστικό. Κοινώς έχουμε χάσει το μπούσουλα, καπιταλισμός στα δικαιώματα, σοσιαλισμός κράτος-πατερούλης στις υποχρεώσεις.  ;)
αντε για τελευταια φορα...ΔΕΝ ΖΗΤΑΓΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ...ωχου,τι να εκανα? Να τους παρακαλαγα?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
για ποιο λόγο δίνανε οι τράπεζες και στην κουτσή Μαρία κάρτες και καταναλωτικά χωρίς εγγυήσεις...?
υπήρχε σχέδιο και δεν ήρθε το αυγό στον κώλο μέσα σε μια νύχτα...

Μα αυτό λέω ρε συ, άρα να μη γκρινιάζουμε τώρα σα μυξοπαρθένες. Όποιος ήταν έξυπνος τότε δεν την πάτησε και θα συνεχίσει να έχει ότι έχει χωρίς να κρύβεται.

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
εχω μια ιδιωτικη εταιρεια που δεν παει καλα.... χρωσταω παντου.... να ζητησω απο το κρατος να το καλυψει? οταν ειχα κερδη τα ετρωγα μονος μου... στις ζημιες το κρατος ειναι καλος συνεταιρος...
ακριβώς έτσι πουλήθηκαν οι τράπεζες αγροτική  εμπορική κ.α...
σπάσανε στα 2 σε κέρδη και ζημιές...
το κέρδη τα πήρε ο επενδυτής [τράπεζα]..
την ζημία την πήρε το κράτος εμείς δηλαδή...

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
ακριβώς έτσι πουλήθηκαν οι τράπεζες αγροτική  εμπορική κ.α...
σπάσανε στα 2 σε κέρδη και ζημιές...
το κέρδη τα πήρε ο επενδυτής [τράπεζα]..
την ζημία την πήρε το κράτος εμείς δηλαδή...

εγω παντος μίλησα τωρα με Τσακαλωτο και εκλεισα ραντεβου για αυριο.... αρχιζουν οι διαπραγματευσεις, το 15ο μνημονιο ερχεται για να σωθει η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ μου.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506

Ξέχασες οτι δεν πάει καλά γιατί ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ από παντού. Και αντί να σου τα δώσουνε, το κράτος τους βοηθάει να μη ή έστω να καθυστερήσουν πολύ να σε ξεχρεώσουνε. Αλλά έχεις τη δυνατότητα να τραβήξεις τη μπρίζα..... επειδή όμως το κράτος θα διαλυθεί αν τραβήξεις τη μπρίζα

πάει για ανακεφαλαιοποίηση.

Φυσικά και στα κέρδη δικαίωμα σου να κάνεις οτι θέλεις. Ιδιώτης ΗΣΟΥΝ.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Ξέχασες οτι δεν πάει καλά γιατί ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ από παντού. Και αντί να σου τα δώσουνε, το κράτος τους βοηθάει να μη ή έστω να καθυστερήσουν πολύ να σε ξεχρεώσουνε. Αλλά έχεις τη δυνατότητα να τραβήξεις τη μπρίζα..... επειδή όμως το κράτος θα διαλυθεί αν τραβήξεις τη μπρίζα

πάει για ανακεφαλαιοποίηση.

Φυσικά και στα κέρδη δικαίωμα σου να κάνεις οτι θέλεις. Ιδιώτης ΗΣΟΥΝ.

υπαρχει διαχωρισμος αναμεσα στις ιδιωτικες εταιρείες? απλη ερωτηση κανω... ναι μου χρωστανε απο παντου γιατι οι τραπεζες που εχουν παρει τοσα δις για να κινηθει η αγορα εχουν κλεισει τις κανουλες.....
οπως κανω τα κερδη οτι θελω, ετσι πρεπει να κοψω και τον κωλο μου να βγαλω τις υποχρεωσεις μου ΜΟΝΟΣ μου οταν ερθει η στιγμη, οχι να ζηταω να βγαλει αλλος το φιδι απο την τρυπα....

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
Μα αυτό λέω ρε συ, άρα να μη γκρινιάζουμε τώρα σα μυξοπαρθένες. Όποιος ήταν έξυπνος τότε δεν την πάτησε και θα συνεχίσει να έχει ότι έχει χωρίς να κρύβεται.

ο καθένας δανείστηκε για τους δικούς του λόγους....
το κακό ήτανε οτι φταίνε οι τράπεζες γιατί δίνανε δάνεια χωρίς να εξασφαλίζουν αν μπορεί ο πελάτης να πληρώσει ...
μην ξεχνάμε ένα σημαντικό κομματι οτι όλα τα καταναλωτικά δάνεια χωρίς εγγυήσεις ήτανε ασφαλισμένα ...
αν κάποιος κράτησε την σύμβαση που είχε υπογράψει θα το δει αυτό...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
αρα εμεις δανειστηκαμε, εμεις πληρωσαμε τις χασουρες των τραπεζων και εμεις πληρωσαμε και τις μαυρες τρυπες των μπαταχτσηδων. Οι τραπεζες τωρα με ποια λογικη ερχονται να ξαναεισπραξουν τα δανεια που πληρωσαμε εμεις (το κρατος)?

Κάπου το χάνεις, ΟΛΟΙ ΜΑΣ χρεωθήκαμε τις μαύρες τρύπες ΚΑΠΟΙΩΝ μπαταξήδων. Αυτά τα χρήματα κάπως πρέπει να ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ και οι τράπεζες πλέον ανήκουν στο ΔΗΜΟΣΙΟ. Αυτά τα χρήματα έχουν κάθε δικαίωμα και λόγο να διεκδικήσουν για να εξυπηρετηθεί και αυτός ο δανεισμός από το EFSF.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
αντε για τελευταια φορα...ΔΕΝ ΖΗΤΑΓΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ...ωχου,τι να εκανα? Να τους παρακαλαγα?

Όχι ρε τύπε, απλά τώρα ή θα πληρώσεις ή θα κρύβεσαι μια ζωή.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
υπαρχει διαχωρισμος αναμεσα στις ιδιωτικες εταιρείες? απλη ερωτηση κανω... ναι μου χρωστανε απο παντου γιατι οι τραπεζες που εχουν παρει τοσα δις για να κινηθει η αγορα εχουν κλεισει τις κανουλες.....
οπως κανω τα κερδη οτι θελω, ετσι πρεπει να κοψω και τον κωλο μου να βγαλω τις υποχρεωσεις μου ΜΟΝΟΣ μου οταν ερθει η στιγμη, οχι να ζηταω να βγαλει αλλος το φιδι απο την τρυπα....

ειδες κανεναν απο τους ιδ
Κάπου το χάνεις, ΟΛΟΙ ΜΑΣ χρεωθήκαμε τις μαύρες τρύπες ΚΑΠΟΙΩΝ μπαταξήδων. Αυτά τα χρήματα κάπως πρέπει να ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ και οι τράπεζες πλέον ανήκουν στο ΔΗΜΟΣΙΟ. Αυτά τα χρήματα έχουν κάθε δικαίωμα και λόγο να διεκδικήσουν για να εξυπηρετηθεί και αυτός ο δανεισμός από το EFSF.

εχεις δει καποιον απο τους ιδιοκτητες ή μεγαλομετοχους των τραπεζων να εχουν βαλει εστω κατι απο την προσωπικη τους περιουσια για να πληρωσει τις μαλακιες που εκαναν? του υποχρεωνε κανεις να ρισκαρουν με δανεια επενδύσεις κλπ κλπ?
αφου αυτοι δεν πληρωνουν τις υποχρεωσεις τους γιατι να τις πληρωσει ο καθενας μας? δεν υπαρχουν μονο δικαιωματα υπαρχουν και υποχρεωσεις οταν εισαι μετοχος σε μια εταιρεια...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Η πλακα ειναι οτι η Αλφα,μετα απο 5 χρονια,μη πληρωμων,εξακολουθει να στελνει τους μηνιαιους λογαριασμους των καρτων,χρεωνοντας τοκους υπερημεριας,τοκους υπερβασης οριου,μεχρι και 4 ευρω για την αποστολη των λογαριασμων!!! Α ρε κατακαημενοι!!!

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
Όχι ρε τύπε, απλά τώρα ή θα πληρώσεις ή θα κρύβεσαι μια ζωή.
θα το πληρώσει στην τιμή που θέλει ο λόγος είναι πολύ απλός πήρε προϊόντα χωρίς εγγυήσεις δάνεια = ασφαλισμένα, κάρτες = φούσκα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
ο καθένας δανείστηκε για τους δικούς του λόγους....
[size=20pt]το κακό ήτανε οτι φταίνε οι τράπεζες γιατί δίνανε δάνεια χωρίς να εξασφαλίζουν αν μπορεί ο πελάτης να πληρώσει ...[/size]
μην ξεχνάμε ένα σημαντικό κομματι οτι όλα τα καταναλωτικά δάνεια χωρίς εγγυήσεις ήτανε ασφαλισμένα ...
αν κάποιος κράτησε την σύμβαση που είχε υπογράψει θα το δει αυτό...

Εδώ είναι όλο το ζουμί. Πολλοί πιστεύουν οτι ήταν οργανωμένο σχέδιο, άλλοι οτι αυτό οδήγησε παγκοσμίως στη μεγαλή κρίση του 2008. Όπως και να έχει, σχεδόν όλοι ξεπέρασαν ανώδυνα ή λιγότερο ανώδυνα την κρίση και προχώρησαν, εμείς που είχαμε μια οικονομία ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ακόμα ψάχνουμε να βρούμε τι μας φταίει.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.052
Πόντοι
456
τυπε δε ξερεις τι σου γινεται

1. οι τραπεζες δεν ανηκουν στο δημοσιο
2. οι τραπεζες δεν εχουν επιστρεψει τις εγγυησεις που πηραν απο το δημοσιο αλλα προσπαθουν να καταπεσουν και να τις φορτωθει και αυτες το δημοσιο (αν δεν εχει γινει ηδη)
3. οι τραπεζες αφου ανακεφαλαιοποιηθηκαν απο το δημοσιο και εκλεισαν τα κοκκινα δανεια (θεωρητικα) ο δανειοληπτης πλεον χρωστα στο δημοσιο που του καλυψε το δανειο και οχι στην τραπεζα (η οποια θεωρητικα θα επρεπε να το ειχε σβησει απο τους ισολογισμους της μια και της το καλυψε το δημοσιο).

τι δεν καταλαβαινεις?

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
Η πλακα ειναι οτι η Αλφα,μετα απο 5 χρονια,μη πληρωμων,εξακολουθει να στελνει τους μηνιαιους λογαριασμους των καρτων,χρεωνοντας τοκους υπερημεριας,τοκους υπερβασης οριου,μεχρι και 4 ευρω για την αποστολη των λογαριασμων!!! Α ρε κατακαημενοι!!!
τα προϊόντα της citibank τα πήρε η alpha...
στην ουσία αγόρασε τις ζημιές της citibank σε χαμηλό κόστος ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom